Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νταξ, δε θα πάρω φράγκο σήμερα, κι επισήμως!

Να δω αν θα πάρω τπτ μέχρι τέλος της εβδομάδας! Φεύγω τώρα, να τους διαολοστείλω και να μην πάω στο μίτινγκ; Ε; Φεύγεις ή δε φεύγεις; Τι κάνεις;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Γεια σας βρε κοριτσακια..Τι αγχος ειναι κ αυτο που τραβαμε πια;;; Για ολαΑΓΧΟΣ!!

Προσπ κι εγω τρελαινομαι για σκυλακια αλλα το βλεπω δυσκολο! Μπραβο σας παντως, θα της κανει καλο και ειναι κ φυλακας..Το αγορασατε;; η σας το εδωσαν;; ποσο κανουν τα ροντβαιλερ;;

Παπουτσακια της μικρης κ ρουχα εχω αρκετα, δεν παιρνω αλλα..ηδη το παρακανα κ θα μας φερουν κ τον γεναρη που τα αλλαζω παντα για του χρονου..Τωρα που θα παμε Γερμανια θα της παρω μονο μποτες που τρελαινομαι και θα ψωνισω κ για μενα..Απο δω δεν παιρνω τιποτα, να τα πληρωνω χρυσα!!! θελω 250 ευρω για μπουφαν κ εκει με 250 γεμιζεις βαλιτσα!!! Οποτε λιγο υπομονη..Να αδυνατισω κ λιγο ακομα να μπορω να τα φοραω και να μη θελω σε λιγο παλι αλλα..

Τριτη κ Πεμπτη το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μου!! Παντως αυτος ο μηνας πρεπει να εχει το ρεκορ αργιων στα σχολεια!!! πολυ χαιρομαι..Αυριο φωναξα τη γυναικα να κανουμε γενικη μιας κ δεν εχω σχολειο κ να στρωσουμε ΣΚ..

yRf6p1.png

Νταξ, δε θα πάρω φράγκο σήμερα, κι επισήμως!

Να δω αν θα πάρω τπτ μέχρι τέλος της εβδομάδας! Φεύγω τώρα, να τους διαολοστείλω και να μην πάω στο μίτινγκ; Ε; Φεύγεις ή δε φεύγεις; Τι κάνεις;

Εχεις ΗΔΗ φυγει..:lol:

yRf6p1.png

Δεν πρόλαβα καμιά σας:( Δούλευα σήμερα:tongue:

Με αφορμή αυτό που είπε κάποια με τη διαφήμιση και τις αγελάδες, η Γεωργίτσα όποτε βλέπει τη διαφήμιση με το ψηφιακο σήμα (με την οικογένεια κλικλικου) για κανένα μισάωρο μετά τραγουδάει :ντί-τζι-α!

Προσπ για θηλυκό σκυλάκι εμένα μου αρέσει το όνομα κάρμεν. Και κάπου διάβασα οτι ακούν στο''ρ''.

τελικα ειναι διασταυρωση (σιγα που δεν θα ταν!!) ροντβαιλερ και γκριφον..δηλαδη κοντοστουπικο θα μας βγει αλλα ο ανδρας μου ειπε στον φιλο του οτι θα το παρουμε..το χαν βρει αδεσποτο και το μαζεψαν και ψαχνουν να το δωσουν ειναι μονο 40 ημερων.. τωρα θελει ενα σωρο εξοδα..αλλα κατι θα κανουμε..εχω μια φιλη ψυχοπαθη με τα σκυλια και ξερει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για αυτα..μου χει δωσει διαφορες κατευθυνσεις και θα δουμε..

αντε να δουμε.. αλλο αγχος και αυτο..ελπιζω να εγκλιματιστει συντομα..

πειναω αλλα δεν εχω ορεξη (Αφου δεν εχω γευση!) να φαω φαγητο..(με κοβω για κανα σουβλακι παλι..χιχι)

εμεις εχουμε τα παιχνιδια στο υπνοδωματιο αν και κατα βαθος δεν συμφωνω.. μπορει το δωματιο να ειναι ομορφα διαμορφωμενο αλλα ειναι χωρος για χαλαρωση και υπνο , οχι για παιχνιδι.. πολλα παιδια αναστατωνονται στη θεα των παιχνιδιων τους και τα ζητανε οταν ο γονιος προσπαθει να τα κοιμησει..

αλλα ελλειψη χωρου ολα προσαρμοζονται..

και εχουμε και παιχνιδια στο σαλονι οπου εκει περναει το μεγαλυτερο μερος της ημερας..εχουμε μονιμα στρωμενο ενα παιδικο παπλωμα με πολλα μαξιλαρια και καθομαστε η ξαπλωνουμε και παιζουμε. Στο τεος της ημερας αν η μικρη ειναι σε καλη κατασταση σεφαση παιχνιδιου μαζευουμε τα παιχνιδια, αν ειναι κουρασμενη πολυ τα μαζευουμε εμεις..

εγω προσωπικα δεν ειμαι καθολου σχολαστικη με το μαζεμα δηλαδη βαζω τα παιχνιδια στα σημεια που πρεπει να μπουν αλλα δεν καθομαι πχ να τα στησω.. η κουνιαδα απο την αλλη μπορει να φαει ωρα η ωρες να τα στηνει..στρατιωτικη παραταξη..βεβαια οσο περναει ο καιρος αρχιζει να κουραζεται και το κανει πιο λιγο..αλλα σκοπος μας ειναι να μαθει να χει ταξη και αυτο μαθαινεται στα επομενα χρονια..απλα τωρα θελει μια προεργασια..οπως και το να τρωει μονο στη κουζινα..

Διαφημίσεις

γεια!ουτε εγω σας προλαβα.

πηγα κι ανανεωσα την καρτα ανεργιας μου το πρωι,τελος το ταμειο ανεργιας.μετα πηγα για καφε σε μια φιλη,το μεσημερι υπνο με την μικρη,ευτυχως ειχα φαγητο απο χθες.

προσπ,μπραβο,που το πηρατε το σκυλακι,κι ας ειναι αδεσποτακι,κι οχι ρατσας.αυτα ειναι ακομα πιο εξυπνα.και καλυτερα κοντοστουπικο να μπορει να το κανει καλα η μικρη.

εγω το'θελα το σκυλακι για την μικρη,αλλα τελικα ενω ειναι μικροσωμο,ειναι πολυ αγαρμπο και δαγκωνει και δεν μπορει να παιξει η μικρη μαζι του,οποτε το εχουμε στην αυλη,ελευθερο,και που και που τρυπωνει μεσα και τα κανει λιμπα μεσα στο σπιτι.μεχρι να παει 6 μηνων,θα δαγκωνει λεει,γιατι αλλαζει δοντια,οποτε μεχρι τοτε,κανουμε υπομονη.οτι βρισκει το κανει κομματακια!:twisted:

κι εμεις εχουμε παιχνιδια και στο παιδικο,αλλα και μονιμα στο σαλονι,και πιο πολυ παιζει στο σαλονι.την σκηνη την ειχαμε εξω το καλοκαιρι,και τωρα την βαλαμε μεσα και παει και κρυβεται,και την τσουληθρα κι αυτη μεσα.παιδοτοπος!

αυτο που λες με τα παιχνιδια μεσα στο δωματιο προσπ,εχεις δικιο,ενω δεν παιζει ποτε με αυτα,μολις παμε για υπνο το θυμαται να παιξει μαζι τους!:twisted:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμενα η δικια μου θελει πολυ να καθεται στο σαλονι..της αρεσει το δωματιο της αλλα προτιμηση τελευται δειχνει στο σαλονι..

για τα σκυλακια ειναι και τι χαρακτηρας σκυλου θα κατσει..και πως θα το μαθεις επισης.. εγω δεν ειμαι υπερ της ρατσας..ιδιως οταν πρεπει να τα πληρωσεις..πολυ ασχημο αυτο..

τον Αρη ενα γκριφον το ειχα βρει σε εναν καδο σκουπιδιων ημερων με απιστευτη ψορα..το μαζεψαμε, το πηγα στον κτηνιατρο, το φροντισαμε και το μεγαλωνει η μανα μου..ειναι ενα καλομαθημενο, πανεξυπνο σκυλακι...7 χρονων (σε ανθρωπικα χρονια)

η φιλη μου επιμενει σε στειρωση για πολλους λογικους λογους αλλα εγω εχω ηθικο διλλημα για λογους επισης που φανταζεστε..

ουφ.. η μικρη κοιμηθηκε στις 5 και ακομη κοιμαται..να δω τι ωρα θα ξυπνησει:? και τι ωρα θα κοιμηθει :cool:

εγω το'θελα μεσα στο σπιτι,αλλα δεν μαθαινε να τα κανει εξω,και μαδαει κιολας,οποτε το εχουμε εξω,και η αληθεια ειναι οτι δεν πολυασχολιεμαι,γιατι με την μικρη δεν μπορω,παρα μονο να την παμε μια βολτιτσα,αλλα και παλι,την ριχνει κατω αφου μπερδευεται στα ποδια της συνεχεια.πολυυυ αγαρμπο σκυλακι.

ο αντρας μου δεν ασχολιεται καθολου,ουτε νερο δεν του εχει βαλει ποτε,οποτε δεν το εχουμε εκπαιδευσει καθολου.σε κακη περιοδο το πηρα,επρεπε να περιμενω να μεγαλωσει λιγο ακομα η μικρη,αλλα δεν θελω να το δωσω κιολας.

ελπιζω να ηρεμησει λιγο,καποια στιγμη,και να μπορουμε να πηγαινουμε βολτιτσα συνεχεια οι 3 μας.

κι εμενα θηλυκοο ειναι,και το σκεφτομαι για την στειρωση,δεν ξερω.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εχεις ΗΔΗ φυγει..:lol:

Τελικά το κάναμε το μίτινγκ (είμαστε κι επαγγελματίες, μη χέσω), αλλά ευτυχώς βγαίνοντας μας περίμενε κι ένας μισθός.

Αύριο, για να δούμε, ίσως πάρουμε έναν ακόμα. :rolleyes: Τα 'χω βαρεθεί όλα και όλους!

Αλλά είπαμε, με τα νεύρα μας παίζουμε, ΥΠΟΜΟΝΗ!

Γύρισα σπίτι 5 η ώρα, πτώμα. Την έπεσα λίγο, ευτυχώς καθόταν με τον χάζμπαντ ο μικρός, μετά βγήκε για κάτι δουλειές και καθόμουν εγώ μαζί του, τον είχα αγκαλιά και τον πασπάτευα. :mrgreen:

Τώρα κοιμήθηκε, έκανα κι εγώ ένα μπάνιο, θα φτιάξω τη σαλατίτσα μου (πάλι θα βοσκήσουμε) και με βλέπω νωρίς για ύπνο, γιατί είμαι κουρασμένη.

Καλό βραδάκι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ετσι ετσι!! γυρισαμε στη σαλατιτσααααα...

και εγω καποια στιγμη..κατσε να αναρρωσω απο τη επεμβαση (δικαιολογιες..)..βασικα απο το κρυωμ θελω να συνελθω γιατι δεν εχω γευση.. σημερα μου φτιαξε ο συζυγος κατι λαχανικα σα σαγανακι με γαριδες και ρυζι και δεν καταλαβαινα τι ετρωγα..

η μικρη αργησε σημερα να κοιμηθει..πριν κανα 15 λπετο την πηρε ο υπνος.. αλλα σημερα την πηγα και βολτα για μιαμιση ωρα περπατησαμε στο Περιστερι, πηγαμε και στο prenatal οπου δεν ειχε τιποτε καλο των primigi...ομοια και το Notos galleries το οποιο τα ειχε και κατα 10 ευρω ακιρβοτερα..

το Μουγερ εκλεισε στο Περιστερι..τιποτε..χαλια..θα παω και απο το factory καποια στιγμη αλλα δεν ελπιζω..

ο πατερας μου εκανε την επεμβαση και εχει ψιλοχεστει πανω του επειδη ποναει παρα πολυ (ομφαλοκοιλες..) και εχει τουμπανιασει, ουτε να μιλησει μπορει..εγω δεν μπορω να παω με το κρυωμα αλλα καθε μια ωρα τηλεφωνο να δω τι κανει..αυριο μαλλον θα παει σπιτι..εκει να δουμε πως θα ναι..στοιχιματιζω οτι θα ριχνει καντηλια στη μανα μου all day long..μεχρι να γινει λιγο καλα και να παει πισω εκει που ζει..(ισως εκει να χει και καλυτερη κατ ιδιαν περιθαλψη :twisted:)

τεσπα..ας γινει καλα και ας κανει οτι θελει το παιδι...:mrgreen:

σημερα ελεγα σητ μικρη για τον Αγιο Βασιλη..ειχα ενδοιασμους αλλα τελικα νομιζω οτι εχει νοημα να περιμενουν κατι..θα γραψουμε και γραμμα..

jesgk που το στελνουμε το γραμμα? εσυ το κανεις καθε χρονο σωστα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...