Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον παω να φυγω.. ισως περασω και απο το Νοτος να δω τι εχει απο παπουτσια.. θα δω..

φιλια σε ολες και στα μικρουλια σας..

Γεια σου κορίτσι, καλό απόγευμα.

Εγώ μόλις έμαθα ότι έχω μίτινγκ στις 2.30 παρακαλώ και είχα σκοπό να φύγω 3 παρά με τον χάζμπαντ! Τέλεια. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

στο βαφηστηρι μου θα παρω εσωρουχα που μου ζητησε η μανα του και το συντριβανι με τις μπαλες της playskool μιας και του αρεσει.. τον αλλο μηνα εχει διπλη γιορτη (δυο ονοματα που γιορταζουν διπλα διπλα)..εκει ισως παρω κατι συμβολικο..

εχουμε μια σκηνη που εχουμε ριξει εμσα κατι μαξιλαρια και τρελαινεται ο μικρος, μπαιενι μεσα , ξαπλωνει, ξαπλωνουμε ολοι μαζι

ειχα την φαεινη ιδεα να την βαλω στο δωματιο του και το βραδυ ειχαμε δραματα γιατι ηθελε να κοιμηθει μεσα στην σκηνη!εννοειται την βγαλαμε απο το δωματιο και τωρα το σαλονι μας ειναι κανονικος παιδοτοπος ΚΑΙ με την σκηνη

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

εχουμε μια σκηνη που εχουμε ριξει εμσα κατι μαξιλαρια και τρελαινεται ο μικρος, μπαιενι μεσα , ξαπλωνει, ξαπλωνουμε ολοι μαζι

ειχα την φαεινη ιδεα να την βαλω στο δωματιο του και το βραδυ ειχαμε δραματα γιατι ηθελε να κοιμηθει μεσα στην σκηνη!εννοειται την βγαλαμε απο το δωματιο και τωρα το σαλονι μας ειναι κανονικος παιδοτοπος ΚΑΙ με την σκηνη

εγω την ειχα στο σαλονι ποσους μηνες δεν ξερω αλλα ασχοληθηκε λιγο και μετα αδιαφορουσε, μπηκε και το καλοκαιρι και πηγαμε στο εξοχικο και τωρα την εχω μαζεψει.. ισως την ανοιξω σε κανα διμηνο..μετα τις γιορτες..

Α, όχι, εγώ τα παιχνίδια του τα 'χω όλα στο δωμάτιό του. Δεν με πειράζει να φέρνει ψιλοπράγματα και στο σαλόνι, γιατί όλη μέρα τριγυρνάει, αλλά μαζεύονται στο δωμάτιό του. Έχω μια ψύχωση, θέλω να 'ναι όλα - στο τέλος της ημέρας, οκ - τακτοποιημένα!

Αυτιστικιά τελείως είμαι σ' αυτό το θέμα! :mrgreen:

περαστικαααα..

Κι ακόμα φράγκο δεν είδαμε! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

της έχουμε κι εμείς σκηνή με μαξιλάρια,την πήραμε τον μάιο και την είχαμε στο σαλόνι για 1-2 μήνες,μετά την φυλάξαμε,για να την ξεχάσει...μετά τα χριστούγεννα θα πάει στη θέση του δέντρου...σαν καινούρια θα την βλέπει..:wink:

Διαφημίσεις

εγω την ειχα στο σαλονι ποσους μηνες δεν ξερω αλλα ασχοληθηκε λιγο και μετα αδιαφορουσε, μπηκε και το καλοκαιρι και πηγαμε στο εξοχικο και τωρα την εχω μαζεψει.. ισως την ανοιξω σε κανα διμηνο..μετα τις γιορτες..

ακριβώς τα ίδια γράφαμε!!:D

κιεγω τα μαζευω το βραδυ για να τα διαλυσει παλι το πρωι!αλλα δεν μπορω αν δεν τα μαζεψω το βραδυ κιας μην τα βλεπω

στο δωματιο του δεν χωρανε εμενα τα παιχνιδια του μονο πολυ λιγα

bgx2ye5lc.png

κιεγω τα μαζευω το βραδυ για να τα διαλυσει παλι το πρωι!αλλα δεν μπορω αν δεν τα μαζεψω το βραδυ κιας μην τα βλεπω

Kι εγώ δεν μπορώ να τ' αφήσω μέσα στη μέση!

Άσε που είχα διαβάσει ότι τα παιδιά αισθάνονται πιο ασφαλή όταν ξέρουν ότι υπάρχει τάξη, κι ας τα κάνουν μπάχαλο πάλι την άλλη μέρα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι κι εγώ μαζεμένα...

το δωμάτιο επάνω τακτοποιημένο,περιμένω να μεγαλώσει για να παίζει επάνω.

Τι ώρα την κοιμίζεις για μεσημέρι την κοριτσάρα;

Ο δικός μου - προς το παρόν- τα πάει καλά στον παιδικό. Τρέμω μη χτυπήσει το τηλέφωνο ότι έχει πάλι πυρετό. ¨Εχουμε πάθει φοβία κι εγώ κι ο χάζμπαντ! :mrgreen:

Παιδιά νυστάζω και θέλω λεφτάαααααααααααααααααααα! (άσχετο το ένα απ' το άλλο)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...