Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ρεσυ κιεμενα περσι τα εκανε ολα αυτα, τωρα πια τα βαρεθηκε...

Κι ο δικός μου τα βαρέθηκε, ΕΥΤΥΧΩΣ!

Αυτά που δεν είχα κλείσει με ασφάλειες δηλαδή. Γενικώς και το ντουλάπι με τα τάπερ που του το 'χα αφήσει να "παίζει", δεν το ανοίγει πλέον.

Τώρα κάνει άλλες "δραστηριότητες". Πάντως το καλό με τον παιδικό - αν εξαιρέσεις τις συνεχείς ιώσεις :mrgreen: - είναι ότι εκτονώνεται εκεί και στο σπίτι είναι πολύ ήρεμος.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι ο δικός μου τα βαρέθηκε, ΕΥΤΥΧΩΣ!

Αυτά που δεν είχα κλείσει με ασφάλειες δηλαδή. Γενικώς και το ντουλάπι με τα τάπερ που του το 'χα αφήσει να "παίζει", δεν το ανοίγει πλέον.

Τώρα κάνει άλλες "δραστηριότητες". Πάντως το καλό με τον παιδικό - αν εξαιρέσεις τις συνεχείς ιώσεις :mrgreen: - είναι ότι εκτονώνεται εκεί και στο σπίτι είναι πολύ ήρεμος.

και κανει πραγματα που στο σπιτι δυσκολα η σπανια θα τα εκανε..

να μαι ειλικρινης θα προτιμουσα η μικρη καποιες ωρες να μπορουσε να πηγαινει..ελπιζω οτι κατι θα κανουμε του χρονου..αλλα ειναι προβλημα.. για πριν τα 3 δεν υπαρχουν εξειδικευμενα κεντρα πλην βρεφονηπιακων..

και κανει πραγματα που στο σπιτι δυσκολα η σπανια θα τα εκανε..

να μαι ειλικρινης θα προτιμουσα η μικρη καποιες ωρες να μπορουσε να πηγαινει..ελπιζω οτι κατι θα κανουμε του χρονου..αλλα ειναι προβλημα.. για πριν τα 3 δεν υπαρχουν εξειδικευμενα κεντρα πλην βρεφονηπιακων..

Τι να σου πω; Δεν ξέρω.

Μετά τα 3 τι υπάρχει δηλαδή; :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΤΩΡΑ;;;;;!!!!!! :shock:

Πέρσι τέτοιο καιρό τα "εξερεύνησε" ΟΛΑ τα ντουλάπια και συρτάρια που μπορούσε ν' ανοίξει!

Καλέ, παναγίτσα έχεις κι εσύ.

κοιτα εκανε αποπειρες αλλα δεν την αφηναμε..

επιπλεον..

οπως σας εχω ξαναπει η κουνιαδα μου παιζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαζι της και εχουμε κανει ολο το σπιτι παιδοτοπο συνεπως δεν εχει τον χρονο η τη διαθεση να κανει αλλα πραγματα.. ασχολειται με οποιον ασχολειται μαζι της και παντα ασχολειται καποιος μαζι της..

Διαφημίσεις

υπαρχουν και καλλιτεχνικα εργαστηρια για τα παιδια απο 3 και επανω..ιδιωτικα παντα

Xμμμ, και λεφτά θέλουν πάντα.

Άσε, θα του πάρω μπογιές και θα καθόμαστε να ζωγραφίζουμε, που αρέσει και σ' εμένα!

Αμάν κάνω να μάθει, να του παίρνω τετράδια με σχέδια και να τα χρωματίζουμε. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Xμμμ, και λεφτά θέλουν πάντα.

Άσε, θα του πάρω μπογιές και θα καθόμαστε να ζωγραφίζουμε, που αρέσει και σ' εμένα!

Αμάν κάνω να μάθει, να του παίρνω τετράδια με σχέδια και να τα χρωματίζουμε. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ακομη νομιζω δεν εχουν αναπτυξει την ικανοτητα να ζωγραφιζουν σε ορια..θελει χρονο αυτο και εξασκηση..

εμενα τρελλαινεται για δακτυλομπογιες..

τωρα παιζουμε με πλαστινες (αυτο το διαστημα)..βεβαια τις βρισκω παντου..κανει οτι μαγειρευει και μου σερβιρει..

αχ.. εχω αγωνια για το ροντβαιλερ αν και δεν το θελω αμεσα.. κακη εποχη.. και ειναι 40 ημερων..

θηλυκο...πως να τη βγαλω..δεν ξερω..

ακομη νομιζω δεν εχουν αναπτυξει την ικανοτητα να ζωγραφιζουν σε ορια..θελει χρονο αυτο και εξασκηση..

εμενα τρελλαινεται για δακτυλομπογιες..

Γι' αυτό σου είπα ότι κάνω πως και πως, περιμένω. :mrgreen:

αχ.. εχω αγωνια για το ροντβαιλερ αν και δεν το θελω αμεσα.. κακη εποχη.. και ειναι 40 ημερων..

θηλυκο...πως να τη βγαλω..δεν ξερω..

Αχ, το ξαναείπα, δεν τα θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ τα σκυλιά, δε θα 'παιρνα με τίποτα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Γι' αυτό σου είπα ότι κάνω πως και πως, περιμένω. :mrgreen:

Αχ, το ξαναείπα, δεν τα θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ τα σκυλιά, δε θα 'παιρνα με τίποτα!

εμεις εχουμε χωρο και στο σπιτι και στο εξοχικο και μονιμα καποιον αλλα θελει βολτες, εξασκηση, εκμαθηση, εξοδα, γιατρους, τροφες..ενας ακομη ανθρωπος..ειναι και θηλυκο και εχω ενδοιασμους..ο ανδρας μου το θελει μονιμα εξω απο το σπιτι αλλα εγω το λυπαμαι μεσα στο χειμωνα..εκεινος λεει οτι τα σκυλια ειναι προορισμενα απο φυση να ειναι εξω στις καιρικες συνθηκες εγω λιγοψυχη τα λυπαμαι..θα χει σπιτακι βεβαια και χωρο στον προθαλαμο του υπογειου αλλα δεν ξερω..λυπαμαι..

ειμαι σιγουρη οτι θα κανει πολυ καλο στη μικρη..στη διαπαιδαγωγηση, στην παρεα..ηδη την βλεπω με τα χελωνακια της..αυτα της φερονται με αγαπη..μολις την βλεπουν την παιρνουν στο κατοπι μπας και τα χαιδεψει η τα ταισει..

Εγώ τέτοιους μαρκαδόρους λέω να του πάρω απ' την καινούρια χρονιά.

Πλαστελίνη κι εγώ δεν του δίνω, θεωρώ ότι είναι μικρός ακόμα. Με τα τουβλάκια, ένα σπίτι με κομμάτια που τα βάζεις στις σωστές εσοχές, γενικώς ότι βρούμε παίζουμε.

Αλλά κάποια παιχνίδια τα βαριέται γρήγορα, κάποια μεγαλώνοντας, ενώ με άλλα παίζει σταθερά εδώ και καιρό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμεις εχουμε χωρο και στο σπιτι και στο εξοχικο και μονιμα καποιον αλλα θελει βολτες, εξασκηση, εκμαθηση, εξοδα, γιατρους, τροφες..ενας ακομη ανθρωπος..ειναι και θηλυκο και εχω ενδοιασμους..ο ανδρας μου το θελει μονιμα εξω απο το σπιτι αλλα εγω το λυπαμαι μεσα στο χειμωνα..εκεινος λεει οτι τα σκυλια ειναι προορισμενα απο φυση να ειναι εξω στις καιρικες συνθηκες εγω λιγοψυχη τα λυπαμαι..θα χει σπιτακι βεβαια και χωρο στον προθαλαμο του υπογειου αλλα δεν ξερω..λυπαμαι..

ειμαι σιγουρη οτι θα κανει πολυ καλο στη μικρη..στη διαπαιδαγωγηση, στην παρεα..ηδη την βλεπω με τα χελωνακια της..αυτα της φερονται με αγαπη..μολις την βλεπουν την παιρνουν στο κατοπι μπας και τα χαιδεψει η τα ταισει..

Μωρέ και έπαυλη να 'χα, πάλι ΔΕΝ θα 'παιρνα!!!!

Θα τον διαπαιδαγωγήσω άνευ σκύλου τον Γιάνναρο. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...