Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εσύ πώς είσαι κορίτσι μου.. και πόσο είσαι τώρα?? (Να υποθέσω.. έχουν φύγει όλα τα συμπτώματα?)

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!❤️

Δόξα το Θεό όλα καλά! Ναι έχουν φύγει όλα τα περίεργα επιτέλους! Απλά εδώ και λίγο καιρό έχω πολύ υπνηλία και αρκετή κούραση πολύ εύκολα! Και πεινάω λες και έχω να φάω δεκα μέρες 😂. Μπήκα στην 18η εβδομάδα είδα και το μωράκι μας σήμερα και όλα καλά ☺️

• Μου αρέσει 4
      • Λουλούδια 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα σημερα ξυπνησε νωρις, ηρθε στο κρεβατι μας και χουζουρευαμε και σηκωνοταν, μου εδινε φιλι (μαζι με την πιπιλα) και ξαναξαπλωνε .ατιμα αγορια!ατιμα!

Ααααααααααααααχ, μια γλύκα!

Ο δικός μου γιατί δεν κάνει τέτοια; Το πιο γαϊδούρι εγώ το 'χω!

Θέλω "παπάωωωωωωωωωωωω"! :roll::(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι ΤΑΡΖΑΝ! Εγώ την καταλαβαίνω. Τι, επειδή η δική σου είναι Παναγίτσα; :mrgreen:
θα το λέω συνέχεια μπας και γίνει!!!

θέλω γιάννενα!!!!!!!!!!!!θέλω ζάρα!!!!!!!!!

σιγά την παναγίτσα!!χεχε

Αγαπημένη της ασχολία ειναι να ανοίγει ένα-ενα τα φορητά που έχουμε στο σαλόνι και μετά να κλείνει με φόρα την οθονη τους, να πειράζει τα ποντίκια και να παίρνει τα τηλεκοντρόλ, να σκαρφαλώνει στα όργανα γυμναστικής και να ανεβαίνει γρήγορα στην κουκέτα και να ριχνει τα καδράκια που εχω κρεμάσει στον διπλα τοίχο. Συνήθως ανεβαίνει απο την καρέκλα στο γραφείο πάνω να ψάχνει βιβλία ή από την καρέκλα στο τραπέζι της κουζίνας να χορεύει.

Διαφημίσεις

όχι η δική μου δεν κάνει τέτοια...σε καναπέδες,καρέκλες ναι...

στη σκάλα την εσωτερική ανεβαίνει 4-5 σκαλοπάτια μόνο...

της το λέμε το "παπάω',αλλά δεν το λέει συχνά το σκατό!!

αλλά μας αγκαλιάζει συνέχεια,μας σφίγγει...μπορεί να είμαι στη κουζίνα έρχεται μου αγκαλιάζει το πόδι και λέει "μαμαμα" η μαμά μου!!

και "μπαμπαμπα" μπαμπάς μου!!

είναι ζουζουνιάρικο,όλο χάδια θέλει!!

Aχ, κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! (είμαι ζουζουνιάρικο και θέλω αγκαλιές)

Όταν μου λέει "γκαλιά" και τον παίρνω αγκαλιά στον καναπέ και καθόμαστε μαζί, συνέχεια τον πασπατεύω, τον φιλάω. Θα τον κατσιάσω τώρα που μπορώ, γιατί μετά δε θα κάθεται! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

έχει έναν αέρα που στεγνώνει τα ρούχα σε χρόνο dt!

2 πλυντήρια από χθες στέγνωσα,το πρωί έβαλα άλλο ένα με χαλιά κουρελούδες της κουζίνας,έβαλα ακόμη ένα τώρα...

άντε να αδειάσει το καλάθι,γεμάτο είναι ακόμα,μετά θα βάλω κουβέρτα πικέ,και κάλλυμα κρεβατιού...

Όταν μου λέει "γκαλιά" και τον παίρνω αγκαλιά στον καναπέ και καθόμαστε μαζί, συνέχεια τον πασπατεύω, τον φιλάω. Θα τον κατσιάσω τώρα που μπορώ, γιατί μετά δε θα κάθεται! :mrgreen:

αχαχα! κιεγω το ιδιο με καθε ευκαιρια τον φιλαω και τον ζουπαω, εχει αρχισει να με σπρωχνει το ατιμο και καλα δεν θελει...

bgx2ye5lc.png

αλλά μας αγκαλιάζει συνέχεια,μας σφίγγει...μπορεί να είμαι στη κουζίνα έρχεται μου αγκαλιάζει το πόδι και λέει "μαμαμα" η μαμά μου!!

και "μπαμπαμπα" μπαμπάς μου!!

Σιγά μην ειχα εσωτερική σκάλα και δεν ανέβαινε.... με τον πωπο θα την κατέβαινε κάθε μέρα... χαδιάρικα ειναι και τα δικά μου, ο Θοδωρής στην ηλικία της ήταν περισσότερο.. ειναι πιο ανεξάρτητη η μικρή... οταν θέλει αυτή θα με αγκαλιασει αλλά μου αρεσει πολυ που τις τελευταιες μέρες κάνει μόνη της τραγουδάκια και έχει πολύ πλακα

Διαφημίσεις

ειναι καλα παιδακια.. οπως και να ναι.. μην ακουω παραπονα..μην ακουω παραπονα..

εσυ jesgk απλα εχεις και την εικονα του Θοδωρη και βλεπεις τη διαφορα..ειμαι σιγουρη οτι θα ισιωσει η τρελιαρα η κουκλαρα σου!!

εμενα τωρα αρχιζει και πειραζει βιβλια και συρταρια και το κανει κοροιδευτικα γιατι ξερει οτι την μαλωνω..σκαρφαλωνει στους καναπεδες αλλα τη θεωρω ησυχη..με νοιαζει βασικα να ειναι καλη στα ξενα σπιτια.. αυτο βεβαια ξεκιναει απο το δικο της..

και όσο δεν κάθεται τόσο θέλω να την φαώωωωωωωωω χιχιχιχιιχι

Σιγά μην ειχα εσωτερική σκάλα και δεν ανέβαινε.... με τον πωπο θα την κατέβαινε κάθε μέρα... χαδιάρικα ειναι και τα δικά μου, ο Θοδωρής στην ηλικία της ήταν περισσότερο.. ειναι πιο ανεξάρτητη η μικρή... οταν θέλει αυτή θα με αγκαλιασει αλλά μου αρεσει πολυ που τις τελευταιες μέρες κάνει μόνη της τραγουδάκια και έχει πολύ πλακα

και η δικια μου με αφηνει οποτε θελει εκεινη..οχι οποτε θελω εγω..αλλα την πιανουν κατι αναλαμπες απιστευτες.. αγκαλιες και φιλια στο ασχετο..ιδιως μπροστα στους καθρεπτες..

εντωμεταξυ επειδη μεγαλωνει σταθερα με τρια ατομα καμια φορα της λεμε θελεις να σε παρουμε αγκαλια και λεει "ολοι" και αγκαλιαζομαστε μαμα, μπαμπας, θεια και μικρη (δεν βαραω και φλεβες αλλα το κανω για την μικρη)

εμενα τωρα αρχιζει και πειραζει βιβλια και συρταρια και το κανει κοροιδευτικα γιατι ξερει οτι την μαλωνω..σκαρφαλωνει στους καναπεδες αλλα τη θεωρω ησυχη..με νοιαζει βασικα να ειναι καλη στα ξενα σπιτια.. αυτο βεβαια ξεκιναει απο το δικο της..

ΤΩΡΑ;;;;;!!!!!! :shock:

Πέρσι τέτοιο καιρό τα "εξερεύνησε" ΟΛΑ τα ντουλάπια και συρτάρια που μπορούσε ν' ανοίξει!

Καλέ, παναγίτσα έχεις κι εσύ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΤΩΡΑ;;;;;!!!!!! :shock:

Πέρσι τέτοιο καιρό τα "εξερεύνησε" ΟΛΑ τα ντουλάπια και συρτάρια που μπορούσε ν' ανοίξει!

Καλέ, παναγίτσα έχεις κι εσύ.

ναι ρεσυ κιεμενα περσι τα εκανε ολα αυτα, τωρα πια τα βαρεθηκε...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...