Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κι απο μενα!!!

τι κανετε?

κι εδω εχει ηλιο με δοντια!!κι η μικρη μου εχει ολο μυξες,μαλλον απο τα δοντια.

τρωτε φακες απ'οτι διαβαζω,ε?αυγο και ψαρι τρωτε?

εγω της φωναζω,της κουναω το δαχτυλο,της μιλαω χαμηλα στο υψος της,

το ιδιο της κανει!!!εχθες στον παιδιατρο πηγαινε συνεχεια στις σκαλες!

ο παιδιατρος εντωμεταξυ μου ειπε να της παρω παπουτσακια που να πιανουν και τον αστραγαλο,κι οτι τα σπορτεξ που της φοραω δεν ειναι καλα.εσεις τι παπουτσακια φορατε?

μπραβο στην ναταλιτσα που ξερει ποσο χρονων ειναι,και το δειχνει κιολας!!!!

Καλημερα μι εμεις παπουτσακι μεχρι τον αστραγαλο φοραμε.Μου το ειπε κι εμενα ο παιδιατρος.Τους κρατανε τα ποδια ωστα να μην τα γυρισουν!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μι εμεις παπουτσακι μεχρι τον αστραγαλο φοραμε.Μου το ειπε κι εμενα ο παιδιατρος.Τους κρατανε τα ποδια ωστα να μην τα γυρισουν!!

που'σαι βρε φιλεναδα?πληρωσες τους λογαριασμους σου?

τι κανει η Γιωτουλα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εγω στις προσκλησεις εγραφα μουνο οικογενεια ταδε ή αν ηταν φιλες μου μονο το ονοματεπωνυμο!Στον γαμο μου ομως ειχα γραψει αξιοτιμη οικογενεια ταδε σε παντρεμενους και κυριο ή κυρια ταδε στους ανυπαντρους!!

που'σαι βρε φιλεναδα?πληρωσες τους λογαριασμους σου?

τι κανει η Γιωτουλα?

Προλαβα και τους πληρωσα σημερα!Τι να κανω αφου ο χαρος θα μου χτυπησει την πορτα αυριο.....Να σκεφτεις πηρα και αδεια απο τη δουλεια για να ειμαι σπιτι.Μην ανοιξει η νταντα την πορτα και την φαει αυτη:tongue::tongue:

χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

που είσαι ευάκι??

κοιμήθηκατε χθες?

Ε ναι λοιπον εχθες κοιμηθηκαμε!Ξυπνησε στις 2 απο τις12 που κοιμηθηκε,την πηραμε στο κρεβατι μας και ξυπνησε στις 7 το πρωι.

Οποτε εχω τρελη ενεργεια σημερα.

Παραλληλα εχω και τρελη δουλεια μαμωτο!!!!!

Κι εκει που μιλαγα με την Prosp στο τηλεφωνο βλεπω οτι η μικρη ειχε κατι στο στομα της.Κοριτσια εκλεισα το τηλ. αρων αρων(ουτε γεια δεν θυμαμαι αν ειπα και συγνωμη prosp για την αγενεια μου) και τι νομιζεται οτι της εβγαλα απο το στομα?????Ειχε ανοιξει μια ψηφιακη κορνιζα που εχω στο συνθετο και ετρωγε την memory card!!!!Αχ τι θα την κανω ρε κοριτσια,ειναι πολυ ατακτο παιδι!Και πριν απο αυτο ειχε ανοιξει τον καδο σκουπιδιων και ετρωγε κατι φλουδια απο πορτοκαλι που της ειχα στυψει να πιει!!

Κι εγω παντως οταν την μαλωνω ειμαι στο υψος της αλλα αυτυ ερχεται και με παιρνει αγκαλια και με τουμπαρει γαμωτο!!!!

Προλαβα και τους πληρωσα σημερα!Τι να κανω αφου ο χαρος θα μου χτυπησει την πορτα αυριο.....Να σκεφτεις πηρα και αδεια απο τη δουλεια για να ειμαι σπιτι.Μην ανοιξει η νταντα την πορτα και την φαει αυτη:tongue::tongue:

χαχαχαχαχα

βλεπω ελαβες τη βλακεια με το ποτε θα μας χτυπησει ο χαρος την πορτα στο facebook ε? εγω ακομη δεν εμαθα..αν δειτε οτι δεν γραφω για πανω απο εβδομαδα κλαψτε με!!

Κι εκει που μιλαγα με την Prosp στο τηλεφωνο βλεπω οτι η μικρη ειχε κατι στο στομα της.Κοριτσια εκλεισα το τηλ. αρων αρων(ουτε γεια δεν θυμαμαι αν ειπα και συγνωμη prosp για την αγενεια μου) και τι νομιζεται οτι της εβγαλα απο το στομα?????Ειχε ανοιξει μια ψηφιακη κορνιζα που εχω στο συνθετο και ετρωγε την memory card!!!!Αχ τι θα την κανω ρε κοριτσια,ειναι πολυ ατακτο παιδι!Και πριν απο αυτο ειχε ανοιξει τον καδο σκουπιδιων και ετρωγε κατι φλουδια απο πορτοκαλι που της ειχα στυψει να πιει!!

Κι εγω παντως οταν την μαλωνω ειμαι στο υψος της αλλα αυτυ ερχεται και με παιρνει αγκαλια και με τουμπαρει γαμωτο!!!!

τουλαχιστον εσενα τρωει!!!! και δεν χαιρεσαι!! τι να πω εγω!!

να σου πω...αν την κοιταξεις καταματα βλεπεις ολες τις φωτο?εχει καλη ευκρινεια?

χαχα!!

ναι βρε κοριτσακι..μου πες και συγνωμη και οτι θα με ξαναπαρεις..don t worry!!!

να σου πω...αν την κοιταξεις καταματα βλεπεις ολες τις φωτο?εχει καλη ευκρινεια?

χαχα!!

Ρε συ ηταν χαμηλης αναλυσης οι φωτο που ηταν μεσα και τωρα τις βλεπω θολες απο τα ματια της!!!χαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

ώρες ώρες και η δική μου είναι άτακτη,δεν έχω και το παιδί θαύμα!!!

και η υπομονή εξαντλείται...όπως τώρα που έχω πονοκέφαλο τρομερό,κι έχω και την κυρία να μην θέλει να κοιμηθεί,να πετάει όλα τα παιχνίδια κάτω και την πιπίλα καμμια 200αριά φορές.

θα σαλέψω!!!

βαλε varta..κραταει EYA!!

Εμενα η σκατουλα το χει βρει και οταν δεν θελει να κατσει στο καρεκλακι του φαγητου σηκωνεται ορθια και εντωμεταξυ δυο μηνες τωρα δεν την δενω γιατι εχω το τραπεζακι που την κραταει αλλα τωρα ετσι που κανει μαλλον θα το ξαναεφαρμοσω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...