Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν είναι σε καλή κατάσταση προσπ,βάλτα,κρίμα είναι,να μην είναι όμως πολύ πατημένα,ή στραβοπατημένα.

αν και σε αυτή την ηλικία δεν τα έχουν πατήσει πολύ,αργότερα θα είναι χάλια,ούτε για χάρισμα...

δεν έχουμε ΖΑRA!!!μεγάλος καημός...

να δω πότε θα πάμε γιάνννενα!!!

της έχω από πέρσυ 1 μπουφάν της πάει φέτος,είχα προνοήσει και το πήρα μεγάλο,της πήρα και το καινούριο από το mothercare, κι έχω κι ένα παλτό από πέρσυ που σε κάνα μήνα δεν θα της πηγαίνει,από τα ζάρα,γι'αυτό θέλω να πάω και φέτος,τα παλτουδάκια τα έχει φθηνά...

όπως και όλα τα ρούχα...

δώρα η έλλη δεν παίρνει πολλά...το παίζουν κινέζοι οι πιο πολλοί!!

ή κάνα παιχνιδάκι ή κάνα παλιόρουχο..

στη βάφτιση τα δώρα που πήρα ήταν μετρημένα,γιατί δεν είχα πολλά άτομα και "τσίπικα"

12Ε-15Ε!!!!!!!!!!!!!!!

θα πάρουν τα αντίστοιχα όταν θα έρθει η ώρα...

μόνο οι νονοί χριστούγεννα και πάσχα μας παίρνουν 3 τσάντες ρούχα από ζάρα και h&m!!

πονάω πολύ,ούτε καθιστή,ούτε ξαπλωμένη,ούτε όρθια μπορώ να είμαι!!

τέλεια!

τοσο χαλια εισαι ε??? πιες κανα παυσιπονο.. η να βαλεις εμπλαστρο??

εγω ειχα τσιπικα δωρα στο γαμο... οσο για τα ρουχα δεν εχω παραπονο.. βεβαια οπως υπολογιζα πλεον εχουν λιγοστεψει τα δωρα και ετσι στη χαξη και στη φεξη μπορει να μας κατσει τιποτε..καλα τη βγαζει παντως.. ποτε ψωνιζω εγω ποτε εχουμε καβαντζα απο δευτερο χερι μεχρι και αφορετα.

εγω εχω μπουφαν αλλα ειναι μεγαλα αυτα που ναι για 2 ετων η δικια μου φοραει ακομη 12-18 στα περισσοτερα ρουχα..αναλογα τη γραμμη..

παντως πηρε μερικα γραμμαρια και της εχει φανει οταν την αγκαλιαζω..πιο βαρυα..χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσύ αποφασίζεις!

Εγώ, αν ήταν σε καλή κατάσταση και τα 'πλενα, θα τα δοκίμαζα.

Το πρόβλημα με τα μεταχειρισμένα παπούτσια δεν ειναι η εμφάνιση αλλά πόσο καταπονημένο ειναι το εσωτερικό πέλμα.

καλημερα!ενα κοριτσακι που μου εστειελε μηνυμα στο φβ ειναι η μιαμαμα?

εμβολια σημερα για εμας...με τις υγειες μας

κιεγω θελω παπαουτσακια, αθλητικα και κατι αλλο, εγω γιατι βρισκω αθλητικα nike με 20 ευρω βρε κοριτσια?φτηνα δεν ειναι?

bgx2ye5lc.png

αν και σε αυτή την ηλικία δεν τα έχουν πατήσει πολύ,αργότερα θα είναι χάλια,ούτε για χάρισμα...

!

Πες μου πως το καταφερνεται αυτό γιατί τα δικά μου από την ημέρα που περπάτησαν δεν μένει παπούτσι, δλδ το χειμώνα με αυτά που τους πήρα δεν θα το βγάλουν

δεν έχω ρωτήσει ακόμα για την περαίωση,έτσι και πρέπει να πληρώσω,θα πάω να πέσω από τον 3ο!!

και εμεις εχουμε καποια προβληματα με τη περαιωση με ενα λαθος..αλλα ακομη και ετσι θα μας παει 1250 ευρω. Οχι οτι τα χουμε αλλα τι να γινει.. ειμαστε τυπικοι και δεν χρωσταμε ποτε σε εφορια και ασφαλεια. Οπου αλλου ναι..σε δημοσιους φορεις οχι.

Ρωτα και αν πρεπει να πληρωσεις αφενος θα σου ρθει μπουγιουρντι αφετερου θα πρεπει σχολαστικα να ελεγξεις σε σχεση με τις τοτε εκκαθαρισεις και να πας να κανεις ενστανση και διακανονισμο η δεν ξερω τι αλλο..

χεσε μεσα.. οτι και να κανουμε πληρωνουμε.. βαλανε τεκμηριο στη βαρκα μας που ειναι 4,5 μετρα αλλα εκεινοι την εβαλαν με το ετσι θελω στην κατωτερη κατηγορια 5 μετρων (??) 5.000 ευρω ετησιως δηλαδη δια του 2 που ναι στα δυο αδελφια.. και καλα οτι ειναι εξοδα συντηρησης.. ειναι 30 ετων ξυλινη και πλεον ειναι για γλαστρα..αλλα θα την πληρωσουμε..

μην πω για τα σπιτια..

Διαφημίσεις

Πες μου πως το καταφερνεται αυτό γιατί τα δικά μου από την ημέρα που περπάτησαν δεν μένει παπούτσι, δλδ το χειμώνα με αυτά που τους πήρα δεν θα το βγάλουν

ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ..

εσενα ξεσκιζονται στς εξωτερικες δραστηριοτητες.. εμεις εδω οι περισσοτερες δηλαδη ζητημα αν τα βγαζουμε μια ωρα την ημερα εξω να περπατησουν..

κιεγω θελω παπαουτσακια, αθλητικα και κατι αλλο, εγω γιατι βρισκω αθλητικα nike με 20 ευρω βρε κοριτσια?φτηνα δεν ειναι?

Καλημέρα, μήπως δεν ειναι δερμάτινα ή απλά πέτυχες στην περίπτωση

Εχεις και fb?

και εμεις εχουμε στοκαδικο με nike οικονομικα για παιδια..

ξεπεσμος..!!!χαχα!

Το πρόβλημα με τα μεταχειρισμένα παπούτσια δεν ειναι η εμφάνιση αλλά πόσο καταπονημένο ειναι το εσωτερικό πέλμα.

Ε, γι' αυτό λέω, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. :tongue:

Μια χαρά είναι! Που τα βρίσκεις;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ..

εσενα ξεσκιζονται στς εξωτερικες δραστηριοτητες.. εμεις εδω οι περισσοτερες δηλαδη ζητημα αν τα βγαζουμε μια ωρα την ημερα εξω να περπατησουν..

μμμμ δεν έχεις άδικο.... 4 ώρες κούνιες την ημέρα κάθε μέρα... ούτε σιδερένια να ήταν δεν θα άντεχαν. :D

maestria ειναι λογικη η εξελιξη αυτη με τη δουλεια σου.. ΠΡΟΦΑΝΩΣ προς τα εκει οδηγηστε εκτος αν γινουν εξαιρεσεις.. θα δεις.. οτι ειναι να γινει θα γινει..ας παρεις και αποζημιωση αν δικαιουσαι..

ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ..

Έτσι είναι. Κι ο δικός μου φέτος στον παιδικό θα τα διαλύσει!

Εγώ του 'χω το περσινό μπουφανάκι τώρα που κρύωσε ο καιρός. ΕΥΤΥΧΩΣ του κάνει οριακά. Είπε ο νουνός του στις γιορτές θα του πάρει καινούριο. Δηλαδή θα πάμε μαζί για να του πάρει, γιατί ΔΕΝ τον εμπιστεύομαι, όποτε πήρε ρούχα μόνος του ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ, κάτι φόρμες που του πήρε πέρσι, πολύ ωραίες, ΔΕΝ του κάνουν ούτε φέτος! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...