Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια...

επίσης έχουμε ένα γάμο 20 νοεμβρίου...και δεν έχω τίποτα καλό να της βάλω,σκέφτομαι να πάω στην αδερφή μου να διαλέξω κάτι για εκέινη την ημέρα...

καλημέρα και περαστικα. Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις, εξάλλου τα ρουχαλάκια τα καλά σπάνια τα φορούν, αγόρασα περσυ λουστρινάκι μάυρο και φέτος δεν της κάνει... ειχα σκάσει 35euro με την έκπτωση και τώρα τα έχω καινουργια

Παλτό εμένα έχει της βάπτισης κόκκινο πολύ όμορφο, ελπίζω να της κάνει, μετά εχει 5 μπουφάν (3 απο τη βάπτιση δώρο, 1 απο την Ιταλια και 1 που μου χάρισε μια φίλη)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...

είμαι από χθες το βραδάκι με πόνο στη μέση χαμηλά,στην "ουρίτσα" που λέμε...

μήπως επειδή σηκώσαμε το τραπεζάκι του σαλονιού με 200κιλά περιοδικά?

ξαφνικά με έπιασε.

έτσι είχα εγώ μαεστρία περίοδο παλιά,8 μέρες κι ακριβώς όπως τα περιγράφεις...

άσε χάλια.

εσείς τυχερά μου έχετε και στοκάδικα!!

τα θυμάμαι αυτά που λέτε στο περιστέρι κλπ...

εμείς εδώ,τίποτα 70Ε κάθε ζευγάρι,2-3 μαγαζιά αξίζουν μόνο...

primigi εδώ δεν νομίζω να έχουν...

θα πάω παρασκευή στα μαγαζιά να δω...

ευτηχώς που γλύτωσα με τα μποτάκια τα πάνινα και τα μπαλαρινάκια,ήταν φθηνά.

και ρούχα θέλω της μικρής,και παλτό...

επίσης έχουμε ένα γάμο 20 νοεμβρίου...και δεν έχω τίποτα καλό να της βάλω,σκέφτομαι να πάω στην αδερφή μου να διαλέξω κάτι για εκέινη την ημέρα...

ΖΑΡΑ δεν έχει εκεί; Έχει ωραία παιδικά παπουτσάκια, πήρα και πέρσι και φέτος, στο 'πα. Δύο ζευγάρια για τον Γιάννη, 37?!

Να προσέχεις τη μέση! Πάντα όταν σηκώνεις βάρος να θυμάσαι, τα γόνατα λυγισμένα!

Εγώ πάλι δεν είχα ποτέ ΤΟΣΟ γλιτσερά πράγματα στην περίοδο, αηδία πια! Τώρα κάτι ψιλά, τελειώνω μάλλον, άντε να δούμε. :rolleyes:

Διακτινίσου!! Διακτινίσου!!

Beam me Scottie!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

το χω ξαναπει αλλα μου χουν δωσει κατι παπουτσακια σε καλη κατασταση σχεδον αφορετα και ειμαι σε διλλημα αν θα πρεπε να της τα βαλω..καποια πλενονται καποια οχι και γενικα ειμαι σιχασιαρα με αυτα..

το χω ξαναπει αλλα μου χουν δωσει κατι παπουτσακια σε καλη κατασταση σχεδον αφορετα και ειμαι σε διλλημα αν θα πρεπε να της τα βαλω..καποια πλενονται καποια οχι και γενικα ειμαι σιχασιαρα με αυτα..

Ε, δοκίμασε αυτά που πλένονται.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Eγω παπούτσια δεν τους βάζω από άλλους. Μονο αν ειναι αφόρετα

Διαφημίσεις

Δεν έχουμε δουλειά, δεν ψάχνουμε να κάνουμε καμιά δουλειά, μας έχουν απαξιώσει εδώ πέρα, μας κρατάνε μάλλον μέχρι τέλος της χρονιάς γιατί έχουν πάρει επιδότηση και είναι υποχρεωμένοι και μας πληρώνουν κάθε 3 μήνες.

Έχει βγει πρόγραμμα για επιχειρήσεις συμβούλων και ΔΕΝ ασχολείται κανείς! Θα το κάνουν με το προσωπικό των ΚΕΚ τους. (έχουν και ΚΕΚ τ' αφεντικά μου)

Είμαι λάθος να το 'χω σίγουρο ότι όταν πάψουν να 'ναι υποχρεωμένοι να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας, θα μας στείλουν;;;; ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αν είναι σε καλή κατάσταση προσπ,βάλτα,κρίμα είναι,να μην είναι όμως πολύ πατημένα,ή στραβοπατημένα.

αν και σε αυτή την ηλικία δεν τα έχουν πατήσει πολύ,αργότερα θα είναι χάλια,ούτε για χάρισμα...

δεν έχουμε ΖΑRA!!!μεγάλος καημός...

να δω πότε θα πάμε γιάνννενα!!!

της έχω από πέρσυ 1 μπουφάν της πάει φέτος,είχα προνοήσει και το πήρα μεγάλο,της πήρα και το καινούριο από το mothercare, κι έχω κι ένα παλτό από πέρσυ που σε κάνα μήνα δεν θα της πηγαίνει,από τα ζάρα,γι'αυτό θέλω να πάω και φέτος,τα παλτουδάκια τα έχει φθηνά...

όπως και όλα τα ρούχα...

δώρα η έλλη δεν παίρνει πολλά...το παίζουν κινέζοι οι πιο πολλοί!!

ή κάνα παιχνιδάκι ή κάνα παλιόρουχο..

στη βάφτιση τα δώρα που πήρα ήταν μετρημένα,γιατί δεν είχα πολλά άτομα και "τσίπικα"

12Ε-15Ε!!!!!!!!!!!!!!!

θα πάρουν τα αντίστοιχα όταν θα έρθει η ώρα...

μόνο οι νονοί χριστούγεννα και πάσχα μας παίρνουν 3 τσάντες ρούχα από ζάρα και h&m!!

πονάω πολύ,ούτε καθιστή,ούτε ξαπλωμένη,ούτε όρθια μπορώ να είμαι!!

τέλεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...