Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

jesgk καλημερα

οπως σου ξαναπει ΑΓΑΠΩ τα primigi ειναι τελεια και βολικοτατα και οικονομικα σχετικα παπουτσακια αλλα τα βρισκω μονο στα prenatal σε περιορισμενα μοντελα και καμια φορα στα Notos Galleries.. εσυ απο που τα πηρες? Βασικα το μοντελακι με το μελιτζανι χρωματακι ειναι το ΙΔΑΝΙΚΟΤΑΤΟ..οπως ειχα και περσι και τα φορεσαμε ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ..ετσι και φετος..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jesgk καλημερα

οπως σου ξαναπει ΑΓΑΠΩ τα primigi ειναι τελεια και βολικοτατα και οικονομικα σχετικα παπουτσακια αλλα τα βρισκω μονο στα prenatal σε περιορισμενα μοντελα και καμια φορα στα Notos Galleries.. εσυ απο που τα πηρες?

Kaλησπέρα Prosp και λοιπά κορίτσια,

τα παπούτσια τα πήρα από το stock της shooz που ειναι στο ύψος της Μεταμορφωσης στο ρεύμα προς Αθήνα. Εχει πολλές μάρκες για ενηλίκες και παιδιά όπως geox, primigi, lellykelly, caterpilar, timberland και πολλές άλλες. Θέλει υπομονή και να πας πρωί αφού μετά πλακώνει κόσμος και οι τιμές ειναι συμφέρουσες.

Εχθες αφού είχα ακόμα χρήματα από την Ιταλια που μου έστειλε ο παππούς μου πήγε στο factory outlet και πήρα στο Θοδωρή 2 ζευγάρια δερμάτινα αθλητικά (ένα μαύρο-ένα καφέ) New Balance και ένα στην Ανδρεϊνα αθλητικό σε μελιτζανί πάλι χρώμα πιο ανοιχτό απο το μποτάκι 30? το κάθε ζευγάρι. Τους πήρα και από ένα τζην levis από 85?- 65? αντίστοιχα πήρα 15? το κάθε ένα.!!!!

Η μικρή χρειάζεται κανένα παντελόνι ακόμη αλλά θα πάω στα carrefour μήπως βρω τα tex

Kaλησπέρα Prosp και λοιπά κορίτσια,

τα παπούτσια τα πήρα από το stock της shooz που ειναι στο ύψος της Μεταμορφωσης στο ρεύμα προς Αθήνα. Εχει πολλές μάρκες για ενηλίκες και παιδιά όπως geox, primigi, lellykelly, caterpilar, timberland και πολλές άλλες. Θέλει υπομονή και να πας πρωί αφού μετά πλακώνει κόσμος και οι τιμές ειναι συμφέρουσες.

Εχθες αφού είχα ακόμα χρήματα από την Ιταλια που μου έστειλε ο παππούς μου πήγε στο factory outlet και πήρα στο Θοδωρή 2 ζευγάρια δερμάτινα αθλητικά (ένα μαύρο-ένα καφέ) New Balance και ένα στην Ανδρεϊνα αθλητικό σε μελιτζανί πάλι χρώμα πιο ανοιχτό απο το μποτάκι 30? το κάθε ζευγάρι. Τους πήρα και από ένα τζην levis από 85?- 65? αντίστοιχα πήρα 15? το κάθε ένα.!!!!

Η μικρή χρειάζεται κανένα παντελόνι ακόμη αλλά θα πάω στα carrefour μήπως βρω τα tex

χμ.. εμενα η μικρη ΑΚΟΜΗ! φοραει 21-22 (με το ζορι) και συνηθως δυσκολευοαμι να της βρω νουμερο στα Outlet..η οταν βρικω εχει καποιο ελαττωμα το ζευγαρι!!!

Θα παω ομως να της παρω primigi στανταρ..αθλητικα εχει και με αυτα κυκλοφορει η καημενη συνεχως..εχω και κανα δυο μπαλαρινες καφε για καλα.

ζαλιζομαι σημερα πολυ.. και εχω βουνο δουλεια..χρειαζομαι υπνο..

εγω χρειαζομαι ρουχα επειγοντως κανα δυο παντελονια και κανα δυο μπλουζες και μαυρες μποτες που ΔΕΝ βρισκω αυτες που θελω η οταν βρισκω κατι αναλογο ειναι πανω απο 100 ευρω που εγω δεν δινω..

αλλα αυτο το μηνα εχω ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ να πληρωσω..υπερηχο της μικρης για τα γρομπαλακια (το χα αναβαλλει και δεν το ξανακανω), παιδιατρο, γενεθλια βαφτισιμιου, γενεθλια φιλων, εξοδα σπιτιου, περαιωση συζυγου και ταμειο εμπορων..χεσε μεσα..η Miamama θα μαζευει χορτα και εμεις στα φαναρια Λενορμαν και Κηφισσου..

χμ.. εμενα η μικρη ΑΚΟΜΗ! φοραει 21-22 (με το ζορι) και συνηθως δυσκολευοαμι να της βρω νουμερο στα Outlet..η οταν βρικω εχει καποιο ελαττωμα το ζευγαρι!!!

Θα παω ομως να της παρω primigi στανταρ..αθλητικα εχει και με αυτα κυκλοφορει η καημενη συνεχως..εχω και κανα δυο μπαλαρινες καφε για καλα.

Εγώ πάλι δυσκολευτηκα να βρώ και στους δύο 24 η μικρή και 35 ο Θοδωρής... Και να δυο αν πας άμεσα σιγουρα θα βρεις, έπεφτα συνέχεια πάνω σε 21-22 ειδικά στα geox και σε μποτάκια

Διαφημίσεις

χεσε μεσα..η Miamama θα μαζευει χορτα και εμεις στα φαναρια Λενορμαν και Κηφισσου..

βάλε κι εμένα να πλένω σκάλες.... ετσι όπως πάμε..στο Περιστέρι στο δρόμο πίσω από το Λητώ είναι το Stock του Μπουρνάζου σε καλές σκετικά τιμές και στα Shooz που πήγα ειχε πολλά γυναικεία

νια για γυναικεια εχει πολλα στοκαδικα εκει..παω τακτικα.. ειναι κοντα μου..

ΑΛΛΑ φετος παιζει

η γαλοτσα

η μποτα τυπος παπουτσωμενος γατος..

εγω θελω μια μου να εφαρμοζει στη γαμπα μου και να κλεινει με φερμουαρ

και ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ εγκραφες σαν να περναν οι Ναζι???

Ελεος!!!

βάλε κι εμένα να πλένω σκάλες.... ετσι όπως πάμε..στο Περιστέρι στο δρόμο πίσω από το Λητώ είναι το Stock του Μπουρνάζου σε καλές σκετικά τιμές και στα Shooz που πήγα ειχε πολλά γυναικεία

μπααα... θα βρουμε μεγαλο ανταγωνισμο.. εγω πολλους πακιστανους και εσυ πολλες ρωσο αλβανιδες με τα συνεργεια τους...αμ τι νομιζες?? πως ξεμεινε απο δουλεια η γιαγια μου 30 χρονια καθαριστρια σε πολυκατοικιες??

ανεργια μεγαλε σου λεω..αστα!!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Καλημερα.. δυστυχως σε αλλους κραταει λιγες μερες και σε αλλους περισσοτερες..μπορει και 10 και 15 και 20.. αναλογα σε τι κατασταση ειναι ο οργανισμος και πως ανταποκρινεται και η κουραση κλπ..

εσυ επειδη απεβαλλες μαλλον θα χες αιμα περιοδου εγω επειδη εκανα αναρροφηση εχω ελαχιστο αιμα σαν τελευταιες μερες πειροδου αλλα εχω σταθερα την ιδια ποσοτητα.. αυτο συμβαινει για ποικιλους οργανικους λογους και η ξεκουραση εχει και αυτη το ρολο της αλλα οχι και καθοριστηκα..εγωσε αποβολη 5ου μηνα ειχα επι 4 μηνες αιμα περιοδου αλλα δεν ειναι μετρο συγκρισης για αποβολες του 1ου τριμηνου..ετερον εκατερον..

υπομονη...λοιπον..

Αυτό κάνω. Έβγαλα ΚΟΜΜΑΤΙΑ σου λέω προχθες, εκεί που νόμιζα ότι τελείωσα. Αηδία ήταν. Τώρα έκοψε πάλι, αλλά έχω κάτι γλιτσερά, αηδιαστικά πράγματα.

Άσε, δε λέω παραπάνω, μπλιαχ. :mad:

Φυσικά και χρειάζεσαι, μήπως κοιμάσαι και ποτέ;;; :mrgreen:

αλλα αυτο το μηνα εχω ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ να πληρωσω..υπερηχο της μικρης για τα γρομπαλακια (το χα αναβαλλει και δεν το ξανακανω), παιδιατρο, γενεθλια βαφτισιμιου, γενεθλια φιλων, εξοδα σπιτιου, περαιωση συζυγου και ταμειο εμπορων..χεσε μεσα..η Miamama θα μαζευει χορτα και εμεις στα φαναρια Λενορμαν και Κηφισσου..

Άσε, αρχίζουν και οι γιορτές. Από τώρα έως τέλη Γενάρη όλο δώρα έχω να παίρνω. Αλλά τ' ανήψια θα τα πάρω μια φορά, τα Χριστούγεννα, δώρα, γενέθλια, κλπ, που 'χουν ορισμένα ενδιάμεσα, θα κάνω την ΚΙΝΕΖΑ!

Είναι να πάρω τους 2 απ' τους 3 μισθούς αυτή τη βδομάδα, άντε να δούμε. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μολις αναρρωσω και η μικρη γιατι μαλλον απο σημερα μπηκε και αυτη στο χορο αν θελετε να κανονισουμε να βρεθουμε.. μου το πε και η Ευα..εγω θα χαρω πολυ να σας δω απο κοντα..εσεις βρισκεστε, εγω εχω να σας δω καιρο..

Διαφημίσεις

μολις αναρρωσω και η μικρη γιατι μαλλον απο σημερα μπηκε και αυτη στο χορο αν θελετε να κανονισουμε να βρεθουμε.. μου το πε και η Ευα..εγω θα χαρω πολυ να σας δω απο κοντα..εσεις βρισκεστε, εγω εχω να σας δω καιρο..

Ναι, ναι, να βρεθούμε, να βρεθούμε! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια...

είμαι από χθες το βραδάκι με πόνο στη μέση χαμηλά,στην "ουρίτσα" που λέμε...

μήπως επειδή σηκώσαμε το τραπεζάκι του σαλονιού με 200κιλά περιοδικά?

ξαφνικά με έπιασε.

έτσι είχα εγώ μαεστρία περίοδο παλιά,8 μέρες κι ακριβώς όπως τα περιγράφεις...

άσε χάλια.

εσείς τυχερά μου έχετε και στοκάδικα!!

τα θυμάμαι αυτά που λέτε στο περιστέρι κλπ...

εμείς εδώ,τίποτα 70Ε κάθε ζευγάρι,2-3 μαγαζιά αξίζουν μόνο...

primigi εδώ δεν νομίζω να έχουν...

θα πάω παρασκευή στα μαγαζιά να δω...

ευτηχώς που γλύτωσα με τα μποτάκια τα πάνινα και τα μπαλαρινάκια,ήταν φθηνά.

και ρούχα θέλω της μικρής,και παλτό...

επίσης έχουμε ένα γάμο 20 νοεμβρίου...και δεν έχω τίποτα καλό να της βάλω,σκέφτομαι να πάω στην αδερφή μου να διαλέξω κάτι για εκέινη την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...