Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Βικυ μου εγω ειμαι απολυτα πεπεισμενη οτι θα γινει καποια στιγμη..Δεν ξερω αν θα φτασουμε σε σημειο πολεμου, να μην εχουμε να φαμε, φανταζομαι θα γινουν πιο εκσυγχρονισμενα αυτη τη φορα..Κανεις δεν ξερει..

Καπως καλυτερα ειναι ο πωπος μας..Αλλα της εβαλα κοκκινο και τωρα δεν βλεπω τι γινεται γιατι ποτιζει..Παντως δεν διαμαρτυρεται τοσο..Και γω φρεζυντερμ βαζω..Η Σουντοκριμ υποτιθεται οτι ειναι βαρια..Ξερω γω;;; Ο καθενας λεει τα δικα του! Λες και ειναι δυσκολο..

Τα καροτσια ειναι αναλογα με το παιδι..Ξερω κοριτσακι 4 ετων που ακομα το χρησιμοποιει..Κ ξερω κ παιδακι που απο τοτε που περπατησε ΔΕΝ το ξαναπλησιασε!

Κι εμεις δεν ειχαμε ποτε ζωακι και δεν τα εχω μαθει..Το καλοκαιρι που πηραμε κουνελακι ξετρελαθηκε η Ναταλιτσα αλλα δυστυχως δεν αντεξε..Παντως η παιδιατρος ειπε οτι τα κουνελακια και γενικα αυτου του ειδους δεν ειναι καθαρα και δεν τα συστηνει!!! Μονο σκυλακια!!!!!!!!!!!! Μακαρι να περναμε ενα αλλα δεν προσφερεται το σπιτακι μας..Ουτε και ο τροπος ζωης μας!!!

Αυτο στη Θεσσαλονικη με τα ασανσερ δεν το καταλαβα ποτε!!! Κι εμεις 4ο ειμαστε και 2 μερες δεν ειχαμε ασανσερ και τρελαθηκα!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο στη Θεσσαλονικη με τα ασανσερ δεν το καταλαβα ποτε!!! Κι εμεις 4ο ειμαστε και 2 μερες δεν ειχαμε ασανσερ και τρελαθηκα!!!

τί δεν κατάλαβες ?να σου εξηγήσω εγώ!:tongue:

κοριτσάκια μόλις στρώσαμε τα χαλάκια μας!!

τέλεια!να είχαμε και τζάκι να χουχουλιάσουμε καλύτερα!!!

προσωπικά εμείς έχουμε πτωχεύσει ήδη...οπότε κοντή γιορτή να έρθουν κι άλλα!!

ευτυχώς λάδι έχουμε από το χωριό,από τα πεθερικά,ψάρια από τους γονείς μου,θα βγω και στους αγρούς να μαζεύω χόρτα...καλά θα είμαστε!!

αχχχ κλάψτα!!

μαεστρία πόσα φράγκα πήρες σήμερα????

ελεναδίτσα εσείς είστε εξοχή ε?

μπράβο!

καλησπερα..

ρο

μην ακουω για χρεη... και πτωχευσεις..απο το κακο στο χειροτερο..

εγω σημερα ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑ..η μικρη εχει επηρεαστει με την αλλαγη της ωρας και ξυπναει απο τις 5.30!!!! Και κανω αγωνα για να ξανακοιμηθει οπου βεβαια αυτο μολις το κατορθωσω κραταει μεχρι τος 7 παρα..δυο μερες τετοιο χαλι συν κατι συνεχομενες γκρινιες μεσα στη νυχτα..

και βεβαια εγω ειμαι ΜΟΝΙΜΑ μεσα στη τσιτα και αναγκαστικα ολο κοιμαμαι μαζι της για να μην ειμαι περα δωθε...

σημερα απο τις 7 επλενα πιατα, σιδερωνα και κατα τις 10 την εβγαλα με το καροτσι και πηγαμε λαικη και σουπερ και κατα τις 11.30 που γυρισαμε εκεινη ηδη ειχε κοιμηθει και εγω πιαστηκα να καθαριζω κωλοσαρδελες που αγορασα για τη κουνιαδα (εχει χοληστερινη και τρωει μονο αυτες) και εφαγα μια ωρα ορθια..μετα ξυπνησε η μικρη εφαγε ενα σνακ και μιας και ειχε καλη ημερα την πηγα στην παιδικη χαρα για καμια ωρα.. και καπακι γυρισαμε και αρχισα να ζυμωνω ψωμι και τυροπιτακια και το φαγητο της ημερας..στις 5 τελειωσα..και απλαημουν ενα πτωμα..

δεν εκατσα λεπτο και εννοειται οτι ειμαι χειροτερα απο θεμα ιωσης..

και αυριο εχω πει οτι θα παω γραφειο..και δυστυχως θα πρεπει να πηγαινω παλι με συγκοινωνια μιας και η κυρα κουνιαδα λεει οτι θελει να τρεξει για την περαιωση..

αντε να περασει η ωρα να βαλω τη μικρη για υπνο να παω και εγω να ξεραθω..

ποτε δεν ξεκουραζομαι οταν μενω σπιτι πια..παω και εγω γυρευοντας αλλα τι να κανω??..

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ εχω πεσει με τα μουτρα να τρωω σοκολατινες..και να πω οτι εχω και γευση να παει στα κομματια..μαλλον οι τσιτες..

παω να παρω την αντιβιωση μου...και να μαζεψω δυναμεις να κανω κανα μπανιο...:?

δεν είναι να κάθεσαι σπίτι εσύ!!

α παπα!!

η έλλη ούτε που επηρεάστηκε με την ώρα,ίσως είναι δόντια...

εμείς βγάλαμε τα 2 πάνω,και τώρα βγαίνει 1 κάτω,όλα μαζί...

μήπως να μην την αφήνεις να κοιμάται το πρωί?εγώ δεν την αφήνω πλέον...

για να κοιμάται το μεσημέρι 2 ώρες και μετά το βράδυ καλύτερα.

μια εποχή αν κοιμόταν πρωί την έπαιρνε ο ύπνος για μεσημέρι 17.00,δεν βόλευε όμως καθόλου.

εγώ τώρα φτιάχνω με τον χάζμπαντ παστίτσιο!! να δω τι ώρα θα τελειώσουμε!

μαεστρία πόσα φράγκα πήρες σήμερα????

Τώρα θα σου 'λεγα! :mrgreen:

μήπως να μην την αφήνεις να κοιμάται το πρωί?εγώ δεν την αφήνω πλέον...

για να κοιμάται το μεσημέρι 2 ώρες και μετά το βράδυ καλύτερα.

μια εποχή αν κοιμόταν πρωί την έπαιρνε ο ύπνος για μεσημέρι 17.00,δεν βόλευε όμως καθόλου.

εγώ τώρα φτιάχνω με τον χάζμπαντ παστίτσιο!! να δω τι ώρα θα τελειώσουμε!

Κι ο δικός μου απ' το πρωί το μεσημέρι κοιμάται μετά, γύρω στις 1-2. Σήμερα ήταν τα πεθερικά εδώ για λίγο κι άργησε να κοιμηθεί (κατά τις 9), να δούμε πως θα τον ξυπνήσω αύριο!!

Μιαμαμα εγώ έφτιαξα μια μακαρονάδα με μια σπέσιαλ συνταγή σάλτσας που πήρα από μια κοπέλα απ' το φόρουμ. Έγινε ΜΟΥΡΛΙΑ! :)

Τώρα αραχτή, κουράστηκα σήμερα, μόνο απ' τον εκνευρισμό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

γκουρμέ μου έγινες εσύ!!!!!

658342xrvu3re1c3.gif

Xαααααααααα, τέλεια η αγελαδίτσα!! Μουυυυυυυυυυ, που θα 'λεγε κι ο Γιάννος, αν την έβλεπε!

Ναι, τι να σου πω, γκουρμέ, μια σάλτσα για ζυμαρικά έκανα. :mrgreen:

Πως έγινε το παστίτσιο;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μόλις τώρα θα δοκιμάσω...

μέχρι να το φουρνίσουμε αργήσαμε...

όταν δείχνει στην τηλεόραση τις αγελάδες που πετάνε στη διαφήμιση το ίδιο κάνει και η έλλη!!"μουυυυ"

μόλις τώρα θα δοκιμάσω...

μέχρι να το φουρνίσουμε αργήσαμε...

όταν δείχνει στην τηλεόραση τις αγελάδες που πετάνε στη διαφήμιση το ίδιο κάνει και η έλλη!!"μουυυυ"

Γιατί δεν το 'ψησες αύριο ρε συ; Να το φάτε ζεστό;!

Καλή όρεξη. Πάω να την πέσω στον καναπέ. Ακόμα να ξεμπερδέψω με το αίμα, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γιατί δεν το 'ψησες αύριο ρε συ; Να το φάτε ζεστό;!

Καλή όρεξη. Πάω να την πέσω στον καναπέ. Ακόμα να ξεμπερδέψω με το αίμα, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! :mad:

Καλημερα.. δυστυχως σε αλλους κραταει λιγες μερες και σε αλλους περισσοτερες..μπορει και 10 και 15 και 20.. αναλογα σε τι κατασταση ειναι ο οργανισμος και πως ανταποκρινεται και η κουραση κλπ..

εσυ επειδη απεβαλλες μαλλον θα χες αιμα περιοδου εγω επειδη εκανα αναρροφηση εχω ελαχιστο αιμα σαν τελευταιες μερες πειροδου αλλα εχω σταθερα την ιδια ποσοτητα.. αυτο συμβαινει για ποικιλους οργανικους λογους και η ξεκουραση εχει και αυτη το ρολο της αλλα οχι και καθοριστηκα..εγωσε αποβολη 5ου μηνα ειχα επι 4 μηνες αιμα περιοδου αλλα δεν ειναι μετρο συγκρισης για αποβολες του 1ου τριμηνου..ετερον εκατερον..

υπομονη...λοιπον..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...