Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Είχα δύο αποβολές χωρίς εμβρυακά στοιχεία ! Εξετάσεις φυσιολογικές καρυοτυπο ζεύγους αλλά θέλαμε να μαστε σίγουροι να μην το ξαναπεράσουμε ! Μας το πρότειναν από το κέντρο ! Κάναμε αίτημα λόγω αποβολών και μας εγκρίνανε  

πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει αφού μένεις Κ φυσιολογικά έγκυος το σπέρμα δεν είναι πρόβλημα σε καμία περίπτωση . Αν έχεις κάνει Κ καμπύλη ζαχάρου Κ έχεις ελενξει Κ θυροειδή όλα είναι οκ θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. 

Ελπίζω να μείνουν βλαστοκύστες τα μισά 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το δικό μου γράφει ότι είναι για 25 κιλά!!!

Αλλά πάλι δεν είναι πολύ σόι, να κρατάει τόσο καλά. Μεγαλώσανε τα σκατούλια μας ρε, τώρα πρέπει να πηγαίνουν με τα πόδια! :mrgreen:

Η δικιά μου πρώτον κάποια στιγμή κουράζεται και ζητάει αγκαλιά, επομένως καλύτερα καρότσι και δεύτερον αν δεν είμαστε βόλτα για ξέκασμα και σκοπός είναι να τρέξει να χαρεί, με καθυστερεί πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χθες η Γεωργίτσα σηκώθηκε το πρωί στις ενιά. Το μεσημέρι μετά το φαγητό πήγαμε παιδότοπο. Πήραμε και τον Μάριο και παίξανε καλά. πολύ χαρήκανε. Η δικιά μου ψόφησε και κοιμήθηκε απο τις 6μιση το απόγευμα και το πρωί στις 7μιση κοιμισμένη την κατέβασα στην πεθερά.

Διαφημίσεις

εννοείς θα κλατάρει?

χαχα

πλάκα πλάκα την προηγούμενη βδομάδα όπως γύρισα απο τη λαική και μπήκα στην είσοδο άκουσα μια βίδα η οποία κρατούσε το κάθισμα στο πλαινό σίδερο. έβαλα τον άντρα μου και το έφτιαξε αλλά λες να την μαζεύω καμιά ώρα απο τον δρόμο?:P:p:p

Μεγαλώνουν ρε, αν δεν είναι γερά τα καρότσια - που το δικό μου, σου είπα, δεν είναι τόσο - μη νομίζεις ότι θα τους κρατάνε για πολύ ακόμα. Ζήτημα να φτάσουμε στο καλοκαίρι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γειααα!εκατσα επιτελους.ειχαμε επισκεψη το πρωι μια γειτονισσα με το κοριτσακι της,φυγανε στις 12,μαγειρεψα,κοιμισα την μικρη κι ηρθα.

το δαγκωσε παλι το κοριτσακι 3 φορες,τα νευρα μου!σε καραντινα πρεπει να την εχω,να μην βλεπει παιδακια,παει και τελειωσε!

για ζωα που λετε εγω σας εχω ξαναπει,μεγαλωσα με ολων των ειδων τα ζωα,και μ'αρεσουν ακομα,αλλα κι εγω δεν εχω υπομονη πλεον με την μικρη,με το σκυλακι μας εχω ζοριστει πολυ!

εχω και γατες αδεσποτες που τις ταιζω,ειμαι φιλοζωη τι να κανω,κι εχθες την επιασε αγκαλια μια και φοβαμαι,την τριχα της γατας μαμωτο,πολυ!

αλλα δεν τα σιχαινομαι τα ζωα,ουτε η μικρη.το σκυλακι αν εχει ολα τα εμβολια,και να την γλυψει δεν παθαινει τιποτα,μιαμαμα,ουτε με την τριχα τους παθαινουν κατι,το εχω ψαξει πολυ το θεμα,κι ολα ειναι υπερ του σκυλιου.

μαθαινουν πολλα με τα ζωακια.

εμεις ειμαστε κι εξοχη,κι εχουμε κι αραχνουλες,και ακριδες,κι ολα τα ζωυφια και πολλα πουλακια στα δεντρακια.

παμε και κοβουμε κι απο τα δεντρακια πορτοκαλια,μανταρινια,κι απο το μποστανι μας μελιτζανες,φασολακια,τελεια ειναι!

επισης κυλιεται στις λασπες,γινεται σαν γουρουνακι,απο πανω μεχρι κατω,αλλα την αφηνω,καμμια φορα να το ευχαριστηθει!

σημερα μαζευανε χορτα,χοχλιους κι ελιτσες με την γιαγια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κορίτσια τί τρώτε σήμερα? εγω έκανα μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι.

Παρακολουθείτε καθόλου τα νέα? Τί πιστεύετε περί πτώχευσης? Ο άντρας μου θέλει να πάει στο σούπερ να αγοράσει 10 τενεκέδες λάδι, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά:rolleyes::rolleyes::mrgreen:

Διαφημίσεις

Περιμένουμε ΠΟΣΗ ώρα να μιλήσουμε στ' αφεντικά για λεφτά κι ο ένας κάνει τηλέφωνα, ενώ ο άλλος δε γυρίζει καν την καρέκλα του γραφείου του, κάνει τον κινέζο!!!!!

742490qp8s5wf9z7.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Περιμένουμε ΠΟΣΗ ώρα να μιλήσουμε στ' αφεντικά για λεφτά κι ο ένας κάνει τηλέφωνα, ενώ ο άλλος δε γυρίζει καν την καρέκλα του γραφείου του, κάνει τον κινέζο!!!!!

742490qp8s5wf9z7.gif

γυρίστε την εσείς και με φόρα μάλιστα:tongue::tongue::tongue:

Τι να κάνω μου λες;

Και πάμε μέσα και λέει ο ένας "εντάξει ρε κορίτσια (μου τη δίνει αυτό το "κορίτσια") είπαμε σε μισή ώρα θα σας φωνάξουμε, έχω να κάνω τηλέφωνα"!

Δεν θα είναι σε 10λεπτά εκεί τα τηλέφωνα; Θα εκλείψουν;!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι να κάνω μου λες;

Και πάμε μέσα και λέει ο ένας "εντάξει ρε κορίτσια (μου τη δίνει αυτό το "κορίτσια") είπαμε σε μισή ώρα θα σας φωνάξουμε, έχω να κάνω τηλέφωνα"!

Δεν θα είναι σε 10λεπτά εκεί τα τηλέφωνα; Θα εκλείψουν;!!!

Λες και δεν ξέρει τί τον θέλετε ομαδικώς......

κορίτσια τί τρώτε σήμερα? εγω έκανα μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι.

Παρακολουθείτε καθόλου τα νέα? Τί πιστεύετε περί πτώχευσης? Ο άντρας μου θέλει να πάει στο σούπερ να αγοράσει 10 τενεκέδες λάδι, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά:rolleyes::rolleyes::mrgreen:

εγω εψησα κουνουπιδι κοκκινιστο με πατατες.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...