Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Sofm είπε:

Μακάρι Παναγία μου μακάρι 🙏🤞 να είναι πολλές βλαστοκύστες να έχω περιθώριο απόρριψης στον προεμφυτευτικο! Τις ακύρωσαν πολλά; Τι ηλικία είχε ;

Θα ακυρώσετε ότι δεν είναι φαινομενικά καλό. Αλλά θα ήταν καλό να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς. Μην χαθούν κάποια μετά στην απόψυξη. Να έχεις για εμβρυομεταφορες. Εύχομαι να πετύχεις με την πρώτη. Μετά από έλεγχο έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχει με την πρώτη. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι κι εγώ μένω ψύχραιμη και προσπαθώ να μην του μεταφέρω τη φοβία μου για τα σκυλιά!

Καλό είναι που τους αρέσουν, είναι καλό ν' αγαπάς τα ζώα, θεωρώ ότι σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Εγώ δυστυχώς, αν κι από χωριό, δεν είχα ποτέ κατοικίδια, τώρα πια δεν τα θέλω και η φοβία για τα σκυλιά υπάρχει από παιδί, άσε που με δάγκωσε κιόλας ένα πολύ δυνατά.

Από μακριά κι αγαπημένοι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περί ζώων:

Εμένα λόγω του πατέρα μου αγαπούν πολύ τα ζώα και δεν τα φοβούνται... εχουν πιάσει ότι κινείται, ότι πετά και ότι κολυμπά: καβούρια, γαρίδες, ψαράκια, χταπόδι, νυχτερίδες, κατσικες, αγελάδες, πρόβατα, γάτες, σκυλάκια, σκιουρους και αράχνες, σκορπιούς,σάυρες, σκουλήκια, φίδι έχουν δει από κοντά και έχουν πιάσει τα αυγά... μια χαρά (στην Ιταλία) ... τα πάντα.. ειμαι ψύχραιμη αφού ειναι πάντα μαζί τους. Στο σπίτι δεν θέλω ζώα, θέλουν μεγάλη φροντιδα και σε ένα διαμέρισμα που με τη βία χωράμε εμείς θα ήταν ένα μεγάλο βάρος.

Εγώ θυμάμαι μικρή έφερνε αρνάκια ο πατέρας μου, τα κρατούσαμε για λίγο και μετά τα δίναμε στο κοπάδι (και μετά τα τρώγαμε!).

Τα ταίζαμε με μπιμπερό. Δηλαδή σε γυάλινο μπουκάλι βάζαμε το λάστιχο και τα ταίζαμε στο στόμα. Τρέλαααααααα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μπονζουρ κοριτσια!

εμενα ο μιρκος εχει τρελα με τα ζωα-στη μια γιαγια εχουμε 2 σκυλους και στην αλλη μπολικες γατες-επισης εχει σηκωσει εναν ψοφιο ποντικα κια μου τον εδειχνε με θαυμασμο!

ο δικος μου κοιμαται αντεα σε 3 διαφορετικα σπιτια-των γιαγιαδων-ευτυχως!

bgx2ye5lc.png

θυμάστε που κοιτούσα για καρότσι?όλα έχουν μαχ κιλά 15!!!

η δική μου ήταν 14.400 πριν ένα μήνα,δλδ τα χοντρά παιδάκια που τα βάζουν?

και το δικό μας λέει τα ίδια κιλά γιάυτό δεν τραβάει..

μπονζουρ κοριτσια!

εμενα ο μιρκος εχει τρελα με τα ζωα-στη μια γιαγια εχουμε 2 σκυλους και στην αλλη μπολικες γατες-επισης εχει σηκωσει εναν ψοφιο ποντικα κια μου τον εδειχνε με θαυμασμο!

ο δικος μου κοιμαται αντεα σε 3 διαφορετικα σπιτια-των γιαγιαδων-ευτυχως!

ΠΟΝΤΙΚΟ???????Θα είχα πάθει εγκεφαλικό! Ξέρεις πόσο βρώμικοι είναι και τί μικρόβια κουβαλάνε!

Διαφημίσεις

ΠΟΝΤΙΚΟ???????Θα είχα πάθει εγκεφαλικό! Ξέρεις πόσο βρώμικοι είναι και τί μικρόβια κουβαλάνε!

επαθα απανωτα εγκεφαλικα...

ημουν με τον γυψο στο ποδι και τον ειδα απο μακρια να σηκωνει κατι απο την ουρα, στην αρχη νομιζα οτι ηταν ενα απο τα νεογεννητα γατακια που ειχαμε... μπαααααααα

τελικα ετρεξε ο αντρας μου και του εκανε απολυμανση

πρπει να με ακουσε ολος ο νομος απο τις φωνες που εβαλα οταν συνειδητοποιησα οτι ειναι ποντικος και συγχρονως δεν μπορουσα να τρεξω

bgx2ye5lc.png

και η δικιά μου είναι γύρω στα 12. Δεν θα κάνει και 1 χρόνα να πάρει 3 κιλά αν υποθέσουμε οτι κάθε μήνα που την ζυγιζε ο γιατρός είχε παραπάνω βάρος.

επαθα απανωτα εγκεφαλικα...

ημουν με τον γυψο στο ποδι και τον ειδα απο μακρια να σηκωνει κατι απο την ουρα, στην αρχη νομιζα οτι ηταν ενα απο τα νεογεννητα γατακια που ειχαμε... μπαααααααα

τελικα ετρεξε ο αντρας μου και του εκανε απολυμανση

πρπει να με ακουσε ολος ο νομος απο τις φωνες που εβαλα οταν συνειδητοποιησα οτι ειναι ποντικος και συγχρονως δεν μπορουσα να τρεξω

κακά τα ψέματα μες στο πρόγραμμα είναι και τέτοιου είδους απρόοπτα.

Το δικό μου γράφει ότι είναι για 25 κιλά!!!

Αλλά πάλι δεν είναι πολύ σόι, να κρατάει τόσο καλά. Μεγαλώσανε τα σκατούλια μας ρε, τώρα πρέπει να πηγαίνουν με τα πόδια! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...