Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Sofm είπε:

Μακάρι Παναγία μου μακάρι 🙏🤞 να είναι πολλές βλαστοκύστες να έχω περιθώριο απόρριψης στον προεμφυτευτικο! Τις ακύρωσαν πολλά; Τι ηλικία είχε ;

Θα ακυρώσετε ότι δεν είναι φαινομενικά καλό. Αλλά θα ήταν καλό να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς. Μην χαθούν κάποια μετά στην απόψυξη. Να έχεις για εμβρυομεταφορες. Εύχομαι να πετύχεις με την πρώτη. Μετά από έλεγχο έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχει με την πρώτη. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η δική μου δεν κοιμάται σε καναπέδες,καρότσια...ή σε ξένο χώρο...

θέλει τη κούνια της και το δωμάτιο της.

από μέρα είμαι σίγουρη θα καθήσει στην αδερφή μου,αλλά μεσημέρι και βράδυ δεν το βλέπω,θα θέλει να κοιμηθεί και δεν θα μπορεί...

λίγο ακόμα να μεγαλώσει πιστεύω θα κοιμάται με την ξαδέρφη της μαζί...

θα περνάνε και καλά...

λοιπόν χθες το απόγευμα φτιάχνω ρεβύθια για σήμερα,τα είχα μουλιάσει σχεδόν 24 ώρες,

είχα πάρει του λιντλ που είπες τζες ότι είναι καλά...

στη χύτρα έλιωσαν ενώ δεν τα άφησα πολύ,πήγε ένα φλούδι στη βαλβίδα,και μου έκανε τη κουζίνα χάλια,έβγαινε το ζουμί από τη βαλβίδα,και στο τέλος μαύρισαν τα ρεβύθια...

πάνε για πέταμα...

γιατί ρε γμτ?

άλλη μια φορά πριν καιρό μου είχαν μαύρισει στο μαγείρεμα...

τι στο καλό γίνεται με τα όσπρια?

μια γίνονται καλά,μιά χάλια!!

Είναι που έχει μάθει στο σπίτι της ρε συ. εμένα πιο πολλές ώρες την ημέρα περνάει στο σπίτι της πεθεράς παρά στο δικό μας. είναι εξεικιωμένη.

Και εγώ γι'αυτό δεν κάνω ρεβύθια. Με τις φακές και τα φασόλια δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ρεβύθια απο το lidl δεν έχω πάρει αλλά οι φακές και τα φασόλια είναι σούπερ. Βραστερά και χυλώνουν πολύ καλά!

Της ήρθε ένα φέσι απο το ταμείο του άντρα της ότι βάση δικαστικής απόφασης χρωστάνε 3200 ευρώ στα καλά καθούμενα χωρίς να αναφέρουν το λόγο. Της ήρθε νταμπλάς, ακόμα να συνέλθει......πού να βρει 15 χιλιάρικα!

ΑΜΑΝ!!!

ναι, δυο αδερφές έχουμε δυο αδέρφια.

Εσύ και η αδελφή σου παντρευτήκατε αδέλφια μεταξύ τους!;;; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! Τέτοιο ταίριασμα;

Τουλάχιστον έχεις κατανόηση όταν γκρινιάζεις για την πεθερά; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Δεν το σχολιάζω, είναι μεγάλη ιστορία...........όχι η πεθερά, η ''αδερφή''.

Ωχ, πίκρα!

Εγώ ευτυχώς έχω καλή σχέση με τις αδελφές μου. Κανονίσαμε και καφεδάκι την Πέμπτη τ' απόγευμα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και 3Α έχω πάρει,και αγκρίνο...

τελικά ή φταίνε τα όσπρια ή φταίω εγώ!!

κι εγώ με την αδερφή μου έχω καλές σχέσεις.(για την ώρα)

ναι μωρέ το κορίτσι μου δεν έχει μάθει σε άλλα σπίτια...

αλλά όπου κι αν πάμε γυρνάει τα σπίτια και δεν τη νοιάζει ακόμα και σε σκοτάδια να πάει...

το σάβατο είδαμε 2 αγελάδες τεράστιες...

πήγε κοντά αμέσως η έλλη και τις ταίσαμε!!

αλλά όπου κι αν πάμε γυρνάει τα σπίτια και δεν τη νοιάζει ακόμα και σε σκοτάδια να πάει...

Ναι, φαίνεται άνετη η δικιά σου. Μια, δυο, θα συνηθίσει. Ο δικός μου έχει κοιμηθεί (χωρίς εμάς) μόνο στα πεθερικά, όπου έχουμε το φορητό παρκοκρέβατο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και η Γεωργίτσα όταν βλέπει ζωάκια ενθουσιάζεται αλλά στην αρχή είναι επιφυλακτική και κρατάει μια απόσταση ασφαλείας και μου λέει ναζιάρικα και παιχνιδιάρικα με θεατρινίστικο ύφος μιαααααααάμ, και καλά οτι θα την φάει.

Όταν κάνει μπάνιο με τα παπάκια της μου δείχνει το κροκοδειλάκι και μου λέει με το ίδιο ύφος μιαααααάμ και μετά το φέρνει κατα πάνω μου και μου κάνει μιαμ μιαμ δήθεν οτι θα φάει εμένα.

η πεθερά μου πήρε παπαγαλάκι στον Μάριο. στην αρχή κρατούσε αποστάσεις ασφαλείας και απομακρυνε και τον Μάριο για να τον προστατέψει και ο άλλος εκνευριζόταν που δεν τον άφηνε να πλησιάσει και τον τραβούσε την μπλούζα. Τώρα έχει πάρει τον αέρα και το φωνάζει: τσίουουουου????γειαααααααά!!

κι εγώ έχω ψιλοπείσει τον χάζμπαντ να μας πάρει καναρίνι...(είχαμε στην αθήνα)

αυτός θέλει κουνέλι και θα ρωτήσει κτηνίατρο,αλλά εγώ μέσα στο σπίτι το κουνέλι δεν το θέλω...άντε μη το κάνω στιφάδο!!

τα ζώα δε τα φοβάται η έλλη καθόλου,ορμάει να τα πιάσει...

να μεγαλώσει λίγο να πάμε στο αττικό πάρκο!!

Διαφημίσεις

Κι ο δικός μου τρελαίνεται με ζώα. Έχουν η πεθερά με την αδελφή της 2-3 γατιά (της γειτονιάς κι ένα στο σπίτι) και τα ταίζουν. Μπλιαχ!

Ο Γιάννης τρελαίνεται ειδικά για τα σκυλιά, που εγώ τα τρέμω και δε θέλω να τα βλέπω ούτε ζωγραφιστά.

Μα, ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μου 'χει μοιάσει!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κι εγώ έχω ψιλοπείσει τον χάζμπαντ να μας πάρει καναρίνι...(είχαμε στην αθήνα)

αυτός θέλει κουνέλι και θα ρωτήσει κτηνίατρο,αλλά εγώ μέσα στο σπίτι το κουνέλι δεν το θέλω...άντε μη το κάνω στιφάδο!!

τα ζώα δε τα φοβάται η έλλη καθόλου,ορμάει να τα πιάσει...

να μεγαλώσει λίγο να πάμε στο αττικό πάρκο!!

εμένα ο άντρας μου προσπαθεί να με πείσει να πάρουμε πτηνό ή ένα ινδικό χοιρίδιο για την Γεωργίτσα. Αλλά εγώ δεν θέλω ούτε το ένα ούτε το άλλο ούτε τίποτα ζωντανό μέσα στο σπίτι!

εμένα ο άντρας μου προσπαθεί να με πείσει να πάρουμε πτηνό ή ένα ινδικό χοιρίδιο για την Γεωργίτσα. Αλλά εγώ δεν θέλω ούτε το ένα ούτε το άλλο ούτε τίποτα ζωντανό μέσα στο σπίτι!

Κι εμένα δεν μ' αρέσουν τα κατοικίδια! Φροντίδα θέλουν και τη φορτώνεσαι εσύ!

Άσε που έχω και φοβία, ειδικά με τα σκυλιά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το καναρίνι είναι καλό,μια εφημερίδα αλλάζεις με τις κουτσουλιές,μένουν και μέρες μόνα τους...

σου κελαηδάνε κιόλας!!

η τροφή τους φθηνή,δεν θέλουν κι εμβόλια!!

κι εγώ με τα ζώα δεν τα πάω καλά,δεν μεγάλωσα με κανένα...

αλλά στη μικρή κουβέντα...την αναλαμβάνει ο άντρας μου,

προχθές ένα σκυλάκι την έγλειψε στο μάγουλο!!!!!!!!!!!!1

εγκεφαλικό!!!!!!!!!!!!!

τη σκούπισα αμέσως,αλλά δεν είπα τίποτα στη μικρή για να μη φοβηθεί!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...