Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Sofm είπε:

Μακάρι Παναγία μου μακάρι 🙏🤞 να είναι πολλές βλαστοκύστες να έχω περιθώριο απόρριψης στον προεμφυτευτικο! Τις ακύρωσαν πολλά; Τι ηλικία είχε ;

Θα ακυρώσετε ότι δεν είναι φαινομενικά καλό. Αλλά θα ήταν καλό να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς. Μην χαθούν κάποια μετά στην απόψυξη. Να έχεις για εμβρυομεταφορες. Εύχομαι να πετύχεις με την πρώτη. Μετά από έλεγχο έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχει με την πρώτη. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμένα έτσι μου είχαν πει βίκυ μου,αλλά στο μαγαζί δεν μπορούσα και είχα έναν αφρό της frezyderm,για καθάρισμα,πολύ καλός.όπως και όλα τα προιόντα χρησιμοποιώ.

και τώρα μωρομάντηλα και αν είμαι σπίτι πλύσιμο,αλλά κρέμα σπάνια.

πρινσέσα πως είναι σήμερα η ναταλίτσα?

τζες γιατί είναι ιταλικά τα πήρες ε??:tongue::tongue:

είδα κι εγώ στις βιτρίνες χθες 1-2 μποτάκια,θα πάω την παρασκευή με την αδερφή μου να πάρω,γιατί έβαλε κρύο.

τι χρώμα τα πήρες?

σήμερα παρήγγειλα τα χαλιά να μου τα φέρουν το μεσημέρι...

85Ε χωρίς απόδειξη!!!χ@##$για την απόδειξη...διαφορετικά θα πλήρωνα 106Ε

λέγατε για βραδυνή έξοδο...εμείς έχουμε βγει μόνο με τη μικρή,για φαγητό,για ποτό...

είδικα το πρώτο καλοκαίρο βγαίναμε χωρίς να μας ενοχλεί...5-6 μηνών ήταν και κοιμόταν στο καρότσι κι εμείς είχαμε γυρίσει αρκετές φορές 1.00-2.00-3.00 τη νύχτα!!!

τώρα είναι πιο δύσκολο,ποιος να το κρατήσει τώρα??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγώ τα έστρωσα το Σάββατο. 87 ευρώ με απόδειξη για 2 μεγάλα χαλιά (του σαλονιού και της κουζίνας) + 1 διάδρομο + το σετ της κρεβατοκάμαρας. 90 του σκάσαμε γιατί τα ανέβασε ο άνθρωπος μέχρι τον 4ο χωρίς ασανσέρ.

για να μην διαμαρτύρασαι μαεστρία και εγώ στον τέταρτο μένω και όχι έχω χαλασμένο ασανσέρ, δεν έχω καθόλου. Κουβαλάω κάθε μέρα την μικρή συν τα μπογαλάκια της. το σούπερ μάρκετ δεν το συζητάω καν.......δράμα!

στην αδερφή σου δεν μπορείς να την αφήσεις? Αφού μια χαρά σχέσεις έχετε. Και η κουνιάδα η καλή και αυτή κοντά δεν είναι? Έστω ένα βράδυ το τρίμηνο καμιά δεν μπορεί?

κι εμένα έτσι μου είχαν πει βίκυ μου,αλλά στο μαγαζί δεν μπορούσα και είχα έναν αφρό της frezyderm,για καθάρισμα,πολύ καλός.όπως και όλα τα προιόντα χρησιμοποιώ.

και τώρα μωρομάντηλα και αν είμαι σπίτι πλύσιμο,αλλά κρέμα σπάνια.

Εγώ πάντα τους βάζω κρέμα και αρκετή, μου αρέσει. Τωρα έχω μια fissan, μου έφερε από την Ιταλια η μαμά μου 10 σωληνάρια και ειναι διαφορετική από αυτή που έχουμε εδώ. Της frezyderm ειναι πολύ καλές.

Εμένα MyPrincess ο δερματολόγος για το σύγκαμα που τελικά ήταν μύκητες (όταν βγάζει δόντια ΠΑΝΤΑ το παθάινουμε) μου έδωσε travocort και pevaryl και της πέρασε

τζες γιατί είναι ιταλικά τα πήρες ε??:tongue::tongue:ναι!!!!!!!!!!

είδα κι εγώ στις βιτρίνες χθες 1-2 μποτάκια,θα πάω την παρασκευή με την αδερφή μου να πάρω,γιατί έβαλε κρύο.

τι χρώμα τα πήρες?

ειναι ένα χρωματάκι που πάει με όλα... σκούρο ροζ.. μελιτζανί.... σαν σάπιο μήλο ένα πράγμα

χωρίς ασανσέρ??πως μπορείτε βρε παιδιά?

η έλλη θέλει να κοιμηθεί στη κούνια της,που σημαίνει ότι πρέπει να είναι κάποιος στο σπίτι μου...η αδερφή μου έχει τα δικά της που πρέπει κι αυτά να κοιμηθούν...

η κουνιάδα η καλή είναι εύβοια και είναι άσχετη με παιδιά,δεν έχει δικά της...

η άλλη η νηπιαγωγός είναι εδώ,αλλά δεν θέλω να την κρατήσει καθόλου...

η μάνα μου κινέζα!!!

οπότε?

την παίρνουμε μαζί ή πουθενά το βράδυ...

τώρα σκέφτομαι να την αφήσω ένα πρωί στην αδερφή μου για να μαθαίνει,θα πάω για καφέ με τον άντρα μου τα 2 μας πρώτη φορά...

γιατί θα έρθει κάποια ανάγκη και φοβάμαι ότι μπορεί να μην καθήσει,αν και η έλλη δεν χαμπαριάζει πολύ...

Διαφημίσεις

η έλλη θέλει να κοιμηθεί στη κούνια της,που σημαίνει ότι πρέπει να είναι κάποιος στο σπίτι μου...η αδερφή μου έχει τα δικά της που πρέπει κι αυτά να κοιμηθούν...

η κουνιάδα η καλή είναι εύβοια και είναι άσχετη με παιδιά,δεν έχει δικά της...

η άλλη η νηπιαγωγός είναι εδώ,αλλά δεν θέλω να την κρατήσει καθόλου...

η μάνα μου κινέζα!!!

οπότε?

την παίρνουμε μαζί ή πουθενά το βράδυ...

τώρα σκέφτομαι να την αφήσω ένα πρωί στην αδερφή μου για να μαθαίνει,θα πάω για καφέ με τον άντρα μου τα 2 μας πρώτη φορά...

γιατί θα έρθει κάποια ανάγκη και φοβάμαι ότι μπορεί να μην καθήσει,αν και η έλλη δεν χαμπαριάζει πολύ...

αυτό θα σου έλεγα και εγώ. Κάνε μια δοκιμη για να μείνει εκεί. Και εμένα η μαμά μου έρχεται και κοιμάται σπίτι μας για να βγούμε αλλά το Σάββατο έλειπε στο χωριό γιατί είχε το μνημόσυνο της νύφης της και έτσι την αφήσαμε στην πεθερά. Ήταν και ο Μπάιος εκεί και έτσι περασε καλά, δεν γκρίνιαζε. Όταν επιστρέψαμε την πήραμε πάνω γιατί απλά η πεθερά μου δεν έχει πολύ χώρο. Την κοίμισε στον καναπέ και ξάπλωσε και αυτή απο την άλλη για να μην την αφήσει μόνη και γκρεμοτσακιστεί, επομένως κρίμα είναι η γυναίκα. Της μαμάς μου πλέον της αφήνω την επιλογή ή να την πάρει σπίτι της ή να έρθει αυτή σε μας. Προτιμάει το δεύτερο μήπως και ξυπνήσει και μας ζητάει και δεν ξέρει τί να την κάνει αν και δεν νομίζω.

χωρίς ασανσέρ??πως μπορείτε βρε παιδιά?εμείς έχουμε ασανσέρ αλλά δεν το χρησιμοποιώ, μένουμε στον 1ο... μαζί με την είσοδο (που εχει σκαλιά άπειρα) συν ένας όροφος... εκνευρίζομαι όμω να το περιμένω

αν και η έλλη δεν χαμπαριάζει πολύ...

Δοκιμασε το, μπορεί όντως να χρειαστεί προσπάθησε να κοιμηθεί και κάπου αλλού κάποιο βράδυ

.

και τί να κάνουμε? Για να περάσεις ασανσέρ θέλει κανένα 15χίλιαρο. Άντε και πες ότι εμείς βρίσκουμε το μερτικό μας, ποιός άλλος θα συμβάλλει? Η κουνιάδα που τη συντηρεί η πεθερά? Ο κουνιάδος που δεν μένει στο διαμέρισμά του αλλά στους γονείς στο ισόγειο για να μην πληρώνει πάγια έξοδα ή ο άλλος κουνιάδος με την αδερφή μου που φύγαν κακείν κακώς με τά την πουσ.......α που πάιξανε?

ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Καλημέρα σου κορίτσι!

καλό μήνα κορίτσια!!

Καλό μήνα!

Τρεις μήνες απλήρωτη! :mrgreen: Περιμένουμε να εμφανιστεί κάνα αφεντικό, να τους κάνουμε κουβέντα.

ΔΕΝ έχει έρθει κανείς ακόμα!

για να μην διαμαρτύρασαι μαεστρία και εγώ στον τέταρτο μένω και όχι έχω χαλασμένο ασανσέρ, δεν έχω καθόλου. Κουβαλάω κάθε μέρα την μικρή συν τα μπογαλάκια της. το σούπερ μάρκετ δεν το συζητάω καν.......δράμα!

Να πεις την πεθερά να βάλει ασανσερ!!! Εμάς το φτιάξανε! :mrgreen:

Καλά θα κάνεις! Χρειάζεστε κι εσείς το χρόνο σας. Εμάς μας ανανεώνει απίστευτα, έστω και μια φορά το 2μηνο.

Κάνει κρύοοοοοοοοοοοο στη Σαλόνικα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

η δική μου δεν κοιμάται σε καναπέδες,καρότσια...ή σε ξένο χώρο...

θέλει τη κούνια της και το δωμάτιο της.

από μέρα είμαι σίγουρη θα καθήσει στην αδερφή μου,αλλά μεσημέρι και βράδυ δεν το βλέπω,θα θέλει να κοιμηθεί και δεν θα μπορεί...

λίγο ακόμα να μεγαλώσει πιστεύω θα κοιμάται με την ξαδέρφη της μαζί...

θα περνάνε και καλά...

λοιπόν χθες το απόγευμα φτιάχνω ρεβύθια για σήμερα,τα είχα μουλιάσει σχεδόν 24 ώρες,

είχα πάρει του λιντλ που είπες τζες ότι είναι καλά...

στη χύτρα έλιωσαν ενώ δεν τα άφησα πολύ,πήγε ένα φλούδι στη βαλβίδα,και μου έκανε τη κουζίνα χάλια,έβγαινε το ζουμί από τη βαλβίδα,και στο τέλος μαύρισαν τα ρεβύθια...

πάνε για πέταμα...

γιατί ρε γμτ?

άλλη μια φορά πριν καιρό μου είχαν μαύρισει στο μαγείρεμα...

τι στο καλό γίνεται με τα όσπρια?

μια γίνονται καλά,μιά χάλια!!

και τί να κάνουμε? Για να περάσεις ασανσέρ θέλει κανένα 15χίλιαρο. Άντε και πες ότι εμείς βρίσκουμε το μερτικό μας, ποιός άλλος θα συμβάλλει? Η κουνιάδα που τη συντηρεί η πεθερά? Ο κουνιάδος που δεν μένει στο διαμέρισμά του αλλά στους γονείς στο ισόγειο για να μην πληρώνει πάγια έξοδα ή ο άλλος κουνιάδος με την αδερφή μου που φύγαν κακείν κακώς με τά την πουσ.......α που πάιξανε?

δεν το έπιασα το τελευταίο?

η αδερφή σου με τον κουνιάδο σου?

Να πεις την πεθερά να βάλει ασανσερ!!! Εμάς το φτιάξανε! :mrgreen:

Της ήρθε ένα φέσι απο το ταμείο του άντρα της ότι βάση δικαστικής απόφασης χρωστάνε 3200 ευρώ στα καλά καθούμενα χωρίς να αναφέρουν το λόγο. Της ήρθε νταμπλάς, ακόμα να συνέλθει......πού να βρει 15 χιλιάρικα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...