Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ανα γειά σου αυτή! Μια φορά την χρησιμοποίησησα σε εκείνο το γερό εγκαυμα της δοιάριας. Σε κάτι πιο ελεφρυά που απλά δεν πήρε πρέφα η πεθερά οτι χέστηκε, έκανε δουλειά και η ντακταντόρ.

γενικώς όμως είναι πολύ ευαίσθητη στο δέρμα. Το καλοκαίρι ακόμα και η μεσούλα της ψιλοκοκκίνιζε απο την πάνα . Γι'αυτό χρησιμοποιώ σε κάθε άλλαγμα τη sudocreme.

Σπάσιμο κι αυτό, να 'χει ευαισθησία!

Ο δικός μου μόνο στη διάρροια είχε γίνει χάλια ο καψερός. Κατα τ' άλλα ελάχιστες φορές κοκκινίζει ο πωπός και να φανταστείς δε βάζω κάθε φορά κρέμα.

Τώρα του βάζω την κλασσική, penaten. Μ' αρέσει, αυτή έβαζε και η μάνα μου σ' εμένα, να φανταστείς! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο δικός μου μόνο στη διάρροια είχε γίνει χάλια ο καψερός. Κατα τ' άλλα ελάχιστες φορές κοκκινίζει ο πωπός και να φανταστείς δε βάζω κάθε φορά κρέμα.

Τώρα του βάζω την κλασσική, penaten. Μ' αρέσει, αυτή έβαζε και η μάνα μου σ' εμένα, να φανταστείς! :mrgreen:

την χρησιμοποιούσε η κουνιάδα στον Μάριο. όταν πήγα στη δουλειά και ανέλαβε η πεθερά την μικρή δεν ήθελε τη sudocreme που της έδωσα αλλά πήγε και πήρε penatene γιατί αυτήν έβαζε και στον Μάριο . την δεύτερη κι όλας μέρα είχε αρχίσει να συγκαίεται και μου λέει η πεθερά: πολύ ευαίσθητη είναι αυτή, δεν το ήξερα, ο Μάριος ούτε μια φορά δεν είχε συγκαεί. Ενώ της το είχα πεί και της είχα δείξει και την κοκκινίλα στην μεσούλα της που είχε γίνει απο την πάνα σε συνδιασμό με τη ζέστη του καλοκαιριού.

γεια σας κοριτσάκια...

περαστικά προσπ!!

βλέπω όλες σήμερα σίδερο είχαμε...κι εγώ πριν λίγο το τελείωσα,μετά μπανάκι με τη σειρά όλοι ,και τώρα χαζεύουμε τηλεόραση,τη νεράιδα,να περάσει η ώρα...

άλλαξε και η ώρα και νυχτώνει νωρίς...

ωραία μέρα σήμερα,βολτούλα,παιδική χαρά και καφεδάκι.

πάντως να ξέρετε κορίτσια οι πολλές κρέμες δεν κάνουν καλό στα συγκάματα...

αν βάζεις σε κάθε αλλαγή πάνας κρέμα,γίνεται ευαίσθητο το δέρμα...

από νεογέννητο μας το είχε πει η παιδίατρος κι έτσι ποτέ δεν έχει συγκαεί...

μπορεί να είναι και τυχαίο...όπως πλύσιμο σε κάθε αλλαγή,έτσι την είχε πατήσει η αδερφή μου,κάθε φορά έπλενε την πρώτη ανηψιά και μετά συγκαιόταν συνέχεια.

της λέει η παιδίατρος "σταμάτα το ,θα πάθει τίποτα το παιδί", κι όχι μόνο στα κακά,και στα τσίσα,ήταν υπερβολή...

άντε θα περάσουν και τα συγκάματα και τα κρυώματα μωρέ...καλά να είμαστε...

την χρησιμοποιούσε η κουνιάδα στον Μάριο. όταν πήγα στη δουλειά και ανέλαβε η πεθερά την μικρή δεν ήθελε τη sudocreme που της έδωσα αλλά πήγε και πήρε penatene γιατί αυτήν έβαζε και στον Μάριο . την δεύτερη κι όλας μέρα είχε αρχίσει να συγκαίεται και μου λέει η πεθερά: πολύ ευαίσθητη είναι αυτή, δεν το ήξερα, ο Μάριος ούτε μια φορά δεν είχε συγκαεί. Ενώ της το είχα πεί και της είχα δείξει και την κοκκινίλα στην μεσούλα της που είχε γίνει απο την πάνα σε συνδιασμό με τη ζέστη του καλοκαιριού.

Λες να 'ναι πιο ευαίσθητη επειδή είναι κοριτσάκι;;;

Πάντως σου λέω, ο δικός μου δεν έχει πάθει τπτ. Τη sudocrem τη δοκίμασα από δείγμα, δεν μου άρεσε καθόλου. Μια της Nivea μου 'χε αρέσει αρκετά, αλλά τώρα κόλλησα με penate.

Κερκυραία ΚΑΙ εγώ σιδέρωσα, πράγματι ήταν η μέρα. Παρέα με τον χάζμπαντ σιδερώσαμε 2 πλυντήρια και ξεμπερδέψαμε και μ' αυτό.

Έκανα και μπανάκι τώρα και κάνω ριλάξ. :mrgreen:

Αχ, ποιος πάει στην - απλήρωτη - δουλειά αύριοοοοοοοοο;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας κοριτσάκια...

περαστικά προσπ!!

βλέπω όλες σήμερα σίδερο είχαμε...κι εγώ πριν λίγο το τελείωσα,μετά μπανάκι με τη σειρά όλοι ,και τώρα χαζεύουμε τηλεόραση,τη νεράιδα,να περάσει η ώρα...

μπορεί να είναι και τυχαίο...όπως πλύσιμο σε κάθε αλλαγή,έτσι την είχε πατήσει η αδερφή μου,κάθε φορά έπλενε την πρώτη ανηψιά και μετά συγκαιόταν συνέχεια.

της λέει η παιδίατρος "σταμάτα το ,θα πάθει τίποτα το παιδί", κι όχι μόνο στα κακά,και στα τσίσα,ήταν υπερβολή...

εγω με το που την εφερα σπιτι νεογεννητο,μου συγκαψε.

ε,απο τοτε,εχει προβλημα.με το παραμικρο κοκκινιζει κι εμενα,πολυ ευαισθητη!

ειχα δοκιμασει τα παντα τοτε,αν δεν ξερεις αυτα παθαινεις,ακουγα ολες τις "παιδιατρους" μαμα,νονα,κτλ. και της εβαλα χαμομηλο,λαδι,μελανι,fresyderm,και sudocream βαζαμε στην αρχη απο το μαιευτηριο.τελικα εφτιαξε με κενακομπ και ντακταντορ,οι οποιες ομως ειναι κορτιζονουχες.εβαζα μια εποχη και πενατεν,και ηταν η μονη που εμενε μετα απο τσισακια.

εμενα μου ειχαν πει να της βαζω κρεμα καθε φορα,στο μαιευτηριο και την καθαριζα με μαντηλακια.μονο οταν συγκαβε την εκανα με νερακι.

κι η νονα που κανει την δικια της με νερο παντα, παλι συγκαβει.δεν ξερω,μαλλον παιζει ρολο η ευαισθησια του δερματος.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

έχει μια πολύ καλή εκπομπή το σκάι...

για το royal mail της αγγλίας,το ταχυδρομείο!!

πάντα αναρωτιόμουν πόσο γρήγορο είναι...τα πρώτα χρόνια της σχέσης με τον άντρα μου... κάθε μέρα στέλναμε γράμματα ή κάρτες...μας άρεσε κι ας μιλούσαμε στο τηλ,στο ιντερνετ...

το απόγευμα την έριχνα στο γραμματοκιβώτιο και το επόμενο πρωί την είχε παραλάβει ο άντρας μου!!απόσταση 9 ώρες οδικώς σε ταχείας κυκλοφορίας δρόμο...

900χμ!!!

ήταν το παιχνίδι μας!!!ένα κουτί ο καθένας μας έχουμε φυλαγμένα!!

ευχαριστω για τα περαστικα..αγυριστα να ναι και εξω απο το σπιτι μου..

κοιμησα τη μικρη και με πηρε ο υπνος διπλα της καμια ωρα..τωρα ηρθα να κλεισω το λαπτοπ που το χα ξεχασμενο..

εμεις δεν συγκαιομασταν συχνα και στις πολυ δυσκολες φασεις μας εχει βοηθησει η κρεμα για την πανα της frezyderm η οποια ρευστη και λιγη σε ποσοτητα στο σωληναριο αλλα σε εμας εκανε δουλεια..τωρα επειδη δεν φοραμε πανα μεσα στην ημερα βλεπουμε κανεναν ερεθισμο σπανια και ειναι μικρης εμβελειας και το αντιμετωπιζουμε με sudocream

για τις συνδεσεις ειναι και τι θελει ο καθενας αλλα αντικειμενικα νομιζω οτι ο ΟΤΕ παραμενει ο ακριβοτερος μιας και πληρωνεις σταθερα και το παγιο του και το αναλογο πακετο του..δεν ξερω αν αλλαξε ποτε αυτο..εγω παντως που κανω απλη χρηση του διαδικτυου (δεν κανω downloads και τετοια βαρετα πραγματα...τς τς θα με σκοτωνε ο πατερας μου αν διαβαζε αυτη τη κουβεντα..δεν ξερω ποσα λεφτα δωσαμε για να τελειωσω προγραμματισμο υπολογιστων κα εφαρμογες πολυμεσων...) ειμαι ικανοποιημενη και με την tellas και με την forthnet αν και η δευτερη ειχε γρηγοροτερη εξυπηρετηση και σαφως πιο οικονομικο πακετο αφου λογω της συνδρομης μας στη NOVA μας εχει κανει και σε αυτο το παγιο εκπτωση 20% και κανα εφ ορου ζωης..

ναι ρε γμτ.. τωρα νυχτωνει απο τις 5..και τετοια ωρα θα γυριζω σπιτι απο τη δουλεια.. δεν θα προλαβαινουμε να βγαζουμε τη μικρη βολτα στην παιδικη χαρα..και με τη θεια δεν νοιωθω ασφαλεια για να την βγαζει εξω μονη βολτες οταν λειπω.. η Αθηνα δεν ειναι φιλοξενη πολη για παιδια και δεν παρεχει ασφαλεια μετακινησης ιδιως σε ανθρωπους απο καποιας ηλικιας και μετα.. μερα παρα μερα ολο και κατι γινεται ιδιως στις δικες μας περιοχες που ειναι πλεον σχεδον γκετοποιημενες..anyway θα βρουμε τον τροπο μας..αχ μακαρι να αποφασιζαν να εδιναν το σπιτι αντιπαροχη αλλα που τετοια τυχη.. ουτε συζητηση..βλεπετε συναισθηματικοι λογοι ιδιως της κουνιαδας που τους καταλαβαινω αλλα εχει παραπαει και το κακο..αλλα δεν θα κρατησει και πολλα ψωμια..αντε με το ζορι 20ετια..ειναι ηδη 61 ετων κατοικια.. ηδη παραπανω απο το μεσο ορο ζωης..τουλαχιστον οσο ζουμε εδω μεσα ας κρατιεται σταθερο και γερο γιατι εχει φαει και κατι ζορια στο παρελθον..και οταν χρειαστει να φυγουμε ας γινει με τον πλεον ευκολο τροπο..

εγω αυριο δεν θα παω για δουλεια, σκοπευα να μην παω και Τριτη αλλα ετσι οπως ειμαι δεν εχει νοημα να τρεχω στον πατερα μου που εγχειριζεται συνεπως με κοβω στο γραφειο..αυριο αν δεν εχω πυρετο και αδιαθεσια θα παρω τη μικρη για βολτουλα εξω και η κουνιαδα θα κανει βολτες για τις δουλειες της στην Αθηνα να ξεσκασει και εκεινη γιατι δεν παραλειπει τελευταια εν μεσω πολλων να πεταει οτι ειναι και κλεισμενη..(ολη μερα με τη μικρη τις καθμερινες και απο το απογευμα και μεχρι το βραδυ χαζολογαει με τα τουρκικα και αντε να παει κανα βραδυ αργα σε καμια φιλη εδω κοντα..ισα να λεει οτι κατι κανει)

αυταααα.. my princess σου στειλα πμ σε αυτο που μου γραψες..

καλο βραδυ

καλη εβδομαδα και καλο μηνα σε ολες...

έχει μια πολύ καλή εκπομπή το σκάι...

για το royal mail της αγγλίας,το ταχυδρομείο!!

πάντα αναρωτιόμουν πόσο γρήγορο είναι...τα πρώτα χρόνια της σχέσης με τον άντρα μου... κάθε μέρα στέλναμε γράμματα ή κάρτες...μας άρεσε κι ας μιλούσαμε στο τηλ,στο ιντερνετ...

το απόγευμα την έριχνα στο γραμματοκιβώτιο και το επόμενο πρωί την είχε παραλάβει ο άντρας μου!!απόσταση 9 ώρες οδικώς σε ταχείας κυκλοφορίας δρόμο...

900χμ!!!

ήταν το παιχνίδι μας!!!ένα κουτί ο καθένας μας έχουμε φυλαγμένα!!

ειμαι ανθρωπος της αλληλογραφιας και στα...χρονια μου που δεν υπηρχε εξελιγμενα (ισα στην γεννηση επανω..σκεφτειτε οτι ημουν απο τους πρωτους πελατες της forthnet και εκανα ποσες μερες να καταφερω να συνδεθω και βεβαια τοτε δεν υπηρχαν μηχανες αναζητησης και περιορισμοι..εμπαινες και εκανες οτι ηθελες οπου μπορουσες) αλληλογραφουσα με πολλα ατομα εντος και εκτος Ελλαδος και μεγαλωνοντας μετα το Λυκειο κρατησα αλληλογραφια με τον κολλητο μου οσα χρονια ζουσε στην Αγγλια και ειλικρινα μονο το δικο μας ταχυδρομειο καθυστερουσε να μου τα φερει η να τα στειλει..το αγγλικο ηταν πραγματικα "αγγλος" στην ακριβεια..

εχω και εγω φυλαγμενα αρκετα γραμματα και ΠΟΤΕ δεν θα ξεχασω την ανυπομονησια και την χαρα που επαιρνα ΚΑΘΕ φορα που εβλεπα κατω απο την πορτα μου εν μεσω αλλων ενα γραμμα απο καποιον φιλο η φιλη..σχεδον καθημερινο αγχος αν θα λαβω κατι απο καποιον και βεβαια μεγαλη χαρα..

τωρα πια ΔΕΝ υπαρχει αυτο..καλη η διαδικτυακη αλληλογραφια αλλα ΚΑΜΙΑ σχεση και συναισθηματισμος με την κλασσικη αλληλογραφια..μακαρι να βρισκα μια ευκαιρια με καποιον ρομαντικο ανθρωπο που να θελε να διατηρει μια τετοια σχεση..βεβαια αυτο αφορα ατομα φλυαρα και πεζα σαν εμενα!:tongue:

παω να κοιμηθω..ελπιζω η μικρη να με αφησει σημερα να κοιμηθω λιγο καλυτερα..χθες με ταλαιπωρησε πολυ..ειχε κανει εμετο νωρις και μετα ολη νυχτα ξυπνουσε με γκρινια..το πρωι ανακαλυψα οτι ο ανδρας μου της ειχε δωσει να πιει αντι για φρεσκο γαλα το μπουκαλι advance που μας ειχε (σφραγισμενο και εντος προθεσμιας) ξεμεινει στο ψυγειο και μαλλον μου επιβεβαιωνει την υποψια που ειχα οτι αυτεςοι φορμουλες της εφερναν εντονα εκνευρισμο τη νυχτα..

για να δουμε και αποψε..υποψιαζομαι ομως οτι η μικρη αρχιζε να παιρνει τον κατηφορο και να παρουσιασει δειγματα οτι εχει κολλησει απο μενα..

γρηγορα περαστικα να ναι ελπιζω..

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια...

περαστικά προσπ!!

Και εγώ την έπλενα σε κάθε αλλαγή. Στα τσίσα μόνο με νεράκι και στα κακά με λίγο σαπουνάκι. Ακόμα την πλένω κάθε φορά που κάνει κακά , στα τσίσα αρκούμαι με τα μωρομάντηλα πλέον. Αλλά σαν νεογέννητο ο παιδίατρος μου απογόρεψε τα μωρομάντηλα και μου είπε νεράκι.

Kαλημέρα κορίτσια και καλό μήνα σε όλες

Το σκ μου ήταν όπως όλαααα τα άλλα, βαρετό. Μόνο το Σάββατο που συνταντήθηκα με μια φίλη και τα παιδάκια της έφτιαξε η διαθεσή μου.

Εχθες αγκαλίτσες με τα παιδάκια και σπίτι. Πήγα και για κουρεμα την παρασκευή και μας έκανε όμορφα μαλλάκια και στα δυό κορίτσια του σπιτιού.

Σήμερα θα πάω με το γιο για παπούτσια, πήγα και το Σάββατο αλλά τα νεύρα μου τσατάλια με τα δυο παιδιά, στην μικρή αγόρασα μποτάκια primigi και θέλω να της πάρω και αθλητικά, μακάρι να μπορούσα να της ειχα περισσότερα παπούτσια αλλά ειναι και πανάκριβα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...