Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κι απο μενα!!!

τι κανετε?

κι εδω εχει ηλιο με δοντια!!κι η μικρη μου εχει ολο μυξες,μαλλον απο τα δοντια.

τρωτε φακες απ'οτι διαβαζω,ε?αυγο και ψαρι τρωτε?

εγω της φωναζω,της κουναω το δαχτυλο,της μιλαω χαμηλα στο υψος της,

το ιδιο της κανει!!!εχθες στον παιδιατρο πηγαινε συνεχεια στις σκαλες!

ο παιδιατρος εντωμεταξυ μου ειπε να της παρω παπουτσακια που να πιανουν και τον αστραγαλο,κι οτι τα σπορτεξ που της φοραω δεν ειναι καλα.εσεις τι παπουτσακια φορατε?

μπραβο στην ναταλιτσα που ξερει ποσο χρονων ειναι,και το δειχνει κιολας!!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρεπει να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε για τα παιδακια μας αλλα δεν ξερω ποιο ειναι οντως το καλυτερο:confused::confused:

το καλυτερο ειναι αυτο που μας λεει το ενστικτο μας και μας βρισκει συμφωνες και με τον συζυγο..

καλημερα κι απο μενα!!!

τι κανετε?

κι εδω εχει ηλιο με δοντια!!κι η μικρη μου εχει ολο μυξες,μαλλον απο τα δοντια.

τρωτε φακες απ'οτι διαβαζω,ε?αυγο και ψαρι τρωτε?

εγω της φωναζω,της κουναω το δαχτυλο,της μιλαω χαμηλα στο υψος της,

το ιδιο της κανει!!!εχθες στον παιδιατρο πηγαινε συνεχεια στις σκαλες!

ο παιδιατρος εντωμεταξυ μου ειπε να της παρω παπουτσακια που να πιανουν και τον αστραγαλο,κι οτι τα σπορτεξ που της φοραω δεν ειναι καλα.εσεις τι παπουτσακια φορατε?

μπραβο στην ναταλιτσα που ξερει ποσο χρονων ειναι,και το δειχνει κιολας!!!!

εγω της φοραω προς το παρον κατι μποτακια μεχρι τον αστραγαλο (μαλιστα της ειναι και κανα νουμερο πιο μεγαλα) αλλα βλεπω οτι τα παταει μια χαρα και ειναι σταθερα και κατι πιο κοριτσιστικα ισια με σκρατς λουρακι που πιανουν ψηλα πριν το κουντουπιε και ειναι και αυτα πιο ελαφρυα και το ιδιο σταθερα αν και ακριβως στο μεγεθος της..ουσιαστικα ειμαστε στο 18-19 αναλογα τπ κοψιμο του παπουτσιου της. Οπως και να χει ειναι παπουτσακια με καμαρα και δερματινα..ο πατερας μου μου εφερε απο Βουλγαρια κατι αθλητικα που φαινονται οτι ειναι ουσιαστικα πλαστικα μεσα (βεβαια αυτα κανουν 20 ευρω ενω τα προηγουμενα απο 45-70 ευρω) και εκτος απο μια φορα δεν της τα ξαναβαλα..ειναι και λιγο χονδροκομμενα..

παντως θα δειτε οι νεες μανουλες οτι ολα τα λεφτα στα παπουτσια θα φευγουν (οσες εχουμε απαιτησεις) στα Crocondilino δεν πεφτουν κατω απο 55 ευρω..μαλιστα λεω τωρα που χει εκπτωσεις να της παρω απο κανα στοκ και για αργοτερα..

εγώ δίνω αυγό ένα μήνα τώρα,το λατρεύει,ψάρι θα φάει αύριο πρώτη φορά.

φρέσκο ψαράκι από τον μπαμπά μου,είναι ψαράς!!

κάτι άλλο δεν μας έχει πει η γιατρός ακόμα.

η δική μου δεν περπατάει ακόμα,πότε φοράμε κανονικά παπουτσάκια,πότε αγκαλιάς και στο σπίτι με κάλτσες.

αθλητικά σαν τα puma κάνει,αλλά και παπουτσάκια ανατομικά,αυτά που κάνουν 50-60Ε!!!!

:( "τα φθηνά"

merci prosperous!!!!!

Κορίτσια πως γράψατε τα ονόματα στις προσκλήσεις τις βάπτισης. Βρήκα ένα site αλλά δεν είμαι πολύ σίγουροι αν ειναι σωστό

• Παραλήπτης που ζει μόνος

Σε αυτή την περίπτωση θα τον προσφωνήσετε ως εξής :

Αξιότιμο κο Λεβέντη Δημήτρη ή Αξιότιμο κύριο Λεβέντη

Αξιότιμη κα Μέθινη Γεωργία ή Αξιότιμη κυρία Μέθινη

• Παντρεμένο ζευγάρι χωρίς παιδιά με κλασικό τρόπο

Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται «αρχηγός»

της οικογένειας ο σύζυγος.

Κύριο και Κυρία Δημήτρη Μανούσου

• Παντρεμένο ζευγάρι χωρίς παιδιά με μοντέρνο τρόπο

Αν έχουν διαφορετικό επώνυμο και θέλουμε να είναι

επίσημο το ύφος

Κύριο Δημήτρη Αναγνώστου και Κυρία Μαρία Δεσπότη

Αν έχουν διαφορετικό επώνυμο και είμαστε λιγότερο τυπικοί

Δημήτρη Αναγνώστου και Μαρία Δεσπότη

Αν έχουν το ίδιο επώνυμο και είμαστε επίσης λιγότερο τυπικοί

Δημήτρη και Ελένη Γρηγορίου

Αν είναι δικά μας πρόσωπα, κοντινοί φίλοι και στην ίδια

περίπου ηλικία

Θόδωρος & Διαμαντούλα

Ζευγάρι που δεν έχει παντευτεί και ζει στο ίδιο σπίτι

Κύριο Δημήτρη Αποστόλου και Κυρία Ελένη Αλεβίζου

Παντρεμένο ζευγάρι με παιδιά

Αν τα παιδιά είναι μικρότερα των 18 ετών, τότε δεν αναφέρονται στην πρόσκληση και βρισκόμαστε στην περίπτωση που αναφέρεται μόνο το όνομα της οικογένειας και του «αρχηγού»

Αξιότιμη Οικογένεια Κυρίου Δημήτρη Χαλκιόπουλου

Αν υπάρχουν στην οικογένεια παιδιά μεγαλύτερα από 18 ετών και εξακολουθούν να ζουν με τους δικούς τους, είναι σωστό να ναφέρονται στην πρόσκληση όπως βλέπετε στη συνέχεια. Στην περίπτωση που δεν ζουν στο ίδιο σπίτι, θα πρέπει να λάβουν ξεχωριστή πρόσκληση.

Κύριο και Κυρία Ευάγγελου Κουτούλια

& Μαρία Κουτούλια

• «Αρχηγός» της οικογένειας γυναίκα

Αν απευθύνεστε σε διαζευγμένη ή χήρα γυναίκα όταν

δεν υπάρχουν παιδιά

Αξιότιμη Κυρία Ελευθερία Γεροντή

όταν υπάρχουν παιδιά μικρότερα των 18

Αξιότιμη οικογένεια Κυρίας Ελευθερίας Γεροντή-Στυλιανού

όταν υπάρχουν παιδιά μεγαλύτερα των 18 που ζούν

στο ίδιο σπίτι

Κυρία Ελευθερία Γεροντή

& Μαρίνα Στυλιανού

Παύλος Στυλιανός

Διαφημίσεις

εγω της φοραω προς το παρον κατι μποτακια μεχρι τον αστραγαλο (μαλιστα της ειναι και κανα νουμερο πιο μεγαλα) αλλα βλεπω οτι τα παταει μια χαρα και ειναι σταθερα και κατι πιο κοριτσιστικα ισια με σκρατς λουρακι που πιανουν ψηλα πριν το κουντουπιε και ειναι και αυτα πιο ελαφρυα και το ιδιο σταθερα αν και ακριβως στο μεγεθος της..ουσιαστικα ειμαστε στο 18-19 αναλογα τπ κοψιμο του παπουτσιου της. Οπως και να χει ειναι παπουτσακια με καμαρα και δερματινα..ο πατερας μου μου εφερε απο Βουλγαρια κατι αθλητικα που φαινονται οτι ειναι ουσιαστικα πλαστικα μεσα (βεβαια αυτα κανουν 20 ευρω ενω τα προηγουμενα απο 45-70 ευρω) και εκτος απο μια φορα δεν της τα ξαναβαλα..ειναι και λιγο χονδροκομμενα..

παντως θα δειτε οι νεες μανουλες οτι ολα τα λεφτα στα παπουτσια θα φευγουν (οσες εχουμε απαιτησεις) στα Crocondilino δεν πεφτουν κατω απο 55 ευρω..μαλιστα λεω τωρα που χει εκπτωσεις να της παρω απο κανα στοκ και για αργοτερα..

ναι,πολυ ακριβα τα παπουτσακια.ειδικα τα μποτακια,κατω απο 50ε δεν πεφτουν,απο οτι ειδα εχθες.και θελουμε καθε μηνα αλλο ζευγαρι.

εμενα φοραει 21-22,ειναι νταρντανα,απ'οτι καταλαβες.του μπαμπα της πηρε.:lol::lol:

Κορίτσια πως γράψατε τα ονόματα στις προσκλήσεις τις βάπτισης. Βρήκα ένα site αλλά δεν είμαι πολύ σίγουροι αν ειναι σωστό

επίσημο το ύφος

περίπου ηλικία

Θόδωρος & Διαμαντούλα

Αν τα παιδιά είναι μικρότερα των 18 ετών, τότε δεν αναφέρονται στην πρόσκληση και βρισκόμαστε στην περίπτωση που αναφέρεται μόνο το όνομα της οικογένειας και του «αρχηγού»

Αν υπάρχουν στην οικογένεια παιδιά μεγαλύτερα από 18 ετών και εξακολουθούν να ζουν με τους δικούς τους, είναι σωστό να ναφέρονται στην πρόσκληση όπως βλέπετε στη συνέχεια. Στην περίπτωση που δεν ζουν στο ίδιο σπίτι, θα πρέπει να λάβουν ξεχωριστή πρόσκληση.

& Μαρία Κουτούλια

δεν υπάρχουν παιδιά

στο ίδιο σπίτι

Κυρία Ελευθερία Γεροντή

& Μαρίνα Στυλιανού

Παύλος Στυλιανός

ενδιαφερον,αλλα εμεις κοβουμε το αξιοτιμη!δεν το εχω δει δηλαδη σε καμμια προσκληση.

Jesgk

συμφωνω με οσα παρεθεσες γιατι και εγω στο τυπικο μερος ακολουθω τα ιδια εκτος με αυτα που διαφωνω..πχ ακομη και για τους στενους φιλους δεν θα γραφα Στελιος και Σοφια..ειναι μια προσκληση επισημη και ειναι για μια φορα συνεπως θα τους παραθεσω και τα επιθετα τους αναλογα την περιπτωση..

επισης δεν συμφωνω και με τον διαχωρισμο για τα παιδια..

δηλαδη ειναι η δεν ειναι πανω απο 18 ετων και ζουν μαζι με τους γονεις του θα στειλω ενα προσκλητηριο απευθυνομενη στον αρχηγο της οικογενειας..

για μενα αν καποιο παιδι συζει η ειναι παντρεμενο τοτε και μονο παιρνει ξεχωριστη προσκληση στο ονομα του.

Ειδικη μνεια κανω στις περιπτωσεις που σε μια οικογενεια ζει καποιο τριτο μελος πχ θεια, γιαγια κλπ..εκει εξαρταται την σχεση που εχω με τον καλεσμενο ειτε θα στειλω δυο προσκλησεις χωριστα (αλλα ετσι ειναι σαν να ζητας 2 δωρα) η γραφω και το ονομα του ατομου μετα του αρχηγου της οικογενειας η αν εχουμε στενες σχεσεις η εστω καλες και οχι τυπικες στελνω ενα προσκλητηριο στο ονομα τους αρχηγου της οικογενειας και προφορικα κατα τη παραδοση λεω οτι ισχυει και για τη γιαγια πχ..

χωρίς αξιότιμο

σωστό

επίσημο το ύφος

περίπου ηλικία

Θόδωρος & Διαμαντούλα

σωστό ακούγεται

& Μαρία Κουτούλια

δεν υπάρχουν παιδιά

στο ίδιο σπίτι

Κυρία Ελευθερία Γεροντή

& Μαρίνα Στυλιανού

Παύλος Στυλιανός

εγώ δεν το θεώρησα τόσο επίσημο όσο ένας γάμος

τα ονόματα των παιδιών δεν χρειάζονται νομίζω.μην μπερδευτούμε κιόλας,εκτός κι αν είναι γαιδούρια 25 χρονών

Jesgk

συμφωνω με οσα παρεθεσες γιατι και εγω στο τυπικο μερος ακολουθω τα ιδια εκτος με αυτα που διαφωνω..πχ ακομη και για τους στενους φιλους δεν θα γραφα Στελιος και Σοφια..ειναι μια προσκληση επισημη και ειναι για μια φορα συνεπως θα τους παραθεσω και τα επιθετα τους αναλογα την περιπτωση..

επισης δεν συμφωνω και με τον διαχωρισμο για τα παιδια..

δηλαδη ειναι η δεν ειναι πανω απο 18 ετων και ζουν μαζι με τους γονεις του θα στειλω ενα προσκλητηριο απευθυνομενη στον αρχηγο της οικογενειας..

για μενα αν καποιο παιδι συζει η ειναι παντρεμενο τοτε και μονο παιρνει ξεχωριστη προσκληση στο ονομα του.

Ειδικη μνεια κανω στις περιπτωσεις που σε μια οικογενεια ζει καποιο τριτο μελος πχ θεια, γιαγια κλπ..εκει εξαρταται την σχεση που εχω με τον καλεσμενο ειτε θα στειλω δυο προσκλησεις χωριστα (αλλα ετσι ειναι σαν να ζητας 2 δωρα) η γραφω και το ονομα του ατομου μετα του αρχηγου της οικογενειας η αν εχουμε στενες σχεσεις η εστω καλες και οχι τυπικες στελνω ενα προσκλητηριο στο ονομα τους αρχηγου της οικογενειας και προφορικα κατα τη παραδοση λεω οτι ισχυει και για τη γιαγια πχ..

έχεις φίλους στέλιο και σοφία???

κι εγώ!!!:lol:

τους κουμπάρους μου εδώ!!!

Διαφημίσεις

Και ειναι κ ολοκληρο μακρυνάρη ρε γαμώτο, βαριέμαι, λεω να βάλω οικογενεια... μπουρου μπρούρου

για τις ανύπαντρες φίλες μου βάζω μονο το όνομα ή κ το επώνυμο;;;

οπως λεει και η elenada Το αν θα χρησιμοποιησεις τον ορο Αξιοτιμος/η ειναι στη δικη σας αποφαση.. εγω πχ οπως προειπα θεωρω τις προσκλησεις γαμου, βαπτισεων ως ξεχωριστα, μοναδικα γεγονοτα και ετσι τον ορο αυτο τον χρησιμοποιησα σχεδον για ολους

εγω το βρισκω πολυ διασκεδαστικο να γραφω προσκλητηρια..αν και προτιμω να το κανει η μανα μου ως καλλιγραφος αλλα δεν με χαλαει κιολας!!! εγω εβαζα και αυτοκολλητα στικερακια!!!πεταλουδιτσες, λουλουδακια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...