Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ήρθα κι εγώ, έβλεπα μάστερ σεφ...δεν έχει τίποτα άλλο,αμάν πια...

μαεστρία είχα hol στο μαγαζί,πολύ καλό(ακόμα τα χρωστάω,άσχετο), γρήγορο ίντερνετ, απεριόριστο σταθερό και για συγκεκριμένες χώρες εξωτερικού.

και ο λογαριασμός στάνταρ.

τώρα στο σπίτι έχω μόνο ίντερνετ forthnet χωρίς σταθερό και πάγιο, 15Ε τον μήνα...

η whats up συμφέρει,αυτή έχω κι εγώ,και σύνδεση vodafone (έφυγα από cosmote κακώς)

που βλέπω να την κόβω...δεν αξίζει η σύνδεση,και μου την δίνει που κάνουν άλλες προσφορές στον καθένα...πληρώνω 25Ε τον μήνα για να μιλάω 2-3 ώρες και η αδερφή μου επειδή πλήρωνε πάνω από 100Ε της έδωσαν στον κοσμοτέ με 20Ε απεριόριστο...

και κινητό 400Ε

αν τους πεις ότι φεύγεις από την εταιρία σε πρήζουν και σου δίνουν καλύτερη προσφορά...

μπηκα!που πηγες?

Είχε κολλήσει ο χάζμπαντ στο πισι και δεν έφευγε! Δε σε πρόλαβα.

μαεστρία είχα hol στο μαγαζί,πολύ καλό(ακόμα τα χρωστάω,άσχετο), γρήγορο ίντερνετ, απεριόριστο σταθερό και για συγκεκριμένες χώρες εξωτερικού.

τώρα στο σπίτι έχω μόνο ίντερνετ forthnet χωρίς σταθερό και πάγιο, 15Ε τον μήνα...

Κι εγώ αυτό είχα, αλλά όταν τελειώνει η προσφορά, πάει στα 25? το πάγιο και επειδή σου χρεώνει τα τηλέφωνα, δε συμφέρει. Πήγα Hol, με 30? ίδια ταχύτητα ίντερνετ και απεριόριστα σταθερά.

Απλά μετάνιωσα που δεν έκανα το 20? πάγιο, με ίδιο ίντερνετ και χρέωση σταθερού. Θα μου 'βγαινε φθηνότερα, γιατί γενικώς δε μιλάω στο τηλ.

Αλλά θα κάνω και το whats up, κι ο χάζμπαντ κάνα καρτοσυμβόλαιο, θα μειωθούν πάλι τα πάγια.

Τώρα θα 'χουμε και δόση αυτοκινήτου, οποτε κόβουμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια!

Προσπ εμείς πληρώνουμε περαίωση στη δουλειά εδώ και 2-3 χρόνια. 300 ευρώ το μήνα νομίζω.

μιαμαμα και εμείς νομιμότατοι είμαστε αλλά αν θέλουν αυτοί βρίσκουν. Ακόμα για το κόμμα μπορεί να σου κάνουν μανούρα. Θέληση να υπάρχει και έχουν μπόλικη. Με λίγα λόγια σε εκβιάζουν. Ή πληρώνεις περαίωση ή έρχομαι για έλεγχο και πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου.

Μαεστρία ο άντρας μου που είναι της δουλειάς λέει πως η χόλ είναι χάλια. Πολλοί συνδρομητές διακόπτουν και ξαναγυρνάνε στον ΟΤΕ. Αυτή που είναι καλύτερη απο αυτες τις ιδιοτικές βάση τα λεγόμενά του είναι η forthnet.

χθες βραδυ πήγαμε σινεμά. Είδαμε αυτό με την ιστορία του facebook και μετά για ποτάκι. Κατα τις 1μιση γυρίσαμε, παραλάβαμε την Γεωργίτσα απο την πεθερά, χαζέψαμε λίγο τηλεόραση και νάνι.

Καλά ήταν. Καιρό είχα να βγω βράδυ.

Διαφημίσεις

χθες βραδυ πήγαμε σινεμά. Είδαμε αυτό με την ιστορία του facebook και μετά για ποτάκι. Κατα τις 1μιση γυρίσαμε, παραλάβαμε την Γεωργίτσα απο την πεθερά, χαζέψαμε λίγο τηλεόραση και νάνι.

εγω ΟΤΑΝ θα βγω βραδυ (μετα απο σχεδον 2,5 ολοκληρα χρονια!) θα αισθανθω alien...Βεβαια ο καιρος αυτος σχεδον ηρθε, νομιζω οτι τον Νοεμβρη θα γινει η πρωτη αποπειρα..δεν ειμαι και σιγουρη για την επιτυχια της αφου η μικρη ξυπναει και κλαιει ασταματητα (ειχαμε μια μικρη αποπειρα τον Αυγουστο αλλα ειχαμε παει και καπου αρκετα κοντα στο εξοχικο)..

αλλα πρεπει να γινει και αυτο για εμας προπαντων.. μετα την αναρρωση θα χρειαστουμε λιγο προσωπικο χρονο παραπανω..δεν θηλαζω πια, δεν ειμαι εγκυος πια αρα καιρος για λιγο αερα..και μετα παλι βλεπουμε..

εντωμεταξυ δεν ποναω και δεν εχω πολυ αιμα (περισσοτερο σαν τελειωματα περιοδου) αλλα εχω αρρωστησει και ξερω και ποιος με κολλησε (ενα ζωον στη δουλεια που μου ρχεται παντα με πυρετο καισ υναχι και δεν καθεται ποτε σπιτι του) και στανταρακι θα κολλησει η μικρη απο μενα η οποια εχθες το βραδυ ξυπνησε και εκανε εμετο..σημερα ηταν ευδιαθετη αλλα δεν ειχε ορεξη παλι για φαγητο..

εγω μαλλον εχω κανει πυρετο νωριτερα και εχω απιστετη καταρροη αλλα μεταξυ μας κ#$% κατω Δεν εβαλα..εφτιαξα τη ντουλαπα της μικρης, μαγειρεψα, επαιξα μαζι της..εξω ομως δεν την εβγαλα παρα οτι ειχε καλη ημερα (τωρα την εχει παει κουνιες ο μπαμπας της).. ελπιζω οτι αυριο θα μαι καλυτερα και θα παμε μαζι λαικη και σουπερ μαρκετ για να παρω υλικα για να ανοιξω παλι φυλλο για τυροπιτακια μιας και ειχαν περαση..θα καταψυξω και για αλλη φορα.

μαλλον Τριτη θα παω για δουλεια παροτι ειχα ζητησει αδεια για να παω στον πατερα μου που χειρουργειται αλλα με την ιωση μου ειναι ηδη απαγορευτικο..συνεπως θα παω καποια στιγμη αργοτερα στο σπιτι να τον δω..(ωραια κορη..αλλα τι να κανω? χειροτερα δεν ειναι να παω αρρωστη και να τον κολλησω τιποτε μετεγχειρητικα??)

αντε να τελειωνει και η αντιβιωση να πινω τα κρασακια μου ανετα πια! Ολο το καλοκαιρι επινα δειλα λογω θηλασμου, μετα δεν επινα λογω εγκυμοσυνης.. τωρα θα το τσουζω που και που τα βραδυα..:mrgreen: (μου αρεσουν τα αφρωδη κρασια πααααααρα πολυ..και τα ημιγλυκα επισης..απεχθανομαι τον ξηρο ερυθρο)

αυτα.. το χειροτερο ειναι οτι εχω 5 διαφορετικες παστες στο ψυγειο αλλα δεν εχω γευση.. σπασιμο δεν ειναι????!!

αυτα.. παω να σιδερωσω τιποτε..

καλο υπολοιπο..

Καλησπερα κοριτσακια..

Η Ναταλιτσα επαθε παλι συγκαμα ΓΜΤ!! Δεν το αντεχω, υποφερει το μαναρι μου..Βαζουμε Ντακταντορ αλλα δεν βλεπω βελτιωση.Αυριο παμε δερματολογο ΟΠΩΣ κ ΔΗΠΟΤΕ!!

Μαεστρια εγω εχω κολλημα με τον ΟΤΕ..Νομιζω οτι ολα τα αλλα ειναι αναξιοπιστα..Πιθανον να κανω λαθος..Μολις σας το βαλουν πες μου εντυπωσεις.

Προσπ κατσε και λιγο κοπελα μου!! Τωρα ξεχασε τα ολα και ηρεμησε..

Εμεις πηγαμε εξω σημερα για φαγητο,αλλα δεν μπορουσα να ηρεμησω γιατι αγχωνομουν μην κανει τσισα η Ναταλια και ποναει,να παμε σπιτι γρηγορα κτλ κτλ..Απο το πρωι σιδερωνω και ακομα ασιδερωτα εχω..το σπιτι δεν μαζευεται ποτε..Δεν μπορω κουραστηκα!

Καλη εβδομαδα να εχουμε..

yRf6p1.png

Καλησπερα κοριτσακια..

Η Ναταλιτσα επαθε παλι συγκαμα ΓΜΤ!! Δεν το αντεχω, υποφερει το μαναρι μου..Βαζουμε Ντακταντορ αλλα δεν βλεπω βελτιωση.Αυριο παμε δερματολογο ΟΠΩΣ κ ΔΗΠΟΤΕ!!

Μαεστρια εγω εχω κολλημα με τον ΟΤΕ..Νομιζω οτι ολα τα αλλα ειναι αναξιοπιστα..Πιθανον να κανω λαθος..Μολις σας το βαλουν πες μου εντυπωσεις.

Εμεις πηγαμε εξω σημερα για φαγητο,αλλα δεν μπορουσα να ηρεμησω γιατι αγχωνομουν μην κανει τσισα η Ναταλια και ποναει,να παμε σπιτι γρηγορα κτλ κτλ..Απο το πρωι σιδερωνω και ακομα ασιδερωτα εχω..το σπιτι δεν μαζευεται ποτε..Δεν μπορω κουραστηκα!

περιεργως και εγω σιδερωνω αλλα ακομη εχω απειρα να περιμενουν..μηπως δεν προλαβαινουμε η απλα βαριομαστε????

Καλησπερα κοριτσακια..

πρινσέσα και εμένα είχε συγκαεί άσχημα όταν την είχα 10 μέρες με δοιάροια. Και εγώ δεν έβλεπα βελτίωση με τη ντακταντόρ και πήγα στο φαρμακείο και μου δώσανε την κενοκάρμπ ή κάπως έτσι, σε κίτρινο σωληνάριο είναι, πολύ γνωστή για τέτοιες περιπτώσεις. έκανε δουλειά.

Μαεστρία ο άντρας μου που είναι της δουλειάς λέει πως η χόλ είναι χάλια. Πολλοί συνδρομητές διακόπτουν και ξαναγυρνάνε στον ΟΤΕ. Αυτή που είναι καλύτερη απο αυτες τις ιδιοτικές βάση τα λεγόμενά του είναι η forthnet.

Λες, ε; Δεν πειράζει, ξαναγυρίζω στη Forthnet του χρόνου, να πάρω την προσφορά που δε μου δίνανε φέτος, γι' αυτό τσατίστηκα κι έφυγα! :mrgreen:

Εγώ πάλι καθόλου, είναι ακριβά. Από τη Forthnet γενικώς ευχαριστημένη, απλά πήγα hol, γιατί το συγκεκριμένο πακέτο (απεριόριστο ίντερνετ στα 24 κι απεριόριστα σταθερά) το είχε πιο φθηνά απ' όλους.

Θα δείξει!

ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Άντε και ταξιδάκι για "ξέσκασμα" τα δυο σας σου εύχομαι! Δεν παθαίνει τίποτα η ζουζούνα. ;)

Εγώ σήμερα πήγα κάτι πράγματα σε μια φίλη που ετοιμάζει σπίτι με τον καλό της. Πάνω στα κάστρα.

Ήπιαμε καφέ, παίξαμε με τον Γιάννη, πήγαμε και μαι βόλτα δίπλα στη Μονή Βλατάδων. Είχε ΤΕΛΕΙΑ μέρα!

Μετά ξεκούραση στο σπίτι. Το 'χω βάλει στόχο να βγάλουμε μια βδομάδα σερί στον παιδικό! :mrgreen:

Αύριο δουλειά, μετά από πολλές μέρες, αλλά θα κάνω κυρίως δικά μου πράγματα, έχω διάφορα.

Έχουμε κι εμβόλιο αυτή τη βδομάδα. Ουφ, ποιος τρέχει πάλι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

πρινσέσα και εμένα είχε συγκαεί άσχημα όταν την είχα 10 μέρες με δοιάροια. Και εγώ δεν έβλεπα βελτίωση με τη ντακταντόρ και πήγα στο φαρμακείο και μου δώσανε την κενοκάρμπ ή κάπως έτσι, σε κίτρινο σωληνάριο είναι, πολύ γνωστή για τέτοιες περιπτώσεις. έκανε δουλειά.

γεια σας!που ειστε σημερα?

κι εγω σιδερωμα σημερα.

βικη την κενακομπ λες?και το μελανι ειναι καλο,το ιωδιο,πως το λετε εσεις?

βαζω απ'αυτο κι απο πανω κρεμουλα.εμεις συγκεουμε συνεχεια,και χρησιμοποιω αυτες.αλλα οταν ειναι πολυ συγκαμενη,την αφηνω πολλες φορες χωρις πανα,να παιρνει αερα.

τωρα βεβαια τον χειμωνα,ειναι λιγο δυσκολο.

περαστικα σας myprincess,και προσπ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Eμένα μόνο μια φορά συγκάηκε, που 'χε διάρροια. Ο παιδίατρος μου 'χε πει νερό και ξύδι, πλύσεις στην περιοχή.

Γεια σου Ελενάκι.

Προσπεράκι πυρετό κι εσύ, ε; Αχ, μια απ' τα ίδια! Περαστικά σου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λες, ε; Δεν πειράζει, ξαναγυρίζω στη Forthnet του χρόνου, να πάρω την προσφορά που δε μου δίνανε φέτος, γι' αυτό τσατίστηκα κι έφυγα! :mrgreen:

Εγώ πάλι καθόλου, είναι ακριβά. Από τη Forthnet γενικώς ευχαριστημένη, απλά πήγα hol, γιατί το συγκεκριμένο πακέτο (απεριόριστο ίντερνετ στα 24 κι απεριόριστα σταθερά) το είχε πιο φθηνά απ' όλους.

Θα δείξει!

συμφωνω,ο οτε ειναι πανακριβος!εμεις πληρωνουμε 70ε μονο παγια και ιντερνετ,το con-x.

για κλησεις,σταθερα,κινητα κτλ. χρεωνομαστε παραπανω.

θα το αλλαξουμε σιγουρα,αλλα δεν ξερω σε ποιο απ'ολα.θα δουμε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

συμφωνω,ο οτε ειναι πανακριβος!εμεις πληρωνουμε 70ε μονο παγια και ιντερνετ,το con-x.

για κλησεις,σταθερα,κινητα κτλ. χρεωνομαστα παραπανω.

θα το αλλαξουμε σιγουρα,αλλα δεν ξερω σε ποιο απ'ολα.θα δουμε.

Αν έχεις forthnet στην περιοχή, να την προτιμήσεις. Hol δεν μπήκα ακόμα, τώρα έκανα την αίτηση, οπότε δεν ξέρω να σου πω. Forthnet είχα ένα χρόνο και ήταν αρκετά καλή και καλή ταχύτητα ίντερνετ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βικη την κενακομπ λες?

ανα γειά σου αυτή! Μια φορά την χρησιμοποίησησα σε εκείνο το γερό εγκαυμα της δοιάριας. Σε κάτι πιο ελεφρυά που απλά δεν πήρε πρέφα η πεθερά οτι χέστηκε, έκανε δουλειά και η ντακταντόρ.

γενικώς όμως είναι πολύ ευαίσθητη στο δέρμα. Το καλοκαίρι ακόμα και η μεσούλα της ψιλοκοκκίνιζε απο την πάνα . Γι'αυτό χρησιμοποιώ σε κάθε άλλαγμα τη sudocreme.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...