Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε γενικες γραμμες παντως ειμαι καλα και μενει τωρα να αναρρωσω καλα..

για τον γιατρο μου ειναι οκ να προσπαθησω μετα απο ενα μηνα αλλα δεν ειναι το ζητουμενο μου να γινει τοσο συντομα..οπως ειπατε και πριν ας ελπισουμε οτι το 2011 οπως ηταν και το 2009 για μενα θα ναι πιο καλοτυχο τουλαχιστον στα θεματα υγειας και εγκυμοσυνης για ολες μας.

ευχαριστω για το support.. :wink:

Παρακαλούμε κοριτσάκι!

Περαστικά μας! Κι εγώ σήμερα σχεδόν τελείωσα με το αίμα και την αντιβίωση. Κάτι ψιλά έχω.

Άντε, να ηρεμήσουμε.

καλησπερα μιαμαμα!

καλα ειναι τυο ζουζουνι,κοιμαται απο τις 830 γιατι δεν κοιμηθηκε το μεσημερι παρα μονο μιση ωρα στο αμαξι ακι εχει ξεραθει.ο βηχας ολη την ημερα ειναι ανυπαρκτος και το βραδυ θα τον πιασει ενας νευρικος βηχας, του εδωσα λιγο νερακι χθες κασι σταματησε, θελω να πιστευω πως καθαριζει επιτελους

Κι εμένα ένας κ***βηχας του 'χει μείνει. Αν και σήμερα δεν έβηξε στον ύπνο ακόμα.

Σήμερα πήγαμε μια βόλτα στη γειτονιά. Κάναμε αίτηση στη hol, ν' αλλάξουμε φέτος πάροχο, να δούμε κι αυτοί αν είναι καλοί, θα κάνω και το κινητό whats up, οικονομία!!!

Μετά σπιτάκι, μαγείρεμα και ξεκούραση. Αύριο θα πάω κάτι πράγματα σε μια φίλη που μετακόμισε με τον γκόμενο!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

προσπ ξάπλωσε νωρίς για να αναρρώσεις...

θελω αλλα με τυρραναει ο παλιοσυναχι και δεν κοβω να αποκοιμιεμαι ευκολα.. η καλυτερη λυση ειναι να παω στις μικρης να κοιμηθω για να μην εχω τα περα δωθε..

σημερα κοπελιες αλλαχει η ωρα (μια ωρα πισω) .ελπιζω να μην αποσυγχρονιστουν τα μικρα..αλλιως με βλεπω απο τις 5 στο ποδι..και η ατιμη ειναι να μη ξυπνησει..για αυτο την κρατησα ξυπνια μεχρι τις δεκα αλλα εκεινη με τραβολογουσε να τη βαλω για υπνο. Της εκοψα και τα νυχακια γιατι ξυπνια δεν καθεται με τιποτε..

τουλαχιστον δεν ποναω και δεν εχω μεγαλη ροη αιματος..βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησει συντομα..εχω φαει αλλη νιλα με αυτο το θεμα.. 4 μηνες αιμα οταν απεβαλλα 5 μηνων.. επαιρνα χαπια για να συνεφερω τον οργανισμο μου..ουτε να το σκεφτομαι..ταλαιπωρηθηκα..

θα μαι και αυριο καλο παιδι και δεν θα κανω δουλειες Δευτερα και Τριτη εχω αδεια αλλα θα γινω πιο ενεργητικη..

Παρακαλούμε κοριτσάκι!

Περαστικά μας! Κι εγώ σήμερα σχεδόν τελείωσα με το αίμα και την αντιβίωση. Κάτι ψιλά έχω.

Άντε, να ηρεμήσουμε.

ακριβως αυτο...να ηρεμησουμε θελω και να ξαναγυρισουμε στην καθημερινοτητα μας..

ελπιζω οτι δεν θα κολλησω τη μικρη παντως (αναποφευκτο μαλλον αλλα ποτε δεν ξερεις)

Διαφημίσεις

maestria εσυ που τα παρακολουθεις τι εγινε με τον αγωνα?

Ελληνικό πρωτάθλημα δεν πολυπαρακολουθώ, εκτός αν παθαίνει φλασιές ο ΑΡΗΣ και κερδίζει. :mrgreen:

Αχιλέας μου τι κάνεις κοριτσάκι;;; Καλέ, πάλι δεν έχει τπτ η τβ, τι θα κάνουμε; Πάλι σήριαλ θα βλέπω!!!!

Κορίτσια σήμερα κάναμε αίτηση στη hol. Έχει καμία να μου πει ποιότητα υπηρεσιών; Γμτ, μετάνιωσα που δεν έκανα το ακόμα φθηνότερο πακέτο, βιαστήκαμε εκείνη την ώρα και την πατήσαμε. Τέσπα, θα κόψουμε απ' τα κινητά, τουλάχιστον να 'χουμε το απεριόριστο στο σταθερό, να μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλα ειμαι σχετικα, περιμενουμε εξελιξειες σε ενα θεμα που ελεγα, εσυ εισαι καλυτερα?ακομα να ανψετε καλοριφερ?απιστευτο μου φαινεται, κανει πολυ κρυο βρε παιδακι μου

βλεπω μαστερ σεφ

χασαμε ρεσυ?ωχ!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι σχετικα, περιμενουμε εξελιξειες σε ενα θεμα που ελεγα, εσυ εισαι καλυτερα?ακομα να ανψετε καλοριφερ?απιστευτο μου φαινεται, κανει πολυ κρυο βρε παιδακι μου

βλεπω μαστερ σεφ

χασαμε ρεσυ?ωχ!

Ανάψανε σήμερα καλοριφέρ, ευτυχώς!!! Ζεσταίνει πολύ καλά το σπίτι μου.

Ρε συ, είναι σοβαρό;;; Περαστικά σας εύχομαι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν ξερουμε ακομα, αλλα φαινεται σοβαρο, σευχαριστω...

οι γονεις σου συγκινηθηκαν πολυ ε?

δεν υπαρχουν πολλες δεμενες οικογενειες με τα παιδια να αγαπανε τοσο τους γοινεις τους και να θελουν να ανταποδωσουν ολα οσα εχουν "παρει" στη ζωη τους...κιεγω ετσι νιωθω για τους δικους μου και γενικα το θεωρω πολυ βασικο κριτηριο γαι εναν ανθρωπο τη σχεση του με την οικογενεια του-τους γονεις και τα αδερφια του εννοω

bgx2ye5lc.png

δεν ξερουμε ακομα, αλλα φαινεται σοβαρο, σευχαριστω...

οι γονεις σου συγκινηθηκαν πολυ ε?

δεν υπαρχουν πολλες δεμενες οικογενειες με τα παιδια να αγαπανε τοσο τους γοινεις τους και να θελουν να ανταποδωσουν ολα οσα εχουν "παρει" στη ζωη τους...κιεγω ετσι νιωθω για τους δικους μου και γενικα το θεωρω πολυ βασικο κριτηριο γαι εναν ανθρωπο τη σχεση του με την οικογενεια του-τους γονεις και τα αδερφια του εννοω

Ναι, δεν είμαστε αχάριστοι, γιατί - πραγματικά και υπό τις τότε συνθήκες - κάνανε ΟΤΙ μπορούσαν. Κι ακόμα ότι μπορούν κάνουν και τον τελευταίο χρόνο τους πάει ΠΟΛΥ χάλια, οπότε χρειάζονται ένα ευχάριστο διάλειμα.

Και ξέρεις, δε μας κόστισε τπτ, 80? η καθεμία, γιατί βρήκαμε κάτι ΠΟΛΥ φτηνά εισιτήρια. Αλλά η κίνηση ήταν που μέτρησε και το χαρήκαμε πολύ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...