Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Losr είπε:

Κορίτσια το θέμα με μας είναι περίεργο. Έχω κάνει 4 εμβρυομεταφορεσ και στις 4 είχα θετικό αποτέλεσμα. Απλά δεν μου προχωράνε. Θέλω να πω ότι φαίνεται πως έχω μια πολύ δεκτική μητρα και μάλλον πολύ επιλεκτική. Πιστεύω ότι έχουμε θέμα στα έμβρυα και ίσως ο προεμφυτςυιτκοσ μας βοηθούσε τελικά. Θέλω να τσεκαρω και το μικρωβιομα είναι το μόνο που δεν έχω κάνει. Θα πάω σίγουρα σε έναν μικρό (όχι ηλικιακά) γιατρό που μου είπαν ότι είναι καλός. Γενικά θα δω δύο τρεις αυτήν την φορά και θα αποφασίσω. Αυτόν τον μήνα κιόλας δεν θέλω να χάσω χρόνο. Για του υγεία ivf έχω ακούσει πολύ καλά για τον Παπανικολόπουλο. Θα πάω και από εκεί και βλέποντας ποιος θα μου κάτσει καλά.

Προσωπικά τον επισκέφτηκα και τον απέρριψα γιατί με ξεπέταξε και μου είπε ότι δεν ειμαστε δύσκολη περίπτωση. Η πραγματικότητα έδειξε ότι κάναμε ένα χρόνο να μαζέψουμε έμβρυα έχοντας κάνει 3 διαφορετικά πρωτόκολλα και 5 ωοληψιες. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Προσπ ελπιζω να εισαι καλα μετα το σημερινο..Τα λεφτα μας εχουν τρελανει ολους..Ζητανε απο ποιον;;; Απο αυτους που δεν εχουν;; Δεν μπορω αλλο αυτη την υποκρισια..Και εννοειται σε λιγους μηνες οτι θα εχει πτωχευσει η Ελλαδα..

Αχ εμεις εχουμε ξυλομπογιες και τρελαινεται..Και μενα της αρεσουν οι μινιατουρες..

Τρεχω και δεν φτανω, λειπει η μαμα μου και ΧΤΕΣ την κρατησε πρωτη φορα η πεθερα!Καλα τα πηγε παντως..Απο οτι μου ειπανε..

Ευα περαστικα και ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ..

Το 2010 να παει απο κει που ηρθε αν κ φοβαμαι οτι καποτε το 2010 θα θεωρειται καλη χρονια..Αλλα απο πουθενα δεν εχω ακουσει ευχαριστα βρε κοριτσια..Ολοι απο κατι εχουν παθει φετος..Υπομονη μεχρι το 2011!!!!!!!!!!!!

Φιλακια

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον πηγα και τελειωσα με την αποξυνση που τελικα αναρροφηση ειναι σε αυτη τη φαση κυησης και θεωρειται πρακτικα πιο λιγο τραυματικη απο την αποξυνση.. αυτη τη φορα δεν συνηλθα τοσο συντομα οπως τις αλλες φορες μαλλον επειδη απο χθες κουβαλαω και ενα ελαφρυ μπουκωμα, παντως 1.30 ωριτσα εκανα σε γενικες γραμμες και μου πηγε 440 ευρω..οχι λιγα αλλα οχι και τοσα οσα υπολογιζα αρα ας πουμε καλυτερα..παντως το μισο δωρο χριστουγεννων φαγωθηκε εκει..

τωρα παιρνω μια αντιβιωση προληπτικα και εχω αιματακι και κατι μαλλον αντανακλαστικους πονους στο εντερο που μου ρχονται σα σφαχτες..λογικα απο μεθαυριο θα ειμαι περδικι..

η βλακεια ειναι πως και στο loop που χα κανει περσι με ειχαν να περιμενω στον οροφο που χα γεννησει και διεμενα και ετσι ολη την ωρα εβλεπα δωρα μωρων η πυρεξακια και χαρουμενες φατσες και εκει λες αει σιχτιρ για την τυχη μου αν και ομολογω οτι αυτη τη φορα ισα που το σκεφθηκα αλλα δεν με πειραξε.. ειμαι ειλικρινα αισιοδοξη οτι τα πραγματα κανουν κυκλο και θα ξαναβρεθω εκει με ενα μωρακι αγκαλια..

σε γενικες γραμμες παντως ειμαι καλα και μενει τωρα να αναρρωσω καλα..

για τον γιατρο μου ειναι οκ να προσπαθησω μετα απο ενα μηνα αλλα δεν ειναι το ζητουμενο μου να γινει τοσο συντομα..οπως ειπατε και πριν ας ελπισουμε οτι το 2011 οπως ηταν και το 2009 για μενα θα ναι πιο καλοτυχο τουλαχιστον στα θεματα υγειας και εγκυμοσυνης για ολες μας.

ευχαριστω για το support.. :wink:

καλή ανάρρωση κοριτσάκι. σκέψου ότι έχεις το αγγελούδι σου και είναι ομεγαλύτερος υποστηρικτής σου και παρηγοριά σου. Για φαντάσου να είχες όλο αυτό το ιστορικό και να ήσουν εκεί να βλέπεις να γεννιούνται μπεμπάκια δίχως να ξέρεις τί θα πει Χριστούλα!

Όπως σου ξαναείπα η υγεία σου όπως και του συζύγου μια χαρά κρατεί επομένως η ατυχία δεν είναι καλός αντίπαλος!

Επομένως σου εύχομαι τα ευχάριστα τα συντομότερο, ή πιο σωστά όποτε εσύ επιθυμείς!

καλή ανάρρωση κοριτσάκι. σκέψου ότι έχεις το αγγελούδι σου και είναι ομεγαλύτερος υποστηρικτής σου και παρηγοριά σου. Για φαντάσου να είχες όλο αυτό το ιστορικό και να ήσουν εκεί να βλέπεις να γεννιούνται μπεμπάκια δίχως να ξέρεις τί θα πει Χριστούλα!

Όπως σου ξαναείπα η υγεία σου όπως και του συζύγου μια χαρά κρατεί επομένως η ατυχία δεν είναι καλός αντίπαλος!

Επομένως σου εύχομαι τα ευχάριστα τα συντομότερο, ή πιο σωστά όποτε εσύ επιθυμείς!

ειναι ακριβως οπως τα λες Βικυ..

αν δεν ειχα τη μικρη θα μουν πραγματικα σε κακο χαλι..ειναι πολυ σοβαρο το να ζεις και με την αμφιβολια της ικανοτητας να κυοφορησεις κανονικα ενα παιδι και να το φερεις στον κοσμο..

οπως λεω παντα και πιστευω οτι ετσι ειναι.. ο επιμενων και ο τολμων νικα..

και στην παρουσα φαση με νοιαζει να αναρρωσω και να ειναι καλα η οικογενεια μου..οτι ειναι θα ρθει..

προσπεράκι περαστικά!!

πάμε για άλλα,καλύτερα!!

με την περαίωση δεν έχω ακούσει τίποτα...μου χρωστάνε φπα,δεν χρωστάω,ήμουν μείον...

αυτό μου έλειπε να πληρώσω κιόλας,που δεν υπάρχει ούτε 1Ε.

σήμερα πήγαμε στο μάθημα πάλι,κάθησε παναγίτσα η έλλη,και με το που τελείωσε γκρίνιαζε γιατί τελείωσε...

ήθελε κι άλλο...

είμασταν μαζί με τον μπαμπά στο μάθημα,οι 3 μας,ωραία ήταν.

Διαφημίσεις

προσπεράκι περαστικά!!

πάμε για άλλα,καλύτερα!!

με την περαίωση δεν έχω ακούσει τίποτα...μου χρωστάνε φπα,δεν χρωστάω,ήμουν μείον...

αυτό μου έλειπε να πληρώσω κιόλας,που δεν υπάρχει ούτε 1Ε.

σήμερα πήγαμε στο μάθημα πάλι,κάθησε παναγίτσα η έλλη,και με το που τελείωσε γκρίνιαζε γιατί τελείωσε...

ήθελε κι άλλο...

είμασταν μαζί με τον μπαμπά στο μάθημα,οι 3 μας,ωραία ήταν.

thanks miamama..

ωραια θα τα περνατε με τη μικρη στο μαθημα.. εγω ουτε τα 300 του Gymboree δεν εχω να δωσω τωρα.. λιτοτης οσο δε παιρνει.. απο τον Νοεμβρη αρχιζουν μαζεμενες και οι υποχρεωσεις για γιορτες, γενεθλια, χριστουγεννα..συν ολα τα αλλα παγια και μη..

παντως η περαιωση αφορα την τελευταια δεκαετια που λειτουργουσε η επιχειρηση. Ειναι ενας τροπος για να μην υποστει ελεγχο βιβλιων η εκαστοτε επιχειρηση.Νομιζω οτι παιρνει σβαρνα και αυτους που δεν λειτουργουν σημερα αλλα ειχαν ενεργεια τη τελευταια δεκαετια μονο και μονο γιατι τωρα μαζευουν λεφτα. Ρωτα τον λογιστη σας να σαι καλυμενη.. παρ αυτα αν σου ρθει εκκαθαριστικο περαιωσης να το ελεγξετε με τον λογιστη γιατι τα περισσοτερα εχουν λαθη σοβαρα.

Του ανδρα μου πχ του χει βαλει περαιωση για το 2002 γυρω στα 500 ευρω αλλα εκεινος εκανε εναρξη μεσα Δεκεμβρη του 2002! Και ο διευθυντης της εφοριας τοτε ειπε οτι δεν ειναι λογικο να μας χρεωσουν 500 ευρω για 10 μερες επισημης λειτουργιας μεσα στο ετος εκεινο και ειπε να μη πληρωσουμε.. αλλα αυτο εγινε τοτε στο μιλητο..9 χρονια μετα μας ζητανε να την πληρωσουμε..αντε να βγαλεις ακρη..αλλιως αν δεν την συμπεριλαβουν θα χρωσταμε μονο 600 ευρω.. και δεν εχει σχεση με την επιστροφη φορου..

καλυτερα ενημερωσου απο καποιον που ξερει για να σαστε stanb by..

τωρα πανε να φανε απο παντου..

καλησπερα προσπ! ολα καλα απο δω και στο εξης σου ευχομαι μονο υγεια και χαμογελα

ημουνα κιεγω ιασω κατα τις 11 μια φιλη μου εκανε διδυμακια

κιεγω θελω να ριξω μια μουτζα στο 2010, αλλα φοβαμαι μην ειναι χειροτερο το επομενο ...τι να πω?ειμαστε ψιλοανασταταοι με κατι οικογενειακα ιατρικης φυσης και αστα να πανε...ελπιζω να νιωθεις καλυτερα

bgx2ye5lc.png

μάλιστα,θα μιλήσω με την λογίστρια μου...

αν θέλουν ας κάνουν έλεγχο,είμασταν νόμιμοι,πιστεύω όμως ότι θα αφορά επιχειρήσεις με τζίρους,όχι εμένα...

από μας θα μαζέψουν?ας πάνε στους μεγάλους...

αχιλέας τι κάνει το σκαθαράκι σου?

μάλιστα,θα μιλήσω με την λογίστρια μου...

αν θέλουν ας κάνουν έλεγχο,είμασταν νόμιμοι,πιστεύω όμως ότι θα αφορά επιχειρήσεις με τζίρους,όχι εμένα...

από μας θα μαζέψουν?ας πάνε στους μεγάλους...

αχιλέας τι κάνει το σκαθαράκι σου?

εξαρταται τι εννοεις τζιρους.. ο ανδρας μου εμφανιζει μικρο τζιρο και με το ζορι ισα να κρατιεται..και εννοειται οτι τις μικρες επιχειρησεις κυνηγανε..!!

ρωτα εσυ να χεις το κεφαλι σου ησυχο..

axileas περαστικα οτι και να σας συμβαινει.. στις 11.00 ημουν μεσα για προετοιμασια και πεντε λεπτα μετα μπηκα στο χειρουργειο..12.30 ειχα βγει απο την ανανηψη και ημουν στο καφε στο ισογειο..πεινουσα πολυ.. αλλα και στο σπιτι δυο ωρες που κοιμηθηκα δεν της καταλαβα.. ενοιωθα σα να ελα να κοιμηθω μεχρι το αλλο πρωι αλλα η μικρη δεν συμμαζευοταν..ολο ερχοταν να με ξυπνησει..

καλησπερα μιαμαμα!

καλα ειναι τυο ζουζουνι,κοιμαται απο τις 830 γιατι δεν κοιμηθηκε το μεσημερι παρα μονο μιση ωρα στο αμαξι ακι εχει ξεραθει.ο βηχας ολη την ημερα ειναι ανυπαρκτος και το βραδυ θα τον πιασει ενας νευρικος βηχας, του εδωσα λιγο νερακι χθες κασι σταματησε, θελω να πιστευω πως καθαριζει επιτελους

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

αχ το καημένο,όλα αυτά του βάζεις?

μήπως ο βήχας είναι αλλεργικός?

γιατί η αδερφή μου έχουν οικογενειακώς...

και κρύωμα δεν φαίνεται...

ευτηχώς της έλλης δεν της βάζω τίποτα...ούτε κρέμα συγκάματος,σπάνια...

είναι να μη σου τύχει...

που να την είχα θηλάσει κιόλας...

τούρμπο θα την είχα κάνει!!!!!!!!χεχε

κιεγω κρεμα μονο το βραδυ του βαζω και μεχρι τωρα μονο 2 φορες μου εχει συγκαει και τις 2 εβγαζε δοντια, παιζει να βγαζει και κανενα ζορικο τωρα, θα πω στον γιατρο να τα δει την τριτη που θα παμε για εμβολια, για τον βηχα δεν νομιζω να ειναι αλλεργικος,ειχε ξεκινησει με συναχι καταρροη κλπ απλα αργει να φυγει ο ατιμος

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...