Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Losr είπε:

Κορίτσια το θέμα με μας είναι περίεργο. Έχω κάνει 4 εμβρυομεταφορεσ και στις 4 είχα θετικό αποτέλεσμα. Απλά δεν μου προχωράνε. Θέλω να πω ότι φαίνεται πως έχω μια πολύ δεκτική μητρα και μάλλον πολύ επιλεκτική. Πιστεύω ότι έχουμε θέμα στα έμβρυα και ίσως ο προεμφυτςυιτκοσ μας βοηθούσε τελικά. Θέλω να τσεκαρω και το μικρωβιομα είναι το μόνο που δεν έχω κάνει. Θα πάω σίγουρα σε έναν μικρό (όχι ηλικιακά) γιατρό που μου είπαν ότι είναι καλός. Γενικά θα δω δύο τρεις αυτήν την φορά και θα αποφασίσω. Αυτόν τον μήνα κιόλας δεν θέλω να χάσω χρόνο. Για του υγεία ivf έχω ακούσει πολύ καλά για τον Παπανικολόπουλο. Θα πάω και από εκεί και βλέποντας ποιος θα μου κάτσει καλά.

Προσωπικά τον επισκέφτηκα και τον απέρριψα γιατί με ξεπέταξε και μου είπε ότι δεν ειμαστε δύσκολη περίπτωση. Η πραγματικότητα έδειξε ότι κάναμε ένα χρόνο να μαζέψουμε έμβρυα έχοντας κάνει 3 διαφορετικά πρωτόκολλα και 5 ωοληψιες. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επιτέλους το πήρα...

μεγάλωσε η κούκλα η γαλανομάτα...

είναι μιξ και των 2...

το δωμάτιο φοβερό....

σου άρεσε? Αλλιώς μετράει η γνώμη ενός ειδικού. Βέβαια όπως προείπα η ποιότητα της φωτό είναι κακή (αν και η μηχανή είναι 12 μεγκαπίξελ, ίσως ο φωτισμός) και δεύτερον έχει λίγη δουλίτσα ακόμα, αλλά το βασικότερο κομμάτι έγινε.

ολα τα ζουζούνια μεγαλώνουν απλώς εμείς που τα βλέπουμε καθημερινά δεν το καταλαβαίνουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σου άρεσε? Αλλιώς μετράει η γνώμη ενός ειδικού. Βέβαια όπως προείπα η ποιότητα της φωτό είναι κακή (αν και η μηχανή είναι 12 μεγκαπίξελ, ίσως ο φωτισμός) και δεύτερον έχει λίγη δουλίτσα ακόμα, αλλά το βασικότερο κομμάτι έγινε.

ολα τα ζουζούνια μεγαλώνουν απλώς εμείς που τα βλέπουμε καθημερινά δεν το καταλαβαίνουμε.

H αδελφή μου η πολύτεκνη ξέρετε τι είπε στην δεύτερή της όταν έκλεισε τα 8; "Καλέ, σταματήστε να μεγαλώνετε!". Όσα και να κάνεις, μεγαλώνουν τ' άτιμα!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοιτάζω για ξυλόσομπες,συμφέρει βρε κορίτσια?εσείς που είστε βόρεια?

να πάρουμε μια ιδέα...

Είχε πάρει η ξαδερφη της πεθεράς μου στο χωριό. Απο τις καινούριες με μαγάλη πόρτα για να βάζεις μεγάλο κούτσουρο ώστε να μην χρειαζεται το βράδυ να σηκώνεσαι να προσθέτεις αλλά της έκανε το σπίτι μαύρο.αν πάρεις φρόντισε να μάθεις αν καπνίζουν όλες.

Διαφημίσεις

χμ εγω μαλλον εχω συναχι νοιωθω ελαφρα καταρροη και μια ενοχληση στο φαρυγγα.. αυτο μου λειπε.. ελπιζω να μαι καλα για αυριο.. εχω ραντεβου στις 11 και θα πρεπει να μαι και τελειως νηστικη, ουτε νερο..αιντε να δουμε..

μολις ορθοποδησω θα σας γραψω..καλο βραδυ και καλο σκ!

Διαφημίσεις

by the way και στη δικη μας ενοτητα λειπουν αρκετοι μηνες.. μαλλον τελικα δεν καθεται να γεμιζουν ολοι οι μηνες απο λεχωνες η αν ειναι λιγες πανε σε κοντινα καφε... τι καθομαι και γραφω τωρα..ασχετο..

viki ευχαριστω ια τις φωτο αλλα εχω καποιο προβλημα και δεν μπορω να τις ανοιξω (πιστευω οτι ειναι δικο μου προβλημα) γιατι μου λεει ο υπολογιστης μου οτι ειναι too large (too many bites) η φωτο.. τελευταια το αντιμετωπιζω..

τεσπα.. απο τη μικρογραφια παντως κατι φαινεται.. μεγαλωσε το σκαθαρι και φαινεται επιτυχημενη η ταπετσαρια..

να τα χαιρεστε και τα δυο!!

λοιπον παω να ξαπλωσω.. ελπιζω η μικρη να κοιμηθει καπως καλα γιατι ηδη μου κανε γκρινια μια φορα.. ελπιζω οχι δευτερη.. τις δυο προηγουμενες βραδυες με εχει με γκρινια απο τις 3 και μετα..

τα λεμε. φιλια

κοιτάζω για ξυλόσομπες,συμφέρει βρε κορίτσια?εσείς που είστε βόρεια?

να πάρουμε μια ιδέα...

και εμεις εχουμε σκεψη για ξυλοσομπα.. εχουμε στο υπογειο και μια μικρη που εμπαινε παλια στη γωνια του σπιτιου.. ο μπελας τους ειναι οτι θες παντα καβατζα ξυλα και καπνιζουν (δεν ξερω ποσο ισχυει για τις καινουργιες) και βεβαια το μπουρι ειναι κατι που πρεπει να το χεις υποψη και αισθητικα και ως συντηρηση.. δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να το χωσεις πισω απο καποια γυψοσανιδα..με τα πολλα ετη θελουν αντικατασταση..

το ρευμα πανακριβο, το πετρελαιο ακριβο, το φυσικο αεριο οπου περναει ειναι φθηνο αλλα δεν θα ειναι για πολυ και δεν θα υπαρχει σε καποια διεθνη κρισ, το ξυλο κοστιζει και αυτο αλλα στη χειροτερη καις τα επιπλα σου!! εγω ειμαι υπερ της ξυλοσομπας και ας ειναι στην ακρη φυλαγμενη! Δυσκολοι καιροι ερχονται..

miamama και εγω θελω δυο νεα κλιματιστικα στο σπιτι της Αθηνας και ενα ακομη για το εξοχικο.. δεν υπαρχει σαλιο.. ειμαστε πνιγμενοι..ποσο αλλο να το επιβαρυνουμε?

σημερα επιστρατευσα το μισο δωρο χριστουγεννων για την αυριανη επεμβαση και δεν ξερω ποσα παραπανω θα παει με του γιατρου..δνε τον ρωτησα καν γιατι αυτος θα τα παρει με δοσεις.. δεν παιζει αλλο μετρητο..και σημερα 4η επισκεψη δεν πηρε φραγκο..μαζεμενα θα τα παρει..

και να δουμε πως θα πληρωθει η κωλοπεραιωση που αφορα την προηγουμενη δεκαετια.. μαλλον θα σου ρθε κι σενα το μπουγιουρντι miamama και jesgk που ειχατε και εχετε ιδιωτικες δουλειες..

τα παιρνουν απο παντου

λοιπον..

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ που διαβασα σημερα

Επιτυχια ειναι να πηγαινεις απο αποτυχια σε αποτυχια χωρις να χανεις τον ενθουσιασμο σου..

απαιχτο..

τσιτες ε? οχι..περιμενω να κρυωσει το τσαι μου..(μπλιαχ! μετα απο 3 χρονια βαζω τσαι στο στομα μου...)

καλημέρα!

Τον μάτιαξα τον ύπνο μου.....χθες όλη νύχτα την πηγαινοφερνα απο την κρεβατοκάμαρα στην κούνια της. Μόλις την πήγαινα μέσα αυτή ξαναφώναζε μαμά. Κάποια στιγμή βαρέθηκα και την άφησα μαζί μας εν τέλη να κοιμηθεί. Το πρωί σηκώθηκα ενώ κοιμόταν για να της κάνω το γάλα της. Για να μην την ξυπνήσω ούτε παντόφλες δεν φόρεσα. Μετά απο λίγο ακούω να με φωνάζει, πάω προς το δωμάτιο για να μην αρχίσει την γκρίνια και την βρίσκω στο διάδρομο με τις κάλτσες μου στο χέρι για να μου τις δώσει. Την ευχαρίστησα και ξαναέφυγε. Μετά απο λίγο επέστρεψε και μου πέταξε και τις παντόφλες μου μπροστά στα πόδια μου για να τις φορέσω:mrgreen:

Όταν μεγαλώσουν άραγε θα μας φέρνουν ένα ποτήρι νερό?:mrgreen: (πω πω, σαν τη γιαγιά μου μιλάω)

καλημερα!

ολα τα λεφτα η γιωγη,σε προσεχει πολυ!ειδα και τις φωτο!τελεια κι η ταπετσαρια.

αλλα η γιωργιτσα ειναι μια ομορφια.δεν χορταινω να την βλεπω.

κι εγω εχθες δεν κοιμηθηκα παλι,ξυπνησε στις 1,στις 4,στις 6 και στις 7 κι ηθελε γαλα!ελεος!την αφησα στις 6 στο κρεβατι μας να κοιμηθει,και στις 9 σηκωθηκε.

την πηγε ο μπαμπας της στην πεθερα μου τωρα,να κανω καμμια δουλιτσα.

αυτο που λετε με το αλλαγμα τα ιδια κι εμενα.της λεω εκανες κακα?οχιιιι!μου λεει και φευγει!κι οταν θελουμε να παμε βολτα δεν καθεται να την αλλαξω.

προσπ,τωρα κανονικα θα εισαι στο ιατρειο,ε?καλη αναρρωση.

μιαμαμα,δεν ξερω καθολου απο ξυλοσομπες.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...