Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!αυτους τους μαρκαδορους που φευγουν με νερο τους εχουμε κιεμεις, ειναι της crayola τους πηρα απο καταστημα με παιχνιδια

επισης, μαεστρω υπαρχουν playmobil και για την ηλικια μας, με πιο μεγαλα κομματια ta 1-2-3 δες εδωplaymobil-1-2-3http://toysshop.gr/eshop/playmobil-1-2-3/

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!αυτους τους μαρκαδορους που φευγουν με νερο τους εχουμε κιεμεις, ειναι της crayola τους πηρα απο καταστημα με παιχνιδια

επισης, μαεστρω υπαρχουν playmobil και για την ηλικια μας, με πιο μεγαλα κομματια ta 1-2-3 δες εδωplaymobil-1-2-3http://toysshop.gr/eshop/playmobil-1-2-3/

αα,τελεια ειναι αυτα!το λιβαδι κι η παιδικη χαρα,μ'αρεσαν πολυ.κ η φαρμα αλλα ειναι πανακριβη.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

hello again!

πηγα στο γιατρο..once again και τελικα αυριο θα μπω να κανω την αποξυνση..

στην ερωτηση μου γιατι πηγα σημερα ειπε οτι εχει δει πολλα τρελλα να συμβαινουν και ηθελε πριν προχωρησουμε να χει εικονα της καταστασης οπου βεβαια ειναι σταθερα η ιδια..

ολα καλα

Διαφημίσεις

κοιμισα την μικρη κι ηρθα.

και σας παραθετω μονολογο της,τοση ωρα μιλουσε μονη της,απ'οτι θυμαμαι,γτ ειπε πολλααα!

μολις πινει το γαλα της κι αρχιζει.

πατσα μενη!(καλτσα βρεγμενη)

δεν ειναι βρεγμενη λεω.

μινι σελω,

οχι νανι λεω.

γιατος κανει μπιμπι,κακο παιζι ειναι,

μπε,κοκκινο,μπε,αλαζο μπαμπας ειναι.

κασον που ειναι?

ξαπλωνει αναποδα πιανει το ποδι μου και το χαιδευει.

καλο,καλο,μπιμπαει!(τσιμπαει,θελω ξυρισμα)

ξαναερχεται πανω μαζι μου,κέπασέ με,κέπασε κουκακι,

παει να φυγει εξω,κλεινω την πορτα.

γιατι εκεισες μποτα?

γιατι ειναι ωρα για νανι.

με χαιδευει,καλο μου,ματακια σου,(μου βγαζει τα ματια.)

αουτς λεω

ασε με πιασω ματακια σου!

καλαντα,ποχωνια!

ιτουγενα ηθαν,κτλ,κτλ,μεχρι που σταματαει να μιλαει και κοιμαται.

ωρες-ωρες νομιζω οτι εχει το συνδρομο της υπερκινητικοτητας,δεν ξερω.ουφ!καθε μεσημερι τα ιδια!

ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΓΕΛΙΟ!!!

Ετσι ειναι και η δικια μου η παρλαπιπα..

αυτό ήταν δλδ?πας αύριο ε?

και γιατί δεν το αποβάλει ο οργανισμός βρε παιδάκι μου,λες απόψε?

ειχα πονους περιοδου αλλα μου περασαν..μαλλον εχω κρυωσει λιγο.. βεβαια ειδε τον σακο να χει γινει πιο πλατυς που κατι σχετικο με την πιθανοτητα αποβολης σημαινει αλλα δεν υπαρχει αποκολληση ορατη..μου πε αν εμφανισω αιμα να τον παρω το πρωι και να περιμενουμε ως τη Δευτερα, αν δεν εχω εμφανισει αιμα (λογικα οχι) θα παω κατα τις 11.00 στο νοσοκομειο και θα κανουμε την διαδικασια..

αντε να ξυριζομαι συριζα το πρωι..και θα κανει και ψοφοκρυο εκει μεσα στα χειρουργεια..

μην ξαναπω για τα λεφτα που θα ακουμπησω.. μας ηρθε και η περαισωη του ανδρα μου 1250 ευρω και παθαμε εγκεφαλικο μαζεμενα..

περαστικα μας..

μου πε να αρχισω προσπαθειες σε κανα μηνα παλι αλλα τον λοξοκοιταξα και του πα "ΠΟΤΕ τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ! Καλο 2011"

το αποκορυφωμα ηταν οταν μπηκα στο γραφειο μου ειπε "τι γινεται?"

και ειπα "τιποτε.. νεκρικη ησυχια"..εντελως μπλακ λεμε!!

τζες απόψε έχει σάκη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nαι, μη χάσεις εσύ ρουβίτσα!!! :tongue:

hello again!

πηγα στο γιατρο..once again και τελικα αυριο θα μπω να κανω την αποξυνση..

στην ερωτηση μου γιατι πηγα σημερα ειπε οτι εχει δει πολλα τρελλα να συμβαινουν και ηθελε πριν προχωρησουμε να χει εικονα της καταστασης οπου βεβαια ειναι σταθερα η ιδια..

ολα καλα

Καλύτερα, να τελειώνει βρε Προσπ, να ξεκουραστεί ο οργανισμός σου!

Εγώ τον έβαλα για ύπνο πριν κάνα μισάωρο, έκανα το μπανάκι μου κι έβαλα και μάσκα (άργιλο, καθαρισμού). Άντε, να παίρνω τα πάνω μου σιγά σιγά γιατί δεν την παλεύω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...