Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ετσι ειναι το σωστο.κανεις συγγενης μας δεν το κανει αυτο,παρα μονο οι φιλοι μας,κι η νονα της!

τωρα λεει του σεου τα παματα!χιχι!

η δικια σου ειναι παρλαπιπα Νο 1 μετα ερχονται ολες οι αλλες.. ειναι για ζουπηγμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω θελω να της τα ξανακοψω για να δυναμωσουν αλλα ο ανδρας μου θα με σφαξει αν του το πω.. θα τα αφησω να μακρυνουν λιγο ακομη και θα την παω θελει δεν θελει.. δεν ξερω ομως που γιατι η μπαρμπερισα μου (:tongue:) δεν κουρευει παιδια..

ακομη ομως δεν ειναι για κουπ..δεν καθονται..

μην την κουρεψεις παιδάκι μου .. λυσσαξες σαν αγόρι θα την κανειςςς.. παπαπαπαπα

Εγω θελω να της τα ξανακοψω για να δυναμωσουν αλλα ο ανδρας μου θα με σφαξει αν του το πω.. θα τα αφησω να μακρυνουν λιγο ακομη και θα την παω θελει δεν θελει.. δεν ξερω ομως που γιατι η μπαρμπερισα μου (:tongue:) δεν κουρευει παιδια..

ακομη ομως δεν ειναι για κουπ..δεν καθονται..

να της το κοψεις λιγο ομως,μην τα κοψεις πολυ!

εγω μην την ματιασω ειναι τελεια τα μαλλακια της,ευτυχως,γιατι λυπαμαι να της κοψω τις μπουκλιτσες της.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

τωρα λεει του σεου τα παματα!χιχι!

για φάγωμα.. .εμένα δεν λεει τοσα με τίποτα αλλά αυτά που μου κάνει με τρελαίνουν... ο Θοδωρής μιλαγε παρααααα πολυ και ήταν για ζουλιγμα

δεν της το έχω πει ποτέ το δαχτυλίδι...

η αντζελίνα είναι μπροστά!!

τα πεθερικά στέλνουν χρήματα τα χριστούγεννα,αλλά οι γονείς μου με ρωτάνε,γιατί παίρνουν τα παιχνίδια και ντύνεται ο μπαμπάς μου αη βασίλης...

κι έτσι πήραμε το ποδήλατο που έκανε 100Ε κι ένα σωρό άλλα...

ήδη σκέφτομαι τι να ζητήσω από τον άη βασίλη για φέτος...

σκεφτόμουν playmobile!!!!!!!σπίτι ίσως με διάφορα!!

Διαφημίσεις

η δική μου μπαμπαλίζει αλλά δεν βγάζει άκρη στις λέξεις...

την πιπίλα την λέει"νταντάντα"

άσχετο!!

Εγώ δεν της έχω τραογυδήσει κανένα ελληνικο ακόμη... μονο ιταλικά... και λεει τις τελευταίες λεξεις... εχει και ωραία φωνη... μανα ψωνάρα πρεπει να με ανεχθειτε

Καλημερα.Ναι βγηκαμε εχθες το απογευμα...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Περαστικά σας κορίτσι μου!!!

Ενα ευχέλαιο στο καφέ!! Ενα ευχέλαιο στο καφέ!!!

Πες το ψέματα.

μαεστρια,ωραιο δωρακι,μπραβο σας.δεν ακουω συχνα τετοιες χειρονομιες απο παιδια σε γονεις.

Ε, εμείς είμαστε καλά παιδιά και είχαμε πολύ καλούς γονείς. :D

εμένα δεν με αφήνει να κάνω δουλειές γιατί θέλει να κάνει και εκείνη. Όταν ξεσκονιζω τρέχει και απλώνει το χέρι της να της δώσω και αυτηνής ξεσκονόπανο. Εγώ χρησιμοποιώ βιτέξ το οποίο βρέχω σε ένα κουβαδάκι με υγρό γενικής χρήσης. Αυτηνής της δίνω ένα πανάκι στεγνό αλλά επόμενη κίνησή της είναι να μου δείξει το κουβαδάκι για να το βουτήξω μέσα. Κάνω πώς το βουτάω και της το επιστρέφω, ελέγχει αγγίζοντας το και αφού πάρει πρέφα οτι είναι στεγνό χτυπιέται και λέει μαμά άντε και ξαναδείχνει τον κουβά. Της βρέχω μια γωνίτσα και την στραγγίζω καλά και την στέλνω να ξεσκονίσει.

Εγώ σήμερα έκανα δουλειές παρέα με τον ΓΙάννη. Του δινα κι αυτού σφουγγάρι να καθαρίζει επιφάνειες μαζί μου. Νοικοκύρης το παιδί!

Τον κοίμησα τώρα, με το ζόρι το γαιδούρι, και τον ακούω που βήχει που και που. ΓΜΤ! :mad:

μια χαρα ειναι,δεν τα τρωει,εχει σπασει μερικες κηρομπογιες μονο.

τοιχους εχει γραψει 1-2 φορες,αλλα ευτυχως βγαινουν ευκολα με αυτο το μαγικο σφουγγαρακι.

Έχει και κάτι μαρκαδόρους που δε λερώνουν, βγαίνουν με στεγνό ή βρεγμένο πανί. Τέτοιους θα του πάρω κι εγώ σιγά σιγά, τώρα που έχει καλύτερη αντίληψη και προσέχει λεπτομέρειες, νομίζω θα 'ναι έτοιμος ν' αρχίσει να χρωματίζει.

Τον πίνακα (σαν τον δικό σου μιαμαμα) που του πήρα τον είχε χ*σμένο, τελευταία όμως άρχισε και μουτζουρώνει!

Κοριτσάκια ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γέννησε η κοπέλα που περίμενα... μαντέψτε με καισαρική...ενώ της ειχε πει οτι ειχε κατεβει το παιδί εδώ και ένα μηνα ξαφνικά σήμερα ήταν ψηλα΄...... εχω κατι νευράααααααααααααα

Διαφημίσεις

δεν της το έχω πει ποτέ το δαχτυλίδι...

η αντζελίνα είναι μπροστά!!

τα πεθερικά στέλνουν χρήματα τα χριστούγεννα,αλλά οι γονείς μου με ρωτάνε,γιατί παίρνουν τα παιχνίδια και ντύνεται ο μπαμπάς μου αη βασίλης...

κι έτσι πήραμε το ποδήλατο που έκανε 100Ε κι ένα σωρό άλλα...

ήδη σκέφτομαι τι να ζητήσω από τον άη βασίλη για φέτος...

σκεφτόμουν playmobile!!!!!!!σπίτι ίσως με διάφορα!!

ααα,τελεια!αη βασιλης στο σπιτι!κι εγω θελω φετος!λεω να βαλω τον μπαμπα της που εχει και κοιλιτσα!χαχαχ

κοριτσια,συζηταμε κανονικα με την μικρη,αληθεια,εχω μεινει κι εγω με αυτα που λεει.τωρα της εβαλε καλσον ο μπαμπας της γιατι βγαζει τις καλτσες της.και μου λεει κασον!

ποιος στο εβαλε?

μπαμπας,μπουτι μου!χαχαχ!

ολη μερα ετσι μιλαει.

Εγώ σήμερα έκανα δουλειές παρέα με τον ΓΙάννη. Του δινα κι αυτού σφουγγάρι να καθαρίζει επιφάνειες μαζί μου. Νοικοκύρης το παιδί!

Τον κοίμησα τώρα, με το ζόρι το γαιδούρι, και τον ακούω που βήχει που και που. ΓΜΤ! :mad:

καλως την!κρυωσε ο γιαννακης?

Έχει και κάτι μαρκαδόρους που δε λερώνουν, βγαίνουν με στεγνό ή βρεγμένο πανί. Τέτοιους θα του πάρω κι εγώ σιγά σιγά, τώρα που έχει καλύτερη αντίληψη και προσέχει λεπτομέρειες, νομίζω θα 'ναι έτοιμος ν' αρχίσει να χρωματίζει.

Τον πίνακα (σαν τον δικό σου μιαμαμα) που του πήρα τον είχε χ*σμένο, τελευταία όμως άρχισε και μουτζουρώνει!

Κοριτσάκια ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

που τους ειδες αυτους τους μαρκαδορους?

Γέννησε η κοπέλα που περίμενα... μαντέψτε με καισαρική...ενώ της ειχε πει οτι ειχε κατεβει το παιδί εδώ και ένα μηνα ξαφνικά σήμερα ήταν ψηλα΄...... εχω κατι νευράααααααααααααα

να της ζησει το μπεμπε.αλλο παλι και τουτο.το diaper cake το εφτιαξες?

που τους ειδες αυτους τους μαρκαδορους?

να της ζησει το μπεμπε.αλλο παλι και τουτο.το diaper cake το εφτιαξες?

Oχι και πρεπει να παρω και τη βάση που θα το στηρίξω και πρεπει να παω και με τη μανα μου να της παρει δώρο ... γκρρρρ

για φάγωμα.. .εμένα δεν λεει τοσα με τίποτα αλλά αυτά που μου κάνει με τρελαίνουν... ο Θοδωρής μιλαγε παρααααα πολυ και ήταν για ζουλιγμα

ε,εννοειται,οτι και να κανουν μας τρελαινουν,δεν το συζητω.

τωρα μιλαει ακομα ετσι πολυ ο θοδωρης ή ηρεμησε?χαχαχ!

γιατι εγω δεν την παλευω,ολη μερα μπλα-μπλα!

Oχι και πρεπει να παρω και τη βάση που θα το στηρίξω και πρεπει να παω και με τη μανα μου να της παρει δώρο ... γκρρρρ

τι βαση δηλαδη χρησιμοποιεις?λεω να κανω κι εγω ενα δωρο στην νονα μας.

αλλα δεν ξερουμε τι ειναι το μωρακι,δεν θελουν να μαθουν.αν ειναι αγορακι θα της κανω μια,αν ειναι κοριτσακι,εχει ηδη πολλα απο το πρωτο της,οποτε θα βρω κατι αλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...