Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ,περηφανη μανα!

δηλαδη αφελειες,λες?καρεδακι θα κανετε,ε?

Eγω θέλω να τα μακρύνω και να τους δώσω ένα σχήμα, οι αφέλειες μου αρέσουν, καρέ όχι... ειμαι σαν βλαμμένη.. ισως κατι σε φιλαριστώ... ειμαι τρελή και παλαβή μάνα.. πείτε εσείς όταν τα κοιτάτε βλεπεται κάιτ περα από αυτά ... εγώ ενα σύννεφο... δλδ παθαινω παραληρημα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:tongue::tongue:

κι όμως της αρέσει η κλασική πολύ,την ακούγαμε κάθε βράδυ και στην εγκυμοσύνη...

αλλά και τα λάτιν,επίσης είχα πάει σε μεξικάνικο με ζωντανή μουσική έγκυος...

:D:D

Εμένα είναι σίγουρα παιδί μου!!!! Για να χορέψει πρέπει να ανέβει πρώτα πάνω στο τραπέζι του σαλονιου και μετά ξεκινά ο χορός.!!! Ειναι γονίδιο αφου στην εγκυμοσύνη ειχα σταματήσει να ανεβαινω στις μπαρες.. δεν το θυμάται απο'κει

εγώ της έχω πάρει τον πίνακα που σβήνει γράφει...καταλάβατε ποιον?

με το μαγικό στυλό...

και φτιάχνει κύκλο κι αυτή...

τα άλλα είμαι σίγουρη θα τα φάει,θα περιμένω λίγο...

είμαι σίγουρη τζες ότι θέλω ένα παιδί σαν τον θοδωρή σου...

για αγόρι δεν καίγομαι,αλλά αν βγει...σαν το δικό σου,όχι σαν κάτι άλλα που ξέρω...

Ηρθα κι εγώ!! Εμένα παίζει με "τουτού" αφού το σπίτι ειναι γεμάτο με του Θοδωρή τα παιχνίδια και της αρέσει να τα κάνει βόλτα στους τοίχους :shock:, βέβαια έχει και την κουκλα της που την ταϊζει και τα κουζινικά της, κάθεται και μονη της αλλά και με το Θοδωρή να παίξει.

αα,τωρα που λες για τουτου πηγαμε σ'ενα αγορακι κι ειχε μια γουρουνα που πατας με το ποδαρακι το γκαζι,κι εχει κουμπακι για οπισθεν,και ξετρελαθηκε η μικρη μου,θελω να της το παρω τα χριστουγεννα.εσεις θα εχετε πολλα τετοια,ε?για πες τιμες,ξερεις?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

αα,τωρα που λες για τουτου πηγαμε σ'ενα αγορακι κι ειχε μια γουρουνα που πατας με το ποδαρακι το γκαζι,κι εχει κουμπακι για οπισθεν,και ξετρελαθηκε η μικρη μου,θελω να της το παρω τα χριστουγεννα.εσεις θα εχετε πολλα τετοια,ε?για πες τιμες,ξερεις?

Εχουμια μια γουρουνα αλλα την ειχε παρει ο πεθερός μου, της μικρής της αρεσει πολυ, ας έχω βάλει και φωτο που κάθεται πάνω σε αυτό, νομίζω περιπου 200ευρώ πρέπει να έκανε αλλα αξίζει αν το έχεις για χρονια, εμεις το εχουμε απο το 2004

εγώ της έχω πάρει τον πίνακα που σβήνει γράφει...καταλάβατε ποιον?

με το μαγικό στυλό...

και φτιάχνει κύκλο κι αυτή...

τα άλλα είμαι σίγουρη θα τα φάει,θα περιμένω λίγο...

είμαι σίγουρη τζες ότι θέλω ένα παιδί σαν τον θοδωρή σου...

για αγόρι δεν καίγομαι,αλλά αν βγει...σαν το δικό σου,όχι σαν κάτι άλλα που ξέρω...

κι εμεις εχουμε 2 πινακες και τους δυο εχει σπασει την μυτη,οποτε ακυρο.

Εμένα είναι σίγουρα παιδί μου!!!! Για να χορέψει πρέπει να ανέβει πρώτα πάνω στο τραπέζι του σαλονιου και μετά ξεκινά ο χορός.!!! Ειναι γονίδιο αφου στην εγκυμοσύνη ειχα σταματήσει να ανεβαινω στις μπαρες.. δεν το θυμάται απο'κει

κι εσυ στις μπαρες,λεω να ανεβω πανω αθηνα,να βγουμε,να θυμηθουμε τα παλια,τζεσικα.εμενα χορευει παντου,και με ολα τα ειδη μουσικης.

Eγω θέλω να τα μακρύνω και να τους δώσω ένα σχήμα, οι αφέλειες μου αρέσουν, καρέ όχι... ειμαι σαν βλαμμένη.. ισως κατι σε φιλαριστώ... ειμαι τρελή και παλαβή μάνα.. πείτε εσείς όταν τα κοιτάτε βλεπεται κάιτ περα από αυτά ... εγώ ενα σύννεφο... δλδ παθαινω παραληρημα

για τα παιδακια μας,λες?ναι,ναι,εγω ειμαι ερωτευμενη με την κορη μου!

και να φανταστεις στην αρχη δεν τρελαινομουν γι'αυτην και την ελεγα ασχημοφατσα!

ελενάδα τα ζουζούνια που τα βρίσκεις,γιατί εμείς ένα που έχουμε το χρυσοπληρώσαμε...

κι εμένα μου αρέσουν τα ζουζούνια,αν είνα να δει κάτι καλύτερα αυτό...

μπορω να σου στειλω σε μεηλ?εχω πανω απο 30 βιντεακια,χρωματα,αριθμοι,κτλ.

τα ειχα κατεβασει απο ενα σαιτ που εκλεισε.τωρα κατεβαζω απο ενα αλλο.θα σου στειλω πμ με την διευθυνση.

Εχουμια μια γουρουνα αλλα την ειχε παρει ο πεθερός μου, της μικρής της αρεσει πολυ, ας έχω βάλει και φωτο που κάθεται πάνω σε αυτό, νομίζω περιπου 200ευρώ πρέπει να έκανε αλλα αξίζει αν το έχεις για χρονια, εμεις το εχουμε απο το 2004

αα,ακριβο.θα παρω κατι με 50ε το πολυ,οπως της μιαμαμα.απο συγγενεις τοσο ακριβα δωρα δεν προκειται να παρουμε ποτεεεε!η πεθερα περυσι στα γενεθλια της και για χριστουγεννα μαζι,της ειχε παρει μια κουκλα πορσελανινη με φουστα σαν ομπρελα.ελεος!!!!

Διαφημίσεις

κι εσυ στις μπαρες,λεω να ανεβω πανω αθηνα,να βγουμε,να θυμηθουμε τα παλια,τζεσικα.εμενα χορευει παντου,και με ολα τα ειδη μουσικης.

Κι εσύ μπαρες;;;;; Αχ τρελά νιάτα ειμασταν!!

για τα παιδακια μας,λες?ναι,ναι,εγω ειμαι ερωτευμενη με την κορη μου!

και να φανταστεις στην αρχη δεν τρελαινομουν γι'αυτην και την ελεγα ασχημοφατσα!

Ποτέ δεν το έχω πει, ειμαι κουκουβάγια με βούλα, εγώ τα κοιτάω και ειναι στιγμές που πίσω θολώνει το τοπιο και ειναι λες και βρίσκονται μεσα σε σύννεφο.

αα,ακριβο.θα παρω κατι με 50ε το πολυ,οπως της μιαμαμα.απο συγγενεις τοσο ακριβα δωρα δεν προκειται να παρουμε ποτεεεε!η πεθερα περυσι στα γενεθλια της και για χριστουγεννα μαζι,της ειχε παρει μια κουκλα πορσελανινη με φουστα σαν ομπρελα.ελεος!!!!

εμενα συνήθως με ρωτάνε τι χρειάζομαι, για τη γιορτη της μικρής θα ζητησω παπλωματοθηκη για το κρεβάτι το μονο αφου δεν εχω

εγω εχω γινει τωρα ετσι με τα καμωματα της!γι'αυτο με κανει οτι θελει!

τωρα κραταει ενα δαχτυλιδι της με τα δυο χερακια της και λεει πουντο-πουντο δατυλιδι!

εμενα συνήθως με ρωτάνε τι χρειάζομαι, για τη γιορτη της μικρής θα ζητησω παπλωματοθηκη για το κρεβάτι το μονο αφου δεν εχω

ετσι ειναι το σωστο.κανεις συγγενης μας δεν το κανει αυτο,παρα μονο οι φιλοι μας,κι η νονα της!

τωρα λεει του σεου τα παματα!χιχι!

Εγω θελω να της τα ξανακοψω για να δυναμωσουν αλλα ο ανδρας μου θα με σφαξει αν του το πω.. θα τα αφησω να μακρυνουν λιγο ακομη και θα την παω θελει δεν θελει.. δεν ξερω ομως που γιατι η μπαρμπερισα μου (:tongue:) δεν κουρευει παιδια..

ακομη ομως δεν ειναι για κουπ..δεν καθονται..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...