Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jesgk..με τα αντισυλληπτικα συνηθως η περιοδος ερχετε 5 μερες μετα το τελευταιο χαπι..ετσι ισχυε σε εμενα αφου επαιρνα αντισυλληπτικα αρκετα χρονια..

ελπιζω οτι ετσι θα γινει και τωρα..

ε! καλα! δεν θα κανεις εσυ μπανιο!! και να σου ρθει απλα θα σαι πιο κουρασμενη..υπαρχουν και τα depon

που ειστε κοριτσια?

εμεις τωρα γυρισαμε απο τον παιδιατρο και τα μαγαζια,κι η μικρουλα μου ειναι τεζα!

ολα καλα μας ειπε.10 κιλα και 78 ποντοι.και μπορουμε να ξεκινησουμε,αυγο,ψαρι,οσπρια,και μελι,και φρεσκο γαλα.

εχω μια αγωνια,αν θα τα τρωει.εσεις τρωτε τα παντα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν να ευχηθώ χρονια πολλα χιλιοχρονη να ειναι η Ναταλίτσα σου princess

Κοριτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτο που κάνατε εχτες για το γιοκα μου ήταν παρα πολύ γλυκό και με συγκινήσατε αφάνταστα.prosp δεν ειχα το τηλεφωνό σου για να σε πάρω οπότε σε ευχαριστώ μεσα απο εδώ.Να ειστε ολες καλά και να χαιρεσται τα ζουζουνάκια σας.Μας αρεσαν παρα πολυ τα παραμυθάκια σας.

jesgk να τα προσεξεις τα yasmin γιατι είναι λιγο υπουλα σαν χαπια εχουν πολλες παρενεργειες, είναι υποτίθεται νεας γενιάς χάπια πιο ελαφρια αλλα εγω οταν τα πήρα πρωτη φορά μου προκαλούσαν αφορητους πονοκεφαλους,τα εκοψα και πηρα αλλα.

Το χαπι απο οτι ξερω το ξεκινας την πρωτη ημέρα της περιόδου και η επόμενη περιοδο σου ερχεται μετα απο 5 ημερες αφου εχεις τελειώσει τα χαπάκια.

Εγω περασα τελεια γιατι γιορταζα την γεννηση του ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ!!

Και μαλιστα πρωτη φορα! Ολη μερα ελεγα και σαν τωρα με επιασαν οι πονοι,

και τετοια ωρα πηγαμε στο μαιευτηριο κτλ.

Την εβλεπα και μου ρχοταν να βαλω τα κλαματα απο την συγκινηση..Ο κοσμος ειναι κακος γενικα, αλλα οταν ειναι τοσο κοντα σου σε αφοπλιζει..

Αχ κι εμεις θα παμε παιδιατρο. Να δω αν ψηλωσαμε καθολου γιατι ειμαστε κολλημενες στα 74 εκ. Νομιζω οτι ειναι λιγο..Επισης ρωταω τη Ναταλια "Ποσο χρονων εισαι αγαπη μου;" και μου δειχνει με το δαχτυλο 1!!!! Ναι, πεφτουμε απο τις καρεκλες απο τα γελια.

yRf6p1.png

Καταρχήν να ευχηθώ χρονια πολλα χιλιοχρονη να ειναι η Ναταλίτσα σου princess

Κοριτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτο που κάνατε εχτες για το γιοκα μου ήταν παρα πολύ γλυκό και με συγκινήσατε αφάνταστα.prosp δεν ειχα το τηλεφωνό σου για να σε πάρω οπότε σε ευχαριστώ μεσα απο εδώ.Να ειστε ολες καλά και να χαιρεσται τα ζουζουνάκια σας.Μας αρεσαν παρα πολυ τα παραμυθάκια σας.

jesgk να τα προσεξεις τα yasmin γιατι είναι λιγο υπουλα σαν χαπια εχουν πολλες παρενεργειες, είναι υποτίθεται νεας γενιάς χάπια πιο ελαφρια αλλα εγω οταν τα πήρα πρωτη φορά μου προκαλούσαν αφορητους πονοκεφαλους,τα εκοψα και πηρα αλλα.

Το χαπι απο οτι ξερω το ξεκινας την πρωτη ημέρα της περιόδου και η επόμενη περιοδο σου ερχεται μετα απο 5 ημερες αφου εχεις τελειώσει τα χαπάκια.

Annina μου σε ευχαριστω πολυ. Περαστικα και απο μενα!!!

Ευχομαι τα καλυτερα για τον γιοκα σου..

Μαζι ξενυχταμε ε;;;

yRf6p1.png

Αργησε ο Παναγιωτακης να κοιμηθει και με επιασε και εμενα υπερενταση.Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.

Και να σου δωσω μια συμβουλή μην αφήνεις κανέναν να σου χαλαέι την διαθεση γιατι δεν αξιζει τον κόπο,να χαιρεσαι την καθε στιγμή με το παιδάκι σου γιατι αυτο ειναι τελικα που μετραει πανω απο ολα το παιδί σου και να είναι παντα καλά και ας τους αλλους να λένε τις κακίες τους ειναι μικροψυχη και κακοπροεραιτοι ανθρωποι που δεν εχουν με τι να ασχοληθουνε.

annina ειναι μια συλλογικη κινηση του τοπικ που απλα θελει να δηλωσει το οτι σας σκεφτομαστε και σας στελνουμε την χαρουμενη σκεψη μας.

Ο γιος σου ελπιζουμε ολοι απο εδω μεσα να ειναι συντομα γερος και δυνατος και να μην ξαναταλαιπωρηθει.

myprincess ειστε πολυυυυ μπροστα!!! αλλα θα χει πολυ γελιο οταν σας απανταει με το δακτυλακι...οντως αυτη η ηλικια ειναι απλα απιθανη.

elenada ολα καλ λοιπον με τον γιατρο..

και εγω ειχα αγχωθει με το υψος γιατι ειμαστε 2 μηνες κολλημενες στο 76 αλλα βλπεω οτι και αλλα συνομιληκα παιζουν στο 74-76-78..αρα ειμαστε οκ..ακομη..

αχ..εμας παλι μας ξενυχτησε η μικρουλα..τριτο βραδυ που ξυπναει γυρω στι 1.30 στριφογυριζει γκρινιαζει, κανει ευκοιλια και μετα ειναι μουρμουριτσα μεχρι τις 3-4..νυσταζωωω και στη δουλεια κουτουλαω.

παω να της μαγειρεψω και να ετοιμαστω να φυγω για τη δουλεια!

καλημερα!

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!Και σήμερα θα έχω δουλείτσα!Η Γεωργίτσα χθες για μεσημέρι έφαγε φακές και της άρεσαν.Σήμερα έκανα σπανακόρυζο.Να δούμε θα της αρέσει ?

Εμένα η μικρή μου όταν πάει σε μέρη που είναι επικίνδυνα πάω την μαζεύω , κουνάω το δάχτυλο και λέω όχι! Όποτε λοιπόν πηγαίνει σε αυτά τα σημεία γυρνάει με κοιτάει και κουνάει το δαχτυλάκι της για να μου υπενθυμίσει πως γνωρίζει οτι απαγορεύεται.Μου έρχεται να της το δαγκώσω να το φάω το μικρούτσικο δαχτυλάκι της που το κουνάει κι όλας!

Παρενθεσιακά απο ψυχολόγο άκουσα ότι όταν μαλώνεις το παιδί δεν πρέπει να σκύβεις απο πάνω του αλλά να γονατίζεις ώστε να έχετε το ίδιο ύψος και να το κοιτάς κατάματα.

καλημερα viki

ερωτηση..μηπως για δευτερη μερα μετα τις φακες ισως θα πρεπε να αποφυγεις το σπανακορυζο? μη το παει τριρλιπιπι το παιδι..

και εγω φακες σκοπευα να της δωσω σημερα αλλα οπως προχθες ετσι και χθες τη νυχτα μου κανε διαρροια απο τα δοντια και ετσι το γυρισα σε κοτοπουλο με κριθαρακι

εγω δεν της κουναω δακτυλο (καπου ειχα ακουσει οτι δεν κανει αλλα ποτε δεν καταλαβα το γιατι) αλλα της μιλαω σοβαρα και αυστηρα και οταν θελει να κανει αταξια γυρναει και με κοιταει με το βλεμμα "μαμα να κανω την αταξια?"..και εκει αναλογως της λεω οχι η την ενθαρρυνω..

ναι εχουν δικιο σε αυτο οι ..ειδικοι..οταν τα μαλωνουμε πρεπει να τα κοιταμε καταματα αλλα στο ιδιο επιπεδο υψους με αυτα..εγω προσπαθω και το κανω..ο γονιος πρεπει να γονατιζει στο υψος τους και οχι να τα σηκωνει στο δικο του και κατι τετοια..βλεποντας και κανοντας..

καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?

εμείς σήμερα κρυώνουμε,έχει βάλει ένα κρύο!!!

οι φακές κι εμένα διάρροια μου έκανε στην εγκυμοσύνη.

τι να κάνουν κι αυτά τα καημένα!!

τα ζουζούνια σας κάνουν ένα σωρό κατορθώματα!!!

μπράβο!!!

το yasminelle παίρνω κι εγώ κι έχω τρελή ημικρανία με το που παίρνω το τελευταίο χάπι...μετά από 4-5 μέρες έρχεται η περίοδος.

annina ποια παίρνεις?ίσως αλλάξω κι εγώ.

αυτή τη στιγμή έχω τρελό πονοκέφαλο.

Μην μου στεναχωριεσαι..Δεν υπαρχει σπιτι που να μην τραβαει τετοια ζορια

στις μερες μας..ΚΑι μενα ο αντρας μου δουλευει ολη μερα και λεφτα τιποτα. Αν ειναι να ειστε καλυτερα στην Αθηνα, γυριστε. Μην φοβηθεις.

Εμενα ειναι 85τμ το σπιτι και πληρωνω 450Ε.

Ειδες τι τελειο που ειναι το παιδακι σου;;;;;;;;;Απιστευτη!! Πρεπει να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε για τα παιδακια μας αλλα δεν ξερω ποιο ειναι οντως το καλυτερο:confused::confused:

θα περάσει κι αυτό!!τι να κάνουμε !!!

δεν το βλέπω να γυρνάμε αθήνα πάντως.

είναι πολλά τα έξοδα,ούτε αυτό μπορούμε να κάνουμε.

ελπίζουμε να βοηθήσει η δουλειά του άντρα μου και να ορθοποδήσουμε.

υπάρχει δουλειά και στρωμένο πελατολόγιο!!

καλό είναι το κοριτσάκι μου για την ώρα!!

αργότερα θα δούμε!!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...