Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελεναδίτσα μου καλά?

με τι ζωγραφίζει η αντζελίνα,ήθελα να πάρω και της έλλης αλλά τα βάζει όλα στο στόμα ακόμα.

τώρα τους κάνει καλό να βλέπουν τηλεόραση,μαθαίνουν διάφορα,μετά όμως δεν θα μπορούμε να τα περιορίσουμε,εγώ δεν θέλω για την ώρα,αργότερα θα μου τα ζητάει σίγουρα.

πάντως μέχρι τώρα δεν μου έχει ζητήσει τίποτα στην τηλεόραση.

η αδερφή μου,έλεγε χθες ότι επειδή την άφηνε λίγο την ανηψιά να βλέπει, το βράδυ είχε ανήσυχο ύπνο...οπότε πριν κοιμηθεί καθόλου τηλεόραση τις τελευταίες εβδομάδες κι έστρωσε.

ένα dvd την ημέρα μόνο,τίποτα άλλο,ήθελε να βλέπει και την πάτυ που δεν είναι για παιδάκια 3 1/2 χρονών!!

εχουμε κηρομπογιες,και ξυλομπογιες,και μολυβια,πολλα.

κι εμεις την βλεπουμε την πατυ,δεν εχει κατι κακο,παιδακια που χορευουν ειναι.ασε που εκεινη βλεπει μονο την αρχη,που τραγουδαει η πατυ,μετα βαριεται.

πολυ ευκολα βαριεται η μικρη μου,παντως!

λες να φταινε τα ζουζουνια κι εχει ανησυχο υπνο η κορη?μπα,παντα ετσι ηταν.ασε που κι επισκεψη να παμε και να ειναι πτωμα παλι ανησυχη ειναι,και με την γιαγια της απο πανω τα απογευματα,οποτε το αποκλειω.

α ξέχασα με το που μπάινω σπίτι βγάζω παπούτσια και βάζω παντόφλες,πάει και μου τις φέρνει κάθε φορά...ο άντρας μου λέει εκμεταλλεύεσαι το παιδί!!!!!!!!!!

χεχε

χαχαχχα!αστον να λεει,καλα το κανεις.κι εγω της λεω φερε μου τα παπουτσακια σου,φερε μου χαρτι,μαντιλακι,κτλ.

ε,κορες εχουμε,να μην εχουμε ενα χερι βοηθειας?μονο λιμπα θα τα κανουν,ας βοηθανε και λιγο!χαχαχα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθα κι εγώ!! Εμένα παίζει με "τουτού" αφού το σπίτι ειναι γεμάτο με του Θοδωρή τα παιχνίδια και της αρέσει να τα κάνει βόλτα στους τοίχους :shock:, βέβαια έχει και την κουκλα της που την ταϊζει και τα κουζινικά της, κάθεται και μονη της αλλά και με το Θοδωρή να παίξει.

Τηλεοραση δεν βλέπουν πολύ έτσι μονο αν έχει προλαβει ο Θοδωρής να διαβάσει βλέπουν "Πέτυ" που λέει η Ανδρείνα. Βάζουμε ραδιόφωνο και της αρέσει πολυ να χορεύει!!

Σήμερα έκλεισα ραντεβου για κουρεμα και για τις δυό μας!!!

ε,κορες εχουμε,να μην εχουμε ενα χερι βοηθειας?μονο λιμπα θα τα κανουν,ας βοηθανε και λιγο!χαχαχα!

Ο γιός μου κάνει για 10 κόρες... αν θέλω κάτι αυτός θα μου το φέρει.. η τσουράπω θα τα γκρεμίσει όλα πρώτα και μετά

Τα παιδια σε αυτες τις ηλικιες αγαπουν την επαναληψη ΑΡΑ θελουν να βλεπουν το ιδιο και το ιδιο συνεχεια και αφομιωνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

που σημαινει οτι παρατηρουν τα περισσοτερα..

η τηλεοραση θελει πολυ προσοχη.. κανα δυο φορες ετυχε να χουμε ενα τυχαιο προγραμμα και επαιζε μια ταινια και εδειξε εναν να πνιγει μια και μεχρι να το παρουμε πρεφα και να το αλλαξουμε η μικρη κοιτουσε συγκλονισμενη..

η πχ βλεπει τον Μικυ και ξαφνικα δεν τον βλεπει (επειδη για καποιο λογο πρεπει να ειναι καπου κρυμμενος) και αγχωνεται και ρωτα με αγωνια που πηγε ο Μικυ..

προσωπικα ΔΕΝ της αποκλειω την Tv αλλα την αφηνω να βλεπει συγκεκριμενα, συντομα και απλα προγραμματα..αυτα ειναι ο Μπαρνυ, ο Τομας, ο Μπομπ ο Μαστορας και τα Kids Songs.

Ειδε Ντορα καποιες φορες αλλα κολλησε μαζι της και προσπαθω να της την δινω σε ασχετα διαστηματα για να μην το χει δεδομενο..

δεν ειμαι υπερ του dvd γιατι ξερουν οτι ΑΝΑ ΠΑΣΑ στιγμη μπορουν να το χουν και να το δουν και αρχιζει απο μερια τους η γκρινια και ο εκβιασμος οταν για το χ λογο εμεις θεωρουμε οτι δεν πρεπει να δει.

Και οταν η τηλεοραση παιζει ασχετα απο παιδικα προγραμματα προσπαθω να χω το νου μου να μην εχουν ιδιαιτερη βια η οτι αλλο σχετικο..

Ο γιός μου κάνει για 10 κόρες... αν θέλω κάτι αυτός θα μου το φέρει.. η τσουράπω θα τα γκρεμίσει όλα πρώτα και μετά

ιιιιιιιιιιιιιιιιι..Τσουραπα λεγανε τον παππου μου.. ειναι επτανησιακο υποκοριστικο.....

Διαφημίσεις

τσουράπω το λέμε κι εμείς...

για την μικρή...

ότι έχει με μουσική αρέσει στα παιδάκια μας,χθες χόρευε με την μπάντα της παρέλασης!!!

κούκλες θα γίνεται μαμά και κόρη τζες...

η έλλη δεν ξέρει κανένα παιδικό...

τα αγνοεί!!!

ελεναδίτσα και είναι εντάξει για την ηλικία της,τα βάζει στο στόμα,ζωγραφίζει τοίχους???

για την μικρή...

ότι έχει με μουσική αρέσει στα παιδάκια μας,χθες χόρευε με την μπάντα της παρέλασης!!!

τα αγνοεί!!!

ελεναδίτσα και είναι εντάξει για την ηλικία της,τα βάζει στο στόμα,ζωγραφίζει τοίχους???

η κορη σου ειναι της κλασικης!!!

για την μικρή...

τα αγνοεί!!!

τα μολυβια τα φοβαμαι μη βγαλει κανα ματι η το βαλει στο αυτι και στη μυτη..ψαχνεται γενικα

μονο κηρομπογιες και δακτυλομπογιες

τα μολυβια τα φοβαμαι μη βγαλει κανα ματι η το βαλει στο αυτι και στη μυτη..ψαχνεται γενικα

μονο κηρομπογιες και δακτυλομπογιες

Eγω όλα αυτα τα κρύβω... εχω βάψει και το σπίτι πρόσφατα..αν θέλω μια αλλαγή τοτε θα τις τα δώσω

Διαφημίσεις

Ηρθα κι εγώ!! Εμένα παίζει με "τουτού" αφού το σπίτι ειναι γεμάτο με του Θοδωρή τα παιχνίδια και της αρέσει να τα κάνει βόλτα στους τοίχους :shock:, βέβαια έχει και την κουκλα της που την ταϊζει και τα κουζινικά της, κάθεται και μονη της αλλά και με το Θοδωρή να παίξει.

Τηλεοραση δεν βλέπουν πολύ έτσι μονο αν έχει προλαβει ο Θοδωρής να διαβάσει βλέπουν "Πέτυ" που λέει η Ανδρείνα. Βάζουμε ραδιόφωνο και της αρέσει πολυ να χορεύει!!

Σήμερα έκλεισα ραντεβου για κουρεμα και για τις δυό μας!!!

α,καλο κουρεμα.πως θα τα κανετε τα μαλλακια σας,μαμα και κορη?

χαχαχ!ε,ειναι και μικρη η κορη ομως.κατσε να μεγαλωσει και θα σε βοηθαει.λεω εγω τωρα.

Τα παιδια σε αυτες τις ηλικιες αγαπουν την επαναληψη ΑΡΑ θελουν να βλεπουν το ιδιο και το ιδιο συνεχεια και αφομιωνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

που σημαινει οτι παρατηρουν τα περισσοτερα..

η τηλεοραση θελει πολυ προσοχη.. κανα δυο φορες ετυχε να χουμε ενα τυχαιο προγραμμα και επαιζε μια ταινια και εδειξε εναν να πνιγει μια και μεχρι να το παρουμε πρεφα και να το αλλαξουμε η μικρη κοιτουσε συγκλονισμενη..

η πχ βλεπει τον Μικυ και ξαφνικα δεν τον βλεπει (επειδη για καποιο λογο πρεπει να ειναι καπου κρυμμενος) και αγχωνεται και ρωτα με αγωνια που πηγε ο Μικυ..

προσωπικα ΔΕΝ της αποκλειω την Tv αλλα την αφηνω να βλεπει συγκεκριμενα, συντομα και απλα προγραμματα..αυτα ειναι ο Μπαρνυ, ο Τομας, ο Μπομπ ο Μαστορας και τα Kids Songs.

Ειδε Ντορα καποιες φορες αλλα κολλησε μαζι της και προσπαθω να της την δινω σε ασχετα διαστηματα για να μην το χει δεδομενο..

δεν ειμαι υπερ του dvd γιατι ξερουν οτι ΑΝΑ ΠΑΣΑ στιγμη μπορουν να το χουν και να το δουν και αρχιζει απο μερια τους η γκρινια και ο εκβιασμος οταν για το χ λογο εμεις θεωρουμε οτι δεν πρεπει να δει.

Και οταν η τηλεοραση παιζει ασχετα απο παιδικα προγραμματα προσπαθω να χω το νου μου να μην εχουν ιδιαιτερη βια η οτι αλλο σχετικο..

εγω παλι προτιμω τα dvd,αν και δεν τα βλεπει,γιατι ετσι ξερω τι θα δει.

τα ζουζουνια,εκτος τον λυκο τον κακο,που δεν μ'αρεσει,ολα τα υπολοιπα νομιζω ειναι τελεια.τωρα εχω βρει ολα τα χριστουγεννιατικα ζουζουνια και τρελαινεται η μικρη.

αλλα κι αυτο που λες,οτι ξερουν οτι μπορουν να το'χουν παλι δεν ισχυει για μας,ποτε δεν μου το εχει ζητησει,και κλειστη να ειναι η τηλεοραση δεν εχει προβλημα.

πιστευω οτι και σ'αυτο σε καθοδηγει το παιδι.οταν βλεπεις κι εχει παθει εξαρτηση με την τν,ή κατι αλλο,τοτε ειναι ανησυχητικο.

αλλα εμενα δεν καθεται κατω ουτε για 2 λεπτα.

α,καλο κουρεμα.πως θα τα κανετε τα μαλλακια σας,μαμα και κορη?

Θέλω να τα κάνουμε ίδια!!! Εν τω μεταξύ στο πρόσωπο αδυνάτισε αφού μεγαλώνει και φαίνεται το σαγωνάκι της που ειναι ίδιο με το δικό μου και θέλω να ειμαστε ίδιες

χαχαχ!ε,ειναι και μικρη η κορη ομως.κατσε να μεγαλωσει και θα σε βοηθαει.λεω εγω τωρα.

Λέγε...λεγε μπας και γίνει... χλωμόοοοο.... αχ πρεπει να γνωρίσεις το Θοδωρή... τέτοιο παιδί δεν υπαρχει... πειτε πειτε εσείς που τον ξερετε

για την μικρή...

τα αγνοεί!!!

μια χαρα ειναι,δεν τα τρωει,εχει σπασει μερικες κηρομπογιες μονο.

τοιχους εχει γραψει 1-2 φορες,αλλα ευτυχως βγαινουν ευκολα με αυτο το μαγικο σφουγγαρακι.

τα προτιμω απο τον στυλο που ηθελε στην αρχη,κι ειχε γραψει τον καναπε,κι ακομα δεν εχει βγει.της αρεσει πολυ να ζωγραφιζει,στο τζαμπο πηγαμε και δεν ηθελε παιχνιδια,παρα μονο ενα μπλοκ κι ενα στυλο.

εχει μαθει ηδη να κανει κουλουρακι!

Λέγε...λεγε μπας και γίνει... χλωμόοοοο.... αχ πρεπει να γνωρίσεις το Θοδωρή... τέτοιο παιδί δεν υπαρχει... πειτε πειτε εσείς που τον ξερετε

αχ,περηφανη μανα!

δηλαδη αφελειες,λες?καρεδακι θα κανετε,ε?

Της κλασικής με το κούνημα πάνας-πωπού της Shakira δεν το λες..

:tongue::tongue:

κι όμως της αρέσει η κλασική πολύ,την ακούγαμε κάθε βράδυ και στην εγκυμοσύνη...

αλλά και τα λάτιν,επίσης είχα πάει σε μεξικάνικο με ζωντανή μουσική έγκυος...

:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...