Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Σημαντική μέρα για μενα σήμερα. Δεν ξεχνάμε ημερομηνίες νομίζω όσες κάνουμε εξωσωματική! Λοιπόν.. Ευκαιρία να μάθετε και τα τρελα στατιστικά μου. 22-02-2022. Πρώτη και μοναδική μου ωοληψια. 20 ωάρια.. 18 ωριμα.. 15 γονιμοποιημένα.. 8 βλαστοκυστες. Από τις 8 βλαστοκυστες..: έβαλα τις 2 και έκανα τον γιο μου. Τώρα έβαλα αλλες 2 και είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο. Και φυσικά έχω ακόμα 4 κατάψυξη (οι οποίες κατά 99% δεν θα χρησιμοποιηθούν). Τότε ήμουν 39, τώρα 42. Με τον άντρα μου είμαι από τα 17 μου. Ήταν δεδομένο ότι δεν θα κάνω παιδιά! Τώρα όμως ήταν η ώρα. Μην το βάζετε κάτω!!

Καλέ τι δεδομένο ότι δεν θα κάνεις παιδιά με τέτοια διεργεση στα 39 Κ τέτοια αποτελέσματα σε βλαστοκυστες  μέχρι τα 50 θα μπορούσες να κάνεις παιδιά αν ήθελες ... Είσαι περίπτωση θα έχεις μέχρι τα 60 περίοδο. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ρε τα πιθαμάκια. Χθες της είπα οτι σε λίγο θα κάνουμε μπάνιο και εκείνη την ώρα ήμουν στο λάπτοπ. Μου έγνεφε και έλεγε μαμά έλα. Βλέπει δεν σηκώνομαι , έρχεται και με τραβάει το μανίκι και συνεχίζει μαμά έλα , μαμά έλα, βλέπει πάλι δεν σηκώνομαι και καταλήγει μαμά άτου! (άστο, αναφερόμενη στο λάπτοπ)

Όταν την μαλώνω λέω λέω λέω λέω και στο τέλος καταλήγω λέγοντας ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! και την ακούω απο πίσω να λέει και αυτή ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

χααααα!! φοβερη!! εμενα οταν ξερει οτι θα την μαλωσω για κατι που της λεω οτι ειναι κακο πριν το πω με κοιταει δασκαλιστικα , κουναει δακτυλο και μου λεει "Αααα..κακο!"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

της εχω ενα παιχνιδι της playskool οπου ειναι ενα συντριβανι το οποιο παραγει αερα και πεταει κατι χρωματιστα μπαλακια και σκοπος ειναι το παιδι να τα μαζευει και να τα ξαναβαζει μεσα ωστε να μη σταματησει γρηγορα και να ξαναβγουν..

το βαφτηστηρι μου καθεται και παιζει με τις ωρες και κανει αυτο που οριζει το παιχνιδι, η κορη μου απο την αλλη κανει ασχετα πραγματα.. πχ βαζει μικρα αλλα αντικειμενα και κλασικα μπουκωνει η μαζευει μπαλες απο ασχετα αντικειμενα και τα χωνει εκει μεσα η βγαζει ολες τις μπαλες και καθεται πανω απο τον αερα και κανει οτι στεγνωνει τα μαλλια της !!!!

χαχαχχα!κι εμεις το εχουμε αυτο,και μονο πραγματα εβαζε!τελευταια φορα εβαλε το τηλεχειριστηριο της τηλεορασης και το εψαχνα 1 μηνα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ακριβως τα ιδια ομως!οτι δουλεια κανω εγω,θελει να κανει κι αυτη,εχθες εβαλε ολα τα ρουχα στο πλυντηριο και το βαλαμε μαζι να πλενει.εχω κι ενα μικρο σιδερο κανονικο,αλλα μινιατουρα για ταξιδια,και της το εδωσα και σιδερωνε το κασκολ της.

εγω της πηρα ενα απο το jumbo με 3 ευρω και αυτο παιρνει νερο και εκει που πατας βγαινει το νερο σαν σπρευ και εχει κατ ενθουσιαστει.. εχει δει οτι και το κανονικο μας σιδερο κανει το ιδιο..αλλα σιδερωνει μεχρι και τα επιπλα!

χαχαχχα!κι εμεις το εχουμε αυτο,και μονο πραγματα εβαζε!τελευταια φορα εβαλε το τηλεχειριστηριο της τηλεορασης και το εψαχνα 1 μηνα!

σωωωωπααα.. βρε την κατεργαρα!! Ειναι σε εξερευνητικη φαση καθαρα!

και εμενα με τραβολογαει για τα παντα... να κανει μπανιο, να κανει τσισα, να χορεψουμε.. οτι της ερθει..

εγω τωρα της παιρνω κατι πχ τον στυλο,και με μαλωνει.ενωνει τα δαχτυλακια της,οπως οταν εξηγουμε κατι και μου λεει γιατι το πηρες? ή εμενα φωναζεις?εμενα?

το ειπε κι εχθες της πεθερας μου οταν την μαλωνε,και δεν ηξερε τι να κανει,να γελασει ή να συνεχισει να κανει την αυστηρη?

Διαφημίσεις

εγω της πηρα ενα απο το jumbo με 3 ευρω και αυτο παιρνει νερο και εκει που πατας βγαινει το νερο σαν σπρευ και εχει κατ ενθουσιαστει.. εχει δει οτι και το κανονικο μας σιδερο κανει το ιδιο..αλλα σιδερωνει μεχρι και τα επιπλα!

τελεια αυτα τα παιχνιδια,οι σκουπες οι ηλεκτρικες,τα πλυντηρια,τα ειχε η αδερφη μου,κι επαιζα κι εγω μαζι της συνεχεια!χαχαχ!

σας είπα τί έκανε τις προάλλες που έβλεπε ντόρα? Ξεκινάει το επεισόδιο με την Ντόρα η οποία λέει : γειά είμαι η Ντόρα. Και πετάγεται η δικιά μου η πορδή και λέει: γεια , Γιώγη! (Γιώγη αποκαλέι τον εαυτό της)

σας είπα τί έκανε τις προάλλες που έβλεπε ντόρα? Ξεκινάει το επεισόδιο με την Ντόρα η οποία λέει : γειά είμαι η Ντόρα. Και πετάγεται η δικιά μου η πορδή και λέει: γεια , Γιώγη! (Γιώγη αποκαλέι τον εαυτό της)

φοβερη!!!

χιχιιχ!!γεια σουυ γιώγη!εσυ πως την φωναζεις?

σε αυτες τις ηλικιες η Ντορα ειναι πραγματικα πολυ προσιτη και κατανοητη στα παιδια..αντιθετως το Mickey Mouse Club ειναι κακο αντιγραφο.

Αλλα και στις δυο περιπτωσεις εχει δει μονο 2-3 επεισοδια και ζηταει να της βαλω ξανα και ξανα αλλα δεν με ευχαριστει να την μαθω να βλεπει dvd κολλημενη..

εχθες το πρωι επλενα πιατα και ο ανδρας μου βγηκε στη βεραντα να καπνισει.. για 5 λεπτα δεν ακουγα εχοντας στο μυαλο μου οτι ειναι μαζι με τον μπαμπα της και παιζουν μεχρι που συνειδητοποιω οτι ακουσα τον πατερα της που εβγαινε στη βεραντα.. παω και βλεπω τη μικρη αραγμενη στον καναπε με το κοντρολ ανα χειρας και χαζευε παιδικα στο Star..

Ανοιγω την πορτα και βαζω χερι στον ανδρα μου.. "ωραια κρατας το παιδι.. την αφηνεις να βλεπει παιδικα και φευγεις"

και μου εξηγει ο καημενος οτι ετσι την βρηκε εκει και οτι εκεινος νομιζε οτι εγω την εβαλα να δει.. αλλα η κιουρια εμαθε να χειριζεται το χαζοκουτι και τα εκανε ολα μονη..ε! μετα απο λιγο την αποτραβηξαμε..

Διαφημίσεις

σε αυτες τις ηλικιες η Ντορα ειναι πραγματικα πολυ προσιτη και κατανοητη στα παιδια..αντιθετως το Mickey Mouse Club ειναι κακο αντιγραφο.

Αλλα και στις δυο περιπτωσεις εχει δει μονο 2-3 επεισοδια και ζηταει να της βαλω ξανα και ξανα αλλα δεν με ευχαριστει να την μαθω να βλεπει dvd κολλημενη..

εχθες το πρωι επλενα πιατα και ο ανδρας μου βγηκε στη βεραντα να καπνισει.. για 5 λεπτα δεν ακουγα εχοντας στο μυαλο μου οτι ειναι μαζι με τον μπαμπα της και παιζουν μεχρι που συνειδητοποιω οτι ακουσα τον πατερα της που εβγαινε στη βεραντα.. παω και βλεπω τη μικρη αραγμενη στον καναπε με το κοντρολ ανα χειρας και χαζευε παιδικα στο Star..

Ανοιγω την πορτα και βαζω χερι στον ανδρα μου.. "ωραια κρατας το παιδι.. την αφηνεις να βλεπει παιδικα και φευγεις"

και μου εξηγει ο καημενος οτι ετσι την βρηκε εκει και οτι εκεινος νομιζε οτι εγω την εβαλα να δει.. αλλα η κιουρια εμαθε να χειριζεται το χαζοκουτι και τα εκανε ολα μονη..ε! μετα απο λιγο την αποτραβηξαμε..

χιχιιχ!απο τωρα ειναι αυτονομα και κανουν αυτο που θελουν.

αλλα εχω μια απορια,γιατι το εχετε ξαναπει,να μην βλεπουν dvd παιδικα,

γιατι ομως να μην βλεπουν?εμενα δεν βλεπει τιποτα αλλο,ουτε ντορα,ουτε μπαρμπι που μ'αρεσει εμενα.

ολη μερα εχουμε τα ζουζουνια και παιζουν,δεν εχω δει να της κανει κακο,αντιθετως,ολο με ρωταει,τι ειναι ατο?τι κανουν τα παιζακια?κι εχει μαθει ολα τα τραγουδακια,τις πιο πολλες λεξουλες τελοςπαντων,απ'εξω.και δεν εχει αποβλακωθει,παιζει και με τα παιχνιδια της,και ριχνει και μια ματια που και που.

ναι ρε τα πιθαμάκια. Χθες της είπα οτι σε λίγο θα κάνουμε μπάνιο και εκείνη την ώρα ήμουν στο λάπτοπ. Μου έγνεφε και έλεγε μαμά έλα. Βλέπει δεν σηκώνομαι , έρχεται και με τραβάει το μανίκι και συνεχίζει μαμά έλα , μαμά έλα, βλέπει πάλι δεν σηκώνομαι και καταλήγει μαμά άτου! (άστο, αναφερόμενη στο λάπτοπ)

Όταν την μαλώνω λέω λέω λέω λέω και στο τέλος καταλήγω λέγοντας ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! και την ακούω απο πίσω να λέει και αυτή ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ακριβώς ΑΑΑΑΑ μου λέει κι εμένα όταν τη μαλώνω...:shock::shock:

χιχιιχ!απο τωρα ειναι αυτονομα και κανουν αυτο που θελουν.

αλλα εχω μια απορια,γιατι το εχετε ξαναπει,να μην βλεπουν dvd παιδικα,

γιατι ομως να μην βλεπουν?εμενα δεν βλεπει τιποτα αλλο,ουτε ντορα,ουτε μπαρμπι που μ'αρεσει εμενα.

ολη μερα εχουμε τα ζουζουνια και παιζουν,δεν εχω δει να της κανει κακο,αντιθετως,ολο με ρωταει,τι ειναι ατο?τι κανουν τα παιζακια?κι εχει μαθει ολα τα τραγουδακια,τις πιο πολλες λεξουλες τελοςπαντων,απ'εξω.και δεν εχει αποβλακωθει,παιζει και με τα παιχνιδια της,και ριχνει και μια ματια που και που.

ελεναδίτσα μου καλά?

με τι ζωγραφίζει η αντζελίνα,ήθελα να πάρω και της έλλης αλλά τα βάζει όλα στο στόμα ακόμα.

τώρα τους κάνει καλό να βλέπουν τηλεόραση,μαθαίνουν διάφορα,μετά όμως δεν θα μπορούμε να τα περιορίσουμε,εγώ δεν θέλω για την ώρα,αργότερα θα μου τα ζητάει σίγουρα.

πάντως μέχρι τώρα δεν μου έχει ζητήσει τίποτα στην τηλεόραση.

η αδερφή μου,έλεγε χθες ότι επειδή την άφηνε λίγο την ανηψιά να βλέπει, το βράδυ είχε ανήσυχο ύπνο...οπότε πριν κοιμηθεί καθόλου τηλεόραση τις τελευταίες εβδομάδες κι έστρωσε.

ένα dvd την ημέρα μόνο,τίποτα άλλο,ήθελε να βλέπει και την πάτυ που δεν είναι για παιδάκια 3 1/2 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...