Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Τί ταλαιπωρία τράβηξες ρε συ Εύα? Μάλλον φταίει το οτι μοίρασες την θετική σου ενέργεια! Να τη ζητήσεις γρήγορα πίσω:tongue:

Μαεστρία χςτκν απο την χαρά τους οι γονείς σου,Ε? Μπράβο σας ! Ούτε στο πακέτο τόση συγκίνηση:tongue:

Οι υπόλοιπες καλά?

Εγώ τελευταία κοιμάμαι καλά μιας και δεν ξυπνάει καθόλου το βράδυ η Γεωργίτσα. Ελπίζω να μην είναι παροδικό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αναρωτιόμουν...παίζουν τα παιδάκια σας με τα παιχνίδια τους?

παίζει ας πούμε τώρα πόση ώρα με τα τουβλάκια της...

έρχεται,μου τα δείχνει και φεύγει...

το κάνει πολλές φορές αυτό,βέβαια υπάρχουν και μέρες που δεν παίζει με τα παιχνίδια της,αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά.

και μου αρέσει μόνη της που παίζει...

καλημέρα κοριτσάκια...

ευάκι καλύτερα τώρα ε?

μαμά και κόρη μαζί αρρωστήσατε βρε παιδάκι μου...

μας το ματιάσανε το καφέ μας...

εγώ τώρα πίνω το πρωινό μου γάλα...

σκούπιζα,σφουγγάριζα,έβαλα πλυντήρια...κλπ

η ζωή συνεχίζεται...

έβαλε κρύο παιδιάμ,τι θα κάνουμε δεν ξέρω..μας βλέπω με γούνες να κυκλοφορούμε...μου έχει δώσει η πεθερά 2 φανταστικά κομμάτια, σαν εσάρπα( είχε γουναράδικο παλιά στην αθήνα)

θα τα ρίξω πρόχειρα πάνω μου και στο παιδί να κυκλοφορούμε στο σπίτι άνετα...

πετρέλαιο χλωμό να βάλουμε,θέλω να πληρώσω τα χαλιά...

Εγώ το σπάω προς το παρών με κλιματιστικό. Αλλά απο βδομάδα πρέπει απαραιτητως να στρώσω και εγώ χαλιά. Πέρισυ είχα δώσει έξω μόνο τα δύο μεγάλα ,του σαλονιού κια της κουζίνας, και είχα πληρώσει 60 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Φέτος έστειλα και τον διάδρομο και τα χαλάκια της κρεβατοκάμαρας. Μόνο της Γεωργίτσας έπλυνα μόνη μου μία την άνοιξη και μια τώρα γιατί δεν το ξέστρωσα καθόλου. Επομένως θα ανέβει η ταρίφα...

αναρωτιόμουν...παίζουν τα παιδάκια σας με τα παιχνίδια τους?

παίζει ας πούμε τώρα πόση ώρα με τα τουβλάκια της...

έρχεται,μου τα δείχνει και φεύγει...

το κάνει πολλές φορές αυτό,βέβαια υπάρχουν και μέρες που δεν παίζει με τα παιχνίδια της,αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά.

και μου αρέσει μόνη της που παίζει...

ασχολείται αλλά δεν πολυλές οτι παίζει. Στο δωμάτιό της δεν κάθεται. Πηγαινοέρχεται. παίρνει τα τουβλάκια της και μου τα φέρνει να μου τα δείξει οτι έκανε πύγο (πύργο) , φεύγει, μετά φέρνει το κανατάκι και το φλιτζανάκι απο τα κουζινικά της και μου σερβίρει τσάι και μου επιβάλει να το πιώ, τα παρατάει μες στη μέση, μετά ξαναφεύγει φέρνει το μπαλόνι της και δείχνει το ντουλάπι και λέει κι άλλο για να της φουσκώσω κι άλλο, μετά πάει στην κρεβατοκάμαρα και ανεβοκατεβαίνει στη ζυγαριά για να κάνει μπιτ μπιτ, μετά κρύβεται πίσω απο τον καναπέ και με φωνάζει να την ψάξω και πετάγεται και κάνει μπουουουουουού, μετά πάιρνει το τηλ και μιλάει στην γιαγιά της , της οποίας έμαθε το όνομα επειδή ο άντρας μου την φωνάζει με το όνομά της και την αποκαλεί και αυτή έτσι πολλές φορές, μετά ζητάει τον Μάριο κλπ κλπ κλπ

κοίτα και η δική μου δεν παίζει στο δωμάτιο της,γιατί είναι επάνω...

στο σαλόνι αναγκαστικά...

τουλάχιστον κάνω τις δουλειές μου χωρίς να με ενοχλεί...

τώρα δίνει με τη σύριγγα στη μπέμπα της φάρμακο...

πήρε την κουβέρτα να την τυλίξει και την αλλαξιέρα να την αλλάξει...

χαλιά έδωσα μόνο 4 μεγάλα, κουζίνα, τραπεζαρία,σαλόνι...

τα μικρά τα καθάρισα στο μπαλκόνι με soflan...τα έχω στην αποθήκη της αδερφής μου,κι εγώ κάνα 100Ε περιμένω να πληρώσω...ίσως και παραπάνω...

Διαφημίσεις

Εμεις κοντευουμε μηνα που χου με στρωσει πια! Και εχουμε και αναμενα σωματα γιατι το σπιτι ειναι παλιο και κανει ψοφο οταν εχει υγρασια το βραδυ.. δεν παλευεται..ολο το δαπεδο ψευτομαρμαρινη λες και ζουμε στην Ακροπολη κρυωνουμε..

Απο τη μια το αφεντικο μου τηλεφωνει και μου λεει " ελα βρε! τι μου κανεις?" και αρχιζει να ζηταει διαφορα απο την αλλη βαραει τσιτες και τα ζηταει μαζεμενα γιατι μολις γυρισε απο το χωριο του που χε παει για δουλειες (και καζανεματα :tongue:) και προσπαθει να συντονισει τα συνεργεια του, απο την αλλη σκοπευει να ξαναφυγει μεσα της ερχομενης εβδομαδα παλι στο χωριο (Κρητη) για τις εκλογες και θελει να κανουμε γρηγορα κατι σκατο δουλειες..

απο την αλλη μαλλον εγω θα λειπω πολλες μερες την ερχομενη εβδομαδα..θα δουμε.. σημερα με ποναει η μεση..δεν ξερω αν εχει σχεση με την εγκυμοσυνη..αλλα δεν πιστευω..αλλωστε θα παω στο γιατρο σε 3 ωρες.

καλημερα σας!

ευακι,περαστικα σας και παλι,ευχομαι ολα να πανε καλα απο δω και περα,και να μην ξαναταλαιπωρηθειτε ετσι.να προσεχεις κι εσυ τον εαυτο σου,για να μην πεσεις κατω καμμια ωρα.

μαεστρια,ωραιο δωρακι,μπραβο σας.δεν ακουω συχνα τετοιες χειρονομιες απο παιδια σε γονεις.

μιαμαμα,κι εμενα οπως την γιωργιτσα,ερχεται,φευγει,αλλα με φωναζει τις πιο πολλες φορες να παω να παιξουμε.θελει να βλεπει οταν μαγειρευω,κατι που της εμαθε η πεθερα μου,αλλα εγω δεν μπορω να την εχω μες στα ποδια μου,ασε που ειναι επικινδυνο αυτο,και τσατιζεται.φοραει τα παπουτσια μου,το κασκολ της το σκουφακι,βγαζει τις καλτσες της,κρυβεται στην κουρτινα,και λεει που ειμαι?

μετα ζωγραφιζει,ταιζει τα κουκλακια της,τα σκεπαζει,κτλ.

τωρα ολο ρωταει τι χωμα ειναι ατο?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

τα μικρά τα καθάρισα στο μπαλκόνι με soflan...τα έχω στην αποθήκη της αδερφής μου,κι εγώ κάνα 100Ε περιμένω να πληρώσω...ίσως και παραπάνω...

παιδια κανουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια.. και εμενα τις ταιζει (εχει πλακα που τις βαζει να ρευτουν κιολας και κανει εναν αστειο μορφασμο και οοοοοοο χτυποντας τις κουκλες στη πλατη) και κανει τη γιατρο..αλλα δεν παιζει ποτε με την κλασικη οδο.. ολο αυτοσχεδιαζει και δινει ΑΛΛΗ διασταση στη χρηση των παιχνιδιων της..

εμένα δεν με αφήνει να κάνω δουλειές γιατί θέλει να κάνει και εκείνη. Όταν ξεσκονιζω τρέχει και απλώνει το χέρι της να της δώσω και αυτηνής ξεσκονόπανο. Εγώ χρησιμοποιώ βιτέξ το οποίο βρέχω σε ένα κουβαδάκι με υγρό γενικής χρήσης. Αυτηνής της δίνω ένα πανάκι στεγνό αλλά επόμενη κίνησή της είναι να μου δείξει το κουβαδάκι για να το βουτήξω μέσα. Κάνω πώς το βουτάω και της το επιστρέφω, ελέγχει αγγίζοντας το και αφού πάρει πρέφα οτι είναι στεγνό χτυπιέται και λέει μαμά άντε και ξαναδείχνει τον κουβά. Της βρέχω μια γωνίτσα και την στραγγίζω καλά και την στέλνω να ξεσκονίσει.

καλημερα σας!

ευακι,περαστικα σας και παλι,ευχομαι ολα να πανε καλα απο δω και περα,και να μην ξαναταλαιπωρηθειτε ετσι.να προσεχεις κι εσυ τον εαυτο σου,για να μην πεσεις κατω καμμια ωρα.

μαεστρια,ωραιο δωρακι,μπραβο σας.δεν ακουω συχνα τετοιες χειρονομιες απο παιδια σε γονεις.

μιαμαμα,κι εμενα οπως την γιωργιτσα,ερχεται,φευγει,αλλα με φωναζει τις πιο πολλες φορες να παω να παιξουμε.θελει να βλεπει οταν μαγειρευω,κατι που της εμαθε η πεθερα μου,αλλα εγω δεν μπορω να την εχω μες στα ποδια μου,ασε που ειναι επικινδυνο αυτο,και τσατιζεται.φοραει τα παπουτσια μου,το κασκολ της το σκουφακι,βγαζει τις καλτσες της,κρυβεται στην κουρτινα,και λεει που ειμαι?

μετα ζωγραφιζει,ταιζει τα κουκλακια της,τα σκεπαζει,κτλ.

τωρα ολο ρωταει τι χωμα ειναι ατο?

χαχα.. ΤΑ ΙΔΙΑ ακριβως ..λετε να ναι στην ιδια ηλικια??:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

εμένα δεν με αφήνει να κάνω δουλειές γιατί θέλει να κάνει και εκείνη. Όταν ξεσκονιζω τρέχει και απλώνει το χέρι της να της δώσω και αυτηνής ξεσκονόπανο. Εγώ χρησιμοποιώ βιτέξ το οποίο βρέχω σε ένα κουβαδάκι με υγρό γενικής χρήσης. Αυτηνής της δίνω ένα πανάκι στεγνό αλλά επόμενη κίνησή της είναι να μου δείξει το κουβαδάκι για να το βουτήξω μέσα. Κάνω πώς το βουτάω και της το επιστρέφω, ελέγχει αγγίζοντας το και αφού πάρει πρέφα οτι είναι στεγνό χτυπιέται και λέει μαμά άντε και ξαναδείχνει τον κουβά. Της βρέχω μια γωνίτσα και την στραγγίζω καλά και την στέλνω να ξεσκονίσει.

ναι.. για χαζο τη περασες την αλεπουδιτσα????

ΟΛΑ τα καταλαβαινουν..αντε μαμα..αντε!

κι εδω κανει κρυο,κι εβαλα τα χαλια που τα επλυνα αυτες τις μερες γιατι δεν ειχα λεφτα να τα παω να τα πλυνουνε.τα ειχα ολο το καλοκαιρι στο αδειο σπιτι του κουνιαδου μου διπλα μας,και τα εβγαζα ενα-ενα και τα επλενα.4 χαλια μεγαλα και της κρεβατοκαμαρας.

ναι.. για χαζο τη περασες την αλεπουδιτσα????

ΟΛΑ τα καταλαβαινουν..αντε μαμα..αντε!

ναι ρε τα πιθαμάκια. Χθες της είπα οτι σε λίγο θα κάνουμε μπάνιο και εκείνη την ώρα ήμουν στο λάπτοπ. Μου έγνεφε και έλεγε μαμά έλα. Βλέπει δεν σηκώνομαι , έρχεται και με τραβάει το μανίκι και συνεχίζει μαμά έλα , μαμά έλα, βλέπει πάλι δεν σηκώνομαι και καταλήγει μαμά άτου! (άστο, αναφερόμενη στο λάπτοπ)

Όταν την μαλώνω λέω λέω λέω λέω και στο τέλος καταλήγω λέγοντας ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! και την ακούω απο πίσω να λέει και αυτή ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

της εχω ενα παιχνιδι της playskool οπου ειναι ενα συντριβανι το οποιο παραγει αερα και πεταει κατι χρωματιστα μπαλακια και σκοπος ειναι το παιδι να τα μαζευει και να τα ξαναβαζει μεσα ωστε να μη σταματησει γρηγορα και να ξαναβγουν..

το βαφτηστηρι μου καθεται και παιζει με τις ωρες και κανει αυτο που οριζει το παιχνιδι, η κορη μου απο την αλλη κανει ασχετα πραγματα.. πχ βαζει μικρα αλλα αντικειμενα και κλασικα μπουκωνει η μαζευει μπαλες απο ασχετα αντικειμενα και τα χωνει εκει μεσα η βγαζει ολες τις μπαλες και καθεται πανω απο τον αερα και κανει οτι στεγνωνει τα μαλλια της !!!!

ακριβως τα ιδια ομως!οτι δουλεια κανω εγω,θελει να κανει κι αυτη,εχθες εβαλε ολα τα ρουχα στο πλυντηριο και το βαλαμε μαζι να πλενει.εχω κι ενα μικρο σιδερο κανονικο,αλλα μινιατουρα για ταξιδια,και της το εδωσα και σιδερωνε το κασκολ της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...