Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οι πιο δυσκολες ωρες ηταν την Τεταρτη το βραδυ στις 1 που ηρθε και με παρελαβε το ΕΚΑΒ για να με παει εμενα νοσοκομειο.Απο την τοση ταλαιπωρεια ο οργανισμος μου κατερευσε και επαθα και αλεργικο σοκ.Γεμισα οπου μπορεις να φανταστεις φουσκαλες και κοντευα να σκασω.

Αστο σου λεω....Να φυγει η μαμημενη η κολοχρονια να φυγει!!!!

Ελα ρεεεεεεε... επαθες και εσυ τετοια νιλα?

Καλα εσυ τελευταια πρεπει να χεις καψει πολλα κυτταρα... θα σου ρθει κανα μαζικο ξεσπασμα και να δω ποιον θα παρει ο χαρος..

Παιδια περαστικα σας.. τιποτε αλλο δεν λεω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο την τοση ταλαιπωρεια ο οργανισμος μου κατερευσε και επαθα και αλεργικο σοκ.Γεμισα οπου μπορεις να φανταστεις φουσκαλες και κοντευα να σκασω.

Αστο σου λεω....Να φυγει η μαμημενη η κολοχρονια να φυγει!!!!

Ενα ευχέλαιο στο καφέ!! Ενα ευχέλαιο στο καφέ!!!

Ενα ευχέλαιο στο καφέ!! Ενα ευχέλαιο στο καφέ!!!

εγω λεω να πιουμε καφε καλυτερα.. και που χω κανει ευχελαια? τι καταλαβα?? ΑΠΙΣΤΗΗΗΗΗΗΗ.. Στη κολαση..

By the way φιλεναδα εχθες ο δρομος μου με εβγαλε στον Αγιο Δημητριο..(εκει μενει η μανα μου αλλα επειδη περασαμε απο μπροστα φευγοντας ο ανδρας μου σταματησε να δει η μικρη τα τρενα και μου πε αν θελω να παω να προσκυνησω γιατι δεν μπορεσα να παω προχθες που γιορταζα)

και σε θυμηθηκα..

βεβαια ηταν αδεια η εκκλησια και μονο ο πατερ Γιαννης εψελνε στο ψαλτηρι τον εσπερινο και ο γιος του στο ιερο ακολουθουσε (το περναω 4 χρονια και ασκει το ιδιο επαγγελμα με τον πατερα του).. ηταν μια συγκινητικη στιγμη και με μεγαλη κατανυξη ομολογω..μετα απο λιγο ηρθε και ο ανδρας μου μεσα με τη μικρη και κατσαμε κανα δεκαλεπτο..η εναν αιωνα.. τοσο μου φανηκε..

μεγαλη η χαρη του.. να μαστε ολοι καλα και προπαντων τα παιδακια μας.

Διαφημίσεις

με το μαγαζι που βρισκεσαι?

Λογω των καταστασεων καθυστερησα σε καποια πραγματακια αλλα απο Δευτερα θα τα προγραμματισω παλι ολα.

Ετσι κι αλλιως περιμενω την προεγκριση απο τον δημο.Εχω γραφτει στο εμπορικο επιμελητηριο σημερα θα με γραψει ο λογιστης στο Τεβε και απο Δευτερα τα υπολοιπα οτι χρειαζετε....

By the way φιλεναδα εχθες ο δρομος μου με εβγαλε στον Αγιο Δημητριο..(εκει μενει η μανα μου αλλα επειδη περασαμε απο μπροστα φευγοντας ο ανδρας μου σταματησε να δει η μικρη τα τρενα και μου πε αν θελω να παω να προσκυνησω γιατι δεν μπορεσα να παω προχθες που γιορταζα)

και σε θυμηθηκα..

μεγαλη η χαρη του.. να μαστε ολοι καλα και προπαντων τα παιδακια μας.

Εγώ θα πάω σήμερα να ανάψω ένα κερί αφού την ημέρα που γιόρταζε ήρθε η μητέρα μου, ειναι υπέροχη εκκλησία και για'μενα ήταν θαυμα που μου έδωσε το κοριτσάκι μου

Εγώ θα πάω σήμερα να ανάψω ένα κερί αφού την ημέρα που γιόρταζε ήρθε η μητέρα μου, ειναι υπέροχη εκκλησία και για'μενα ήταν θαυμα που μου έδωσε το κοριτσάκι μου

Για αυτο και σε σκεφθηκα..

και μεταξυ μας ενω στην αρχη προσευχομουν για να παει καλα η επεμβαση και να αναρρωσω καλα (οτι πιο λογικο για τον καθενα) εκανα και μια τρελλη σκεψη μηπως σημερα δουμε κατι διαφορετικο..στη στενοχωρια του ο καθενας σκεφτεται κουλαμαρες.. αν μου μοιαζει..:tongue:

ολα καλα..

Λογω των καταστασεων καθυστερησα σε καποια πραγματακια αλλα απο Δευτερα θα τα προγραμματισω παλι ολα.

Ετσι κι αλλιως περιμενω την προεγκριση απο τον δημο.Εχω γραφτει στο εμπορικο επιμελητηριο σημερα θα με γραψει ο λογιστης στο Τεβε και απο Δευτερα τα υπολοιπα οτι χρειαζετε....

αντε αντε καλη αρχη και καλα εξοδα..χιχι..

Δηλαδη με το νεος ετος θα αρχισεις ε?

Ειθε το 2011 να ναι πιο καλοτυχο για σενα κυριως...

Διαφημίσεις

αντε αντε καλη αρχη και καλα εξοδα..χιχι..

Δηλαδη με το νεος ετος θα αρχισεις ε?

Ειθε το 2011 να ναι πιο καλοτυχο για σενα κυριως...

Αν ολα πανε καλα θα το ξεκινησω στις γιορτες περιπου!!!

Ευχαριστω!!!!!!!!

Σας αφηνω γιατι η μικρη θελει να παιξουμε!!!Φιλιακια!

Αν ολα πανε καλα θα το ξεκινησω στις γιορτες περιπου!!!

Ευχαριστω!!!!!!!!

Σας αφηνω γιατι η μικρη θελει να παιξουμε!!!Φιλιακια!

θελεις να ρθεις για δουλεια και να κατσω εγω να παιξω με τη μικρηηηηη??? τσουρεκια σημερα θα μου τα κανουν..

θελεις να ρθεις για δουλεια και να κατσω εγω να παιξω με τη μικρηηηηη??? τσουρεκια σημερα θα μου τα κανουν..

Κοιτα οτι μου εχει λειψει η δουλεια μου εχει λειψει.Αλλα το παιχνιδι μου με τη μικρη δεν το ανταλλασω με τιποτα στον κοσμο!!!Αλλωστε δεν θα ειναι πολλα τα χρονια μας που θα παιζουμε μαζι τους!!!!!!

Υπομονη.Κανε τους κροσια κι εσυ τα νευρα τους και ας πανε να πνιγουν.Δεν σεβονται την κατασταση σου???

καλημέρα κοριτσάκια...

ευάκι καλύτερα τώρα ε?

μαμά και κόρη μαζί αρρωστήσατε βρε παιδάκι μου...

μας το ματιάσανε το καφέ μας...

εγώ τώρα πίνω το πρωινό μου γάλα...

σκούπιζα,σφουγγάριζα,έβαλα πλυντήρια...κλπ

η ζωή συνεχίζεται...

έβαλε κρύο παιδιάμ,τι θα κάνουμε δεν ξέρω..μας βλέπω με γούνες να κυκλοφορούμε...μου έχει δώσει η πεθερά 2 φανταστικά κομμάτια, σαν εσάρπα( είχε γουναράδικο παλιά στην αθήνα)

θα τα ρίξω πρόχειρα πάνω μου και στο παιδί να κυκλοφορούμε στο σπίτι άνετα...

πετρέλαιο χλωμό να βάλουμε,θέλω να πληρώσω τα χαλιά...

κι εγώ το σπιτάκι μου δεν τα αλλάζω,δεν θέλω να πάω για δουλειά με τίποτα...

βέβαια για πόσο ακόμα??κάποια στιγμή θα έρθει η μεγάλη ανάγκη,εκτός κι αν πάω κάπου για δουλειά και μείνω έγκυος!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα θα τους τσακίσω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...