Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ρε είστε απίστευτοι χαχαχαχχααχα μπράβο σας!!! Ρε θα έρθει 1000% το παιδάκι και θα χορεύει μαζί σας και δεν θα το πιστεύετε!!! Έτσι να συζητάτε. Πιστεύω στην ενέργεια!! Βάλτε δυνατά την μουσική και χορέψτε. Αν τώρα πηγαίνει σαν ξεκούρδιστο δεν πειράζει χαχαχα

Στα καλά μας είμαστε χειρότεροι 🤣 Απλά περνάμε τη κακή μας φάση λόγω κατάστασης. Τι να πω, μακάρι. Καλώς ή κακώς με τις εν λόγω δυσκολίες έχει πέσει κατά πολύ η ψυχολογία και η πίστη.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπέρα και από εμένα...

Κοιμούνται και τα δύο μικρά και εμείς βλέπουμε τβ, αύριο ξανά δουλειά.... και μετά ξανά σπίτι ... βαρετά.

Λοιπόν για να συνοψίσω:

• Πακέτο βλέπω σπάνια, συνήθως όταν ακούω για μανάδες που παράτησαν τα παιδιά τους και στα γεράματα μετά τα ψάχνουν με πιάνουν τα νεύρα μου, βρίζω και δεν συγκρατούμε οπότε το αποφεύγω
  • Συκώτι δεν τρώω, δεν μου αρέσει αλλά το μαγειρευω για το Στ με κρεμμύδια, ιταλική συνταγή
  • Δεν γνωρίζω πολλες περιπτώσεις γυναικών που γεννούν σε δημόσιο νοσοκομείο και τις ξεγεννά ο εφημερεύων, γι'αυτά φροντίζεις από πριν, κι εγώ και τις δυο φορες γέννησα σε δημόσιο, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από το γιατρό μου και εξάλλου θα ήμουν χαζή να έχω την κουμπάρα μου διευθύντρια του μικροβιολογικού του νοσοκομείου και να πάω σε ένα ιδιωτικό να τα σκάσω και να με πετσοκόψουν όπως ήταν τα αρχική σχέδια του γιατρού που με παράτησε 3 μέρες πριν γεννήσω.
  • Δήμητρα το ότι κάποιος δεν έχει περάσει μια κατάσταση και του έχουν έρθει όλα βολικά δεν του δίνει το δικαιώμα να λέει μλκς, γι'αυτό χρειαζεται καμμια φορά να βουτάνε τη γλώσσα στο μυαλό.

• Αύριο πρέπει να φτιάξω και μια diaper cake λέμε.. να δω πότε θα προλάβω
  • Αύριο τρώμε γεμιστά, σήμερα έκανα μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο και τις τσακίσαμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς την!

Αχ, δεν σας είπα, είπαμε τους γονείς για το ταξίδι που τους κλείσαμε! Η μάνα μου (κλασσικά) έκανε σαν μικρό παιδί, ξετρελάθηκε, ο πατέρας μου συγκινήθηκε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, μόνο που δεν έκλαψε. Σε κάποια φάση μας λέει "ελάτε να σας φιλήσω" και μας φίλησε μια μία σταυρωτά.

Το καταχάρηκα!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Η μάνα μου (κλασσικά) έκανε σαν μικρό παιδί, ξετρελάθηκε, ο πατέρας μου συγκινήθηκε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, μόνο που δεν έκλαψε. Σε κάποια φάση μας λέει "ελάτε να σας φιλήσω" και μας φίλησε μια μία σταυρωτά

Μπράβο!! Ομορφη κίνηση!!! Το αγόρι τί κάνει το όμορφο;;;

Μπράβο!! Ομορφη κίνηση!!! Το αγόρι τί κάνει το όμορφο;;;

Νάνι κάνει γιατί ψόφησε με τόσο κόσμο και τόση βόλτα! :D

Τώρα θα στείλω και τον άλλο που εργάζεται αύριο, για νάνι και θ' αράξω να δω κάνα σήριαλ. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Νάνι κάνει γιατί ψόφησε με τόσο κόσμο και τόση βόλτα! :D

Τώρα θα στείλω και τον άλλο που εργάζεται αύριο, για νάνι και θ' αράξω να δω κάνα σήριαλ. :tongue:

Με βλέπω να πηγαίνω για ύπνο... νυστάζω .. σιδέρωσα και 4 πλυντήρια το μεσημερι... και ακόμα με περιμένουν 2...

Διαφημίσεις

Καλώς την!

Αχ, δεν σας είπα, είπαμε τους γονείς για το ταξίδι που τους κλείσαμε! Η μάνα μου (κλασσικά) έκανε σαν μικρό παιδί, ξετρελάθηκε, ο πατέρας μου συγκινήθηκε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, μόνο που δεν έκλαψε. Σε κάποια φάση μας λέει "ελάτε να σας φιλήσω" και μας φίλησε μια μία σταυρωτά.

Το καταχάρηκα!!!

αχ μπράβο!! τέλεια!!

:D

καλημερα σε ολες..

οσον αφορα τα σχολια περι δημοσιου νοσοκομειου.

Αν εχεις συστημενο γιατρο η καποιον που χει σχεση με το νοσοκομειο ΔΕΝ πας σε εφημερια και δεν πεφτεις συνηθως σε κακες περιπτωσεις.

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχαμε εναν ειδικευομενο φιλο που δουλευε τοτε στο Αλεξανδρας και επειδη τοτε δεν τα ηξερα τα πραγματα και πηγαινα λιγο τυφλοσουρτι ναι μεν με παρακολουθουσε στα εξωτερικα ιατρεια ιδιως κατα την εφημερια αλλα δεν ειχα καταλαβει οτι οταν θα φτανα στη γεννα θα πρεπε να παω σε οποιον ειχε εφημερια να με ξεγεννησει εκτος (αν ειχε συνεχιστει η εγκυμοσυνη και το χαμε συζητησει εκτενεστερα κατι που δεν προλαβαμε ποτε να κανουμε) αν με εστελνε κατευθειαν σε εναν απο τους μεγαλογιατρους οπως τελικα χρειαστηκε να κανει οταν διαπιστωθηκαν τυχαια τα προβληματα του εμβρυου απο τον σημερινο μου γιατρο (ο οποιος δεν εχει καμια παρουσα σχεση με το δημοσιο αυτο νοσοκομειο).

Οταν εκανα την διακοπη της εγκυμοσυνης εκεινης με την μεθοδο της γεννας τον καθαρισμο μου τον εκανε ενας αλλος ασχετος γιατρος μαζι με καμποσα φοιτητουδια.. ουτε ξερω τι εγινε εκει μεσα..!

στη δευτερη εγκυμοσυνη η οποια πηγε αδοξα στο β τριμηνο σε χρονο dt και μειναμε ολοι μλκς Included του γιατρου που καταστεναχωρεθηκε προτιμησα να παω στον γιατρο που χω μεχρι σημερα (και ειχα και πριν την πρωτη κυηση) γνωριζοντας οτι θα επωμιστω το κοστος του ιδιωτικου μαιευτηριου.. αλλα γνωριζω οτι πηγαινω εκει καθαρα και μονο επειδη τυγχανει και συνεργαζεται ο γιατρος μου..αν ηταν σε δημοσιο εκει θα πηγαινα και παλι..

οι περισσοτερες γνωστες μου που γεννησαν σε δημοσια ειχαν καποιο γιατρο συστημενο απο καποιον αλλο.. εκεινοι με ραντεβου ειτε αφου ειδοποιηθηκαν επι τοπου του φ.τ. πηγαν και εκαναν τη δουλεια τους (ενω μεχρι τοτε μηνιαιες εξετασεις τις εκαναν στα ιδιωτικα τους ιατρεια) και επαιρνε ο καθενας στο τσεπακι κρυφα την ταριφα του.. συνηθως το 1000 ηταν το ελαχιστο απο αυτα που εχω ακουσει. Βεβαια οι κοπελιες γλιτωναν τα εξοδα του νοσοκομειου αλλα υπαρχουν κοπελες που ειπαν απαραδεκτα πραγματα για τις υπηρεσιες του προσωπικου και αλλες που ειπαν μονο καλα.. ΤΑ ΙΔΙΑ ισχυουν και για τα ιδιωτικα..

Εμπειρικα ΔΕΝ πιστευω οτι εκτος απο το χρηματικο θεμα και οτι για τις ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δυσκολες περιπτωσεις που ολες καταληγουν βαση νομου στα δημοσια νοσοκομεια οτι υπαρχει διαφορα μεταξυ των δυο περιπτωσεων..

Εξακολουθω να λεω οτι ειναι θεμα ΤΥΧΗΣ και οικονομικης ανεσης του καθενος..

Και για ατομα με κακο ιστορικο η αλλαγη γιατρου ειναι κατι που πρεπει να γινεται οταν η εκαστοτε εγκυμονουσα η παθουσα εχει ατρανταχτα στοιχεια για να πρεπει να το κανει και οχι επειδη καποιοι την παρακινουν να το κανει..

δυστυχως ζουμε σε μια κοινωνια που μας ωθει ολους στην ιδιωτικοποιηση και στο να σκαμε λεφτα..δεν ειμαι καθολου υπερ..

εγω θα κλαψω τα χρηματα που θα δωσω μεθαυριο στο Ιασω και ηδη τα κλαιω και μου λειπουν αλλα δεν ρισκαρω την υγεια μου στα χερια ενος οποιοδηποτε ξενου αλλου γιατρου.. αν ειναι να καω να καω απο αυτον που ξερει τι εχει συμβει μεσα μου τα τελευταια 4 χρονια..αλλιως ΕΧΕΙ ο Θεος για ολους..και δοξα να χει, παντα μας γυριζει κατι..

αυτα..

κλεινω λεγοντας σας μια εξομολογηση που εκανα χθες στον ανδρα μου

το καλοκαιρι καθε φορα που σκεφτομουν οτι θα αρχισω προσπαθειες να μεινω εγκυος υπηρχε μια φωνη που πεταγοταν σαν τσου τσου στο μυαλο μου και μου λεγε "δεν θα παει καλα η επομενη κυηση" και εκανα οτι δεν το ακουγα..(ναι ειμαι τρελλη αν αυτο σκεφτεστε..αλλα εχω δυνατο ενστικτο και αποδεικνυεται ONCE AGAIN)..

σημερα το μεσημερι θα παμε να με ξαναδει και λογικα θα ορισουμε μερα για την αποξυνση..

κρυυυυυυοο σημερα...

Καλώς την!

Το καταχάρηκα!!!

μα δεν ειναι τελειο??

Μεγαλη χαρα πηραν και τους εκανε και λιωμα..μπραβο κοριτσια και παλι..συγκινουμαι μονο στην εικονα που φανταζομαι..μπραβο

Διαφημίσεις

Καλημέρα Δήμητρα η μικρή σου τί κάνει;;; Ασε αυτό με το ένστικτο ειναι άτιμο πράγμα.... καμμια φορά πρέπει να την ακούμε τη φωνουλα.. πάντως επειδή εισαι πολύ του προγράμματος στο θέμα του παιδιού προσπάθησε να μην προγραμματίζεις τόοοοσοοο πολύ, άσε να έρθει μονο του.

Καλημερα.Ναι βγηκαμε εχθες το απογευμα...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Περασαμε μια βαρια γαστρεντεριτιδα σε συνδιασμο με στρεπτοκοκο στον λαιμο!!!Τωρα πλεον ειμαστε πολυ καλα και δεν μπορουμε να κολησουμε κανεναν πια τιποτα!!!Απλα μεχρι την κυριακη δεν θα την φερω σε επαφη με αλλα παιδακια για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα την κολησουν τιποτα μιας και το ανοσοποιητικο της ειναι ακομα λιγο χαμηλο!!!!

Η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα παρα πολυ αυτη τη φορα γιατι η Γιωτα ηταν τελειως διαφορετικη.Κοιμοταν συνεχεια και ειχε συνεχως 40αρια πυρετο που δεν πεφτανε.

Τελος καλο ολα καλα λοιπον...

Καλημέρα Δήμητρα η μικρή σου τί κάνει;;; Ασε αυτό με το ένστικτο ειναι άτιμο πράγμα.... καμμια φορά πρέπει να την ακούμε τη φωνουλα.. πάντως επειδή εισαι πολύ του προγράμματος στο θέμα του παιδιού προσπάθησε να μην προγραμματίζεις τόοοοσοοο πολύ, άσε να έρθει μονο του.

καλημερουδια.. η μικρη η εχει γαστρεντεριτιδα η εχει ξεπατωθει απο διαφορα που εχει πιει και φαει..μεχρι σημερα εχει συχνα μαλακα κακακια...απο χθες την εχω με λαπα και κοτοπουλο με μακαρονακι..νερο και το γαλα της..

εγω με τον ανδρα μου οταν δεν εχουμε σκοπο να..τεκνοποιησουμε.. ειμαστε πολυ προσεκτικοι και χωρις προφυλαξεις.. οταν αποφασιζουμε να προχωρησουμε σε κατι τετοιο αφηνομαστε ελευθεροι οπου σημαινει γινεται οταν το πω εγω..εκεινος απο μονος του δεν ενεργει ποτε αναρχα.. οχι οτι δεν θα με διευκολυνε απο ενα σημειο της σχεσης μας και μετα αλλα φοβαται και αυτος μην εξαιτιας του φθασω να τραβιεμαι χωρις να το θελω..

ειμαι οπως λες του προγραμματος αλλα ηθελα να κανω δευτερο παιδι απο οταν θα χρονιζε η μικρη..τοτε επαθα κονδυλωματα...αναβληθηκε μισο χρονο.. εφθασε αρχη καλοκαιριου και ειπα να το αφησω για να απολαυσουμε οικογενειακες διακοπες..και απο φθινοπωρο να βαλουμε μπροστα..εμεινα ΑΜΕΣΩΣ και προσεχα οπως ηξερα να κανω..ΑΛΛΑ δεν εκατσε.. δεν βιαστηκα ουτε το προγραμματισα απλα επρεπε να επιλεξω τον χρονο που θα μουν πιο χαλαρη υπο πολλες εννοιες..και ετσι νομιζα αλλα δεν ηταν τελικα γραφτο..

απο την αλλη εχω αναλαβει μια υποχρεωση με δικη μου πρωτοβουλια και το θεωρω δεσμευση απεναντι στα παιδια της κοινοτητας συνεπως για να μπορω να προσφερω τις υπηρεσιες μου οπως υποσχεθηκα πρεπει να σκεφθω ποτε θα προσπαθησω να ξαναμεινω εγκυος απο την στιγμη που εχω ιστορικο και υπαρχει περιπτωση να εχω περιεργη εγκυμοσυνη χωρις πολλες μετακινησεις..αν γεννουσα κανονικα μεχρι τον Μαιο θα μουν μια χαρουλα αλλα τωρα δεν μου κατσε..

αρα για να μπορω να ανταποκριθω στις αναγκες της επομενης σεζον η θα πρεπει να γινει παλι νωρις ωστε να μαι στη μεση της επομενη κυησης το καλοκαιρι και να μπορω εστω να υπαρχω και να συντονιζω τις δραστηριοτητες η να το παω πιο μετα και να πεσω στην αρχη της εγκυμοσυνης.

Οταν υπαρχουν δεσμευσεις πρεπει να υπαρχει και προνοηση..αν εσυ το λες προγραμμα.. πες το και ετσι..

Καλημερα.Ναι βγηκαμε εχθες το απογευμα...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Περασαμε μια βαρια γαστρεντεριτιδα σε συνδιασμο με στρεπτοκοκο στον λαιμο!!!Τωρα πλεον ειμαστε πολυ καλα και δεν μπορουμε να κολησουμε κανεναν πια τιποτα!!!Απλα μεχρι την κυριακη δεν θα την φερω σε επαφη με αλλα παιδακια για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα την κολησουν τιποτα μιας και το ανοσοποιητικο της ειναι ακομα λιγο χαμηλο!!!!

Η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα παρα πολυ αυτη τη φορα γιατι η Γιωτα ηταν τελειως διαφορετικη.Κοιμοταν συνεχεια και ειχε συνεχως 40αρια πυρετο που δεν πεφτανε.

Τελος καλο ολα καλα λοιπον...

Τι λες βρε παιδι μου??? Πωπωωωωωω.. ταλαιπωρηθηκε η καημενουλα..

καλα εσυ θα τα χρειαστηκες..

δεν σταματα η ζωη σας να χει σασπενς βλεπω..

τον στρεπτοκοκο σαφως απο το σχολειο θα τον κολλησε...και ειναι ζορικος..

καλη αναρρωση και να μου τη φιλησεις.. δε σου τηλεφωνουσα γιατι δεν ηθελα να ενοχλω ξερω οτι ειναι δυσκολες ωρες.

Τι λες βρε παιδι μου??? Πωπωωωωωω.. ταλαιπωρηθηκε η καημενουλα..

καλα εσυ θα τα χρειαστηκες..

δεν σταματα η ζωη σας να χει σασπενς βλεπω..

τον στρεπτοκοκο σαφως απο το σχολειο θα τον κολλησε...και ειναι ζορικος..

καλη αναρρωση και να μου τη φιλησεις.. δε σου τηλεφωνουσα γιατι δεν ηθελα να ενοχλω ξερω οτι ειναι δυσκολες ωρες.

Οι πιο δυσκολες ωρες ηταν την Τεταρτη το βραδυ στις 1 που ηρθε και με παρελαβε το ΕΚΑΒ για να με παει εμενα νοσοκομειο.Απο την τοση ταλαιπωρεια ο οργανισμος μου κατερευσε και επαθα και αλεργικο σοκ.Γεμισα οπου μπορεις να φανταστεις φουσκαλες και κοντευα να σκασω.

Αστο σου λεω....Να φυγει η μαμημενη η κολοχρονια να φυγει!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...