Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ σκέψου γενικά είμαι μεγάλη γαϊδούρα , δε κλαίω με τπτ. Τουλάχιστον πριν ξεκινήσω τις εξωσωματικές δλδ γιατί πλέον κλαίω επειδή ξημερώνει 🤣 Αλλά γενικά θέλω να σου πω πως ο άντρας μου λέει αναίσθητη και άκαρδη επειδή δε κλαίω στις ταινίες αλλά με αυτή πλανταξα μιλάμε. Περιμένω εντυπώσεις!

Για πείτε το όνομα της ταινίας να κλάψω  και εγω που το έχω πάνω πάνω!!χαχαχχαχαχαχχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

προσπ άδικο δεν έχεις,έχεις μια ιστορία...κάτσε εκεί που είσαι...

καλά όλες οι βλακείες ειπώθηκαν...τι να πεις...

δεν μπορώ τους μεγάλους σε ηλικία γιατρούς με τίποτα...

πάντως προσωπικά δεν δίνω λεφτά σε γιατρό και ιδιωτικό με τίποτα...

αν είχα κάποιο πρόβλημα θα έβρισκα έναν καλό γιατρό(σχετικό βέβαια) και θα έμενα μέχρι τέλους.

είναι ψυχοφθόρο ,να έχεις τα θέματα σου και να είσαι και με τον κάθε άγνωστο...

γράψε κανονικά τις βλακείες τους...

θυμάμαι όταν είχε γεννήσει η κουμπάρα μου τις έσπασαν τα νερά,αλλά έπρεπε να κάνει καισαρική,36η εβδομάδα,και όλοι την ρωτούσαν τι έκανε κι έσπασαν τα νερά!!!

μα κάτι βλακείες!!!!!!!!

Δεν έχω φάει συκώτι στη ζωή μου και ούτε πρόκειται!

Εγώ πάλι εμπιστεύομαι καλύτερα έναν μαγάλο γιατρό. Άλλες εμπειρίες ένας μεγάλος και άλλες ένας πιτσιρίκος.Ειδικά σε μια γέννα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα.. και εγω εκανα σουπερ τυροπιτακια...3 μερες κρατησε μια χαρα.. οχι σα του εμποριου

λεω να ανοιξω πιτακια και να τα βαλω καταψυξη και να τα χω stand by να τα γεμιζω και να τα ριχνω στο φουρνο..μιση ωρα υποθεση

και τρωνε ΟΛΟΙ!

Δεν έχω φάει συκώτι στη ζωή μου και ούτε πρόκειται!

Εγώ πάλι εμπιστεύομαι καλύτερα έναν μαγάλο γιατρό. Άλλες εμπειρίες ένας μεγάλος και άλλες ένας πιτσιρίκος.Ειδικά σε μια γέννα!

Εμενα ειναι 50αρης και εξειδικευμενος στον προγεννητικο

οι μεγαλυτεροι δν κανουν συνηθως υπερηχους (ΜΕΙΟΝ κατ εμε και διπλα εξοδα οπου πληρωνονται σαν καθηγητες την επισκεψη τους και τρεχεις εξω και τα σκας για υπερηχο ενω ο δικος μου με 50 κανει και τα δυο)

οι μικροτεροι των 40 ειναι πιο τεχνοκρατες και πιο φαρμακολατρες στην πλειοψηφια..

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ!

Εγώ το πιστεύω το πακέτο. Βλέπεις ανθρώπους κάποιας ηλικίας με την αγωνία και τη λαχτάρα ζωγραφισμένη στα μάτια τους. Δεν νομίζω στα γεράματα να έχουν τέτοια όρεξη για υποκρισία!

Εγώ το πιστεύω το πακέτο. Βλέπεις ανθρώπους κάποιας ηλικίας με την αγωνία και τη λαχτάρα ζωγραφισμένη στα μάτια τους. Δεν νομίζω στα γεράματα να έχουν τέτοια όρεξη για υποκρισία!

???? οτι δεν βλεπω με τα ιδια μου τα ματια και απο τις δυο οψεις δεν μπορω να το πιστεψω...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ο δικος μου γιατρος οταν ξεγεννησε πρωτη φορα του κατσε η γυναικα να γεννησει ενα παιδι χωρις χερια.. απο τοτε αποφασισε να ακολουθησει τον προγεννετικο..

τελος εμενα μου αρεσει το συκωτι των πουλιων.. το μοσχαρισιο μου ρχεται βαρυ κα το αποφευγω αλλα χρειαζεται που και που..εχω χρονια να φαω τωρα που το σκεφτομαι..χμμμμ..

φιλια σε ολες παω να κοιμηθω!

Εμενα ειναι 50αρης και εξειδικευμενος στον προγεννητικο

οι μεγαλυτεροι δν κανουν συνηθως υπερηχους (ΜΕΙΟΝ κατ εμε και διπλα εξοδα οπου πληρωνονται σαν καθηγητες την επισκεψη τους και τρεχεις εξω και τα σκας για υπερηχο ενω ο δικος μου με 50 κανει και τα δυο)

οι μικροτεροι των 40 ειναι πιο τεχνοκρατες και πιο φαρμακολατρες στην πλειοψηφια..

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ!

Τύχη είναι σίγουρα. και εμένα ο γυναικολόγος μου είναι 60άρης.Ξεγέννησε την πεθερά μου στις 4 γέννες της. Όταν έπεσαν οι παλμοί του μωρού κατά τη γέννα αγχώθηκα μεν αλλά απο την άλλη κατα βάθος τον εμπιστευόμουν. Αν γεννούσα σε ένα δημόσιο με έναν τυχόντα εφημερεύοντα γιατρό ίσως και να πάθαινα καρδιακό επεισόδιο βλέποντας τη μαία πανικόβλητη να ψάχνει τον παιδίατρο. Και υπέρηχο με έκανε κανονικά στο ιατρείο του.

Απο την άλλη ο παιδίατρος είναι μικρός. Μου αρέσει όμως γιατί θα την αναλάβει νεογέννητο και θα την αφήσει έφηβη και είναι πολύ κατά των φαρμάκων. πέρα απο αντιπυρετικό δεν μας έχει χορηγήσει τίποτα άλλο.

Και στις δυο περιπτώσεις οι γιατροί ΄΄ηταν συστημένοι, δεν πήγα στην τύχη και ευτυχώς έμεινα ικανοποιημένη.

γεια σου χριστινάκι,ωραία περάσατε δλδ..πτώμα είσαι...

τυροπιτάρια,όχι τυροπιτάκια,είναι διαφορετικά,τα φτιάξαμε στο τσακ μπαμ με τον άντρα μου.

είναι ευβοιώτικα...

το συκώτι κι εμένα δεν μου πολυαρέσει,αλλά κάνει καλό,έχω θέμα με το σίδηρο,είχα καιρό να το κάνω,αλλά κοκκινιστό γίνεται πολύ νόστιμο,με ρύζι.

έβαλα και μαυροδάφνη κρασί...

έδωσα και της μικρής λίγο,αλλά μασούσε πόση ώρα,έφαγε ρύζι και σαλτσούλα.

και λίγο βραστό κοτόπουλο από χθες.

ότι και να της δώσω θα το φάει...μα τι παιδί!!

αύριο θα φάει ψαρόσουπα κι εμείς ξανά συκώτι.

Διαφημίσεις

επισης δεν αναλωνεται στο να μου λεει πραγματα που δεν χρειαζονται..θα θελα να ηταν πιο μπλα μπλας αλλα τελικα αυτο στην ουσια δεν οφελει..

και ο δικός μου έτσι είναι. λακωνικός!

Γειά σου cristin!

Καληνύχτα κοριτσάκια!

κι εγώ που πήγα στο δημόσιο,πήγα συστημένη σε έναν γιατρό,τον είχα δει ήδη κάποιες φορές,είχε δει όλες μου τις εξετάσεις,και κλείσαμε ραντεβού και με ανέλαβε αυτός.

αλλά και πάλι όλα στη τύχη είναι πια...

πάω κι εγώ να δω μάστερσεφ!

κι εγώ που πήγα στο δημόσιο,πήγα συστημένη σε έναν γιατρό,τον είχα δει ήδη κάποιες φορές,είχε δει όλες μου τις εξετάσεις,και κλείσαμε ραντεβού και με ανέλαβε αυτός.

αλλά και πάλι όλα στη τύχη είναι πια...

πάω κι εγώ να δω μάστερσεφ!

Αν μου έλεγε ο γιατρός μου να γεννήσω με αυτόν όμως στο δημόσιο θα πήγαινα. Αλλά να πάω και να με αναλάβει ο κάθε εφημερεύον με τρομάζει.

Πάω να δω πακέτο!

γεια σας κοριτσάκια!! η γιωτούλα βγήκε,είδα στο fb.

πως τα περάσατε σήμερα?

εμείς πήγαμε για καφεδάκι,όχι κέντρο όμως γιατί είχε παρέλαση και κόσμο.

μια ήλιο,μια συννεφιά,από το μεσημέρι σπίτι,χαλαρά!!

Eμείς καφέ στην αδελφή μου (ο Γιάννος τρόμαξε όταν είδε το μπούγιο, ήταν 2 αδελφές με συζύγους, 4 παιδιά η μία, 2 η άλλη, πεθερά της μίας, κουνιάδος της μίας, πεθερικά δικά μου ΚΑΙ γονείς μου!!!), αναβλήθηκε η παρέλαση λόγω βροχής, φαγητό σε ταβέρνα, σπίτι κι αραλίκι.

αλλα εκνευριστηκα χθες...ολα τα χω αυτα μου ελειπαν..οι εξυπναδες του καθενα ηλιθιου, αμορφωτου φωτεινου παντογνωστη..

αει σιχτηρ..

Βαθιές ανάσες κι άστους να λένε!!!

κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα...

Ωχ, ελπίζω να μην μας βρει! :tongue:

βλέπεις πακέτο?

και μετά λέτε για μένα με τα κλαψιάρικα!!

Θα πούμε και γι' αυτήν, μην ανησυχείς! :tongue:

Αχ, η θέρμανση που λέγατε είναι ο καημός μου σ' αυτό το σπίτι! Κεντρική, σε μια πολυκατοικία που δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε για το παραμικρό! Εδώ το ασανσέρ ήταν 4 μήνες χαλασμένο!!!

Πέρσι τ' ανάψαμε Νοέμβριο, με το ζόρι!!!! Φέτος να δούμε τι θα γίνει. Και να φανταστείτε, κάνανε τη μετατροπή για αέριο (ναι, αέριο έχει), δεν κάνανε ατομικό κι ο καθένας να ησυχάσουμε!!! Το παλεύουμε, να δούμε πότε θα καταφέρουμε να πάρουμε το ΟΚ απ' όλους και να τα κάνουμε όλοι ατομικά.

καληνυχτα κοιτσοπουλα!απο αυριο παλι...

Καληνύχτα σου κουρασμένο κοριτσάκι!

Εγώ αύριο πήρα άδεια απ' τη σημαία και θα κάτσω σπίτι με τον γιόκα μου. :D

Ελπίζω να 'χει καλό καιρό (έτσι είπε), να κατέβουμε λίγο στη γειτονιά, να πάω να κάνω μικροψώνια, να πάρω κάτι παπούτσια από τσαγκάρη που κλείσανε βδομάδα, κλπ.

Φιλιά σε όλες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αν μου έλεγε ο γιατρός μου να γεννήσω με αυτόν όμως στο δημόσιο θα πήγαινα. Αλλά να πάω και να με αναλάβει ο κάθε εφημερεύον με τρομάζει.

Πάω να δω πακέτο!

Γι' αυτό όταν ξέρεις ότι είναι καισαρική (δηλαδή σε δεύτερα παιδιά συνήθως) πας στάνταρ σε δημόσιο, που είναι με ραντεβού!

Μιαμαμα κι εγώ έτσι έκανα, συστημένο από συγχωριανές μου γιατρό στα Γιαννιτσά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...