Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου..! Αρχικά μιλάμε για βλαστοκυστες 5ης μέρας. Και για ενδομήτριο πάνω από 9 και στις δυο ετ. Στην πρώτη ετ που έπιασα τον γιο μου, είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Και τώρα που είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο, έβαλα δύο 4ΑΑ.

Αφού ακούτε και ραπ, όλα καλά! Είστε προχωρημένοι!! Χαχ Εμείς ακόμα cocomelon και superinia ακούμε!! Λοιπόν.. όσον αφορά τα συμπτώματα, έχω απ' όλα μεν ΑΛΛΑ ευτυχώς ηρέμησαν οι εντονες ναυτίες εδώ και 3 μέρες, γιατί πήρα τη μεγάλη απόφαση να βάζω το utrogestan κολπικά! Βέβαια αν με δεις το πώς είναι η φάτσα μου την ώρα που το βάζω κολπικά.. σα να έχω πιει ντεπον αναβραζον! Δεν μπορώ καθόλου, αλλά με βοήθησε πολύ στην ανακατωσουρα.. οπότε αξίζει τον κόπο!. 

Τα πάντα ακούμε μόνο cocomelon δεν θέλει. Βέβαια θέλει και ποιότητα και ακούμε λάχανα και χαχανα φουλ. Ουράνιο τόξο, μπαμπαλου, λατρεύουμε πατάτα και 10 καβουράκια. Αλλά χορεύουμε και τα ραπ, και τα rnb μην σας πω πως νεογέννητο ηρεμούσε με ρέγκε. 
      Α πάλι καλά. Αν έφταιγαν τα ουτρο για την ναυτία καλά έκανες! 

Πώς είναι να είσαι έγκυος και να έχεις και άλλο παιδί; 

πρίν από 23 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω..! Παλαιότερα στα νιάτα μας δεν μας έβρισκαν κάτι. Εντόπισα κάποια στιγμή ότι τα ωάρια μου έσπαγαν νωρίτερα, πριν ωριμάσουν. Δεν το έψαξα γιατί μας είχαν τύχει διάφορα ωστόσο, και είχε ήδη απομακρυνθεί το ενδεχόμενο παιδιού για άλλους λόγους. Αργότερα αρρώστησε ο άντρας μου κ έκανε χημειοθεραπείες. Καταψυξαμε σπερμα να υπάρχει, χωρίς να το πολύσκεφτούμε. Ε και τελικά χρειάστηκε!

Πώς ανακάλυψες ότι σπάνε νωρίτερα τα ωάρια σου οπότε φαντάζομαι ότι ήταν και ανώριμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα χω παρει και κρανιο με την κουμπαρα μου γιατι ηρθαν χθες μετα απο ποσο καιρο (η κοπελια ηταν απο τις τυχερες που εκανε με ενα...βηξιμο δυο παιδια σε δυο χρονια μεσα χωρις ποτε κανενα προβλημα) και ο ανδρας της (αν δεν ταιριαζαν δεν θα συμπεθεριαζαν) αρχισε να με δασκαλευει του τυπου:

"αντε πηγαινε στο Μητερα, στο υπογειο, στο μειον 2 κανουν υπερηχους (λες και εκει θα το κανω τσαμπα!!) και αν δε ζει θα στο παρουν αμεσως τσακ μπαμ"

καθως πιστευουν οτι ο γιατρος μου ειναι εκμεταλλευτης και υπευθυνος οσων μου συμβαινουν :|:?

απλα.. δεν συνεχισα καν τη συζητηση

ΕΝΑ μα ΕΝΑ απο αυτα που μου χουν συμβει να χαν περασει...ΚΟΥΒΕΝΤΑ δεν θα τολμουσαν να πουν

Και παντα λεω οτι τους ανθρωπους που δεν ξερουν γιατι δεν τα περασαν τους συγχωρω λογω αγνοιας.. οταν ομως το παραχεζ... ειναι απλα ασυγχωρητοι..

και επειδη καποιοι ανθρωποι τοσο μπορουν μονο να σκεφτονται και ακομη και επιχειρηματα επιστημονικα να τους παραθεσεις και παλι λαθος θα σαι απλα δεν αξιζει τον κοπο να ασχολησε μαζι τους..

αλλα εκνευριστηκα χθες...ολα τα χω αυτα μου ελειπαν..οι εξυπναδες του καθενα ηλιθιου, αμορφωτου φωτεινου παντογνωστη..

αει σιχτηρ..

'ισως κάποιες στιγμές είναι φρόνημο να είσαι πιο ''μυστικοπαθής''. οχι για να μη σε γλωσσοφάνε, ματιάσουν κλπ κλπ, αλλά για να μην βρεθείς στη θέση τυ απολογούμενου κι απο πάνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

'ισως κάποιες στιγμές είναι φρόνημο να είσαι πιο ''μυστικοπαθής''. οχι για να μη σε γλωσσοφάνε, ματιάσουν κλπ κλπ, αλλά για να μην βρεθείς στη θέση τυ απολογούμενου κι απο πάνω.

δεν μπορω να ειμαι ετσι..δυστυχως..και οσες φορες το κανα, καιρο μετα οταν ειχα ξεπερασει το οποιο θεμα μου και παλι το κοινοποιουσα..

γενικα ειμαι ανθρωπος που με ανακουφιζει να συζηταω αυτα που με απασχολουν και βεβαια πληρωνω το σχετικο τιμημα.. so far με το να ακουω βλακειες απο ανθρωπους που δεν στοιχειωδη ευγενεια πρωτα απο ολα και διακριτικοτητα..

μπουρδες ΟΛΟΙ λεμε αλλα το θεμα της αδιακρισιας ειναι καθαρα στοιχειο συμπεριφορας..αλλος το χει αλλος δεν το χει..

By the way η μικρη εχει διαρροια τρεις μερες τωρα ελεγα οτι την ξεπατωσα με κατι φυσικους χυμους και το σπανακορυζο αλλα μαλλον εχει ελαφρως κρυωσει..

Ευα περαστικα σας και να μην ξαναχρειαστει να πατε στο παλιονοσοκομειο..

λοιπον.. καλο βραδυ, παω να κοιμησω τη μικρη και να ετοιμαστω για αυριο που δουλευω..

αχ κι εγώ έτσι σκέφτομαι με το νηπιαγωγείο...ε ρε κλάμα!!

προσπ καλώς την...πάλι δουλειές εσύ?

είναι μερικοί άνθρωποι στη συμπαράσταση "πρώτοι"

ωραία και πες ότι είναι εκμεταλλευτής ο γιατρός(όλοι είναι για μένα,γιατί κι ο πρώην δικός μου με έδιωξε μια εβδομάδα πριν γεννήσω,έχει δει κι ο άντρας μου πολλά)

αυτός φταίει που σου έχουν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα στις εγκυμοσύνες?

τι κάνει δλδ?μην λέμε κι ότι θέλουμε...

αν ήθελε φράγκα θα σου έλεγε να κάνεις εξωσωματική ή δεν ξέρω τι άλλο...

και εγώ κάποια στιγμή μες στο χειμώνα την είχα 10 μέρες με δοιάρια και τίποτα άλλο. Ήταν ίωση. Περιττό να σας πώ πώς είχε γίνει ο κωλαρίκος της....σαν της μαϊμούς και λίγο λέω.

Περαστικά και στην Χριστούλα αν πρόκειται για ίωση και καλή ξεκούραση προσπ.

Εγώ σχετικά ξεκούραστη είμαι. Ασχολήθηκα ένα δυωράκι με τα καλοριφέρ. Τα άνοιξε ο άντρας μου , τα καθάρισα και άλλαξα φίλτρα να τα έχω έτοιμα για άναμμα. Ακόμα κλιματιστικό ανάβουμε γιατί δεν τα καινε και οι άλλοι και θα πληρώσουμε όλο το πετρέλαιο μόνοι μας αν καίει μόνο για μας ο καυστήρας που ήμαστε και στον τέταρτο.Ένα δυωράκι σκούπισμα , σφουγγάρισμα και ξεσκόνισμα και μετά στην μαμά μου για φαγητό και τεμπελιά.

Θα περιμένω να δω το πακέτο που το άλλαξαν ώρα, στις 11.Τουλάχιστον σήμερα αντέχω....

Διαφημίσεις

βλέπεις πακέτο?

και μετά λέτε για μένα με τα κλαψιάρικα!!

εμείς ακόμα δεν έχουμε ανάψει καλοριφέρ,έχουμε στο σπίτι 20-21 βαθμούς,αλλά βλέπω πέφτει σιγά σιγά η θερμοκρασία,τώρα έχουμε πετρέλαιο μόνο για ζεστό νερό,έτσι κι ανάψουμε καλοριφέρ θα χρειαστεί να βάλουμε και δεν υπάρχει ρευστό,ευτηχώς που έχουμε δικό μας καυστήρα!!

πρέπει να στρώσω τα χαλιά,να μην κρυώσει πολύ το σπίτι,θα πάρω αύριο να μάθω το ποσό που πρέπει να δώσω για να τα παραλάβω,μπας και μέχρι την δευτέρα τα έχουμε τα λεφτά.

έτσι είμασταν στην αθήνα,βίκυ στον 3ο και κανείς δεν άναβε καλοριφέρ...μόνο εμείς...

βλέπεις πακέτο?

και μετά λέτε για μένα με τα κλαψιάρικα!!

εμείς ακόμα δεν έχουμε ανάψει καλοριφέρ,έχουμε στο σπίτι 20-21 βαθμούς,αλλά βλέπω πέφτει σιγά σιγά η θερμοκρασία,τώρα έχουμε πετρέλαιο μόνο για ζεστό νερό,έτσι κι ανάψουμε καλοριφέρ θα χρειαστεί να βάλουμε και δεν υπάρχει ρευστό,ευτηχώς που έχουμε δικό μας καυστήρα!!

πρέπει να στρώσω τα χαλιά,να μην κρυώσει πολύ το σπίτι,θα πάρω αύριο να μάθω το ποσό που πρέπει να δώσω για να τα παραλάβω,μπας και μέχρι την δευτέρα τα έχουμε τα λεφτά.

έτσι είμασταν στην αθήνα,βίκυ στον 3ο και κανείς δεν άναβε καλοριφέρ...μόνο εμείς...

το βλέπω ανελειπώς. κλαψιάρικο αλλά αληθινό.

και εγώ απο βδομάδα μάλλον θα πω να μου φέρουν τα χαλιά. Βλέπω να δίνω κανένα κατοστάρικο...Πάω γιατί με τραβάει η αγεωργίτσα και φωνάζει μαμά έλα. Θέλει να κάνει μπανιο. ΄Τώρα φωνάζει άτου (άστο) , το λάπτοπ εννοεί..

κοιμηθηκε..

λοιπον miamama να σου πω.. μολις τους ειπα οτι τρεις φορες που πηγα δεν μου πηρε μια για επισκεψη εκει μονο ειπε ο βλακας "Α?! Παλι καλα!!"

Μου φερονται λες και ειμαι σε ηλικια να μην μπορω να αποφασιζω αν ο αλλος μου κανει η οχι...

και στο φιναλε ο γιατρος μου εχει προλαβει καποια πραγματα απο εμπειρια, εκανα και ενα παιδι μαζι με αυτον (οχι με την κυριολεκτικη εννοια!!:tongue:) και σαφως αν αποσκοπουσε στα φραγκα θα ειχε αλλες γνωστες τακτικες..

αν ειναι δυνατον να προσπαθεις να δημιουργησεις τυψεις στον αλλο..

οπως ο πατερας μου (καλος και αυτος..) η πρωτη του κουβεντα ηταν

" ο γιατρος σου τι ευθυνη εχει για αυτο που συνεβει???" :shock:

αλλη βλακεια θα πει κανεις???

αυτος φταιει που το εμβρυο 6 εβδομαδων αποφασισε να μην ζησει..η δεν ηταν αρκετες οι βιταμινες που επαιρνα..ρε δεν παμε καλα..

οτι κατεβαζει η κουτρα του καθενος..

οσο για τα κουμπαρια μου αν σας πω οτι στη γεννα του βαφτησιμιου μου ειχαν εναν γιατρο μεγαλο σε ηλικια που τους ξεγεννησε σε ιδιωτικο και ασχετα που η κοπελα τον εμπιστευοταν ο ανδρας της ειχε λυσσαξει σε ολη την εγκυμοσυνη μεχρι και στη γεννα μαζι του γιατι δεν τον πηγαινε απο την φατσα και μονο..

εκατσε εντωμεταξυ και στην καισαρικη γδαρθηκε λιγο το κεφαλι του μικρου με την τομη και αστα να πανε..

αλλαξαν γιατρο στη δευτερη γεννα και πηγαν σε δημοσιο για να μη πληρωνουν ιδιωτικο προπαντων..αλλα ο Θεος, η τυχη..whatever τους τα φερε βολικα..

εγω αυτη τη στιγμη ειναι δυνατον να φυγω απο το γιατρο που με ξερει εγκυμοσυνες τωρα και να παω να μου κανει εκτρωση ο καθε αγνωστος που μπορει να με πετσοκοψει??

Θελω να καταληξω οτι δεν θελει και πολυ φιλοσοφια για να καταλαβεις απλα πραγματα.. αλλα ειπαμε.. οσα κατεβαζει η κουτρα σου..

τα χω παρει..προφανως.. ας τα αφησω..:tongue:

το βλέπω ανελειπώς. κλαψιάρικο αλλά αληθινό.

και εγώ απο βδομάδα μάλλον θα πω να μου φέρουν τα χαλιά. Βλέπω να δίνω κανένα κατοστάρικο...Πάω γιατί με τραβάει η αγεωργίτσα και φωνάζει μαμά έλα. Θέλει να κάνει μπανιο. ΄Τώρα φωνάζει άτου (άστο) , το λάπτοπ εννοεί..

κι εγώ μόλις την έβαλα την μικρή για ύπνο...

άργησα σήμερα.

το μενού έχει τυροπιτάρια,θα τα βάλω κι αυτά στα μπλογκ αύριο.

το μεσημέρι φάγαμε συκώτι κοκκινιστό,λουκουμάτο!!

Διαφημίσεις

προσπ άδικο δεν έχεις,έχεις μια ιστορία...κάτσε εκεί που είσαι...

καλά όλες οι βλακείες ειπώθηκαν...τι να πεις...

δεν μπορώ τους μεγάλους σε ηλικία γιατρούς με τίποτα...

πάντως προσωπικά δεν δίνω λεφτά σε γιατρό και ιδιωτικό με τίποτα...

αν είχα κάποιο πρόβλημα θα έβρισκα έναν καλό γιατρό(σχετικό βέβαια) και θα έμενα μέχρι τέλους.

είναι ψυχοφθόρο ,να έχεις τα θέματα σου και να είσαι και με τον κάθε άγνωστο...

γράψε κανονικά τις βλακείες τους...

θυμάμαι όταν είχε γεννήσει η κουμπάρα μου τις έσπασαν τα νερά,αλλά έπρεπε να κάνει καισαρική,36η εβδομάδα,και όλοι την ρωτούσαν τι έκανε κι έσπασαν τα νερά!!!

μα κάτι βλακείες!!!!!!!!

σημερα εχω ψοφησει...

φαγαμε σε σπιτι γνωστων το μεσημερι και ετρεχα ξοπισω του Μανωλιου ,με την μικρη παραμασχαλα....!γυρισαμε στις 4 και σκεφτομουν ποσο πολυ θελω να κοιμηθω εστω και για μιση ωριτσα.ο μικρος κοιμηθηκε στο αυτοκινητο για 2 λεπτα και τελος!!!!δεν ξανακοιμηθηκε .....στη μεταφορα καθισμα αυτοκινητου -κουνια ,ειχε ανοιξει το ματι γαριδα και εχει κανει του κοσμου τις αταξιες μεχρι και πριν καμια ωρα ,οπου και κοιμηθηκε....

και τωρα δεν νυσταζω ,απο την υπερενταση.....

προσπ,τελεια η τουρτα!

κι εγω βλεπω Πακετο και ο αντρας μου βλαστημαει...ευτυχως που εχω και μια μικρη ,παλια τηλεοραση στην κρεβατοκαμαρα και κλαιω με την ησυχια μου!;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

κι εγώ μόλις την έβαλα την μικρή για ύπνο...

άργησα σήμερα.

το μενού έχει τυροπιτάρια,θα τα βάλω κι αυτά στα μπλογκ αύριο.

το μεσημέρι φάγαμε συκώτι κοκκινιστό,λουκουμάτο!!

εχω θεμα με το συκωτι ,δεν τρωει που να με δερνουνε:tongue::tongue::tongue:

τετοια ωρα θα φτιαξεις τυροπιτακια???:shock:

προσπ,στα παλαιοτερα των υποδηματων σου!δεν φτανουν τα προβληματα,εχουμε και τους ξερολες ....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

σημερα εχω ψοφησει...

φαγαμε σε σπιτι γνωστων το μεσημερι και ετρεχα ξοπισω του Μανωλιου ,με την μικρη παραμασχαλα....!γυρισαμε στις 4 και σκεφτομουν ποσο πολυ θελω να κοιμηθω εστω και για μιση ωριτσα.ο μικρος κοιμηθηκε στο αυτοκινητο για 2 λεπτα και τελος!!!!δεν ξανακοιμηθηκε .....στη μεταφορα καθισμα αυτοκινητου -κουνια ,ειχε ανοιξει το ματι γαριδα και εχει κανει του κοσμου τις αταξιες μεχρι και πριν καμια ωρα ,οπου και κοιμηθηκε....

και τωρα δεν νυσταζω ,απο την υπερενταση.....

προσπ,τελεια η τουρτα!

κι εγω βλεπω Πακετο και ο αντρας μου βλαστημαει...ευτυχως που εχω και μια μικρη ,παλια τηλεοραση στην κρεβατοκαμαρα και κλαιω με την ησυχια μου!;)

εχετε πλακα..

εγω το Πακετο το βλεπω σπανια και δεν το πολυπιστευω..ειλικρινα το λεω.. επισης δεν εχω λογους να κλαιω..εχω αλλα δραματα να σκεφτομαι αν θελω..no more tears for Helectra!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...