Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου..! Αρχικά μιλάμε για βλαστοκυστες 5ης μέρας. Και για ενδομήτριο πάνω από 9 και στις δυο ετ. Στην πρώτη ετ που έπιασα τον γιο μου, είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Και τώρα που είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο, έβαλα δύο 4ΑΑ.

Αφού ακούτε και ραπ, όλα καλά! Είστε προχωρημένοι!! Χαχ Εμείς ακόμα cocomelon και superinia ακούμε!! Λοιπόν.. όσον αφορά τα συμπτώματα, έχω απ' όλα μεν ΑΛΛΑ ευτυχώς ηρέμησαν οι εντονες ναυτίες εδώ και 3 μέρες, γιατί πήρα τη μεγάλη απόφαση να βάζω το utrogestan κολπικά! Βέβαια αν με δεις το πώς είναι η φάτσα μου την ώρα που το βάζω κολπικά.. σα να έχω πιει ντεπον αναβραζον! Δεν μπορώ καθόλου, αλλά με βοήθησε πολύ στην ανακατωσουρα.. οπότε αξίζει τον κόπο!. 

Τα πάντα ακούμε μόνο cocomelon δεν θέλει. Βέβαια θέλει και ποιότητα και ακούμε λάχανα και χαχανα φουλ. Ουράνιο τόξο, μπαμπαλου, λατρεύουμε πατάτα και 10 καβουράκια. Αλλά χορεύουμε και τα ραπ, και τα rnb μην σας πω πως νεογέννητο ηρεμούσε με ρέγκε. 
      Α πάλι καλά. Αν έφταιγαν τα ουτρο για την ναυτία καλά έκανες! 

Πώς είναι να είσαι έγκυος και να έχεις και άλλο παιδί; 

πρίν από 23 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω..! Παλαιότερα στα νιάτα μας δεν μας έβρισκαν κάτι. Εντόπισα κάποια στιγμή ότι τα ωάρια μου έσπαγαν νωρίτερα, πριν ωριμάσουν. Δεν το έψαξα γιατί μας είχαν τύχει διάφορα ωστόσο, και είχε ήδη απομακρυνθεί το ενδεχόμενο παιδιού για άλλους λόγους. Αργότερα αρρώστησε ο άντρας μου κ έκανε χημειοθεραπείες. Καταψυξαμε σπερμα να υπάρχει, χωρίς να το πολύσκεφτούμε. Ε και τελικά χρειάστηκε!

Πώς ανακάλυψες ότι σπάνε νωρίτερα τα ωάρια σου οπότε φαντάζομαι ότι ήταν και ανώριμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ENA γρήγορο γειά AΠO μένα.EIMAΣTE AKOMA NOΣOKOMEIO KAI ΣHMEPA ΔEN έκανε ΠYPETO.AN συνεχίσει έτσι KI AN ξεκινήσει NA τρώει ίσως MEXPI THN ΠAPAΣKEYH BΓOYME.σορυ ΣOY γράφω έτσι περίεργα AΛΛA EIMAI AΠO TO κινητό κλέψει κλέψει. Μαεστρια MOY πραγματικά λυπήθηκα ΓIA OTI ΣOY συνέβει.χρόνια ΠOΛΛA ΣE όσες είχατε επέτειο.NA είστε ευτυχισμένες.ΣAΣ ΦIΛΩ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ENA γρήγορο γειά AΠO μένα.EIMAΣTE AKOMA NOΣOKOMEIO KAI ΣHMEPA ΔEN έκανε ΠYPETO.AN συνεχίσει έτσι KI AN ξεκινήσει NA τρώει ίσως MEXPI THN ΠAPAΣKEYH BΓOYME.σορυ ΣOY γράφω έτσι περίεργα AΛΛA EIMAI AΠO TO κινητό κλέψει κλέψει. Μαεστρια MOY πραγματικά λυπήθηκα ΓIA OTI ΣOY συνέβει.χρόνια ΠOΛΛA ΣE όσες είχατε επέτειο.NA είστε ευτυχισμένες.ΣAΣ ΦIΛΩ.

Eυχαριστώ Ευάκι! Περαστικά, με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας και καλή ξεκούραση. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Περαστικα Ευα μου!!! Τα μικρουλια στο νοσοκομειο ειναι οτι χειροτερο..

Εμενα εχουν παιξει τα νευρα μου..Πρεπει ολα να γινονται αμεσως, κανεις αλλος δεν κανει τιποτα αλλο εδω μεσα, η μαμα μου τα χει δει ολα με τη μικρη και ολη μερα λειπω! Το σπιτι μας ειναι αχουρι κανονικο!! Ουτε να ηρεμησω μπορω , ουτε καν να ξεκουραστω..Μου την εχει δωσει..Περιμενω να ερθει η 17 Νοεμβρη!!!!

Φιλακια σε ολες..Καλα να περασετε αυριο..Εγω θα εχω και αυριο καποια ιδιαιτερα!!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα από το Αιγάλεω... το πόοοσοοο βαριέμαι σήμερα δεν λέγεται. Ευτυχώς το πρωί πήγα με το Θοδωρή στον παιδότοπο να πιώ καφέ με τη μαμά δύο συμμαθητών του που την συμπαθώ πολύ και πέρασα ευχάριστα ένα δίωρο.

Ηρθα μετά σπίτι, έφερε κι ο μπαμπάς μου τη μικρή από τις κούνιες, φάγαμε και τωρα όλοι έχουν ξαπλώσει και εγώ από τη μια θέλω να ξαπλώσω και από την άλλη έχω ένα βουνό ρουχα για σίδερο.

Αυριο θέλω το απόγευμα να πάω με τη μητέρα μου να πάρουμε παπούτσια στα παιδιά, εστειλε χρήματα ο παππούς μου.

Γεννά και μια φίλη και πρέπει να φτιάξω μια diaper cake αφού θα πάμε να την δούμε την κυριακή!!!!! Αυτά τα νεα...

Ευακι δεν κατάλαβα οτι η μικρή νοσηλεύτηκε. Νόμιζα πώς πήγατε απλώς για εξετάσεις.Περαστικά και πάλι. Γρήγορα στο σπιτάκι σας και αν μπορέσεις να κλέψεις λίγο χρόνο περιμένουνε νέα!

γεια σας κοριτσάκια!! η γιωτούλα βγήκε,είδα στο fb.

πως τα περάσατε σήμερα?

εμείς πήγαμε για καφεδάκι,όχι κέντρο όμως γιατί είχε παρέλαση και κόσμο.

μια ήλιο,μια συννεφιά,από το μεσημέρι σπίτι,χαλαρά!!

γειά σου Χριστινάκι! Εμείς δεν πήγαμε στην παρέλαση, φιλοξενούμε και την στρατιωτική, αλλά χάλια ο καιρός. Δεν ήταν για έξω απο το σπίτι. Πήγαμε για φαγητό στης μαμάς μου και μετά πάλι σπιτάκι.

Χθες πήγαμε και εμείς στο νηπιαγωγείο που είχε γιορτή. μόλις κατεβήκαμε για να πάμε έβρεχε καρεκλοπόδαρα. Καρότσι δεν μπορούσα να πάρω, στο χέρι τί να πρωτοκρατήσω, την μικρή, την τσάντα μου, το παγούρι της ή την ομπρέλα? Ευτυχώς είχα παρκάρει έξω απο το σπίτι ακριβώς επομένως την φόρτωσα και πήγαμε, αλλιώς θα αναγκαζόμουν να γυρίσω πίσω και θα στεναχωριόταν ο Μάριος ο καημένος.

Διαφημίσεις

όποτε πηγαίνω σε γιορτούλες του νηπιαγωγείου συγκινούμαι.

Τον ξέρω απο τεσσάρων μηνών και όσο σκέφτομαι ότι θα καμαρώνω την Γεωργίτσα μου εκεί πάνω με τα φουστανάκια της και τις κοτσιδούλες της, μαγαλώνει ακόμα πιο πολύ η συγκίνηση.

Την Τρίτη μας έκανε άψογη μέρα. Ηλιόλουστη και ζεστή αλλά απο χθες κοντεύουμε να σαπίσουμε. Σε λίγο με γαλότσες θα κυκλοφορούμε.

hello!

Εμεις τιποτε ιδιαιτερο σημερα.. το πρωι εκανα δουλειες και νωρις το μεσημερι πηγα τη μικρη στη μανα μου και μετα βουρ στο εξοχικο για να δουμε το σπιτι μιας και εχει προβληματα η οροφη και ο συζυγος επλυνε τις βεραντες και εγω καθαρισα μεσα το σπιτι και στρωσαμε τα πρωτα χαλια.

Την αλλη φορα εχω να κανω κουζινα (μετα το ατυχημα με τις κατσαριδες ειναι αναστα ο Κυριος) και να στρωσω το υπνοδωματιο. Εβαλε κρυο εκει και αφου καναμε μια σταση σε ενα ψητοπωλειο και σαβουριασαμε κατι τεραστια σουβλακια και ηπιαμε και ενα τεταρτακι κρασακι και χαλαρωσαμε (νωριτερα ειχαμε τσακωθει για τα κωλοοικονομικα) γυρισαμε και πηραμε τη μικρη στον σπιτι..

οσο για το αλλο θεμα ακομη τιποτε..σα να μη συμβαινει τιποτε.

αυριο το μεσημερι εχω να παω στο γιατρο να με δει παλι.. τι να δει δεν ξερω αφου υποτιθεται οτι το εμβρυο δεν ζει..και λογικα θα μου ορισει ποτε θα μπω μεσα για την αποξυνση..

αντε περαστικα μας και καλα ξοδευματα..

τα χω παρει και κρανιο με την κουμπαρα μου γιατι ηρθαν χθες μετα απο ποσο καιρο (η κοπελια ηταν απο τις τυχερες που εκανε με ενα...βηξιμο δυο παιδια σε δυο χρονια μεσα χωρις ποτε κανενα προβλημα) και ο ανδρας της (αν δεν ταιριαζαν δεν θα συμπεθεριαζαν) αρχισε να με δασκαλευει του τυπου:

"αντε πηγαινε στο Μητερα, στο υπογειο, στο μειον 2 κανουν υπερηχους (λες και εκει θα το κανω τσαμπα!!) και αν δε ζει θα στο παρουν αμεσως τσακ μπαμ"

καθως πιστευουν οτι ο γιατρος μου ειναι εκμεταλλευτης και υπευθυνος οσων μου συμβαινουν :|:?

απλα.. δεν συνεχισα καν τη συζητηση

ΕΝΑ μα ΕΝΑ απο αυτα που μου χουν συμβει να χαν περασει...ΚΟΥΒΕΝΤΑ δεν θα τολμουσαν να πουν

Και παντα λεω οτι τους ανθρωπους που δεν ξερουν γιατι δεν τα περασαν τους συγχωρω λογω αγνοιας.. οταν ομως το παραχεζ... ειναι απλα ασυγχωρητοι..

και επειδη καποιοι ανθρωποι τοσο μπορουν μονο να σκεφτονται και ακομη και επιχειρηματα επιστημονικα να τους παραθεσεις και παλι λαθος θα σαι απλα δεν αξιζει τον κοπο να ασχολησε μαζι τους..

αλλα εκνευριστηκα χθες...ολα τα χω αυτα μου ελειπαν..οι εξυπναδες του καθενα ηλιθιου, αμορφωτου φωτεινου παντογνωστη..

αει σιχτηρ..

hello!

Εμεις τιποτε ιδιαιτερο σημερα.. το πρωι εκανα δουλειες και νωρις το μεσημερι πηγα τη μικρη στη μανα μου και μετα βουρ στο εξοχικο για να δουμε το σπιτι μιας και εχει προβληματα η οροφη και ο συζυγος επλυνε τις βεραντες και εγω καθαρισα μεσα το σπιτι και στρωσαμε τα πρωτα χαλια.

Την αλλη φορα εχω να κανω κουζινα (μετα το ατυχημα με τις κατσαριδες ειναι αναστα ο Κυριος) και να στρωσω το υπνοδωματιο. Εβαλε κρυο εκει και αφου καναμε μια σταση σε ενα ψητοπωλειο και σαβουριασαμε κατι τεραστια σουβλακια και ηπιαμε και ενα τεταρτακι κρασακι και χαλαρωσαμε (νωριτερα ειχαμε τσακωθει για τα κωλοοικονομικα) γυρισαμε και πηραμε τη μικρη στον σπιτι..

οσο για το αλλο θεμα ακομη τιποτε..σα να μη συμβαινει τιποτε.

αυριο το μεσημερι εχω να παω στο γιατρο να με δει παλι.. τι να δει δεν ξερω αφου υποτιθεται οτι το εμβρυο δεν ζει..και λογικα θα μου ορισει ποτε θα μπω μεσα για την αποξυνση..

αντε περαστικα μας και καλα ξοδευματα..

Καλώς την .Κάνατε μεγάλη βόλτα δηλαδή...

Καλώς την .Κάνατε μεγάλη βόλτα δηλαδή...

καπως ετσι..ηταν καλα για υπνο.. και με πηρε κιολας στον καναπε κανα 20λεπτο με το μπουφαν γιατι για τοσες λιγες ωρες δεν ειχαμε θερμανση..

αλλα σκεφτομαι να παω να κατσω λιγες μερες αν κατσει μετα την επεμβαση..θα δω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...