Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου..! Αρχικά μιλάμε για βλαστοκυστες 5ης μέρας. Και για ενδομήτριο πάνω από 9 και στις δυο ετ. Στην πρώτη ετ που έπιασα τον γιο μου, είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Και τώρα που είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο, έβαλα δύο 4ΑΑ.

Αφού ακούτε και ραπ, όλα καλά! Είστε προχωρημένοι!! Χαχ Εμείς ακόμα cocomelon και superinia ακούμε!! Λοιπόν.. όσον αφορά τα συμπτώματα, έχω απ' όλα μεν ΑΛΛΑ ευτυχώς ηρέμησαν οι εντονες ναυτίες εδώ και 3 μέρες, γιατί πήρα τη μεγάλη απόφαση να βάζω το utrogestan κολπικά! Βέβαια αν με δεις το πώς είναι η φάτσα μου την ώρα που το βάζω κολπικά.. σα να έχω πιει ντεπον αναβραζον! Δεν μπορώ καθόλου, αλλά με βοήθησε πολύ στην ανακατωσουρα.. οπότε αξίζει τον κόπο!. 

Τα πάντα ακούμε μόνο cocomelon δεν θέλει. Βέβαια θέλει και ποιότητα και ακούμε λάχανα και χαχανα φουλ. Ουράνιο τόξο, μπαμπαλου, λατρεύουμε πατάτα και 10 καβουράκια. Αλλά χορεύουμε και τα ραπ, και τα rnb μην σας πω πως νεογέννητο ηρεμούσε με ρέγκε. 
      Α πάλι καλά. Αν έφταιγαν τα ουτρο για την ναυτία καλά έκανες! 

Πώς είναι να είσαι έγκυος και να έχεις και άλλο παιδί; 

πρίν από 23 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω..! Παλαιότερα στα νιάτα μας δεν μας έβρισκαν κάτι. Εντόπισα κάποια στιγμή ότι τα ωάρια μου έσπαγαν νωρίτερα, πριν ωριμάσουν. Δεν το έψαξα γιατί μας είχαν τύχει διάφορα ωστόσο, και είχε ήδη απομακρυνθεί το ενδεχόμενο παιδιού για άλλους λόγους. Αργότερα αρρώστησε ο άντρας μου κ έκανε χημειοθεραπείες. Καταψυξαμε σπερμα να υπάρχει, χωρίς να το πολύσκεφτούμε. Ε και τελικά χρειάστηκε!

Πώς ανακάλυψες ότι σπάνε νωρίτερα τα ωάρια σου οπότε φαντάζομαι ότι ήταν και ανώριμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ ρώτησα :tongue: και περιμένω ΤΩΡΑΑΑΑΑ απάντηση:tongue:

Αααααααααα, πολύ απαιτητική είσαι κοπελιά!

γκρρρρ με ενοχλούσε το τραγουδάκι αυτό όταν ημουν μικρή...μισή Ιταλίδα... προσβάλλομαι κιόλας

:tongue:

Nαι, εσύ έχεις και αντικρουόμενα συναισθήματα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσπ οι επισκέψεις σας σε δόσεις ε??

δουλευε ο κουμπαρος μου χθες και μπορουν να ρθουν σημερα αλλα τους κοβω κατα τις 7.30-8..ελπιζω η δικια μου να μην νυσταζει..χθες παροτι ειχαμε κοσμο 9.30 μου λεει "μαμα νανι" τους χαιρετισε ολους, καναμε μπανιο και ξεραθηκε..

οταν θελει να κοιμηθει ο κοσμος να χαλασει κοιμαται.

Δεν ερχεστε βρε Αθηναιες αποψε να φατε και λιγη τουρτα? Σπιτι θα μαστε στα καλα μας ειμαστε (ισως ελαφρως ανω κατω), ευκαιρια ειναι..

μεχρι να μας πει η Maestria για πειτε μου τι γαλα πινουν τα παιδια σας τωρα?

εμεις αποσυραμε το advance και πινει πλεον το 10' της Φαγε (??).. οχι το καλυτερο αλλα προτιμοτερο απο την φορμουλα της Δελτα.

Λοιπόοοοοοοον, το 2005 μόλις είχα συνέλθει από χωρισμό με το μεγάλο έρωτα τον προηγούμενο χρόνο, από πρόβλημα υγείας (μέση), από απληρωσιά σε χάλια δουλειά (καλά, αυτό μου συμβαίνει συνέχεια).

Παραιτήθηκα λοιπόν μια μέρα, που μου τη βάρεσε, κι επειδή έψαχνα να κάνω πιο ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή μου, πήγα σ' ένα πρόγραμμα ανταλλαγής νέων (ήμουν απ' τις μεγαλύτερες :tongue:), σε μια κατασκήνωση στην Καβάλα.

ΤΕΛΕΙΟ πρόγραμμα!!!

Επειδή δεν είχα ομάδα, ήμουν παρέα με άλλους που 'χαν έρθει χύμα, όλοι ξένοι και είχα πήξει μια βδομάδα να μιλάω αγγλικά.

Ο χάζμπαντ, γνωστός εθελοντής και προσκοπάκι, μέσα σ' όλα είναι, είχε έρθει να δει την ομάδα από Πορτογαλία που συμμετείχε, γιατί τους γνώριζε.

Εκεί στην παρέα, τον ακούω με τον κολλητό του που μιλάει ελληνικά και γύρισα να τους μιλήσω. Πιάνουμε κουβέντα, μ' ενδιέφερε ν' ασχοληθώ με οργανώσεις (ο χάζμπαντ είναι μέλος) και ανταλλάξαμε στοιχεία.

Ε, πρόγραμμα, στο πρόγραμμα, δράση, στη δράση, μια μέρα γυρνούσαμε απ' την Καστοριά, μου 'χε βγάλει τ' άντερα (δε κουνιόταν ο κοιμισμένος), του το 'θεσα ορθά κοφτά, "τι γίνεται φιλαράκι και τέτοια :tongue::tongue::tongue:" και αγαπηθήκαμεεεεεεεεε!

Ανήμερα Αγίου Δημητρίου!

Κι έλεγα ότι το Δημήτρης είναι το γραφτό μου, γιατί όλο με Δημήτρηδες καψουρευόμουνα!

Αλλά τελικά ήταν η γιορτή! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Λοιπόοοοοοοον, το 2005 μόλις είχα συνέλθει από χωρισμό με το μεγάλο έρωτα τον προηγούμενο χρόνο, από πρόβλημα υγείας (μέση), από απληρωσιά σε χάλια δουλειά (καλά, αυτό μου συμβαίνει συνέχεια).

Παραιτήθηκα λοιπόν μια μέρα, που μου τη βάρεσε, κι επειδή έψαχνα να κάνω πιο ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή μου, πήγα σ' ένα πρόγραμμα ανταλλαγής νέων (ήμουν απ' τις μεγαλύτερες :tongue:), σε μια κατασκήνωση στην Καβάλα.

ΤΕΛΕΙΟ πρόγραμμα!!!

Επειδή δεν είχα ομάδα, ήμουν παρέα με άλλους που 'χαν έρθει χύμα, όλοι ξένοι και είχα πήξει μια βδομάδα να μιλάω αγγλικά.

Ο χάζμπαντ, γνωστός εθελοντής και προσκοπάκι, μέσα σ' όλα είναι, είχε έρθει να δει την ομάδα από Πορτογαλία που συμμετείχε, γιατί τους γνώριζε.

Εκεί στην παρέα, τον ακούω με τον κολλητό του που μιλάει ελληνικά και γύρισα να τους μιλήσω. Πιάνουμε κουβέντα, μ' ενδιέφερε ν' ασχοληθώ με οργανώσεις (ο χάζμπαντ είναι μέλος) και ανταλλάξαμε στοιχεία.

Ε, πρόγραμμα, στο πρόγραμμα, δράση, στη δράση, μια μέρα γυρνούσαμε απ' την Καστοριά, μου 'χε βγάλει τ' άντερα (δε κουνιόταν ο κοιμισμένος), του το 'θεσα ορθά κοφτά, "τι γίνεται φιλαράκι και τέτοια :tongue::tongue::tongue:" και αγαπηθήκαμεεεεεεεεε!

Ανήμερα Αγίου Δημητρίου!

Κι έλεγα ότι το Δημήτρης είναι το γραφτό μου, γιατί όλο με Δημήτρηδες καψουρευόμουνα!

Αλλά τελικά ήταν η γιορτή! :mrgreen:

ωραια περιγραφη..

εγω επιασα δουλεια σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων ειδων και δουλευε εκει ηδη δυο χρονια.. ηταν 36 και εμοιαζε 42 παντρεμενος με δυο παιδια..δηλαδη της απελπισιας.. εκεινος τελειωνε με μια αρρωστη σχεση.. μια απο τα ιδια και εγω.. μετα απο κανα δυο βδομαδες που απλα "παιζαμε" (ειχε και ενδιαφερον μιας και ειμασταν και στον ιδιο χωρο πολλες ωρες) αρχισαμε να εχουμε απλα ερωτικη σχεση που κρατησε μηνες ετσι και τελικα (επεισοδιακα δυστυχως) καποια στιγμη τελειωσαμε με τις αλλες σχεσεις μας και παραμειναμε μαζι..

ψωνισαμε και οι δυο απο σβερκο..τι να πω..:cool:

βρε τζές αφού ο πόλεμος ήταν με του ιταλούς.τι να λέει το τραγούδι??

ωραία μαεστρία...μια χαρά,δράση στη δράση χεχε!!!!

κι εσύ προσπ ήταν το γραφτό σας!!!

τα δικά μου πρέπει να σας τα έχω πει...

από το ίντερνετ...liverpoool αυτός portmouth εγώ.

χωρισμένη 9 μήνες στα χάλια μου εγώ,εκείνος σε σχέση που τελείωνε,έμεναν στο ίδιο σπίτι τότε.

ξεκινήσαμε να μιλάμε νοέμβριο,χώρισε με τη γκόμενα,γνωριστήκαμε αρχές γενάρη στο αεροδρόμιο(το παλιό)

μετά χάθηκε για ένα μήνα,μου λέει ότι θέλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα(χάλια ξανά εγώ) και μια μέρα του γράφω ένα μειλ κατεβατό...την ίδια ακριβώς στιγμή που έγραφε κι αυτός,μου ζητούσε συγνώμη,είχε θέματα...κλπ κλπ...ήταν μοιραίο!!!!!!!!!χεχε

έρχεται να με δει κι από τότε μαζί...

μάρτιος 2001!!!

αυτοκόλλητοι!!!

βρε τζές αφού ο πόλεμος ήταν με του ιταλούς.τι να λέει το τραγούδι??

χωρισμένη 9 μήνες στα χάλια μου εγώ,εκείνος σε σχέση που τελείωνε,έμεναν στο ίδιο σπίτι τότε.

ξεκινήσαμε να μιλάμε νοέμβριο,χώρισε με τη γκόμενα,γνωριστήκαμε αρχές γενάρη στο αεροδρόμιο(το παλιό)

μετά χάθηκε για ένα μήνα,μου λέει ότι θέλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα(χάλια ξανά εγώ) και μια μέρα του γράφω ένα μειλ κατεβατό...την ίδια ακριβώς στιγμή που έγραφε κι αυτός,μου ζητούσε συγνώμη,είχε θέματα...κλπ κλπ...ήταν μοιραίο!!!!!!!!!χεχε

έρχεται να με δει κι από τότε μαζί...

μάρτιος 2001!!!

αυτοκόλλητοι!!!

Χαααααα, εγώ τον πρώην μου (μεγάααααααααααλη καψούρα) τον είχα γνωρίσει ονλάιν κοριτσάκι!

Αχ, το γραφτό. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βρε τζές αφού ο πόλεμος ήταν με του ιταλούς.τι να λέει το τραγούδι??KAI' ΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΣΗ ΜΙΣΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΛΔ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ:tongue:

μάρτιος 2001!!!

αυτοκόλλητοι!!!

:D !!!

Διαφημίσεις

εγώ ρώτησα :tongue: και περιμένω ΤΩΡΑΑΑΑΑ απάντηση:tongue:

Eσύ λύσσαξες να σου πω, αλλά:

1) Δεν είδα κανένα σχόλιο και

2) Δεν είδα να έγραψες πως γνώρισες κι εσύ τον χάζμπαντ!

Μιαμαμα εγώ γκομένιαζα πολύ απ' το ίντερνετ παλιά! Είναι να μην έχεις το μικρόβιο. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Eσύ λύσσαξες να σου πω, αλλά:

1) Δεν είδα κανένα σχόλιο και ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΣ

ΩΡΑΙΑ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ... ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!

2) Δεν είδα να έγραψες πως γνώρισες κι εσύ τον χάζμπαντ!

Μιαμαμα εγώ γκομένιαζα πολύ απ' το ίντερνετ παλιά! Είναι να μην έχεις το μικρόβιο. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμένα δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, γνωριστήκαμε 15/2/2002 μεσα απο κοινούς φίλους, ξαναβγήκαμε την επόμενη μέρα, μετά ξανά την κυριακή και μετά έφυγα εγώ για Πάτρα που σπούδασα, μετά από 3 μέρες κατέβηκε εντελώς ξαφνικά Πάτρα και ήρθε να με δει αυθημερόν. Γενικά ήμουν πολύ χαλαρή αφού ειχα χωρίσει τον Οκτ του 2001 και ήμουν απο'δω κι από 'κει όσο καιρό ήμουν μονη, αυτός ειχε χωρίσει από τον Αυγουστο του 2001 μετα από 2 χρ. σχεσης που ήταν λογοδοσμένος.

Το βράδυ που τον γνωρισα και μου ειπε ότι ήταν 29χρ σκέφτηκα: "όλοι αυτοί θέλουν γάμο" δεν έπεσα έξω. 13 Γενάρη έμαθα ότι ήμουν έγκυος και το Μάιο του 2003 παντρευτήκαμε. Φέτος κλείνουμε 9 χρ. γνωριμίας και 7,5χρ. γάμου

Ωραια τα εγραψες jesgk.. μονο ωρες δεν μας εγραψες και λεπτα..:tongue:

τα θυμασαι ΟΛΑ!! χαχα.. εγω νομιζω οτι τα θυμαμαι.. οσο μεγαλωνω τα αφηνω πιιιιιιισω οσω αφορα τις λεπτομεριες.. believe it or not..

ηρθε και εμενα να με μαζεψει ο συζυγος..

καλο μεσημερι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...