Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Δύο πράγματα με έχουν δυσκολέψει μέχρι στιγμής. Το ένα ειναι ότι δεν μπορώ να τον σηκώνω.. άρα δυσκολεύει το ντύσιμο.. το αλλαγμα πάνας.. και πολλά άλλα. Και το δεύτερο ότι με πιάνει υπνηλία κ δεν γίνεται να κοιμηθώ γιατί είμαι μόνη μου με το παιδί.

Όσον αφορά τα ωάρια.. όταν ήμουν 23-24 χρόνων, είχα κάνει σπερματεγχυσεις. Τότε ο γιατρός εκείνος έλεγε.. γτ ρεγαμωτο φτάνουν τόσο..? Έφταναν 13 με 15. Ωστόσο προχωρούσε κανονικοτατα στην σπερματεγχυση. Δεν καταλάβαινα πολλά τότε. Πολύ αργότερα κατάλαβα τι σήμαινε. Και πριν μερικά χρόνια, αφού από λάθος του διαγνωστικού είχαμε τέλειο σπέρμα (ευτυχώς είχαμε καταψυξει), προσπαθήσαμε 6 μήνες πριν την εξωσωματική με υπερήχους και serpafar, με στοχευμενες επαφές, (χωρίς orgalutran!!), και τα ωάρια μου έφταναν στο 15. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό κάθε μήνα, κι ότι κάποιους μήνες σίγουρα θα έχω ώριμα. Αλλά έκανα εξωσωματική για να μην χάσω άλλο χρόνο. Και εκεί που μάζευα τα χαρτιά για την επιτροπή.. είδαμε ότι προσπαθούσαμε τσάμπα γιατί δεν είχαμε σχεδόν καθόλου σπέρμα!!

Πόσο χρονών είναι ο μικρός σου; Ναι αυτό σκέφτομαι, εδώ αρρωσταίνω και συνεχίζω να κάνω τα ίδια συν εργασία και να μην έχω ένα δίωρο να κοιμηθώ να πάρω λίγο τα πάνω μου. Αυτό σκέφτομαι πως είναι να είσαι έγκυος να είσαι κομμάτια και να συνεχίζεις με τα πάντα και στην καλύτερη να κοιμηθείς σερί και αν μόνο το βράδυ. 
      καλά κάνατε που δεν χάσατε χρόνο. Πόσο χρονών είσαι; Και ο σύζυγος σου είναι καλά τώρα; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μωρε και εγω ηταν να παω εξοχικο απο σημερα το βραδυ η απο αυριο το πρωι αλλα την Παρασκευη θα πρεπει να παω στο γιατρο να με δει.. δεν ειμαι για πηγαινε ελα τωρα..

ασε κιολας που αν παμε εξοχικο θα ειναι ανω κατω και κρυο και θελει δουλεια και να στρωσουμε χαλια..ποιος τα κανει με τετοια ταλαιπωρια..ισως την αλλη εβδομαδα.. θα δουμε..

Θα θέλεις ξεκούραση και την άλλη εβδομάδα!

Εγώ με τη γρίππη και την αποβολή, ενώ τόσες μέρες από καναπέ σε κρεβάτι ήμουν, πάλι νιώθω πτώμα!!! Σήμερα μ' έφερε ο χάζμπαντ (πήρε άδεια το πρωί) και θα με παραλάβει κιόλας.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα θέλεις ξεκούραση και την άλλη εβδομάδα!

Εγώ με τη γρίππη και την αποβολή, ενώ τόσες μέρες από καναπέ σε κρεβάτι ήμουν, πάλι νιώθω πτώμα!!! Σήμερα μ' έφερε ο χάζμπαντ (πήρε άδεια το πρωί) και θα με παραλάβει κιόλας.

κοιτα δεν βρισκω λογο για να λειψω τοσες μερες.. αλλες γυναικες πανε στο α τριμηνο και κανουν αποξυνση και πανε την επομενη στη δουλεια τους η και την ιδια μερα κιολας..ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα..

οχι οτι με χαλαει μια βδομαδα να παω να κατσω στο εξοχικο μονη με τη μικρη αν εχει καλες μερες να ηρεμησουμε διπλα στην θαλασσιτσα..

την πρωτη φορα που διεκοψα την εγκυμοσυνη εκατσα 15 μερες γιατι ηταν και το σοκ μεγαλο..

τη δευτερη φορα εκατσε να ειναι αρχη Αυγουστου και εκατσα ολο τον μηνα

τωρα δεν θελω να τον παραμαμησω γιατι δεν βλεπω και τον λογο..

τωρα δεν θελω να τον παραμαμησω γιατι δεν βλεπω και τον λογο..

Αν σου πει ο γιατρός ξεκούραση, ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ! Ακούς εκεί!

Εμένα με βρήκε και η γρίππη ευάλωτη και με τσάκισε, οπότε ευτυχώς που είναι "εύκολη" εβδομάδα εδώ στη Σαλόνικα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια,τώρα μπήκα σπίτι,πήγαμε στη γιορτή του νηπιαγωγείου της ανηψιάς,είπε ποίημα!!!

η έλλη "κιουρία"!!!έκατσε στη καρεκλίτσα της και παρακολουθούσε!!

χθες κοιμήθηκε χάλια,είχα ημικρανιά και με πονούσε όλη νύχτα,ούτε με παυσίπονο πέρασε,κι ακόμα χάλια είμαι...

εξκιούσμι...κορίτσια αλλά εγώ μόνο ένα τούρκικο βλέπω κλαψιάρικο και το νησί...όλο κωμωδίες βλέπω...

ούτε απογευματινά έχω δει ποτέ...

αμέσως πέσατε να με φάτε...

φτού σας!!!

χιχι

τζες το παιδί θα μιλάει μόνο με τη γιαγιά του ιταλικά...

ξέρει η πονηρή!

μαεστρία σε έχω ψυχολογήσει!!!

ελεναδίτσα εννοούσα να τα εποπτεύουμε αλλά να τα αφήνουμε να αντιδράνε μόνα τους σε ότι συμβαίνει,η δική μου για την ώρα δεν κοπανάει παιδάκι,τα μαλώνει που και που, με τα παιχνίδια δεν έχει θέμα,οπότε την αφήνω ελεύθερη,αν δω όμως να κάνει κάτι σε κάποιο παιδάκι εννοείται θα την μαλώσω.

τώρα αν τη χτυπήσει άλλο παιδάκι δεν λέω τίποτα μην παρεξηγηθεί η μαμά του, και αφήνω την έλλη να αντιδράσει μόνη της.

Kι εγώ εδώ ειμαι, κλεινει ο μήνας και φωτοτυπώ τα δελτ.αποστ. από τις παραλαβές... 210 δελτία αποστολης και συνεχίζω

Καλή συνέχεια. :tongue:

εξκιούσμι...κορίτσια αλλά εγώ μόνο ένα τούρκικο βλέπω κλαψιάρικο και το νησί...όλο κωμωδίες βλέπω...

ούτε απογευματινά έχω δει ποτέ...

αμέσως πέσατε να με φάτε...

Σιγά που θα σ' αφήναμε! :mrgreen:

Αχού το κορίτσι έκατσε και είδε τη γιορτούλα; Κι εγώ θα πάω αύριο να δω τη μια ανηψιά να κάνει παρέλαση, αν και το κόβω να βρέχει και να πηγαίνουμε μόνο για φαγητό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ναι μια χαρά κάθησε,5 παιδάκια είναι όλα κι όλα εκεί.

είπαν το "βάζει ο ντούτσε τη στολή του" με καπελάκια...ποιήματα...

έτσι θα πηγαίνουμε κι εμείς σε λίγα χρόνια στα δικά μας!!

α για πες πως γνωριστήκατε...

ναι μια χαρά κάθησε,5 παιδάκια είναι όλα κι όλα εκεί.

είπαν το "βάζει ο ντούτσε τη στολή του" με καπελάκια...ποιήματα...

έτσι θα πηγαίνουμε κι εμείς σε λίγα χρόνια στα δικά μας!!

α για πες πως γνωριστήκατε...

γκρρρρ με ενοχλούσε το τραγουδάκι αυτό όταν ημουν μικρή...μισή Ιταλίδα... προσβάλλομαι κιόλας

:tongue:

AAAA.. δεν εχεις δικιο..

εχει πλακα αυτο το τραγουδακι και εμενα μου αρεσει ο ρυθμος του..

γενικα αγαπω πολυ αυτα τα τραγουδια..προπερσι ειχα πετυχει ανημερα εναν σταθμο που επαιζε αναδρομικα τετοια εμβατηρια... "Τον στρατων τα φουσατα περασαν, σα το Λιβα που καιει τα σπαρτααααα..." κλπ κλπ..

και ΚΡΙΜΑ που μας εκοψαν τις ενοπλες παρελασεις.. Ειλικρινα κριμα..εμενα μου αρεσαν παρα πολυ..

αυριο στην Αθηνα θα χει μαθητικη παρελαση..οχι οτι θα δουμε τιποτε γιατι κλεινουν τα παντα αλλα αν ο καιρος ειναι καλος μπορει να παμε περιπατο προς το Συνταγμα, Εθνικο κηπο (πρωην Βασιλικος χιχι) ευκαιρια να κανουμε κατι χαλαρο οικογενειακα..

βρε miamama μιλησσα γενικα για οσους βλεπουν κλαψιαροσειρες..

Maestria o γιατρος μου δεν εχει τετοιες ευαισθησιες..ειναι της αποψης αν θες να πας για δουλεια πηγαινε, θες να κατσεις κατσε.. απλα μην αρχισω να κανω δουλειες που δεν πρεπει για λιγες μερες μιας και η μητρα επανερχεται..

αντε αντε..και σε λιγους μηνες θα μιλαμε παλι για εγκυμοσυνες..

χθες με πηρε και μια φιλη που χει παντρευτει δυο χρονια τωρα αλλα δεν τους καθεται παιδι, εχουν κανει ενα σωρο εξετασεις αλλα δειχνουν ολα καλα και ζητουσε υποστηριξη.. πολυ αγχος.. τουλαχιστον εχω ξεφυγει απο αυτη τη λογικη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...