Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε miamamma..ο κοσμος πλεον ειναι η του υψους η του βαθους..η θα καταχρεωνεται να αγοραζει κινητα και ειδη πολυτελειας πανακριβα η θα κανει τους κινεζους χρυσους με τις φθηνες (που μονο φθηνες δεν ειναι) βλακειες τους..

και ο ανδρας μου δεν τα βγαζει περα με τη δικη του δουλεια για πολλους λογους αλλα ειναι δυσκολο και περισσοτερο ψυχοφθορο στα 45 να ψαχνεις νεα..επαγγελματικη καριερα..ολα γινονται αλλα για την ωρα επιβιωνουμε μια χαρα..υγεια να υπαρχει..

πες στην πεθερα σου οτι δεν θα κρυωσει η μικρη και αν κρυωσει θα την φροντιζεις εσυ..και οταν θα της το λες θα την κοιτας καταματα...καταλαβες Jesgk???

elenada καλημερα!!!!

ΕΥΑ..εμεις ειμαστε στις λιτοδιαιτες..κοκκετες..

Να' μαι και εγώ.έμεινα για λίγο μόνη και είπα να δω τί κάνετε.Ρε μια μαμά, πώς το κατόρθωσες αυτό να την περιορίζεις τόσες ωρες μέσα στο καρότσι?Εμένα η δικιά μου έχει σκουλίκια στον κωλαρίκο της.Ούτε στο αυτοκίνητο δεν θέλει να κάτσει.με αποτέλεσμ να πάρει 100 γραμμάρια μόνο αυτό το μήνα και 2 πόντους ύψους.Ογιατρός μου είπε να μην ανησυχώ.έτσι θα πάει επειδή είναι υπερκινητική και εν τω μεταξεί τρώει!Αν ακούσει το ψυγείο να ανοίγει τρέχει απο όπου και να βρίσκεται.Έχει και οπτική επαφή γιατί έχω σαλοκουζίνα.

Επεξεργάστηκαν by viki 1

κι εγώ θέλω να την πάω στον παιδότοπο,αλλά είναι χειρότερα κι από παιδικό σταθμό,πολλά παιδάκια τα παίρνουν άρρωστα...

από τότε με την κρίση δεν πάνε καλά τα πράγματα...

το 2007 που ανοίξαμε ήταν η καλύτερη χρονιά,και πάλι όμως κέρδος δεν είχαμε..

κάθε χρόνο χειροτερέυουμε και υπάρχουν δάνεια,νοίκια,δεν συμφέρει.

αθήνα δεν νομίζω να γυρίσουμε,έχουν απολύσει ένα σωρό γνωστούς.

ο άντρας μου έχει ξεκινήσει στην δουλειά που ήταν με τα παραφαρμακευτικά δική του.

κι ο τομέας της υγείας δεν επηρρεάζεται εύκολα από την κρίση.

που να βρω αθήνα σπίτι 90τμ με 425Ε ενοίκιο?

κι εγω τους φοβαμαι τους παιδοτοπους,αλλα ειμασταν καλεσμενοι σε μια γιορτη,σε ταβερνα που ειχε παιδοτοπο,και την αφησα για κανενα μισαωρο σε μια κοπελα και την προσεχε.στο καροτσι δεν καθοταν,κι η πεθερα μου ελειπε για να της την αφησω.τι να κανω κι εγω την αφησα,κι ευτυχως ολα καλα.

με τις επιχειρησεις ειναι δυσκολα τα πραγματα,κι εμενα ο αντρας μου εχει δουλεια,αλλα δεν πληρωνεται. τι να κανεις.την υγεια μας να εχουμε,και θα επιζησουμε.καλα κανει ο αδερφος μου και δεν θελει να μεινει στην ελλαδα.εχει δει εξω τι παιζεται,και ξερει οτι στην ελλαδα δεν εχει μελλον.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

αφήστε δύσκολα τα πράγματα,μου φαίνεται μια χαρά είμασταν αθήνα,περισσότερα εισοδήματα είχαμε,τους μισθούς μας και χωρίς δάνεια...με το μαγαζί χρεωθήκαμε!!

αλλά τι να κάνεις?

παίρνεις ρίσκο!!

αν είχαμε ανοίξει μερικά χρόνια πριν δεν θα είμασταν τόσο χάλια.

καλημέρα βίκυ μου...

κι όμως κάθεται και δεν λέει κουβέντα,αφού είναι από νεογέννητο στην ίδια θέση!!!

είναι εκπαιδεύμενη,χεχε,εργάζεται κι αυτή!!

τι να κάνει κι αυτή η καημένη??

α καλά κι εγώ όταν ήμουν αγγλία για σπουδές είδα πολλά,αλλά δεν μου άρεσε σαν μέρος.

αν είχε μείνει ο άντρας μου,ίσως έμενα κι εγώ.

αλλά γύρισε να πάει φαντάρος...

τώρα θα παίρναμε τρελά λεφτά!!!

Κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα!!!

Αχ με εχετε συγκινησει παρα πολυ!!

Μην μου παραπονιεστε οτι σας ξεχναω γιατι δεν ισχυει..Απλα ΔΕΝ προλαβαινω τιποτα

πια..

Λοιπον χτες ειχαμε τα πρωτα μας ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!

Το μωρακι μου εγινε ενος..Απιστευτο μου φαινεται..

Καναμε χτες το παρτυ μας γιατι δεν ηθελα να περιμενω μεχρι το ΣΚ, αλλα δεν ηταν

και τοσο ευκολο Δευτεριατικα αφηστε που σημερα δεν πηγα καν για δουλεια, οπως και χτες..Πολυ κουραση..Και να σκεφτεις οτι μαγειρεψε η μαμα μου..

Ειχαμε πολυ κοσμο, μια φοβερη τουρτα, πολλα μπαλονια και ΣΒΗΣΑΜΕ και το κερακι μας!!!!!!!!!!!!!!!

Εσας το σβησανε τα ζουζουνια;;;

Η Ναταλιτσα καθε μερα που περναει γινεται ολο και πιο εξυπνη και πιο ομορφη

(ναι ξερω ολες τα ιδια λεμε..οι κουκουβαγιες). Με τρελαινει αυτο το

πλασματακι..

Το μονο ασχημο ειναι οτι μου πικραινουν τη χαρα μου ορισμενες συμπεριφορες καποιων και αυτο δεν το συγχωρω και δεν ξερω πως να το χειριστω πια..

Εχουν ξεφυγει τα ατομα!!!

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!! ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ...

yRf6p1.png

αφήστε δύσκολα τα πράγματα,μου φαίνεται μια χαρά είμασταν αθήνα,περισσότερα εισοδήματα είχαμε,τους μισθούς μας και χωρίς δάνεια...με το μαγαζί χρεωθήκαμε!!

αλλά τι να κάνεις?

παίρνεις ρίσκο!!

αν είχαμε ανοίξει μερικά χρόνια πριν δεν θα είμασταν τόσο χάλια.

καλημέρα βίκυ μου...

κι όμως κάθεται και δεν λέει κουβέντα,αφού είναι από νεογέννητο στην ίδια θέση!!!

είναι εκπαιδεύμενη,χεχε,εργάζεται κι αυτή!!

τι να κάνει κι αυτή η καημένη??

Μην μου στεναχωριεσαι..Δεν υπαρχει σπιτι που να μην τραβαει τετοια ζορια

στις μερες μας..ΚΑι μενα ο αντρας μου δουλευει ολη μερα και λεφτα τιποτα. Αν ειναι να ειστε καλυτερα στην Αθηνα, γυριστε. Μην φοβηθεις.

Εμενα ειναι 85τμ το σπιτι και πληρωνω 450Ε.

Ειδες τι τελειο που ειναι το παιδακι σου;;;;;;;;;Απιστευτη!! Πρεπει να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε για τα παιδακια μας αλλα δεν ξερω ποιο ειναι οντως το καλυτερο:confused::confused:

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Το μονο ασχημο ειναι οτι μου πικραινουν τη χαρα μου ορισμενες συμπεριφορες καποιων και αυτο δεν το συγχωρω και δεν ξερω πως να το χειριστω πια..

Εγώ το έχω πάρει απόφαση πάντα έτσι θα γίνετε αφού ορισμένοι άνθρωποι δεν έχουν μαθει να το ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ.

Για ακόμα μια φορά να την χαιρόσαστε την κουκλα κ ευχομαι σύντομα να μπορέσω να οργανώσω συνάντηση, πιθανότατα μετά τη βάπτιση

Κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα!!!

Αχ με εχετε συγκινησει παρα πολυ!!

Μην μου παραπονιεστε οτι σας ξεχναω γιατι δεν ισχυει..Απλα ΔΕΝ προλαβαινω τιποτα

πια..

Λοιπον χτες ειχαμε τα πρωτα μας ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!

Το μωρακι μου εγινε ενος..Απιστευτο μου φαινεται..

Καναμε χτες το παρτυ μας γιατι δεν ηθελα να περιμενω μεχρι το ΣΚ, αλλα δεν ηταν

και τοσο ευκολο Δευτεριατικα αφηστε που σημερα δεν πηγα καν για δουλεια, οπως και χτες..Πολυ κουραση..Και να σκεφτεις οτι μαγειρεψε η μαμα μου..

Ειχαμε πολυ κοσμο, μια φοβερη τουρτα, πολλα μπαλονια και ΣΒΗΣΑΜΕ και το κερακι μας!!!!!!!!!!!!!!!

Εσας το σβησανε τα ζουζουνια;;;

Η Ναταλιτσα καθε μερα που περναει γινεται ολο και πιο εξυπνη και πιο ομορφη

(ναι ξερω ολες τα ιδια λεμε..οι κουκουβαγιες). Με τρελαινει αυτο το

πλασματακι..

καλως τη!!!σβησατε το κερακι σας?μπραβοοοοοο!!!!εμενα ηθελε τα παιχνιδια της τουρτας μονο.ουτε τουρτα δεν ηθελε!καλυτερα!

τι τελεια που ειναι τα παιδικα παρτυ!!!θελω να ξανακανωωω!!!χαλαλι η κουραση και το αγχος!

εγω παντως δεν εδωσα σημασια σε κανεναν,και δεν αφησα να με χαλασει τιποτα!ασε που δεν ακουσα τιποτα σχολια,τωρα αμα τα ειπανε πισω απο την πλατη μου,χεστηκα!συγνωμη κιολας!για μενα ηταν ολα τελειαααα!!!οπως και τα δικα σας φανταζομαι,γτ τα κανετε με πολυ αγαπη και μερακι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Ξέρετε να μου δώσετε μια πληροφορία;; πήγα στο γυναικολόγο κ του ζήτησα να ξεκινήσω αντισυλληπτικά και μου έδωσε τα yasmin κ το τελευταίο χάπι θα το πάρω 28/1 πόσες πιθανότητες έχω να μου έρθει περίοδος την ημέρα της βάπτισης 30/1 να ξέρω αν πρέπει να πέσω από το μπαλκόνι ή όχι

Ξέρετε να μου δώσετε μια πληροφορία;; πήγα στο γυναικολόγο κ του ζήτησα να ξεκινήσω αντισυλληπτικά και μου έδωσε τα yasmin κ το τελευταίο χάπι θα το πάρω 28/1 πόσες πιθανότητες έχω να μου έρθει περίοδος την ημέρα της βάπτισης 30/1 να ξέρω αν πρέπει να πέσω από το μπαλκόνι ή όχι

Aπ' οτι ξερω η περιοδος ερχετε αμεσως μετα το τελευταιο χαπι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...