Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πόσο χρονών είναι ο μικρός σου; Ναι αυτό σκέφτομαι, εδώ αρρωσταίνω και συνεχίζω να κάνω τα ίδια συν εργασία και να μην έχω ένα δίωρο να κοιμηθώ να πάρω λίγο τα πάνω μου. Αυτό σκέφτομαι πως είναι να είσαι έγκυος να είσαι κομμάτια και να συνεχίζεις με τα πάντα και στην καλύτερη να κοιμηθείς σερί και αν μόνο το βράδυ. 
      καλά κάνατε που δεν χάσατε χρόνο. Πόσο χρονών είσαι; Και ο σύζυγος σου είναι καλά τώρα; 

Ο μικρός είναι 2 χρόνων και 2 μηνών. Επειδή γεννήθηκε Δεκέμβρη, θα πάει προνηπιο του χρόνου, οπότε ήθελα να έχω ξεμπερδεψει με το θέμα δεύτερου παιδιού νωρίς. Ώστε να μην είναι το μωρό πολύ μικρό όταν θα πρέπει να βάζω και τα δύο στο αμάξι για να πηγαίνουμε τον μεγάλο σχολείο. Αλλά και για τον φόβο τον ιώσεων. Αν ο μεγάλος αρρωσταίνει και κολλάει το μικρό, είναι διαφορετικά να είναι πχ 2-3 μηνών και άλλο ενός έτους. Αν πάνε όλα καλά θα είναι ενός έτους το νέο μέλος. Τα είχα υπολογίσει όλα όσο παίρνει από το χέρι μου. Επίσης η ηλικία μου δεν μου αφήνει και μεγάλα περιθώρια, εφόσον ήδη κοντεύω τα 42. Ο άντρας μου ναι.. έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, απλώς κάνει εξετάσεις 1 φορά το χρόνο προληπτικά πλέον..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

1806092ai9fhn35sg.gif

πάντα αγαπημένοι να είστε μαεστρία!!

EYXAΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!

Αυτό το σκίτσο είναι απ' τ' αγαπημένα μου! Με μαθαίνεις. ;)

δεν θυμάμαι πότε...αλλά κάποιους μήνες δεν γεννάνε πολλές γυναίκες και κάποιους γίνεται χαμός!!

όλα τα ψάχνεις!!!:rolleyes::rolleyes:

Ψείρας παιδάκι μου! :tongue:

Μιαμαμα είπα κι εγώ να κάτσω να δω το νησί, εξαιτίας σου! Ε, όχι ρε παιδιά, εκβιάζουν το κλάμα! ΠΟΛΥ τραγωδία, σε κάθε σκηνή. Έλεος!

Είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό σκηνοθετικά, φωτογραφικά, τα πάντα, αλλά πολύ κλαψομ**νικο και γι' αυτό δε με τράβηξε απ' την αρχή να το δω! :tongue:

Το μόνο που μου τράβηξε το ενδιαφέρον είναι να δω την καθημερινότητα των ασθενών στη Σπιναλόγγα, έχω και το ιστορικό ψώνιο γαρ, αυτό με τράβηξε. Αλλά δεν την αντέχω τέτοια κλάψα και συγκίνησε σε ΚΑΘΕ σκηνή ρε συ Χριστίνα! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες,να'στε καλα!

μαεστρια,να τα εκατοστησετε κοπελα μου,παντα ευτυχισμενοι!

προσπ,και του χρονου με το καλο!ωραια η τουρτα,κουνελακι!

christin,αστα,εμεις οπως παμε θα τον κοψουμε τον μεσημεριανο υπνο απο τωρα.

παει και τελειωσε η κορη μου δεν ειναι του υπνου.

μιαμαμα,κι εγω δεν κανω τιποτα οταν εχω επισκεψεις,παρα μονο κατι σφολιατοειδη,αν εχω.

παντως δεν θα συμφωνησω με το να αφηνουμε τα παιδια να τα βγαζουν περα μονα τους,πρεπει κατα την γνωμη μου να τα καθοδηγουμε,να τους δειχνουμε πως να παιζουν με αλλα παιδακια,και να μοιραζονται τα παιχνιδια τους,(αν κι ακομα δεν το εχω καταφερει αυτο)και αλλα πολλα.

σημερα πηγαμε επισκεψη σε μια φιλη μου που εχει ενα αγορακι 4 μηνες μικροτερο απο την κορη μου,κι ολο της τραβουσε τα μαλλια,και την χτυπουσε.επισης η κορη μου ακομα δαγκωνει.οποτε επρεπε να ειμαι απο πανω της,γιατι ειναι επικινδυνα και τα δυο!

αλλα στο παρτυ που πηγαμε την κυριακη,μια χαρα,κυρια ηταν!δεν με ενοχλησε καθολου,ουτε πειραξε παιδακι,ουτε εκανε ζημια.

αυτααα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

σημερα πηγαμε επισκεψη σε μια φιλη μου που εχει ενα αγορακι 4 μηνες μικροτερο απο την κορη μου,κι ολο της τραβουσε τα μαλλια,και την χτυπουσε.επισης η κορη μου ακομα δαγκωνει.οποτε επρεπε να ειμαι απο πανω της,γιατι ειναι επικινδυνα και τα δυο!

αλλα στο παρτυ που πηγαμε την κυριακη,μια χαρα,κυρια ηταν!δεν με ενοχλησε καθολου,ουτε πειραξε παιδακι,ουτε εκανε ζημια.

αυτααα!

Aκόμα δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους γι'αυτό και τη μια φορά μπορεί να δείχνουν επιθετικά και την άλλη όχι. Και εμένα εκεί που μπορεί να κάνει φιλάκια και αγκαλιές σκάει και καμμια ξανάστροφη και ετσι ειμαι πάντα σε επιφυλακή. Αυτες τις μέρες κυκλοφορεί με την κούκλα της... και όλο κούκλα μου και κούκλα μου!! Εχθές ήρθε και η μητέρα μου και με το που την βλέπει της λέει: Ciao nonna!! Και καραφλιασα... ξερει το παιδί πια ειναι η ιταλίδα γιαγιά.!!

Διαφημίσεις

EYXAΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!

Αυτό το σκίτσο είναι απ' τ' αγαπημένα μου! Με μαθαίνεις. ;)

Μιαμαμα είπα κι εγώ να κάτσω να δω το νησί, εξαιτίας σου! Ε, όχι ρε παιδιά, εκβιάζουν το κλάμα! ΠΟΛΥ τραγωδία, σε κάθε σκηνή. Έλεος!

Είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό σκηνοθετικά, φωτογραφικά, τα πάντα, αλλά πολύ κλαψομ**νικο και γι' αυτό δε με τράβηξε απ' την αρχή να το δω! :tongue:

Το μόνο που μου τράβηξε το ενδιαφέρον είναι να δω την καθημερινότητα των ασθενών στη Σπιναλόγγα, έχω και το ιστορικό ψώνιο γαρ, αυτό με τράβηξε. Αλλά δεν την αντέχω τέτοια κλάψα και συγκίνησε σε ΚΑΘΕ σκηνή ρε συ Χριστίνα! :rolleyes:

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΣΤΟΜΗ.. που εχουν πεσει να με φανε οταν λεω οτι ειναι παρατραβηγμενο και εξω απο το πνευμα του βιβλιου!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ τελικα!!

Για ολα τα αλλα συμφωνω..

αλλα τι περιμενεις να σου πει το 90% που καθεται και βλεπει Τουρκικα (δεν αναφερομαι σε σενα αποκλειστικα αγαπημενη μου miamama) και κλαιει συμπασχοντας all day long??

Παντως εγω πιστευω οτι καποια στιγμη θα κανει κοιλια..

Δεν εχει σασπενς μετεπειτα.. το θεμα εκει εξαντλειται στο focus της καταστασης των Χανσενικων

Aκόμα δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους γι'αυτό και τη μια φορά μπορεί να δείχνουν επιθετικά και την άλλη όχι. Και εμένα εκεί που μπορεί να κάνει φιλάκια και αγκαλιές σκάει και καμμια ξανάστροφη και ετσι ειμαι πάντα σε επιφυλακή. Αυτες τις μέρες κυκλοφορεί με την κούκλα της... και όλο κούκλα μου και κούκλα μου!! Εχθές ήρθε και η μητέρα μου και με το που την βλέπει της λέει: Ciao nonna!! Και καραφλιασα... ξερει το παιδί πια ειναι η ιταλίδα γιαγιά.!!

χαχα!! Καλο..ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΝ

Χθες ειχαμε στρωσει τραπεζι να φαμε και ΧΩΡΙΣ να πω κατι στη μικρη την βλεπω να πηγαινει στην εξωπορτα οπου στη βεραντα καθονταν ο πατερας της και οι συγγενεις μας και τους λεει "ΤΩΜΕ" για να μαζευτουν να φαμε..

απιστευτο γελιο..

Μια ωρα επλενα πιατα, ποτηρια και ταψια το πρωι..αυτο το βαριεμαι οσο τιποτε..το μετα.. και εχουμε και αλλες επισκεψεις αποψε..το βαφτηστηρι μου

να δω η μικρη μετα απο το κυρηγμα που της εκανα αν εβαλε μυαλο..

Την κοβω να πηγαινουμε σε κανενα αλλο παιδακι και να δει ομοιο με δικο της παιχνιδι θα γινει ΧΑΜΟΣ..

δεν κατανοει οτι υπαρχουν και αλλα σαν τα δικα της και κανει σαν υστερικο για να το παρει..

εχθες επαιρνε απο το αλλο παιδακι το παιχνιδι και η σκατομαθημενη μου ελεγε με περηφανια "Μαμα ΠΗΡΑ" και εγω Τουρκος!!

καλημερα δεν ειπα :oops: πρωτοτυποοοο..

και ακομη περιμενω.. αλλα δεν ποναω, δεν εχω σφιξιματα τιποτε.. απλα εναν κ#$$ ΝΑ και μια κοιλια λες και ειμαι 4 μηνων εγκυος..

αντε να τελειωνουμε μπας και ξεφουσκωσω..

Ναι βρε προσπ, να προλάβεις να ηρεμήσεις κι εσύ, είναι ψυχοφθόρο αυτό το πράγμα.

Εγώ σήμερα ήρθα στο γραφείο. Βαριέμαι να δουλέψω. Έχω ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ απλήρωτη, ΔΕΝ θα δουλέψω. Θα γράψω 3-4 σειρές, κι αυτό γιατί δε θέλω να επιβαρύνω συναδέλφους, κάτι δράσεις ενδεικτικές θα προτείνω. ΒΑΣΙΚΑ πράγματα.

Λίγο καλύτερα είμαι σήμερα, ακόμα αίμα βέβαια και είμαι κομμένη.

Βρέχει απ' το πρωί, σαπίσαμε πια! Στενοχωριέμαι για τον πατέρα μου. Δεν έχει μαζέψει ΤΙΠΟΤΑ απ' την παραγωγή του, ούτε ζαχαρότευτλα, ούτε βαμβάκια, θα σαπίσουν έτσι όπως πάει.

Μεγάλη καταστροφή η φετινή για τους γεωργούς.

Πως να μην ανεβάζει πίεση ο καημένος μετά; Άντε να τους πούμε για το ταξιδάκι στη Γερμανία αύριο (θα έρθουν Θεσ/νίκη να φάμε όλοι μαζί), να χαρούνε λίγο!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ναι βρε προσπ, να προλάβεις να ηρεμήσεις κι εσύ, είναι ψυχοφθόρο αυτό το πράγμα.

Εγώ σήμερα ήρθα στο γραφείο. Βαριέμαι να δουλέψω. Έχω ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ απλήρωτη, ΔΕΝ θα δουλέψω. Θα γράψω 3-4 σειρές, κι αυτό γιατί δε θέλω να επιβαρύνω συναδέλφους, κάτι δράσεις ενδεικτικές θα προτείνω. ΒΑΣΙΚΑ πράγματα.

Λίγο καλύτερα είμαι σήμερα, ακόμα αίμα βέβαια και είμαι κομμένη.

Βρέχει απ' το πρωί, σαπίσαμε πια! Στενοχωριέμαι για τον πατέρα μου. Δεν έχει μαζέψει ΤΙΠΟΤΑ απ' την παραγωγή του, ούτε ζαχαρότευτλα, ούτε βαμβάκια, θα σαπίσουν έτσι όπως πάει.

Μεγάλη καταστροφή η φετινή για τους γεωργούς.

Πως να μην ανεβάζει πίεση ο καημένος μετά; Άντε να τους πούμε για το ταξιδάκι στη Γερμανία αύριο (θα έρθουν Θεσ/νίκη να φάμε όλοι μαζί), να χαρούνε λίγο!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

κριμα και για τον πατερα σου και για οσους εργαζονται στη γεωργια..ειναι χαλια τα πραγματα..

Αντε σιγουρα θα χαρουν με το δωρο.. εγω δεν θα κρατιομουν!!

κριμα και για τον πατερα σου και για οσους εργαζονται στη γεωργια..ειναι χαλια τα πραγματα..

Αντε σιγουρα θα χαρουν με το δωρο.. εγω δεν θα κρατιομουν!!

Φοβόμουν τις αδελφές μου, μην το πούνε, γιατί είναι και ηλίθιες και δεν μπορούνε να κρατήσουν ένα μυστικό.

Ελπίζω να χαρούνε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω σημερα ηρθα στις 10.00 αφου σηκωθηκα στις 8.00, επλυνα πιατα μεχρι τις 8.45, λουστηκα, στεγνωσα μαλλι, ντυθηκα, εκανα σταση με τον συζυγο για να αγορασω γλυκα να κερασω στο γραφειο (δηλαδη για μενα, και δυο ακομη συναδελφους..25 ευρω εσκασα το ζωον!) και απο την ωρα αυτη η μιλαω στο τηλεφωνο η γραφω στο Internet..

δεν παω καλα.. ειμαι αλλου για αλλου..

εχω μπει στον πειρασμο να τηλεφωνησω στον γιατρο μου να του πω να παμε να τελειωνουμε γιατι βαρεθηκα..τι περιμενουμε?? νεκρανασταση δεν γινεται και ο οργανισμος μου μακραν κοιμαται.. αντε τουλαχιστον μολις αναρρωσω να αρχισουμε και το σεξ..να χουμε και κατι να ευχαριστομαστε..θα ναι κιολας η μετα θηλασμου και κυησεων εποχη αρα θα ανοιξουμε οριζοντες :mrgreen:..

(παντα να βλεπεις και την καλη πλευρα του πραγματος!!:tongue:)

εσεις εκει πανω ειστε και κωλοφαρδεισιον.. εχετε τοσες μερες αργια.. εμεις μια καθε φορα και πολυ μας ειναι..

καλα δεν συζητω που την Παρασκευη το μισο δημοσιο θα λειπει με αδεια.. τωρα ιδιως με τις μειωσεις αποδοχων?? Λουης!

καλα δεν συζητω που την Παρασκευη το μισο δημοσιο θα λειπει με αδεια.. τωρα ιδιως με τις μειωσεις αποδοχων?? Λουης!

Καλά κάνουν!!!

Και σήμερα, εδώ, οι δρόμοι άδειοι ήταν. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλά κάνουν!!!

Και σήμερα, εδώ, οι δρόμοι άδειοι ήταν. :tongue:

μωρε και εγω ηταν να παω εξοχικο απο σημερα το βραδυ η απο αυριο το πρωι αλλα την Παρασκευη θα πρεπει να παω στο γιατρο να με δει.. δεν ειμαι για πηγαινε ελα τωρα..

ασε κιολας που αν παμε εξοχικο θα ειναι ανω κατω και κρυο και θελει δουλεια και να στρωσουμε χαλια..ποιος τα κανει με τετοια ταλαιπωρια..ισως την αλλη εβδομαδα.. θα δουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...