Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Neverstop είπε:

Είσαι σίγουρη?? Πέρασα το 22 δεύτερη φορά και δεν ζητούσε από επιτροπή κάτι τέτοιο. Το κέντρο τα ζητούσε.

Τότε ήμουν στο δημόσιο το χαρτί που μ είχαν δώσει έγραφε υπέρηχο ή μαστογραφία, το θυμάμαι σαν χθες γιατί είχα πάει euromedica να κάνω υπέρηχο και μ είχαν δώσει αποτελέσματα άλλης και μετά έτρεχα και δεν έφτανα μέχρι να πάρω ταδικα μου ,δεν ξεχνιούνται αυτά, μέχρι και μαγνητική με είχαν βάλει να κάνω για να είναι σίγουρη ότι δεν τους έλεγα ψέμματα, άστο ταλαιπωρια

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

..

πάμε για ύπνο μαμά και κόρη...

!

Σιγά μην έλειπε ο Στ και τα άφηνα να κοιμηθούν στα κρεβάτια τους. η καλύτερή μου ... χουζούρι με τα παιδιά

Εμένα όταν η μικρή θα πάει 1η δημοτικού ο μεγάλος θα πηγαίνει 1η γυμνασίου οπότε θα σας τα πρήζω εγω εις διπλούν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπηκα γρηγορα να σας ευχηθω και φευγω παλι!! Φιλακια

γειά σου άσπρε σίφουνα... μπαινεις και φεύγεις στη στιγμή

εγώ θέλω να έχω ξηροκάρπια,ποτά αναψυκτικά,χυμό και κάνα κεκάκι..

αναψυκτικά, χυμοί και ξηροί καρποί παίζουν παντα μεσα στο σπιτι, βέβαια και ο Στ τα ψάχνει αλλά τσιρίζω και ησυχάζω... οσο για το κέικ ... σπάνια πια... κάτι γαλακτοπτούρεκα ξεγυρισμένα που έφτιαχνα στην αρχή, ένα ταψί ομως ο Στ το έτρωγε σε μια μερα

και εγω εχω μονιμα ξηροκαρπια στο ντουλαπι η στο ψυγειο και κανουν δημοσια εμφανιση σε ειδικες πιατελες σε γιορτες κυριως..αλλα δεν τρελλαινομαστε κιολας..

για τα αναψυκτικα δεν μιλαμε.. δεν προλαβαινει κατι να βγαλει 24ωρο σε αυτο το ψυγειο.. απο τον ανδρα μου..εγω ελαχιστα πινω και συνηθως απο το δικο του..

επισης γλυκα δεν μενουν για πολυ..

βεβαια με την τουρτα και τα Σου μπουχτησα και δεν εχω διαθεση να φαω..

ηρθε πριν απο καμια δυο ωρς η παρεα που περιμεναμε και το ενα κοριτσακι ειναι σχεδον συνομηλικο με την δικη μου.. η κορη μου μολις την ειδε να παιρνει παιχνιδι της στα χερια της εγινε το μωρο της Ροζμαρι..τσιριδα και κακο.. εκανα τον διαιτητη.. καποια στιγμη αποφασισε και την αφησε να παιξει..

το τιμημα του να μην συναναστρεφεται στον χωρο της ειδικα με αλλα παιδια.. δεν μου αρεσει καθολου αυτο..μα καθολου..και θελει πολυ δουλεια..

Myprincess σε ευχαριστω.. και ναι ειναι γνωστο το χιουμορ μου..:tongue:

σηκωθήκαμε κι εμείς...5 και ξύπνησε αλλά την άφησα στο δωμάτιο της...μέχρι τις 6...

τζες κι εσύ γαλακτομπούρεκο??κι εμένα μου αρέσει να φτιάχνω γιατί το πετυχαίνω πολύ καλά,έτσι λένε τουλάχιστον!!

προσπ νωρίς είχες τους καλεσμένους σου...

να τα αφήνεις τα μικρά να τα βγάζουν πέρα μόνα τους...

μην νιώθεις άσχημα...παιδιά είναι ...

η δική μου δεν έχει τέτοιο θέμα για την ώρα,σήμερα ότι έπαιρνε το άλλο κοριτσάκι δεν έλεγε κουβέντα,αλλά αν θέλει κάτι πάει και το αρπάζει,δεν κολλάει το σκαθάρι...

έβαλα μπισκότα σε ένα πιατάκι και πήγαινε η δική μου να ταΐσει το άλλο κοριτσάκι,μέχρι και στο στόμα...

πάντως να παίξουν μαζί είναι δύσκολο,αλλού ήταν η μια,αλλού η άλλη!! γύρω γύρω έφερναν βόλτα τα παιχνίδια...

κάτι είναι κι αυτό,θα επιδιώκω συναντήσεις,γιατί μένουν κοντά,με τα πόδια πας,είναι μόνη της η κοπέλα όλη μέρα...και να έχουν παρέα η μια την άλλη αφού δεν πολυβλέπουμε παιδάκι,πάμε μαζί και στο μάθημα τα σάββατα...

και την αδερφή μου δεν την πολυβλέπω,αν δεν πάμε,δεν έρχεται...

τεσπά!!!

πρνσέσα τι κάνει η ναταλίτσα??

Διαφημίσεις

τρια χρονια γαμου κλεινουμε σημερα με τον αντρουλη!

Eλένη να ζήσετε, να τα χιλιάσετε!!! Εγώ σήμερα κλείνω 5 χρόνια σχέσης με τον χάζμπαντ. :D Αυτή την επέτειο γιορτάζουμε κι εμείς.

229619gzhuxw98fj.gif

Μαεστριακι,πως παν τα κεφια σημερα?

Έτσι κι έτσι, προσπαθώ να συνέλθω και σωματικά. Ευτυχώς που είναι ήσυχη εβδομάδα. Αύριο θα πάω στην - απλήρωτη - δουλειά και βαριέμαι! Από την άλλη θέλω να ξεφύγω λίγο. Απ' την άλλη δεν ξέρω αν θα 'χω αντοχές!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Η Ναταλιτσα ειναι μια χαρα μιαμαμα..Ευχαριστουμε!!

Τζες αφου μπαινω εστω κ τοσο το θεωρω ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ..το προγραμμα μου φετος θα με στειλει σε ψυχιατρο..!

Μαεστρια δουλεια και απληρωτη ειναι πολυ χειροτερο οποτε κατσε σπιτακι σου κουκλα μου!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Μαεστρια δουλεια και απληρωτη ειναι πολυ χειροτερο οποτε κατσε σπιτακι σου κουκλα μου!!!

Ε, έχω να πάω απ' την Πέμπτη καλό μου! Πρέπει να εμφανιστώ. :tongue:

Θα με απολύσουνε σίγουρα, ας το κάνουν στο τέλος της χρονιάς τουλάχιστον, να βγάλουμε 12μηνο ταμείο! :mrgreen:

Δημητρούλα μου κι από δω ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!

happy_name_day.jpg&t=1

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria ευχαριστω για τις ευχες και χρονια πολλα για την ομορφη σχεση σας..

εμενα τωρα φευγουν οι επισκεψεις μου, παω να μαζεψω τη μπουγαδα και να ξαπλωσω..

ηπια και ενα μικρο μπουκαλακι σαμπανια για την εορτη μου και ειμαι κουδουνι.. απορω πως δεν κοιμηθηκα με τη μικρη..

το κακο ειναι οτι αυριο θα πρεπει να παω γραφειο και εχουμε μια κουζινα ανω κατω αφου καναμε τραπεζι της τελευταιας ωρας και θα χω και παλι επισκεψεις το απογευμα..

αντε και του χρονου..γιατι αν τα καταργησουμε και αυτα καηκαμε..

παντως πλακα πλακα ακομη δεν εχει ανοιξει καφε Απριλιος - Μαιος 2011.. Μονο Ιουνιου προσπαθουν να ανοιξουν..τυχαιο?? δεν νομιζω :tongue: :tongue:

αντε καληνυχτα.. αναρτησα και τη φωτο της τουρτας..ετσι για να χω να καμαρωνω σα γυφτικο σκερπανι..

παντως πλακα πλακα ακομη δεν εχει ανοιξει καφε Απριλιος - Μαιος 2011.. Μονο Ιουνιου προσπαθουν να ανοιξουν..τυχαιο?? δεν νομιζω :tongue: :tongue:

αντε καληνυχτα.. αναρτησα και τη φωτο της τουρτας..ετσι για να χω να καμαρωνω σα γυφτικο σκερπανι..

δεν θυμάμαι πότε...αλλά κάποιους μήνες δεν γεννάνε πολλές γυναίκες και κάποιους γίνεται χαμός!!

όλα τα ψάχνεις!!!:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...