Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Elli88 είπε:

Κορίτσια για σας επειδή είμαι καινούργια με εξωσωματική σύντομα θα κάνω ωοληψια… σας έχει ζητήσει γιατρός να κάνετε μαστογραφία; Είναι απαραίτητο; Διάβασα κάπου ότι χρειάζεται εμένα ο γιατρός μου δεν μου έχει αναφέρει τπτ … λέτε να τον ρωτήσω;

Η μαστογραφία και ο υπέρηχος δεν είναι τμήμα της εξωσωματικής, αλλά πρέπει να γίνονται προληπτικά, ιδανικά πριν η αμέσως μετά τη λήψη ορμονών, προκειμένου να υπάρχει μια εικόνα του στήθους.

Αυτό γιατί το στήθος επηρεάζεται από τις ορμόνες της εξωσωματικής. Τις ενέσεις της διέγερσης κυρίως, όχι τα υπόλοιπα.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ήρθα κι εγώ...είχα ξαφνικές επισκέψεις,η γυναίκα του ξαδέρφου με την μικρή της,ίδια ηλικία με την έλλη για να παίξουν.

κι εγώ δεν το είδα καλά,γιατί ήμουν στον υπολογιστή...

σαλεμένη η μπάρμπα!!!

diva η κυρία!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι έγινε βρε παιδιά?

μόνη μου είμαι???πως με νευριάζουν οι ξαφνικές επισκέψεις...

αλλά τι να πεις..της είχα πει έλατε ένα πρωινό σπίτι...

πριν 2-3 εβοδμάδες,λέω θα πάρει τηλ την προηγούμενη,και πήρε 10 λεπτά πριν...

εγώ τεμπέλιαζα σπίτι και την γενική δεν την έχω τελειώσει..

εντάξει κουρτίνες είχα κρεμάσει,αλλά θέλω να κάνω τα ντουλάπια εξωτερικά,τα φώτα.

ευτηχώς κάτω ήταν τακτοποιημένα, σαλόνι,κουζίνα...έριξα μια γρήγορη με το swiffer στα έπιπλα...

επίσης είχα μόνο καφέ να σερβίρω και μπισκότα.

αν το ήξερα θα είχα φτιάξει ένα γλυκό...

τεσπά...

Διαφημίσεις

επίσης είχα μόνο καφέ να σερβίρω και μπισκότα.

αν το ήξερα θα είχα φτιάξει ένα γλυκό...

τεσπά...

παραείσαι καλή εσύ.. .σιγά μην έμπαινα στο κόπο να τους φτιάξω και γλυκό.... γκρρ

Χρονια πολλά στις εορτάζουσες.. τα ειπα βέβαια και στο fb. Και εμένα με νευριάζουν οι ξαφνικές επισκεψεις όχι για το σπίτι αλλά επειδή με βγάζουν από τη σειρά μου.

Γεια σας κι απο δω..

Ελεναδα,να ειστε παντα ευτυχισμενοι!Αντε και του χρονου να παρεις και δωρακι !!!;)

Δημητρουλα Χρονια πολλα και απο εδω...!Η τουρτα θα ειναι σουπερ !ε οχι και παντεσπανι κοριτσι μου ,4 ωρες δεν θα σου εφταναν..

Μαεστριακι,πως παν τα κεφια σημερα?

εχθες ,κι εμενα δεν κοιμοταν με τιποτα το μεσημερι,μου εσπασε τα νευρα,κοιμηθηκε τελικα στις 4 παρα...

οσο για τον νυχτερινο τρομο,το εχουμε περασει κι εμεις 3-4 φορες

οπως ακριβως το περιγραψατε

κλαμα χωρις σταματημο,να φωναζει μαμα μαμα,να προσπαθω να τον αγκαλιασω και να με διωχνει...

προχθες ειχε ξαπλωσει στο χαλι και προσπαθουσε να κοιμηθει εκει,δεν με αφηνε ουτε να τον αγγιξω....

μετα απο καμποση ωρα ηρεμει ομως και σιγα σιγα ,λιγο γαλατακι και μπολικα χαδακια και ξανακοιμαται....οντως ,εχει σχεση με υπνοβασια ???:confused:

εχω μπιφτεκια απο χθες ,εφτιαξα και λιγο ρυζι basmati και μια ντοματουλα στη μεση ,θα φαμε μια χαρα παλι σημερα:tongue::tongue::tongue:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

κλαμα χωρις σταματημο,να φωναζει μαμα μαμα,να προσπαθω να τον αγκαλιασω και να με διωχνει...

Γεια σου και από εδώ!! Εχθες συζητούσατε γι'αυτό και η μικρή μου το βράδυ ξύπνησε ήρθε στο κρεβάτι και ήθελε μονο αγκαλιά και έκλαιγε

Εγώ από τα νεύρα μου εχθές το απόγευμα με το Θοδωρή που δεν διάβαζε κοπάνησα το χέρι μου με δύναμη στο γραφείο και σήμερα το πρωί ειδα ότι η παλάμη μου στο σημείο του αντίχειρα ειναι μαύρη... και απορούσα το βράδυ γιατί με πόναγε

καλώς το χριστινάκι,

εμείς δεν έχουμε για την ώρα νυχτερινό τρόμο,λέτε να έρθει και σε μας?

για να δούμε!!

εγώ σήμερα φτιάχνω σούπα λαχανικών με κριθαράκι και ντομάτα,κάτι πρόχειρο,δεν έχω κάτι άλλο,το βράδυ που θα έρθει κι ο άντρας τι να φτιάξω?

σκέφτηκα να βρω μια συνταγή με συκώτι...

βρε τζες να μην τους "τρατάρω" κατιτίς???

κι εσύ έτσι κάνεις όταν έχεις νεύρα?κι εγώ!!

miamama ετσι ακριβως οπως τα πε το ζωδιο μου..

λες αν δεν προσεξω να αποβαλλω??:tongue: :tongue:

παντως η αληθεια ειναι οτι το Σαββατο και σημερα ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑ.. εφτιαξα και Σου και μαγειρεψα και μαζεψα ολο το σπιτι και ειμαι ετοιμη να παραδωσω πνευμα.. εχω και μια επισκεψη τωρα το μεσημερι αλλα ηθελα να ρθουν και προσπαθησα να τελειωσω γιατι μετα θα ρθει η μανα μου, η θεια μου και η γιαγια μου.. θα ριξω μπριζολες στο φουρνο, πατατες, σαλατες και ολα μια χαρα..

ηταν που δεν θα γιορταζα..χαχα!!

jesgk..ξερω οτι δεν ειμαι στη θεση σου αλλα εμπειρικα απο τα αδελφια μου που τα διαβαζα εγω και προς κακην στιγμην οι γονεις μου κατεληξα οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο να σου σπανε τα νευρα με το πεισμα η την αδιαφορια του εκαστοτε παιδιου αλλα το να καταληγουμε σε εκφρασεις εκνευρισμου δεν βοηθουν τελικα κανενα.. θελουν αλλη μεταχειριση και αν δεν μπορουμε εμεις με καποιο τροπο η πρεπει να το βελτιωσουμε η να βρεθει καποιος αλλος με συστημα..

ετσι κατεληξαν δηλαδη να προχωρησουν εστω και ενα μονο βημα στο σχολειο αλλιως με εμας δεν το κοβαμε..

sorry και παλι αλλα δεν τα λεω μονο για τον Θοδωρη αλλα και για σενα διοτι πιστευω οτι σε στενοχωρει το οτι φθανεις σε αυτο το σημειο.

καλο υπολοιπο

για την τουρτα θα σας πω αυριο αν δεν εχουμε παθει τιποτε..:tongue:

Διαφημίσεις

βρε τζες να μην τους "τρατάρω" κατιτίς???Moυ αρέσει όταν έρχεται κάποιος σπίτι να έχω πραγματα να κεράσω αλλά από τότε που έκοψε ο Στ. τα γλυκά δεν φτιάχνω καθόλου στο σπιτι και έτσι αν έρθει καποιος προτιμώ να πάρω κάτι έτοιμο και να μαγειρεψω εγώ τα αλμυρά μεζεδάκια

κι εσύ έτσι κάνεις όταν έχεις νεύρα?κι εγώ!!

Απλά και άλλα πολλά, με πονάει πολύ το χέρι και σήμερα ειχα αρκετή δουλειά, ευτυχώς βέβαια που ειναι το αριστερό αλλά τι να λεει

κάποια μαμά (δεν θυμάμαι ποια)μου είχε πει κάποτε ότι είχε αφήσει μια μέρα επίτηδες τον μικρό να πάει αδιάβαστο στο σχολειό...

ντράπηκε τόσο το παιδί που μετά έστρωσε...

λες να πιάσει?

μας βλέπω εδώ να είμαστε και να τα λέμε για τα παιδιά μας που θα μας σκάνε για να διαβάσουν...

πάμε για ύπνο μαμά και κόρη...

η καθεμία στο δωμάτιο της εννοείται.

καλά να περάσετε απόψε προσπ!!

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!

εΛΕΝΑΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ!!

Αυτο το χιουμορ σου Δημητρα δεν παιζεται..

Χρονια πολλα και στη συμπρωτευουσα που εχει 2 αργιες μαζεμενες!!! Παντα ηταν το καλυτερο μου 26-28/10 στη Θεσσαλονικη..

Μπηκα γρηγορα να σας ευχηθω και φευγω παλι!! Φιλακια

yRf6p1.png

Moυ αρέσει όταν έρζεται κάποιος σπίτι να έχω πραγματα να κεράσω αλλά από τότε που έκοψε ο Στ. τα γλυκά δεν φτιάχνω καθόλου στο σπιτι και έτσι αν έρθει καποιος προτιμώ να πάρω κάτι έτοιμο και να μαγειρεψω εγώ τα αλμυρά μεζεδάκια

εγώ θέλω να έχω ξηροκάρπια,ποτά αναψυκτικά,χυμό και κάνα κεκάκι..

αλλά τα τρώμε μέχρι να έρθει κάποιος...

έχω τον άντρα που ψάχνει τα ντουλάπια..

λέω να κρύψω σε κάνα ντουλάπι βάθος 2-3 πράγματα...:rolleyes:

jesgk..

sorry και παλι αλλα δεν τα λεω μονο για τον Θοδωρη αλλα και για σενα διοτι πιστευω οτι σε στενοχωρει το οτι φθανεις σε αυτο το σημειο.

Μέσα έπεσες... και δυστυχώς κάθε μερα εκνευρίζομαι ,βρίσω, τσιρίζω και μετά προσπαθώ να μαζεψω τα σπασμένα, έτσι δεν θα πάει μπροστά ο Θοδωρής αφού τον μπλοκάρω.. .ειναι και όλοι οι άλλοι παράγοντες... τελος πάντων κατι θα γινει και με'μενα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...