Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Neverstop είπε:

Είσαι σίγουρη?? Πέρασα το 22 δεύτερη φορά και δεν ζητούσε από επιτροπή κάτι τέτοιο. Το κέντρο τα ζητούσε.

Τότε ήμουν στο δημόσιο το χαρτί που μ είχαν δώσει έγραφε υπέρηχο ή μαστογραφία, το θυμάμαι σαν χθες γιατί είχα πάει euromedica να κάνω υπέρηχο και μ είχαν δώσει αποτελέσματα άλλης και μετά έτρεχα και δεν έφτανα μέχρι να πάρω ταδικα μου ,δεν ξεχνιούνται αυτά, μέχρι και μαγνητική με είχαν βάλει να κάνω για να είναι σίγουρη ότι δεν τους έλεγα ψέμματα, άστο ταλαιπωρια

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα δυο μερες κοιμαται για απογευμα 4-5 και ξυπναει 6-7 δυνεπως παει για υπνο 22.00-23.00 οτι να ναι..

ελπιζω να της περασει..

Κοίτα αν είναι σπίτι περισσότερο και δεν κουράζεται πολύ λογικό είναι να μην κοιμάται και πολύ νωρίς.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω, πω, δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ αντοχές. Αφού μέχρι τη γιατρό πήγα, μία ώρα έκανα, και ζαλιζόμουν στο γυρισμό.

Πάω να την πέσω στον καναπέ προς το παρόν. Καλή συνέχεια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χαιρετω τα κορίτσια, μόλις ήπια ένα ποτηρι sangria και ειμαι έτοιμη να κοιμηθώ, τα παιδιά κοιμήθηκαν από τις 10 ...απίστευτο κι ομως αληθινό και βλέπουμε Oceans...κατι 12,13,14 ξέρω 'γω...

Μαγείρεψα κοτόπουλο σούπα για αύριο, δεν πρόλαβα να σιδερώσω, αύριο έρχεται η μητέρα μου το απόγευμα και θα πάω να την παρω από το αεροδρόμιο. Ουφ ευτυχώς πέμπτη δεν δουλεύουμε

Διαφημίσεις

εμενα δυο μερες κοιμαται για απογευμα 4-5 και ξυπναει 6-7 δυνεπως παει για υπνο 22.00-23.00 οτι να ναι..

ελπιζω να της περασει..

Εγώ απορω η δικιά μου δεν κουράζεται;;; Ξυπνάει κατά τις 9:00 το πρωί, πάει κούνιες κάθε μέρα, της βγαίνει η ψυχή και κοιμάται από τις 2:00-5,30 και μετά ΔΕΝ ΛΕΕΙ να κουραστεί... έλεος

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

τρια χρονια γαμου κλεινουμε σημερα με τον αντρουλη!

το ειχα ξεχασει και μου το θυμισε εκεινος.δωρο εννοειται δεν περιμενω,ειμαστε αφραγκοι.

αχ,να΄μαστε καλα μονο θελω,τιποτα αλλο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ΣΑΣ ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχες κοριτσακια μου..

μακαρι να χουμε ολοι την υγεια μας..

Οταν προλαβα θα σας αναρτησω στο facebook την τουρτα που μολις εφτιαξα..

σημερα ξυπνησα πολυ ασχημα.. ζαλιζομουν απιστευτα δεν μπορουσα να σταθω,ανακατευομουν.. αυτο κρατησε μια ωρα.. δεν ειχα κουραγιο να περπατησω ως τη τουαλετα.. δεν ξερω τι επαθα, πυρετο δεν ειχα..

ουτε να φαω δεν ηθελα..

αφου συνηλθα κατα τις 9 επιασα να κανω την τουρτα αλλα δεν ειχα κουραγιο να κανω τις ενδοιαμεσες κρεμες εξ ολοκληρου ετσι εστειλα τον συζυγο και ψωνισε ετοιμο παντεσπανι (ηθελα να κανω εγω) και κρεμα ζαχαροπλαστικης οπου την χτυπησα με γαλα και ηταν ετοιμη.. εφτιαξα εξ ολοκληρου μονο την κρεμα της διακοσμησης με μασκαρπονε, τυρι κρεμα, κρεμα γαλακτος, βουτυρο, αχνη, κουβερτουρα, μαρμελαδα και τρουφα..

μια ωρα μου πηρε να κανω την αθλια διακοσμηση μου..

αυτα..

και παλι ευχαριστω για τις ευχες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...