Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ιουλιέτα είπε:

Εννοείται απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί η διέγερση έχει αρνητική επίδραση ενώ η εγκυμοσύνη θετική.

Είναι μάλλον το είδος των ορμονών που επιδρούν στο στήθος.

Στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες ανεβαίνουν σταδιακά για 9 μήνες. Ενώ στην διέγερση σε 9 μέρες. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρέχει πάλι σήμερα...ευτηχώς πρόλαβα και στέγνωσα όλες τις κουρτίνες του σπιτιού...

τώρα μου έμεινε να τις κρεμάσω στη κρεβατοκάμαρα,αφού καθαρίσω τα παράθυρα.

θέλω να κάνω και τα φωτιστικά..

σιγά σιγά να το ετοιμάσω,χαλιά ίσως της επόμενη εβδομάδα,πρέπει να πληρώσω για να τα παραλάβω...αχχχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθα, πηγα να ζεστάνω το φαγητό μου, λοιπόν σας φέρνω νεα από την Ευα μας.

Η Γιωτούλα ειναι άρρωστη μια εβδομάδα και εχθές πήγαν νοσοκομείο, εμφάνισε αρκετά υψηλό πυρετό και αδιαθεσία η κουκλίτσα

Επίσης μου maestria έχεις τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση , λυπηθηκε πολύ και στα δικά σου νεα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μαεστριάκι λυπάμαι....κρίμα.

Το ''ευτύχημα'' είναι οτι έγινε νωρίς. Πες ότι δεν συναίβει και προχώρα μπροστά!

Eυχαριστώ κορίτσι. Ναι, φαντάζομαι θα συνέλθω γρήγορα. Απλώς ήταν μια εμπειρία που θα προτιμούσα να μην είχα.

γράψω.

Ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ και για τις δυο σας:(:(:(:(:(:(:(:(:(.

προσπερινα μου εσύ είσαι παντα δυνατη και θα τα καταφέρεις και τώρα είμαι σιγουρη. Αλλωστε μη ξεχνας οτι εχει μια υπέροχη κορούλα.

Και εσύ μαεστρια εχεις το γιοκα σου.

Ευχαριστώ που με σκέφτηκες!

Με το καλό ένα γερό μωράκι σου εύχομαι. :D

Κορίτσια καλημέρα.... λυπάμαι πολύ για τα δυσάρεστα νέα.... το καφέ μας μαύρισε, δεν μπορώ να καταλάβω πως ειχαμε 4 εγκυμοσύνες και οι 3 κατέληξαν άδοξα.. Ευα, Maestria κ' Prosp.... λυπάμαι πολύ .. εύχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα σωματικά και ψυχολογικά να βρείτε δυνάμεις...

Θένκιου Τζες.

Ηρθα, πηγα να ζεστάνω το φαγητό μου, λοιπόν σας φέρνω νεα από την Ευα μας.

Η Γιωτούλα ειναι άρρωστη μια εβδομάδα και εχθές πήγαν νοσοκομείο, εμφάνισε αρκετά υψηλό πυρετό και αδιαθεσία η κουκλίτσα

Επίσης μου maestria έχεις τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση , λυπηθηκε πολύ και στα δικά σου νεα.

Να της πεις ευχαριστώ και περαστικά.

Κι εμένα με ΤΣΑΚΙΣΕ η γρίππη, με βρήκε κι ευάλωτη ψυχολογικά, ερείπιο έγινα! Σήμερα κουβάλησα τα πεθερικά το πρωί για να 'ναι με τον μικρό (ακόμα δεν θα πάει σταθμό, μάλλον Τετάρτη) και τώρα που κοιμήθηκε φύγανε. Ο λαιμός χάλια, οι αμυγδαλές πρησμένες, μπουκωμένη, κομμένη και με την περίοδο! Μια ομορφιά!

Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές σας. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν ξέρω πως ακριβώς αισθάνομαι. Μουδιασμένη μάλλον. Γουέλ, κι αυτό θα περάσει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Περαστικά στη Γιωτούλα! Γρήγορη ανάρωση να έχει! Το τσακίζουν οι παλιοιώσεις το καημένο τον κορίτσι κάθε φορά με τόσο υψηλό πυρετό! ευάκι δεν σε πάιρνω τηλ. μην ενοχλήσω. Θα είσαι σίγουρα κουρασμένη με τα δικά σου τρεχάματα και τώρα με τη Γιωτούλα. Θα περιμένουμε νέα όμως, ε? ενημέρωσέ μας για την πορεία της μικρούλας μας!

σίγουρα...

τα άνοιξα και τα βράζω έτσι...

άντε να δούμε τι ώρα θα φάμε...

πρέπει να βρω μια μάρκα που να έχει καλά φασόλια.

εγώ πάιρνω του lidl και φακές και φασόλια. είναι πολύ βραστερά και χυλώνουν πολύ καλά!

Καλησπερα..

ΜΑεστρια κοροτσακι μου πολυ στεναχωρηθηκα..Σιδερενια και κουραγιο ευχομαι..

ΑΝΝΙΝΑ μου να πανε ολα τελεια ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!! Σου αξιζει πραγματικα..

Ευα περαστικα στη Γιωτα..

Εμενα η μικρη ευτυχως συνηλθε. Πηγαμε και στη βαφτιση κανονικα..Η βαφτιση ηταν απο μετρια και κατω..Παλι τα πεθερικα μας ειχαν στο φτυσιμο..Η νονα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ λες και πηγαινε στο σουπερ μαρκετ με παρα παρα πολλα εγκυμοσυνης ΠΑΝΤΟΥ..Η κουνιαδα μου εκανε και παρατηρηση στον αντρα μου μπροστα σε ολους οτι δεν την βοηθησε...HELLO?????????????Στη δικη μας βαφτιση ποη ησουνα καλη μου;;;;;;;;;;;; Εχεις και απαιτησεις..Που Ολο και κατι εκανε το δικο μου το κοροιδο..Ε αντε απο κει πια! Τουλαχιστον τελειωσε τωρα και τελος το πρηξιμο..

Εγω με τη Ναταλια ειμασταν κουκλες και ο χαζμπαντ επαθε πλακα οπως με ειδε και πολυ με αρεσε..

(Μη με βρισετε, γραφω ασχετα να ξεχαστουμε και λιγο ε;;;;)

Φιλακια, φευγω, Π Α Λ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

yRf6p1.png

κριμα η Γιωτουλα που ταλαιπωρειται ετσι το πουλακι μου..

Maestria ειναι λογικο να μη ξερεις πως νοιωθεις ειναι νωπο αφενος αφετερου ακομη τραβιεσαι με τη γριπη.. αλλα και οταν συνειδητοποιηεις πως νοιωθεις θα το αντιμετωπισεις αναλογα..

η πρωτη φορα ειναι επωδυνη με οποιον τροπο και αν κατσει αλλα ΠΑΝΤΑ ξεπερνιεται..το μονο που θελει ειναι χρονος..και η υπαρξη ενος παιδιου ειναι σημαντικο βοηθημα..

εχε στο μυαλο σου μονο οτι ηταν τυχαιο..δεν οφειλεται σε εσενα...στανταρακι..

και μεγαλη "τυχη" αφου εκατσε παραλληλα και σε τοσες γνωστες σου.. μαλλον ηταν καρμικο..η κατι τετοιο..:rolleyes:

περαστικα μας να ναι..

αντε καλε.. εγω ακομη τιποτε...περιμενω.. λετε να αρχισω να ελπιζω στη νεκρανασταση? :lol:..και εχω ακομη τα κωλοσυμπτωματα της εγκυμοσυνης οχι εντονα αλλα ερχονται σε κατι ασχετες φασεις και δεν με αφηνουν..

elenaditsa που σαι?

Διαφημίσεις

679321r4n4pgjsf5.gif"]679321r4n4pgjsf5.gif[/url]

γεια σας.

μαεστρια,λυπαμαι πολυ,για οτι συνεβη.

περαστικα σου που εισαι αρρωστουλα,και περαστικα και στην γιωτουλα γρηγορα!ελπιζω και για τις τρεις κοπελες μας,να μην ξαναπερασετε κατι τετοιο,και να μας πειτε παλι γρηγορα,ευχαριστα νεα!

φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

περαστικα μας να ναι..

αντε καλε.. εγω ακομη τιποτε...περιμενω.. λετε να αρχισω να ελπιζω στη νεκρανασταση? :lol:..και εχω ακομη τα κωλοσυμπτωματα της εγκυμοσυνης οχι εντονα αλλα ερχονται σε κατι ασχετες φασεις και δεν με αφηνουν..

elenaditsa που σαι?

χιλια χρονια θα ζησω,ε?

αυτη η αναμονη παλι, μ'εσενα προσπ,ειναι χειροτερη,δυστυχως.υπομονη,θα περασει κι αυτο.

η χριστουλα τι κανει?αυτο που πεταγεται στον υπνο της,και τσιριζει,και δεν ξερεις τι να κανεις, μου το εκανε συχνα η μικρη,ακομα δεν ξερω τι ειναι.

εμενα,παλι δεν θελει να κοιμηθει το μεσημερι,κι εχουν σπασει τα νευρα μου.

και τωρα φοβαται την σκια της.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

λεγεται νυκτερινος τρομος, το χει παθει και η Γιωτουλα μας για αυτο και ταλαιπωριεται το Ευακι τοσο συχνα με τις δυσκολες νυχτες (πρωτα τα δοντια, μετα ο νυκτερινος τρομος..) και εχω διαβασει αρκετα στο κανονικο parents..

ειναι μια συνηθισμενη κατασταση που παρουσιαζεται σε πολλα παιδια προσχολικης ηλικιας.. δεν συνδεεται με εφιαλτες γιατι ο εφιαλτης ειναι ενα ονειρο για το οποιο μιλαει και την επομενη μερα το παιδι η αναφερει κατι πανω σε αυτο.. ο νυκτερινος τρομος εχει να κανει με το υποσυνειδητο του εγκεφαλου οταν το παιδι εχει ασυναισθητα επηρεαστει ασχημα απο κατι.. πχ εμενα η μικρη εχει φοβο μην φυγω απο κοντα της..

οσο και να ειμαστε προσεκτικοι αν ειναι να συμβει συμβαινει..

ειναι κατι σαν υπνοβασια και δυστυχως το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να φερομαστε τρυφερα, να τα αγκαλιαζουμε και να τους μιλαμε καθησυχαστικα..

η κατασταση μπορει να ειναι παροδικη, μπορει να ειναι και χρονια.. αν συμβαινει σε βαθμο συχνο και ιδιαιτερα σε σημειο που ταρασσεται η οικογενειακη ισορροπια καλο ειναι να μιλαμε και με καποιον ειδικο.. αλλα εχω διαβασει και για μαμαδες που εκαναν εγκεφαλογραφηματα στα μικρα και ξανα η τελικη διαγνωση ηταν νυκτερινος τρομος αρα μονο τρυφεροτητα και υπομονη..

αν εκτος απο τις τσιριδες και απο τα ξεσπασματα (εμενα πχ η δικια μου καποιες βραδυες χτυπιεται σα το χταποδι) διαπιστωσεις και καποια περεργη αλλη συμπεριφορα καλο ειναι να το αναφερεις στη γιατρο σου..

βεβαια την επομενη ειναι σα να μη συμβαινει τιποτε και δεν το θυμουνται..

σε γενικες γραμμες ειναι κατι συχνο και ας πουμε φυσιολογικο..

η χύτρα μου δεν στέκει στα καλά της,τα έφαγε τα ψωμιά της,είναι seb μπορεί και 30 ετών,την κληρονόμησα από μια θεία που πέθανε!!!

δεν γυρίζει η βαλβίδα...

της άλλαξα βαλβίδα,λάστιχο,μια άλλη βλακεία...

θα την πάρω στο μάστορα!!

μια χαρά δούλευε...

τα φασόλια δεν έχουν βράσει εννοείται...δεν βλέπω να τρώμε σήμερα...

και λέω ας κοιτάξω τις τιμές...

η φθηνότερη 170Ε εώς 400Ε...δεν πάμε καλά!!!!!!!!!!!

αμ δεν θυμασαι που σας τα λεγα?? Μια ολοκληρη περιουσια κανουν οι χυτρες και τις εχω στην αποθηκη και καθονται..βεβαια προχθες επεσα πανω στο βιβλιο οδηγιων και κολαστηκα να την βγαλω να δοκιμασω αλλα ειπα να το αφησω προς το παρον.. πολλα δραματα μαζεμενα δεν τα αντεχω..Ζυγιζουν και εναν τονο..

κοριτσάκια τι κάνετε??

μαεστριάκι φιλάκια πολλά!

δεν έχει τίποτα η tv σήμερα και πήραμε dvd...

πήγαμε παιδότοπο,και μόλις βάλαμε την μικρή για ύπνο,κουράστηκε...

see you later girls!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...