Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έγραφα τόση ώρα και μου έκλεισε ο browser!!

φτου..

τι έλεγα?

α το σκ πως περάσατε?

εμείς ήσυχα,το σαββάτο πήγα με την έλλη στο μάθημα,κι ο άντρας μου κράτησε την ανηψιά,

η έλλη κάθησε πάρα πολύ καλή,ήταν συνέχεια καθισμένη στα πόδια μου και παρακολουθούσε,αφού σε κάποια φάση έπρεπε να σηκωθούμε για να κάνουμε γύρω γύρω και δεν ήθελε,πήγαινε κώλο κώλο να κάτσει στα πόδια μου πάλι.

περάσαμε ωραία.

βλέπω ότι της αρέσει,απλά με προβληματίζει ότι λέμε συνέχεια τραγουδάκια καθιστοί και δεν κάνουμε τίποτα όρθιοι!!

είδα και διαφήμιση στο περιοδικό σε αυτό που πήγες προσπ,gymboree???δεν θυμάμαι πως γράφεται,φανταστικός χώρος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγώ δεν έχω κάνει ποτέ και φοβάμαι να το τολμίσω. Άσε που δεν μου αρέσουν οι τούρτες. Με μπουκώνουν. Αδυνατώ να φάω κομμάτι ολόκληρο. Τις προάλλες που πήγαμε σε ένα παιδικό πάρτυ η κοπέλα την έκανε μόνη της τη τούρτα. Την είχε στρώσει με γαλάζιο γλάσο απο πάνω. Την έλεγες άνετα αγοραστή. Απο την μια τη ζηλεψα μια και πέρισυ δώσαμε 50 ευρώ για την τούρτα της Γεωργίτσας, απο την άλλη χωρίς πρόβα δεν κάνω απόπειρα να την φτιάξω και να τη σερβίρω με κλειστά μάτια (δεν μπορείς να κόψεις για να δοκιμάσεις), τώρα μου λες ότι κοστίζει κι όλας. Μάλλον δεν ειναι για μένα ....έχω και τη δικαιολογία της εργαζόμενης:tongue:

προβα θα ειναι η αυριανη.. αλλωστε δεν θα χω και επισκεψεις.. αλλα εκτος τους αισθητικου κομματιου γιατι να μην εχει καλη γευση???

είδα και διαφήμιση στο περιοδικό σε αυτό που πήγες προσπ,gymboree???δεν θυμάμαι πως γράφεται,φανταστικός χώρος.

καλος ειναι ο χωρος αλλα περιμενα οτι θα ταν ακομη πιο μεγαλος και σε ιδιοκτητο σπιτι και οχι σε οροφο ενος εμπορικου..

και καποια θεματα δεν μου αρεσαν..

τωρα βεβαια που δεν ειμαι εγκυος και θα χω πιο πολλα κουραγια για δραστηριοτητες σκεφθηκα μηπως τα δινα τα 300 ευρω και πηγαινα για αυτο τους λιγους μηνες αλλα μολις ακουσε ο ανδρας μου για περα δωθε Κολωνο Ερυθραια εφριξε.. και δεν τον αδικω.. ακομη δεν εχω βρει κατι αλλο κοντα μας που να μπορουμε να πηγαινουμε για χειμωνα..

δεν θελω να ειναι κλεισμενη με ενοχλει.. με κοβω να ψαχνω για παιδοτοπους μου αρεσει η οχι.. δεν μπορω να την εχω κλεισμενη.. στενοχωριεμαι..

προβα θα ειναι η αυριανη.. αλλωστε δεν θα χω και επισκεψεις.. αλλα εκτος τους αισθητικου κομματιου γιατι να μην εχει καλη γευση???

Βρε για το σπίτι δεν με πειράζει. Και γεύση να μην έχει έχουμε κάδο απορριμάτων. Η εμφάνιση δεν πειράζει. αλλά για το πάρτυ επιβάλλονται και τα δύο. Κοίτα , αν την τρώγαμε ίσως καθόμουν μια μέρα και έκανα δοκιμαστικά μία. Αλλά για να την φάει η μαρμάγκα δεν μπάινω στον κόπο. Πάιρνω και στα γεννέθλια μια έτοιμη και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

καλος ειναι ο χωρος αλλα περιμενα οτι θα ταν ακομη πιο μεγαλος και σε ιδιοκτητο σπιτι και οχι σε οροφο ενος εμπορικου..

και καποια θεματα δεν μου αρεσαν..

τωρα βεβαια που δεν ειμαι εγκυος και θα χω πιο πολλα κουραγια για δραστηριοτητες σκεφθηκα μηπως τα δινα τα 300 ευρω και πηγαινα για αυτο τους λιγους μηνες αλλα μολις ακουσε ο ανδρας μου για περα δωθε Κολωνο Ερυθραια εφριξε.. και δεν τον αδικω.. ακομη δεν εχω βρει κατι αλλο κοντα μας που να μπορουμε να πηγαινουμε για χειμωνα..

δεν θελω να ειναι κλεισμενη με ενοχλει.. με κοβω να ψαχνω για παιδοτοπους μου αρεσει η οχι.. δεν μπορω να την εχω κλεισμενη.. στενοχωριεμαι..

Δε σκέφτεσαι να βγάλεις δίπλωμα να είσαι πιο ευέλικτη?

Διαφημίσεις

Δε σκέφτεσαι να βγάλεις δίπλωμα να είσαι πιο ευέλικτη?

λεφτα δεν εχω.. τωρα θα χω και χρονο και λιγοτερες δεσμευσεις.. αλλα χωρις σανο το ζωο δεν τραβαει!!

αυτα επρεπε να χουν γινει χρονια πριν..

τωρα που δεν θηλαζω και μολις τελειωσω και με το τρεχον θεμα λεω να κανω μια πανοραμικη ακτινογραφια για να επισκεφθω κανεναν ορθοδοντικο γιατι θελω να φτιαξω τα δοντια μου καποια στιγμη..αυτο με νοιαζει πιο πολυ..

λεφτα δεν εχω.. τωρα θα χω και χρονο και λιγοτερες δεσμευσεις.. αλλα χωρις σανο το ζωο δεν τραβαει!!

αυτα επρεπε να χουν γινει χρονια πριν..

τωρα που δεν θηλαζω και μολις τελειωσω και με το τρεχον θεμα λεω να κανω μια πανοραμικη ακτινογραφια για να επισκεφθω κανεναν ορθοδοντικο γιατι θελω να φτιαξω τα δοντια μου καποια στιγμη..αυτο με νοιαζει πιο πολυ..

Θα ήταν μεγάλη ευκολία και για σένα και τον άντρα σου.

Αλλά αν αυτός είναι ο λόγος σαφώς και βάζεις προτεραιότητες...

Πάντως ποτέ δεν είναι αργά.

κοίτα κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά εδώ,γι'αυτό σκεφτήκαμε να την πάμε με τα χριστούγεννα, κάθε σάββατο το μάθημα,μετά βόλτα και καφεδάκι,την κυριακή βόλτα και κούνιες, την τρίτη παιδότοπο,στο ενδιάμεσο κάνα σούπερ μαρκετ,θα πηγαίνω και στην αδερφή μου να παίζει με τα μικρά,τι άλλο πια?ίσως και με την κουμπάρα να βρισκόμαστε 1 φορά την εβδομάδα.

και όλα αυτά όσο κάνει καλό καιρό...

αν βρέχει που να πας?

και ο παιδότοπος μια φορά την εβδομάδα είναι υπεραρκετά!!

ζωηρεύει εκεί!!

σήμερα μάλλον θα πάμε παιδότοπο,γιατί αύριο θα πάει ο άντρας γιάννενα,για δουλειά κι εγώ δεν θα πάω γμτ!!!!!!!!!!!!!

έτσι που το κανόνισε...

κι εγώ τόσα χρόνια λεφτά θέλω για δίπλωμα...

τόσα χρόνια δεν είχα αυτοκίνητο,ήμουν αγγλία,μετά αθήνα,λέω να μαζέψω τίποτα χρήμματα,μετά ήρθαμε εδώ και μας πήρε η κάτω βόλτα...

κι εγώ τόσα χρόνια λεφτά θέλω για δίπλωμα...

τόσα χρόνια δεν είχα αυτοκίνητο,ήμουν αγγλία,μετά αθήνα,λέω να μαζέψω τίποτα χρήμματα,μετά ήρθαμε εδώ και μας πήρε η κάτω βόλτα...

και εγώ το έβγαλα όσο συζούσαμε ακόμα με τον άντρα μου και ευτυχώς . Μου έχει λύσει τα χέρια. ειδικά στο θέμα δουλειά. Αλλιώς θα έτρωγα τεράστια ταλαιπωρία. Αν δεν το έβγαζα τότε.......μπορεί και να μην το έκανα ποτέ!

Διαφημίσεις

και εγώ το έβγαλα όσο συζούσαμε ακόμα με τον άντρα μου και ευτυχώς . Μου έχει λύσει τα χέρια. ειδικά στο θέμα δουλειά. Αλλιώς θα έτρωγα τεράστια ταλαιπωρία. Αν δεν το έβγαζα τότε.......μπορεί και να μην το έκανα ποτέ!

ειναι γεγονος οτι αυτα βολευει να τα κανεις πριν κανεις παιδια..

μετα οι δικες τους αναγκες προεχουν..

τα δοντια μου ειναι λογοι υγειας που μου επιβαλλουν να ασχοληθω και παλι δεν θα το κανω αμεσα.. απλα ειναι ευκαιρια να παρω γνωμες και να κανω ερευνα αγορας..

το διπλωμα με καιει περισσοτερο στο θεμα του εξοχικου κατα τάλλα υπαρχουν και ταξι και συγκοινωνιες..

εγώ είχα μάθει με το μηχανάκι μου να έχω την ανεξαρτησία μου,και τώρα δεν το έχω αυτό με το παιδί.

ούτε σούπερ μάρκετ δεν μπορώ να πάω.

παίρνω τηλ τον χάζμπαντ και μου παίρνει ότι θέλω.

δλδ δεν βγαίνω από το σπίτι ούτε γιάυτο!!

μόλις έβαλα την φασολάδα στη χύτρα να γίνει...

θα φάει και η έλλη πρώτη φορά,μόνο φακές της έχω δώσει μέχρι τώρα.

έβαλα καρότο,σέλινο,κρεμμύδι,βάζετε κάτι άλλο?

ντομάτα και λάδι αφού βράσουν στη χύτρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...