Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυριο θα μεινω σπιτι και θα κανω τουρτα μαζι με τη μικρη..θα την φτιαξω ολη μονη μου και το παντεσπανι και τις κρεμες και τη διακοσμηση..

λοιπον κατεληξα να παραγγειλω αυτη τη καρτα απο το κεντρο προστασιας σπαστικων.. εχει συμφερουσα τιμη και ειναι συμπαθητικη και παει για καλο σκοπο.

http://www.eps-ath.gr/media/pdf/2010_2011_diafora/apo_tmima_karton/CHRISTl_2010Low.pdf

ειναι η 1439

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμ και παροτι προχθες περασαμε μια δραματικη νυχτα λογω του νυκτερινου τρομου, εχθες ισα που ψιλομουρμουραγε αλλα δεν ξυπνησε καθολου απο τις 22.30 ως τις 7.00 και μαλιστα πρωτη φορα που ξυπνησε μονη της, δεν εβγαλε κιχ, κατεβηκε απο το κρεβατι και ηρθε στο δωματιο μας και μας ξυπνησε μεσα στη τρελη χαρα..

τυχαιο προφανως..

ΘΑ ΚΑΝΩ..

Έτσι σε θέλω. Τώρα μιλάς σωστά!

αυριο θα μεινω σπιτι και θα κανω τουρτα μαζι με τη μικρη..θα την φτιαξω ολη μονη μου και το παντεσπανι και τις κρεμες και τη διακοσμηση..

λοιπον κατεληξα να παραγγειλω αυτη τη καρτα απο το κεντρο προστασιας σπαστικων.. εχει συμφερουσα τιμη και ειναι συμπαθητικη και παει για καλο σκοπο.

http://www.eps-ath.gr/media/pdf/2010_2011_diafora/apo_tmima_karton/CHRISTl_2010Low.pdf

ειναι η 1439

πολύ όμορφη η καρτούλα.

καλή επιτυχία με την τούρτα!

χμ και παροτι προχθες περασαμε μια δραματικη νυχτα λογω του νυκτερινου τρομου, εχθες ισα που ψιλομουρμουραγε αλλα δεν ξυπνησε καθολου απο τις 22.30 ως τις 7.00 και μαλιστα πρωτη φορα που ξυπνησε μονη της, δεν εβγαλε κιχ, κατεβηκε απο το κρεβατι και ηρθε στο δωματιο μας και μας ξυπνησε μεσα στη τρελη χαρα..

τυχαιο προφανως..

Εγώ έχω άλλο μπελά....Αγοράσαμε το Σάββατο καινούριο παγουράκι για να πίνει νερό. Έπαθε τρελό έρωτα. Δεν το αποχωρίζεται. Το κραμάει στο λαιμό της και το πάιρνει παντού μαζί της. Όταν κάθεται στο καρακλάκι της, το βγάζει, το κρεμάει στην πλάτη της καρέκλας και όταν σηκώνεται το ξαναπάιρνει. Θα μου πείτε ποιό είναι το πρόβλημα? πίνει συνέχεια μα συνέχεια νερό. και όχι επειδή διψάει, απλώς για να πιεί απο το παγούρι με αποτέλεσμα στο μισάωρο η πάνα της να μην χωράει σταγόνα παραπάνω. Προχθές το βράδυ στις 4 την βρήκα κατουρημένη και σήμερα το πρωί ήταν πάλι κατουρημένη. Χθες όλη μέρα χάλασα τρις μπιτζάμες και τρία φανελάκια ! Δεν προλαβαίνω να την αλλάξω:rolleyes::confused:

καλημέρα κοριτσάκια!!!

2766252rvz7pvyufh.gif

σήμερα είναι μια καινούρια μέρα!!

Αννίνα μου,καλά έκανες και μας έγραψες,ακόμα κι αν δεν γράφεις είναι σαν να είσαι στο καφέ μας!

φιλάκια πολλά.

πάω να διαβάσω τα προηγούμενα...

κάτι για τούρτα είδα..προσπ εσύ?

να φτιάξεις!!εγώ δεν έχω φτιάξει ποτέ!

ακριβώς αυτό πάθαμε κι εμείς βίκυ...είχαμε μόνο εκπαιδευτικό ποτήρι,δεν έπινε με καλαμάκι, και της πήραμε με καλαμάκι ένα ωραίο της nuby,κι αμέσως έμαθε να πίνει,όλη μέρα με αυτό και το πρωί την έβρισκα κατουρημένη.

τώρα της το κρύβω,να το ξεχνάει λίγο.

αλλά έχουμε το ίδιο με την ομπρέλα!!!

Διαφημίσεις

ακριβώς αυτό πάθαμε κι εμείς βίκυ...είχαμε μόνο εκπαιδευτικό ποτήρι,δεν έπινε με καλαμάκι, και της πήραμε με καλαμάκι ένα ωραίο της nuby,κι αμέσως έμαθε να πίνει,όλη μέρα με αυτό και το πρωί την έβρισκα κατουρημένη.

τα ιδια περναμε ολες μου φαινεται.. και εμενα εχει φαει κολλημα με το παγουρι που χει πανω τη Ντορα και τον Μπουτς και εχει το ιδιο με μια ομπρελα των wings που της εφερε η μανα μου..

εχει δει η μικρη σε ενα βιβλιο μαγειρικης μια τουρτα με σχεδιο ενα κουνελακι και ολο μου τη ζηταει.. και ειπα να κατσω να προσπαθησω να τη φτιαξω (θα γελασουμε τρελλα λεμε!) και αν παει καλα θα κανω και στα γενεθλια της..

αλλα το κοστος ολων των υλικων πραγματικα υπερβαινουν απο το να αγοραζα μια ετοιμη του κιλου.. βεβαια δεν ξεπερνουν αν αγοραζα μια τρικιλη με παιδικη παρασταση αφου πανε πανω απο 30 ευρω..

χιλια δυο..κουβερτουρες, κρεμες γαλακτος, τυρι κρεμα, μασκαρπονε τυρι, τρουφα, μαρμελαδα, και δεν ξερω τι αλλο..

για να δουμε.. θα μου παρει ωρες.. βεβαια για τις κρεμες μπορουσα να παρω και ετοιμη ζαχαροπλαστικης αλλα τωρα εχω κεφια και ειπα να δημιουργησω..

τουλάχιστον με την ομπρέλα δεν κατουράει:P

Εγώ της είχα πάλι παγουράκι αλλά επειδή η πεθερά μου της έβαζε και χυμό μέσα το καλαμάκι δεν καθάριζε καλά απο μέσα , σαν να έβαψε , και της πήρα καινούριο που προφανώς της άρεσε περισσότερο. Κάθε 10 λεπτα ρουφάει. Όποτε πήγα να της το κρύψω με πήρα χαμπάρι και το άρπαξε αλλά θα φροντίζω να το κρύβω και εγώ.

Προσπ δεν έχω καινούριες φωτό στο λάπτοπ. άσε που δινοπαθώ μέχρι να τη βγάλω μια καλή:confused: Αλλά δεσμεύομαι με την πρώτη ευκαιρία να στείλω. και δικές σας θέλω!

Διαφημίσεις

τουλάχιστον με την ομπρέλα δεν κατουράει:P

Εγώ της είχα πάλι παγουράκι αλλά επειδή η πεθερά μου της έβαζε και χυμό μέσα το καλαμάκι δεν καθάριζε καλά απο μέσα , σαν να έβαψε , και της πήρα καινούριο που προφανώς της άρεσε περισσότερο. Κάθε 10 λεπτα ρουφάει. Όποτε πήγα να της το κρύψω με πήρα χαμπάρι και το άρπαξε αλλά θα φροντίζω να το κρύβω και εγώ.

Προσπ δεν έχω καινούριες φωτό στο λάπτοπ. άσε που δινοπαθώ μέχρι να τη βγάλω μια καλή:confused: Αλλά δεσμεύομαι με την πρώτη ευκαιρία να στείλω. και δικές σας θέλω!

καλα εγω βαριεμαι να περναω τις φωτο αλλα δεν καθεται και αυτο να παρει μια ποζα..

τα ενσωματομενα καλαμακια στα παγουρια ειναι κατ εμε μονο για νερο.. οτιδηποτε αλλο βαφει η κανει μυκητες..

χθες της πήρε η κουνιάδα ένα τσαντάκι,είχε είδη μια τσαντούλα διάφανη που παίρνουμε τα παιχνίδια μαζί και κυκλοφορεί και με τα 2 στο μπράτσο περασμένες,σαν τη κυρία!!!

θέλει πολλές ώρες η τούρτα,αλλά είναι ωραίο το αποτέλεσμα.

τα ιδια περναμε ολες μου φαινεται.. και εμενα εχει φαει κολλημα με το παγουρι που χει πανω τη Ντορα και τον Μπουτς και εχει το ιδιο με μια ομπρελα των wings που της εφερε η μανα μου..

εχει δει η μικρη σε ενα βιβλιο μαγειρικης μια τουρτα με σχεδιο ενα κουνελακι και ολο μου τη ζηταει.. και ειπα να κατσω να προσπαθησω να τη φτιαξω (θα γελασουμε τρελλα λεμε!) και αν παει καλα θα κανω και στα γενεθλια της..

αλλα το κοστος ολων των υλικων πραγματικα υπερβαινουν απο το να αγοραζα μια ετοιμη του κιλου.. βεβαια δεν ξεπερνουν αν αγοραζα μια τρικιλη με παιδικη παρασταση αφου πανε πανω απο 30 ευρω..

χιλια δυο..κουβερτουρες, κρεμες γαλακτος, τυρι κρεμα, μασκαρπονε τυρι, τρουφα, μαρμελαδα, και δεν ξερω τι αλλο..

για να δουμε.. θα μου παρει ωρες.. βεβαια για τις κρεμες μπορουσα να παρω και ετοιμη ζαχαροπλαστικης αλλα τωρα εχω κεφια και ειπα να δημιουργησω..

και εγώ δεν έχω κάνει ποτέ και φοβάμαι να το τολμίσω. Άσε που δεν μου αρέσουν οι τούρτες. Με μπουκώνουν. Αδυνατώ να φάω κομμάτι ολόκληρο. Τις προάλλες που πήγαμε σε ένα παιδικό πάρτυ η κοπέλα την έκανε μόνη της τη τούρτα. Την είχε στρώσει με γαλάζιο γλάσο απο πάνω. Την έλεγες άνετα αγοραστή. Απο την μια τη ζηλεψα μια και πέρισυ δώσαμε 50 ευρώ για την τούρτα της Γεωργίτσας, απο την άλλη χωρίς πρόβα δεν κάνω απόπειρα να την φτιάξω και να τη σερβίρω με κλειστά μάτια (δεν μπορείς να κόψεις για να δοκιμάσεις), τώρα μου λες ότι κοστίζει κι όλας. Μάλλον δεν ειναι για μένα ....έχω και τη δικαιολογία της εργαζόμενης:tongue:

καλα εγω βαριεμαι να περναω τις φωτο αλλα δεν καθεται και αυτο να παρει μια ποζα..

τα ενσωματομενα καλαμακια στα παγουρια ειναι κατ εμε μονο για νερο.. οτιδηποτε αλλο βαφει η κανει μυκητες..

μπορείς να το πείς και στην πεθερά μου την πόντια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...