Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Koριτσάκια μας την έκανε το σχεδόν εμβριο, σήμερα τα ξημερώματα. Τώρα έχω περίοδο, ευτυχώς καθόλου πόνο κι αύριο θα πάω στη γιατρό μου.

Έγινα και ΧΑΛΙΑ με τη γρίππη - απίστευτη ταλαιπωρια - και γενικώς ήταν το σαβ/ριακο της κολάσεως!

Ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης.

κοριτσάκι μου καλά είσαι?

αχ πολύ στεναχωρήθηκα:(:(

προσπ κι εσύ περιμένεις το αναπόφευκτο ε?:(

κρίμα βρε κοριτσάκια,φιλάκια πολλά!

μην μου στεναχωριέστε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκι μου καλά είσαι?

αχ πολύ στεναχωρήθηκα:(:(

προσπ κι εσύ περιμένεις το αναπόφευκτο ε?:(

κρίμα βρε κοριτσάκια,φιλάκια πολλά!

μην μου στεναχωριέστε...

εγω θα σου στενοχωρεθω μολις συμβει οπου ναι μεν θα χω τελειωσει αλλα εκει θα μου ρθει και η κακια συγκινηση..

τωρα παγος..εγω και η εποχη των παγετωνων..:mrgreen:

Καλημέρα κορίτσια!

Μαεστριάκι λυπάμαι....κρίμα.

Το ''ευτύχημα'' είναι οτι έγινε νωρίς. Πες ότι δεν συναίβει και προχώρα μπροστά!

Πολύ μαυρίλα στο καφέ μας μιλάμε!

Μακάρι να παν τα πράγματα καλά για την Αννούλα!

Καλημέρα κορίτσια,αν και μου είναι πολύ δύσκολο να μπαίνω στο καφε με ολα αυτά που διάβασα δεν μπορούσα να μην γράψω.

Ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ και για τις δυο σας:(:(:(:(:(:(:(:(:(.

προσπερινα μου εσύ είσαι παντα δυνατη και θα τα καταφέρεις και τώρα είμαι σιγουρη. Αλλωστε μη ξεχνας οτι εχει μια υπέροχη κορούλα.

Και εσύ μαεστρια εχεις το γιοκα σου.

Εγώ στις 2 του μηνός θα ξαναπάω στο γιατρό, δεν ξέρω τι να πώ ελπίζω οτι ολα θα είναι καλά,ξερω εγώ θα δείξει. Μετα απο οτι εχω περάσει τίποτα δεν μου φαίνεται πια παραξενο και τιποτα δεν θα με πονέσει περισσότερο.

Φιλιά σε ολες σας και οποτε δεν αισθάνεστε καλά και σας εχει πάρει απο κάτω να παιρνεται μια αγκαλιτσα τα παιδάκια σας και ολα θα είναι πολύ καλύτερα.

Κορίτσια καλημέρα.... λυπάμαι πολύ για τα δυσάρεστα νέα.... το καφέ μας μαύρισε, δεν μπορώ να καταλάβω πως ειχαμε 4 εγκυμοσύνες και οι 3 κατέληξαν άδοξα.. Ευα, Maestria κ' Prosp.... λυπάμαι πολύ .. εύχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα σωματικά και ψυχολογικά να βρείτε δυνάμεις...

Ευχομαι όλη μας η θετική ενεργεια να παει στην Αννίνα μας που έχει ταλαιπωρηθεί τόσοοο μα τόσοοοο πολύ με τον γλυκό της αγγελούδι και να της τα φέρει ο Θεός όλα τόοσοοο δεξιά και να μάθουμε σε λίγους μήνες τα ευχάριστα...

Δυστυχώς τα νεα αυτά τα άκουσα και πριν 10 ημερες απο μια πολύ καλή μου φίλη :(

Καλή εβδομάδα να έχουμε ... όσο καλή μπορεί να είναι

Διαφημίσεις

Καλή σου μέρα Αννούλα μας!

Νομίζω πώς τα κορίτσια θα αντλήσουν απο σένα τη δύναμη που χρειάζονται!

είσαι μεγάλη ψυχή.

Να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα καλά να πάνε να με το μπεμπάκι!

Φιλάκια πολλά!

Καλημερα σε ολες..ειδικοτερα στην Annina μας..

σε ευχαριστουμε για τα λογια συμπαραστασης και αγαπης.. καθε απωλεια ειναι παντα μια απωλεια ξεχωριστη αλλα δεν συγκρινεται με το να μην ειναι τα παιδια μας (τα υπαρχοντα) καλα..

εμενα μονο αυτο με νοιαζει αυτες τις ημερες και να τελειωνει αυτη η ιστορια συντομα γιατι απο οτι βλεπω ο οργανισμος μου κανει τον αδιαφορο..

για σενα θα πανε ολα καλα.. και αυτο πρωτα απο ολα γιατι στο χρωσταει και δευτερον γιατι δεν εχει καμια σχεση με ιστορικο και με την ατυχια των υπολοιπων..

να σαι καλα και να μας επισκεφθεσε καμια φορα αν νοιωθεις καλα..

και παλι σε ευχαριστουμε για την υποστηριξη και τις καλες σου σκεψεις.

Διαφημίσεις

jesgk αυτο ελεγα και στην Αnna27 οτι μαλλον δεν ηταν καλη η συναστρια για μας τις 4.. αλλωστε αποβαλλουμε με μικρες χρονικες διαφορες..

αντε και περαστικα μας..

πειτε κατι καλυτερο.. πχ πως περασατε το σκ?

εγω ηρθα γραφειο για λιγες ωρες και θα την κανω για λαικη..( Οτι να ναι!!)

Προσπ κάτι πήρε το αυτί μου για προσπάθειες τον Ιανουάριο? Εσύ δεν είπες είναι απογορευτικό το ελέυθερο σέξ Γενάρη μήνα γιατί επιφυλάσει παρθενάκια??:tongue:

Εγώ πέρασα ήσυχο σκ. Αύριο γιορτάζει ο Πολυούχος μας επομένως καθησιό. Δουλειά την Τατάρτη , Πέμπτη πάλι καθησιό. Κανονίσαμε παρείτσα για φαγητό.

Παρασκευή βράδυ πήγαμε πάλι για φαγητό και σας πληροφορώ πώς εν καιρω οικονομικής κρίσης μετά βίας κυριολεκτικά βρήκαμε τραπέζι και η Γεωργίτσα δεν μπορούσε να αλωνίσει στον χώρο όπως συνιθίζει γιατί τα γκαρσόνια τρέχαν σαν τρελά.

Το ζουζουνάκι κάθε μέρα λέει και κάτι καινούριο.χθες έβαζα πλυντήριο και με βοηθούσε. Κάποια στιγμή έφυγε και επιστρέφει με τα σιδερωμένα ρούχα αγκαλιά που τα είχα πάνω στο κρεβάτι και μου λέει κι άλλο:P:p

Μπροστά στην μπαλκονόπορτα της κουζίνας έχω ένα μικρό χαλάκι με δυο μεγάλα λουλούδια σαν σχέδιο για να μην μεταφέρουμε σκουπίδια και σκόνη απο το μπαλκόνι όταν μπάινουμε μέσα. Καθώς μπήκε μέσα η γεωργίτσα σκύβει στο χαλάκι και λέει λουλούδι.

τα σκατούλια τα έχουν όλα κάτω απο τη γλώσσα τους και κάθε μέρα ξεφουρνίζουν και απο κάτι.

να επανέλθουμε στα ζουζουνικατορθώματα μπας και αλλάξει λίγο το κλίμα. Να ξεχαστούν λίγο και οι ''παθούσες''.

α) Μεσα Γεναρη για να πιασει Ζυγο αν και δεν συμπαθω το ζωδιο..

β) Το σκεφθηκα πρωτο πρωτο αυτο που ειπες αλλα δεν μπορω πιο μετα γιατι θελω να χω κανει περιδεση μεχρι τον Μαιο ωστε να μαι συνεπης στις υποχρεωσεις τις λεσχης.. οταν υποσχομαι κατι προσπαθω να το τηρω.. αν δεν μας κατσει μεχρι μεσα Φλεβαρη θα ξαναρχισω απο Μαιο ωστε να χω το πρωτο τριμηνο μεσα στο καλοκαιρι. Θα υποστω τον περιορισμο στις κινησεις και στα χαλαρα μπανια αλλα ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΣΕΙ..

Δεν θα την παλεψω αλλο με το αθλημα..αλλα δευτερο παιδι ΘΑ ΚΑΝΩ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...