Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λυπάμαι πολύ ρε Δημητρούλα, πραγματικά.

Παίζει να σ' ακολουθήσω κι εγώ, γιατί η γιατρός δεν είδε τπτ, ευτυχώς δεν είναι τπτ εξωμήτριο, αλλά το ίχνος που είδε είναι για πιο πρόσφατη εγκυμοσύνη, ενώ σύμφωνα με την τελευταία περίοδο, θα 'πρεπε να 'ναι πιο προχωρημένο.

Μου είπε κατά λέξη "αν νιώσεις πόνο και δεις αίμα, να πας σε εφημερεύον". Άρα πιστεύει ότι δεν πήγε καλά μάλλον.

Δευτέρα, ή μπορεί κι αύριο, θα κάνω χοριακή - κατ' απαίτησή της - και θα επαναλάβω σ' ενα 48ωρο.

Είμαι χάλια, γιατί είχα αρχίσει να συνηθίζω την ιδέα. Επίσης είμαι ΧΑΛΙΑ με τη γρίππη! ΧΑΛΙΑ!

Πολύ ανάδρομος ο Ερμής αυτό το διάστημα, είχα ανάγκη ένα καλό νέο σήμερα.

αχ βρε κοριτσάκι μου,τι να πω...

:-(

όλα μαζί έχουν πέσει...

να πας να κάνεις χοριακή...

κορίτσια σας θέλω ακμαίες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ισα ισα θα παμε κοντρα στη γκινια και θα μεινουμε ΟΛΕΣ μαζι..Και θα γραφουμε και στο νεο καφε ΟΛΕΣ μαζι..Προτεινω να ετοιμαζεστε για Ιανουαριο 2012!!!!

λες??? Εγω επειδη εχω δεσμευτει με την λεσχη στον οικισμο μας δεν μπορω να επιχειρησω να μεινω εγκυος πριν την ανοιξη..

ιατρικα θα μπορω αλλα αν το κανω νωριτερα κατα πασα πιθανοτητα δε θα μπορω να συμμετεχω ενεργα και θα παει στον αερα ολη η προσπαθεια που κρεμεται απο μενα..

Δηλαδη η απο Ιανουαριο πρεπει να βαλω μπρος ωστε αν ολα πανε καλα να χω κανει περιδεση μεχρι τον Μαη η απο Μαη και μετα για να χω να κανω περιδεση κατα τον Σεπτεμβρη..

ο Ιανουαριος μου φαινεται πολυ κοντα..

τωρα λεω μαλακιες.. εδω κυκλοφορω με ενα κυημα στην κοιλια ακομη και κανω σχεδια..

αυτα με εφαγαν..:|

Πες του οτι αυτη τη στιγμη ΠΡΟΗΓΕΙΣΑΙ και θα κανεις οτι νομιζεις..

κατι τετοιο του ειπα.. αλλα καταλαβαινω και εκεινον.. οι ανδρες θρηνουν σιωπηρα και πιο δυσκολα..ισως το ξεπερνουν πιο δυσκολα οταν συμπασχουν ψυχολογικα..

λες??? Εγω επειδη εχω δεσμευτει με την λεσχη στον οικισμο μας δεν μπορω να επιχειρησω να μεινω εγκυος πριν την ανοιξη..

ιατρικα θα μπορω αλλα αν το κανω νωριτερα κατα πασα πιθανοτητα δε θα μπορω να συμμετεχω ενεργα και θα παει στον αερα ολη η προσπαθεια που κρεμεται απο μενα..

Δηλαδη η απο Ιανουαριο πρεπει να βαλω μπρος ωστε αν ολα πανε καλα να χω κανει περιδεση μεχρι τον Μαη η απο Μαη και μετα για να χω να κανω περιδεση κατα τον Σεπτεμβρη..

ο Ιανουαριος μου φαινεται πολυ κοντα..

τωρα λεω μαλακιες.. εδω κυκλοφορω με ενα κυημα στην κοιλια ακομη και κανω σχεδια..

αυτα με εφαγαν..:|

Αυτη ειναι η δυναμη του ανθρωπου ομως..Να προσαρμοζεται! Δεν λες καθολου μαλακιες..Συγνωμη αλλα εγω τελος Απριλιου ειχα μεινει και γεννησα Ιανουαριο..Αρα μια χαρα τα προλαβαινεις ολα..:P

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

τελος παντων..

για μενα ακομη δεν εχει τελειωσει το θεμα εδω.. περιμενω την αποβολη..:( και με αγχωνει ως ειναι λογικο αλλα ειναι και το πιο σωστο πιστευω μετα απο τοσες ταλαιπωριες και χειρουργεια..

τωρα σημασια εχει η maestria να παει καλα και εγω προσωπικα το ευχομαι και το ελπιζω με ολη μου τη δυναμη της σκεψης και της καρδιας μου..

παω να ξαπλωσω γιατι ηταν μια μακρα μερα..

εις αυριον λοιπον..

αντε να δουμε..

και παλι σας ευχαριστω για ολα.. το εκτιμω και με βοηθαει ιδιαιτερα..θελω να το ξερετε αυτο..

σας φιλω

maestro να ξεκουραστεις..

Πραγματικα ειναι απιστευτο!!!!

Μaestria ελπιζω και ευχομαι να ειναι ολα καλα!!Οντως τι γινετε ρε παιδια????Τοσες συμπτωσεις πια???

Καλημερα δεν λεω γιατι δεν ειναι!!!!

Ρε κορίτσια πώς θα γίνει να κάνουμε ένα ευχέλαιο στο καφέ μας!!!!!!

Για όνομα του Θεού και της Παναγίας......

Ειλικρινά δεν έχω λόγια......

Μαεστριάκι σου εύχομαι να παν όλα καλά κορίτσι μου!Μακάρι να οφείλεται σε μια καθυστερημένη σύλληψη.

Θα περιμένουμε νέα σου!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια ,μπηκα να διαβασω τα ευχαριστα και με πονεσε η καρδια μου ...κραταω το κεφαλι μου και δεν ξερω τι να σκεφτω....και σκεφτομαι που ελεγα και για τα τικερ μη χεσω και τωρα μου ερχεται να αυτοχαστουκιστω!λες και δεν τα εχω περασει....νομιζα πως θα ξορκισω την κακοτυχια....

κουραγιο στη μαεστρια μας που ειναι στην αναμονη,η συλληψη ειναι περιεργο πραγμα και συμβαινει οποτε της ερθει....

κουραγιο στην προσπερινα μας,αχ αυτη η φριντα,δικιο ειχε ο αντρας σου...

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !

μπορει το προσωπο να ειναι :-(

αλλα το κεφαλι πρεπει να κοιταει παντα ψηλα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

cristin σε ευχαριστουμε για τα λογια συμπαραστασης..

ο καθενας μας ειναι με την αγωνια του αυτη τη στιγμη αλλα οπως και να ρθουν τα πραγματα θα αντιμετωπισθουν οπως αρμοζει..

εγω απλα αναμενω να τελειωσει ολο αυτο..νεκρανασταση δεν παιζει!

Η maestria εχει σοβαρες πιθανοτητες να της πανε τα πραγματα και καλα..

τωρα ολη η καλη σκεψη και οι προσευχες για εκεινη.

σημερα ο ανδρας μου στη δουλεια του ετυχε να μιλησει με εναν καθηγητη μαιευτηρα (απο τους πρωτους που εφαρμοσαν την εξωσωματικη) ο οποιος ενω ακουγε τον ανδρα μου να διηγειται σε εναν φιλο μας τα καθεκαστα παρενεβη ρωτωντας ποιο μηνα εμεινα εγκυος..

Και του ειπε οτι εχει παρατηρηθει οτι στους μηνες Αυγουστο-Σεπτεμβριο οι παλλινδρομες κυησεις ειναι σημαντικα πολλες σε σχεση με τους αλλους μηνες αλλα δεν εχει αιτιολογηθει..

μαλλον οπως με φεγγαρι δεν εχει ψαρια μαλλον θα επηρεαζει η πανσεληνος του Αυγουστου για καμια σαρανταρια μερες..

εμ! Τι να πω!! Ολο δεν ξερουν που οφειλεται τι αυτοι οι μαιευτηρες-γυναικολογοι.. σε λιγο μονο το διπλωμα γυναικολογιας θα μου λειπει..

αντε καλο απογευμα και περαστικα μας..

σας παραμαυρισα..

Koριτσάκια μας την έκανε το σχεδόν εμβριο, σήμερα τα ξημερώματα. Τώρα έχω περίοδο, ευτυχώς καθόλου πόνο κι αύριο θα πάω στη γιατρό μου.

Έγινα και ΧΑΛΙΑ με τη γρίππη - απίστευτη ταλαιπωρια - και γενικώς ήταν το σαβ/ριακο της κολάσεως!

Ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Koριτσάκια μας την έκανε το σχεδόν εμβριο, σήμερα τα ξημερώματα. Τώρα έχω περίοδο, ευτυχώς καθόλου πόνο κι αύριο θα πάω στη γιατρό μου.

Έγινα και ΧΑΛΙΑ με τη γρίππη - απίστευτη ταλαιπωρια - και γενικώς ήταν το σαβ/ριακο της κολάσεως!

Ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης.

:-( :sad: :-( :sad: :-( :sad:

λυπαμαι ρε συ maestro.. φανταζομαι οτι θα χεις στενοχωρεθει αρκετα...ειναι και η γριππη στην μεση και ενα παιδι να φροντιζεις.. θα χεις ψοφησει καημενουλα μου..

απο την αλλη επετρεψε μου να σου πω οτι αφου ηταν να γινει καλυτερα ετσι και γρηγορα.. γλιτωσες και επεμβασεις και αλλα που μονο καλο δεν κανουν..

εμενα απο την αλλη μαλλον μου ναι γραφτο να ταλαιπωριεμαι..

ακομη δεν εχω αποβαλλει και αν σκεφθει κανεις τι δουλειες και κουραση περασα ολο το σκ θα πρεπε να χα εστω ενοχλησεις.. ΑΛΛΑ τιποτε..

μαλλον ο οργανισμος μου δεν εχει παρει πρεφα τι του συμβαινει.. τα χει παιξει..

θα περιμενουμε μεχρι τη Παρασκευη και αν δεν.. θα μπω μεσα για αποξυνση.. το κακο ειναι οτι θα ειναι μια επεμβαση plus στο κακο βιογραφικο μου και οτι θα μου κοστισει αρκετα χρηματα που τωρα δεν εχω (μαλλον θα επιστρατευσω νωριτερα το δωρο Χριστουγεννων) αλλα το μονο καλο θα ναι οτι δεν θα παρω πρεφα μια και οτι θα ξυπνησω με λιγο αιμα..

τωρα εχω μονιμα αγχος ποτε θα συμβει η αποβολη και φοβαμαι να μετακινηθω αν και στη δουλεια θα πηγαινω λιγες ωρες αλλα πιο πολυ αγχωνομαι να μη με βρει στο δρομο η τη νυχτα παραλληλα με κανα ζορι με τη μικρη οπως εχθες που για κανενα μισαωρο εκλαιγε και χτυπιοταν και ειχαμε μεινει μ@#$$ γιατι δεν μπορουσαμε να συνενοηθουμε μαζι της και να την συνεφερουμε..

αλλο και τουτο.. αυτο παλι γιατι της συμβαινει? Εφιαλτικο συνδρομο?

Να φωναζει μαμα να ειμαι διπλα της και να την χαιδευω και να κανει σαν να μν υπαρχω

Να ζηταει ασχετα πραγματα και να της τα δινεις και να στα πεταει..

να σου λεει ελα διπλα της, να ξαπλωνεις και να σε διωχνει..

αυτο το τροπαριο εχει αρχισει καιρο τωρα αλλα εχει ενταθει τελευταια..

εντωμεταξυ δεν την φοβεριζουμε μεδιαφορα οπως μπαμπουλες, γυφτους κλπ για να χει κατι να φοβαται..

η κριση μεχρι τωρα την πιανει μια φορα στανταρ και η δεν ξαναξυπναει η ξυπναει και μουρμουραει λιγο και ξανακοιμαται..

δεν ειναι οτι δεν κοιμαμαι καλα (αλλωστε απο τοτε που εχει γεννηθει δεν κοιμαμαι) αλλα ανησυχω αν κατι δεν παει καλα μαζι της.. το πρωι βεβαια αλλος ανθρωπος..

ισως να ειναι μια μορφη υπνοβασιας απο καποια στιγμη και μετα ηρεμει και επικοινωνει καλυτερα..

ουφ.. ολα τα χαμε..

αντε να τελειωνω με το αλλο θεμα να ηρεμησω.. αιντε.. τα νευρα κουρελα προβλεπω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...