Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι τραβάμε με τις δουλειές...

βάζω στο μπλογκ τα ντόνατς!!

βαλτα, θα τα δω αύριο και αν έχω απορίες εδώ είμαστε.Πάω και εγώ γιατί γαντζώθηκε πάνω μου η μαιμού μου και δυσκολεύομαι.

Καληνύχτα!

εχει σταματησει η αναπτυξη απο 6 εβδομαδων και δεν κινειται..καναμε και διακοιλιακο και κολπικο υπερηχο.

Λυπάμαι πολύ ρε Δημητρούλα, πραγματικά.

Παίζει να σ' ακολουθήσω κι εγώ, γιατί η γιατρός δεν είδε τπτ, ευτυχώς δεν είναι τπτ εξωμήτριο, αλλά το ίχνος που είδε είναι για πιο πρόσφατη εγκυμοσύνη, ενώ σύμφωνα με την τελευταία περίοδο, θα 'πρεπε να 'ναι πιο προχωρημένο.

Μου είπε κατά λέξη "αν νιώσεις πόνο και δεις αίμα, να πας σε εφημερεύον". Άρα πιστεύει ότι δεν πήγε καλά μάλλον.

Δευτέρα, ή μπορεί κι αύριο, θα κάνω χοριακή - κατ' απαίτησή της - και θα επαναλάβω σ' ενα 48ωρο.

Είμαι χάλια, γιατί είχα αρχίσει να συνηθίζω την ιδέα. Επίσης είμαι ΧΑΛΙΑ με τη γρίππη! ΧΑΛΙΑ!

Πολύ ανάδρομος ο Ερμής αυτό το διάστημα, είχα ανάγκη ένα καλό νέο σήμερα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Παίζει να σ' ακολουθήσω κι εγώ, γιατί η γιατρός δεν είδε τπτ, ευτυχώς δεν είναι τπτ εξωμήτριο, αλλά το ίχνος που είδε είναι για πιο πρόσφατη εγκυμοσύνη, ενώ σύμφωνα με την τελευταία περίοδο, θα 'πρεπε να 'ναι πιο προχωρημένο.

Μου είπε κατά λέξη "αν νιώσεις πόνο και δεις αίμα, να πας σε εφημερεύον". Άρα πιστεύει ότι δεν πήγε καλά μάλλον.

Δευτέρα, ή μπορεί κι αύριο, θα κάνω χοριακή - κατ' απαίτησή της - και θα επαναλάβω σ' ενα 48ωρο.

Είμαι χάλια, γιατί είχα αρχίσει να συνηθίζω την ιδέα. Επίσης είμαι ΧΑΛΙΑ με τη γρίππη! ΧΑΛΙΑ!

Ελα Χριστε και Παναγια... δεν πιστευω τι διαβαζω...

τι σκατοσυναστρια ηταν αυτη??

κανε υπομονη μπορει να μην ειναι ασχημα τα πραγματα.. τι να πω πια..ειλικρινα ευχομαι και ελπιζω το καλυτερο δυνατον..

Διαφημίσεις

ΕΛΕΟΣ!!:-(:-(:-(:-(

Τι λες βρε κοριτσακι;;; Οχι αναδρομος, μας πη$%%&*ξε μου φαινεται!!!!

Λυπαμαι παρα πολυ βρε Προσπ! Ειχα μια ελπιδα οτι ολα αυτα ηταν ενα μεγαλο λαθος..Μαεστρια ας ελπισουμε οτι δεν θα συμβει τιποτα και ολα θα πανε καλα..Αλλα σιγουρα απο δω και περα η ψυχολογια αντιστρεφεται τελειως..Κριμα..Πολυ κριμα..Να σκεφτεστε ομως οτι τουλαχιστον εσεις εχετε τα παιδακια σας, ενω αλλες κοπελες περνανε τα ιδια χωρις να εχουν ενα μωρο να κοιμαται διπλα τους..Ειναι κι αυτο κατι..Σιγουρα θα ερθει το 2ο μωρακι αργοτερα..

yRf6p1.png

hey.. και εσεις εκει περα με τις δουλειες του σπιτιου μη τρελαινεστε.. ας ειναι και λιγο χαλια..ολοι θα επιβιωσετε..

που θα παει θα σας περασει ειστε φρεσκες νοικοκυρες...αλλιως βλεπω να φθασετε τα 45 και να στε παιγμενες..(κοιτα ποιος μιλαει..:tongue:)

η Ευα, μετα η Αννα, τωρα εγω...ετσι οπως τα λες ισως εσυ που μακαρι να μην ισχυει αυτο το σκατοσεναριο..

τετοια κωλοσυμπτωση!!!!! :(:rolleyes:

Ποια Αννα εννοεις;; Συγνωμη αλλα ο εγκεφαλος δεν με βοηθαει καθολου:confused:

yRf6p1.png

ΕΛΕΟΣ!!:-(:-(:-(:-(

Τι λες βρε κοριτσακι;;; Οχι αναδρομος, μας πη$%%&*ξε μου φαινεται!!!!

Λυπαμαι παρα πολυ βρε Προσπ! Ειχα μια ελπιδα οτι ολα αυτα ηταν ενα μεγαλο λαθος..Μαεστρια ας ελπισουμε οτι δεν θα συμβει τιποτα και ολα θα πανε καλα..Αλλα σιγουρα απο δω και περα η ψυχολογια αντιστρεφεται τελειως..Κριμα..Πολυ κριμα..Να σκεφτεστε ομως οτι τουλαχιστον εσεις εχετε τα παιδακια σας, ενω αλλες κοπελες περνανε τα ιδια χωρις να εχουν ενα μωρο να κοιμαται διπλα τους..Ειναι κι αυτο κατι..Σιγουρα θα ερθει το 2ο μωρακι αργοτερα..

ετσι ειναι οπως τα λες..

και την επομενη φορα να κρατησουμε μεταξυ μας αποστασεις ασφαλειας για να μην μας κατσει μαζικο ολοκαυτωμα..

περιμενουμε με αγωνια maestria μου τις εξελιξεις.. ωστοσο προσεχε τον εαυτο σου οσο μπορεις και να ζητας βοηθεια απο οπου μπορεις και να μην κουραζεσαι..

εγω ηπια ενα κουτι μπυρα βλεπω και την Φριντα στην Νετ και ειμαι τζετ!

Διαφημίσεις

hey.. και εσεις εκει περα με τις δουλειες του σπιτιου μη τρελαινεστε.. ας ειναι και λιγο χαλια..ολοι θα επιβιωσετε..

που θα παει θα σας περασει ειστε φρεσκες νοικοκυρες...αλλιως βλεπω να φθασετε τα 45 και να στε παιγμενες..(κοιτα ποιος μιλαει..:tongue:)

Ελα ντε..ΠΟιες δουλειες;;; Εδω καιγεται η γουνα μας..Πως εισαι βρε κοριτσι;;

yRf6p1.png

ετσι ειναι οπως τα λες..

και την επομενη φορα να κρατησουμε μεταξυ μας αποστασεις ασφαλειας για να μην μας κατσει μαζικο ολοκαυτωμα..

περιμενουμε με αγωνια maestria μου τις εξελιξεις.. ωστοσο προσεχε τον εαυτο σου οσο μπορεις και να ζητας βοηθεια απο οπου μπορεις και να μην κουραζεσαι..

εγω ηπια ενα κουτι μπυρα βλεπω και την Φριντα στην Νετ και ειμαι τζετ!

Ισα ισα θα παμε κοντρα στη γκινια και θα μεινουμε ΟΛΕΣ μαζι..Και θα γραφουμε και στο νεο καφε ΟΛΕΣ μαζι..Προτεινω να ετοιμαζεστε για Ιανουαριο 2012!!!!

yRf6p1.png

Ελα ντε..ΠΟιες δουλειες;;; Εδω καιγεται η γουνα μας..Πως εισαι βρε κοριτσι;;

ημουν καλα μεχρι που μου την ειπε ο ανδρας μου που εβλεπα την Φριντα (επειδη επεσε πανω στην σκηνη που εκεινη απεβαλλε) αλλα επειδη εμενα πλεον αυτα δεν με αγγιζουν αλλα αγγιζουν τελικα εκεινον του ρθε καπως, με εκραξε και απο κεινη τη στιγμη μου ρθε ενα κατι της και μου φυγε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...