Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σου χριστινάκι.

Έχω πάλι τα μεγάλα παιδιά πάιζουν playstation και τα μικρά γκρεμίζουν το σπίτι:mad::mad:

έτρωγα προηγουμένως γιαουρτάκι ροδάκινο και έρχεται η γεωργίτσα και ζητάει και αυτή. Της ανοίγω ένα και την ταϊζω. Το τρώει όλο. Την ρωτάω: Γεωργίτσα ωραίο το γιαουρτάκι? και μου απαντάει: τέιο (τέλειο):tongue::tongue:

Αυτό συνηθίζει να το λέει ο Μπάιος αν του αρέσει κάτι πολύ.

χιχι..ειναι πανεξυπνα..και μενα λεει κατι κουλα και πεφτει γελιο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως νιώθεις?

ο άντρας σου πώς είναι?

έλεγα στον άντρα μου πριν την περίπτωση σου...

καλα ειμαι.. πιο πολυ στενοχωρεθηκα τη Δευτερα αλλα με τις μερες που περασαν το αφομιωσα και το δεχθηκα..δεν ειχα και αλλη επιλογη..

ισως να φρικαρω λιγο οταν και αν αποβαλλω (ισως κατα βαθος θελω να μη συμβει και να κανω αποξεση για να μην ειμαι "παρουσα" στην ολη φαση) αλλα και αυτο θα περασει..ξερω οτι ειναι η καλυτερη λυση για μενα αυτος ο τροπος (της αποβολης)..

Ο ανδρας μου εχει στενοχωρεθει αλλα το αντιμετωπιζει νορμαλ και ψυχραιμα και οπως λεει παντα.. στενοχωριεται που ταλαιπωριεμαι εγω αφου ουτως η αλλως αυτες τις διαδικασιες μονη μου τις περναω..

οπως ξαναπα ολα ειναι για τους ανθρωπους αλλα μαλλον εγω το ψιλοεχεσα το θεμα :tongue: :tongue:

τελος παντων.. τωρα εχει σημασια να ειναι ολα καλα για την maestria και την Annina μας.. ας εχουμε και καμια τελειομηνη στο καφε μας να σπασει η γκαντεμια..

ξαναευχαριστω για το ενδιαφερον

προσπ,πολυ λυπαμαι,γιατι το ηθελες παρα πολυ ,κριμα.

αλλα μια νεα μερα αρχιζει αυριο,οπως ελεγε κι η σκαρλετ,

στα οσα παιρνει ο ανεμος.

θα το ξεπερασεις κι αυτο οπως ολα τ'αλλα.

ευτυχως εχεις την μικρουλα σου να σου φτιαχνει το κεφι

και να ξεχνιεσαι λιγο.

παντως εχεις καιρο μπροστα σου να ξαναπροσπαθησεις,

μην απογοητευεσαι,κοπελα μου.

και γιατι του χρονου παλι προσπαθειες,

κι οχι μετα απο 2 μηνες που σου ειπε ο γιατρος?

αυτο ειναι για σενα!

353592ojnt7v6td1.gif"]353592ojnt7v6td1.gif[/url]

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

έχεις δίκιο,υπομονή προσπ...

βικάκι είσαι τυχερή που έχει παιδάκια να παίζει η μικρή,η δική μου δεν έχει καθόλου.

1 φορά την εβδομάδα και αν θα δει παιδάκι...

αύριο θα κρατήσω την ανηψιά την 2η. και θα πάμε και στο μάθημα μουσικοκινιτικής.

ένας με την έλλη κι ένας με την ανηψιά.

τελικά πτώμα είμαι...όλο το απόγευμα το έφαγα με πατζούρια τζάμια κουρτίνες σιδέρωμα,κρέμασμα και σκούπισμα.

ευτυχώς είχα τον άντρα μου βοηθό και την έλλη να μας τα κάνει χάλια!!!

Διαφημίσεις

Είμαι να βάλω τα κλάματα! Το σπίτι μου είναι σαν το γιοφύρι της Άρτας! Ολιμερίς το χτίζανε την νύχτα γκρεμιζόταν. Μόνο που εγώ δεν έχω 45 μάστορες, μία είμαι, 45 μαστροχαλαστές έχω.

Πλένω τα πιάτα, μετά απο λίγο τρώει ο ενας, ζητάει ο άλλος να τος πάλι γεμάτος ο νεροχύτης!

Τα παιχνίδια σκορπισμένα σε όλο το σπίτι. Μέχρι να μαζέψω το τελευταίο ξανά όλα στο πάτωμα.

Τον άλλον τον έχω πει ένα εκατομμύριο φορες να μην δίνει της Γεωργίτσας να πίνει απο ποτήρι γιατί γίνεται μούσκεμα. Άλλαζε μπυτζάμες, άλλαζε φανελάκια και συμβαίνει κάθε βράδυ. Θες να κάνεις το χαβά σου? Βάλε μια σαλιάρα ρε άνθρωπε. Και αν τον πώ τράβα άλλαξέ την μου λέει σιγά που βράχηκε, λίγο είναι.

κλπ, κλπ,κλπ, βαρέθηκα! κουράστηκα! Θα συμφωνήσω με τη τζες. Και δεν γεννιόμασταν σε ένα τσαντίρι!

έχεις δίκιο,υπομονή προσπ...

βικάκι είσαι τυχερή που έχει παιδάκια να παίζει η μικρή,η δική μου δεν έχει καθόλου.

1 φορά την εβδομάδα και αν θα δει παιδάκι...

αύριο θα κρατήσω την ανηψιά την 2η. και θα πάμε και στο μάθημα μουσικοκινιτικής.

ένας με την έλλη κι ένας με την ανηψιά.

τελικά πτώμα είμαι...όλο το απόγευμα το έφαγα με πατζούρια τζάμια κουρτίνες σιδέρωμα,κρέμασμα και σκούπισμα.

ευτυχώς είχα τον άντρα μου βοηθό και την έλλη να μας τα κάνει χάλια!!!

τα μεγάλα παιδιά που παίζαν playstation ήταν ο άντρας μου με τον ξάδερφό του. Τα μικρά ήταν η γεωργίτσα με τον ξάδερφό της η οποία τον έβαζε να κάνει το γαϊδούρι τύλιγε τα χέρια της στον λαιμό του και ο καημένος την κουβαλούσε:tongue:

πωπω δουλειες κι οι δυο!

κουραστηκα μονο που σας διαβασα.αστα κι εσυ βρε βικη,να τα μαζεψεις οταν φυγουν,κι οταν κοιμηθει η μικρη,ελπιζω οχι πολυ αργα.

αλλα καθε μερα παρεα,εχετε?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

αχ βρε βικάκι σε καταλαβαίνω,έτσι είναι το μεσημέρι που έρχεται ο άντρας μου, το σπίτι...

όλα τα παιχνίδια κάτω,μαξιλάρια,η σκούπα η swiffer(την θέλει η έλλη),η ομπρέλα,το μηχανάκι της...περιοδικά,παραμύθια,κλπ κλπ...

έχω το λαπτοπ στην τραπεζάρια και χαρτάκια,παραχαρτάκια,ατζέντες,τιμολόγια...

τα νεύρα μου!!!! στο πάσο 4 κινητά,πορτοφόλι,γυαλιά...(όλη μέρα μαζεύω)

σχεδόν κάθε βράδυ δεν μαζεύω κουζίνα εγώ,ο άντρας μου και βάζει και το πλυντήριο με τα πιάτα για πλύσιμο.

πάρε ένα πλυντήριο,θα σωθείς!!

ακόμα και πάγκου αν δεν έχεις χώρο...

γι'αυτό το λόγο δεν έχω δώσει ποτέ με ποτήρι στην έλλη,μόνο εκπαιδευτικό.

τα κάνει χάλια...

γυρνάει το ποτήρι με το καλαμάκι(που έχει και βαλβίδα)να χυθεί το νερό στο πάτωμα και καθαρίζει με τα χέρια η κόρη!!!

Διαφημίσεις

τα μεγάλα παιδιά που παίζαν playstation ήταν ο άντρας μου με τον ξάδερφό του. Τα μικρά ήταν η γεωργίτσα με τον ξάδερφό της η οποία τον έβαζε να κάνει το γαϊδούρι τύλιγε τα χέρια της στον λαιμό του και ο καημένος την κουβαλούσε:tongue:

το κατάλαβα καλέ,για τον μπάιο λέω...

πωπω δουλειες κι οι δυο!

κουραστηκα μονο που σας διαβασα.αστα κι εσυ βρε βικη,να τα μαζεψεις οταν φυγουν,κι οταν κοιμηθει η μικρη,ελπιζω οχι πολυ αργα.

αλλα καθε μερα παρεα,εχετε?

Ρε Ελενάκι δεν κοιμάται και νωρίς! πρωτα εγώ κοιμάμαι και μετα αυτή .Και σκ δουλεύει πάλι ο άντρας μου. Άντε κάνε δουλειές!

αχ βρε βικάκι σε καταλαβαίνω,έτσι είναι το μεσημέρι που έρχεται ο άντρας μου, το σπίτι...

όλα τα παιχνίδια κάτω,μαξιλάρια,η σκούπα η swiffer(την θέλει η έλλη),η ομπρέλα,το μηχανάκι της...περιοδικά,παραμύθια,κλπ κλπ...

έχω το λαπτοπ στην τραπεζάρια και χαρτάκια,παραχαρτάκια,ατζέντες,τιμολόγια...

τα νεύρα μου!!!! στο πάσο 4 κινητά,πορτοφόλι,γυαλιά...(όλη μέρα μαζεύω)

σχεδόν κάθε βράδυ δεν μαζεύω κουζίνα εγώ,ο άντρας μου και βάζει και το πλυντήριο με τα πιάτα για πλύσιμο.

πάρε ένα πλυντήριο,θα σωθείς!!

ακόμα και πάγκου αν δεν έχεις χώρο...

γι'αυτό το λόγο δεν έχω δώσει ποτέ με ποτήρι στην έλλη,μόνο εκπαιδευτικό.

τα κάνει χάλια...

γυρνάει το ποτήρι με το καλαμάκι(που έχει και βαλβίδα)να χυθεί το νερό στο πάτωμα και καθαρίζει με τα χέρια η κόρη!!!

Εχω πλυντήριο πιάτων, εντιχοισμένο, μεγάλο. Αλλά όταν είναι γεμάτο με καθαρά και βαριέμαι να τα τακτοποιήσω τα ξεπεταω στο χέρι. Να που πλένω και κάτι χειρονακτικά:tongue::tongue:

κι εγώ μεγάλο και το γεμίζω κάθε μέρα,

το μόνο που πλένω στο χέρι είναι κάποιες κατσαρόλες με τεφλόν,τίποτα άλλο...

καλύτερα να το είχες αδειάσει,μέχρι να ξαπλώσεις σε βλέπω να ξαναπλένεις!!

κι εγώ μεγάλο και το γεμίζω κάθε μέρα,

το μόνο που πλένω στο χέρι είναι κάποιες κατσαρόλες με τεφλόν,τίποτα άλλο...

καλύτερα να το είχες αδειάσει,μέχρι να ξαπλώσεις σε βλέπω να ξαναπλένεις!!

Το άδειασα γιατί είχα μια κατσαρόλα και ένα τάπερ με λάδια και δεν είχα ζεστό νερό. Επομένως τα έκανα ένα ξέπλυμα και τα έχωσα μέσα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...