Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νομιζω οτι ειμαι απολυτα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ οταν λεω και πιστευω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ οτι τα πιο τελεια μωρα βγηκαν ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2009!!!

Ενα μονο ξεφυγε κατα 6 μερες (η Ελλη) αλλα το βρηκαμε και ΑΥΤΟ! Αρα ειμαστε κομπλε..Μαλλον εφταιγε που οι συλληψεις εγιναν ανοιξη και ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ:oops::oops::oops:!

Χμμμ.... πριγκηπομαρακι....εισαστε κομπλε εεε;;

υπαρχει και μια μανουλα δεκεμβριου του 08 εδω μεσα..(που και που).... ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΡΗ!!!!

Μαστρομαρακιιιι!!! θελω και εγω να δω το γιαννακη!!! ασε που εχω τις περισσοτερες πιθανοτητες για συμπεθερα αφου ερχομαι πανω! (οχι δεν ηρθα ακομα, δεν βρισκουμε σπιτι το κερατο μου!!)

προσπ δεν μπορεσα να διαβασω πολλα,ελπιζω να πανε ολα καλα κοριτσι μου..

τα δικα μας νεα ειναι οτι τρεχω σαν τη μουρλη, αλλα εχει πολυ πλακα! ο μπομπος ειναι πολυ ησυχος, με το θηλασμο παει τελεια (τρωει καθε 3-4 ωρες απο τωρα:D και εφτασε τα 4800! ελεφαντακι γεννησα! εχει αλλαξει και πολυ απο τοτε που γεννηθηκε (πεσαν οι μαγουλες!) και εχει και τα ματακια της μελινας!:Dαυτα....

φιλια σε ολες! (η κριστιν που ειναι οεο;;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον δε ζει και δε θα βασιλεψει :tongue:

εχει σταματησει η αναπτυξη απο 6 εβδομαδων και δεν κινειται..καναμε και διακοιλιακο και κολπικο υπερηχο.

Τα συμπτωματα εγκυμοσυνης τα χω λογω οτι ο σακος λειτουργει ακομη κανονικα (τροφοβλαστη)

ομως μου προτεινε να αποφασισω μετα ξυ των δυο

α) η να περιμενω μια εβδομαδα μπας και αποβαλλω απο μονη μου ωστε να μην με υποβαλλει αλλη μια φορα σε ναρκωση και να μην πειραξει τη μητρα (λογω οοοοοολων των προηγουμενων) και αν δεν αποβαλλω μεχρι την αλλη Παρασκευη να με δει και να κανουμε αποξυνση

η β) να κανουμε αμεσα αποξυνση..

δεχθηκα το α οσο χαλια και αν ειναι αφου μου ειπε οτι το ενδεχομενο επιμολυνσης δεν ειναι αμεσα υπαρκτο αλλα οχι οτι μπορουμε να το αφησουμε για πολλες μερες..

εκεινος λεει οτι μετα απο κανα διμηνο μπορω να ξαναμεινω εγκυος και εγω του πα.. δεν εισαι στα καλα σου!!! Του χρονου και αν..

βαρεθηκα..

αυτααααα.......

αντε maestro σειρα σου εναλλαξ να μας πεις τα καλα νεα..

σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον και την αγαπη σας και ελπιζω να ξεμπερδευω συντομα με αυτο το θεμα.. δνε ειναι και πολυ σικ να κυκλοφορω με ενα νεκρο εμβρυο :tongue::rolleyes: :rolleyes:

προσπερίνα εσύ να είσαι καλά!!!! Πάρε τον χρόνο σου και εγώ σου εύχομαι το συντομότερο! Θα μπορούσες να αποβάλεις και πρωτού μάθεις την εγκυμοσύνη και δεν θα έτρεχε τίποτα. Σαφώς και σου επιβάρυνε την ψυχολογία το γεγονός . φρόντισε τον εαυτό σου το δίμηνο που σου είπε ο γιατρός και έχει ο Θεός. Είσαι υγιέσταση και δεν υπάρχει λόγος να τα παρατάς. άλλη μια κακοτυχία. Πόσο πιά!!!!! Ξέχασέ το και όλα θα γίνουν!

Διαφημίσεις

Πρόσπ σου είπε ο γιατρός τί μπορεί να συνέβη και έγινε αυτό?

ειναι συνηθες φαινομενο οι παλλινδρομε σε τετοια ηλικια κυησης και θεωρειται ιατρικα τυχαιο γεγονος και ασχετο με οτι προηγουμενο..

προσπερίνα εσύ να είσαι καλά!!!! Πάρε τον χρόνο σου και εγώ σου εύχομαι το συντομότερο! Θα μπορούσες να αποβάλεις και πρωτού μάθεις την εγκυμοσύνη και δεν θα έτρεχε τίποτα. Σαφώς και σου επιβάρυνε την ψυχολογία το γεγονός . φρόντισε τον εαυτό σου το δίμηνο που σου είπε ο γιατρός και έχει ο Θεός. Είσαι υγιέσταση και δεν υπάρχει λόγος να τα παρατάς. άλλη μια κακοτυχία. Πόσο πιά!!!!! Ξέχασέ το και όλα θα γίνουν!

χαχα! στην δικη μου ειδικα περιπτωση η επιστημη σηκωσε τα χερια ψηλα.. εχω παρα ξεπερασει τα στατιστικα!!!!!

ελπιζω να τελειωνουμε θετικα και καλα την επομενη φορα.. οποια και αν ειναι αυτη..

ευχαριστω παντως αγαπη μου για την συμπαρασταση..

ολα ειναι για τους ανθρωπους και θα παμε παρακατω..

μόλις μπήκα για να διαβάσω τα νέα...

αχ βρε προσπεράκι σε σένα όλα?? να προσπαθήσεις να μην στεναχωριέσαι,είσαι τυχερή γιατί έχεις το παιδάκι σου και τον άντρα σου...

σύντομα θα ξαναθές να προσπαθήσεις...

δλδ όλα όσα μπορούν να πάθουν 1000 γυναίκες τα έπαθες εσύ...

1170326f9p6i1etq7.gif

Χμμμ.... πριγκηπομαρακι....εισαστε κομπλε εεε;;

υπαρχει και μια μανουλα δεκεμβριου του 08 εδω μεσα..(που και που).... ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΡΗ!!!!

Μαστρομαρακιιιι!!! θελω και εγω να δω το γιαννακη!!! ασε που εχω τις περισσοτερες πιθανοτητες για συμπεθερα αφου ερχομαι πανω! (οχι δεν ηρθα ακομα, δεν βρισκουμε σπιτι το κερατο μου!!)

προσπ δεν μπορεσα να διαβασω πολλα,ελπιζω να πανε ολα καλα κοριτσι μου..

τα δικα μας νεα ειναι οτι τρεχω σαν τη μουρλη, αλλα εχει πολυ πλακα! ο μπομπος ειναι πολυ ησυχος, με το θηλασμο παει τελεια (τρωει καθε 3-4 ωρες απο τωρα:D και εφτασε τα 4800! ελεφαντακι γεννησα! εχει αλλαξει και πολυ απο τοτε που γεννηθηκε (πεσαν οι μαγουλες!) και εχει και τα ματακια της μελινας!:Dαυτα....

φιλια σε ολες! (η κριστιν που ειναι οεο;;)

καλώς το κοριτσάκι μας!!σε ξέχασε η πρίνσέσα???:tongue::tongue:

πως τα πάει η μελίνα με τον κούκλο???

φιλάκια πολλά και καλά κουράγια!!

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι ειμαι απολυτα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ οταν λεω και πιστευω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ οτι τα πιο τελεια μωρα βγηκαν ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2009!!!

Ενα μονο ξεφυγε κατα 6 μερες (η Ελλη) αλλα το βρηκαμε και ΑΥΤΟ! Αρα ειμαστε κομπλε..Μαλλον εφταιγε που οι συλληψεις εγιναν ανοιξη και ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ:oops::oops::oops:!

:tongue::tongue:

αντικειμενικότατη!!!!!

μόλις μπήκα για να διαβάσω τα νέα...

αχ βρε προσπεράκι σε σένα όλα?? να προσπαθήσεις να μην στεναχωριέσαι,είσαι τυχερή γιατί έχεις το παιδάκι σου και τον άντρα σου...

σύντομα θα ξαναθές να προσπαθήσεις...

δλδ όλα όσα μπορούν να πάθουν 1000 γυναίκες τα έπαθες εσύ...

merci..

να πω οτι δεν ειναι ετσι??? μαλλον ψεμα θα ναι..:cool:

Γειά σου χριστινάκι.

Έχω πάλι τα μεγάλα παιδιά πάιζουν playstation και τα μικρά γκρεμίζουν το σπίτι:mad::mad:

έτρωγα προηγουμένως γιαουρτάκι ροδάκινο και έρχεται η γεωργίτσα και ζητάει και αυτή. Της ανοίγω ένα και την ταϊζω. Το τρώει όλο. Την ρωτάω: Γεωργίτσα ωραίο το γιαουρτάκι? και μου απαντάει: τέιο (τέλειο):tongue::tongue:

Αυτό συνηθίζει να το λέει ο Μπάιος αν του αρέσει κάτι πολύ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...