Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μιλησα σημερα με εναν αλλο μαιευτηρα (απλα μιλησαμε) και μου πε και αυτος οτι ειναι δυσκολο να πηγαινει καλα η εγκυμοσυνη μου..:( :( :(
Περιμένουμε νέα σου
Καληνυχτα γιατι ΘΑ ΤΗΝ ΠΝΙΞΩ!!! Τη Ναταλια..Ολο μου τα σβηνει

και 'γω στη φαση του πνιξίματος είμαι Μαράκι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Γειά σου Τζεσσικάκι! Πώς είσαι?

Μαεστριάκι περαστικά στον Γιάννο. Μήπως θα βοηθούσε το αντιγριπικό? Ρώτησες τον γιατρό? Αμαρτία είναι να τον έχεις με πυρετό κάθε τρις και πέντε!

Προσπ θα περιμένουμε νέα σου. Λίγες ώρες έμειναν.... Μακάρι να πάνε όλα καλά! Εύχομαι η αισιοδοξία που απέκτησες τελευταία να σε βοηθήσει, ότι και να συμαίνει αυτό!

Ουφ, μου 'φυγε κι ο ύπνος απ' τα νεύρα! Νεύρα με τη δουλειά (μίλησα στη συνάδελφο στο τηλ κι εκνευρίστηκα), νεύρα με τ' ότι αρρωσταίνει συνέχεια το μικρό, νεύρα με το τι θα γίνει γενικώς, νεύρα με τ' ότι δε σταματάει να βρέχει να μαζέψει ο πατέρας μου τις καλλιέργειες, που δε μαζέψανε ΤΙΠΟΤΑ πια!!!!

Θέλω να 'ρθει η άλλη εβδομάδα, να κάααααααααατσω, να τριγυρίιιιιιιισω, να πιω καφέεεεεεεε! Αχ, να 'ναι καλά το μωρό μόνο!

καλημερα σε ολες..

γιατι να μην ειναι καλα το μωρο σου???

αυτο μας ελειπε..

ε! να μεινει και καμια τελειομηνη!!!

ασε κιολας που οταν ολα τα αλλα πανε σκατα αυτα πανε με μαθηματικη ακριβεια κατ ευχην..

πηγα σε κατι δουλειες πριν, θα παω σε αλλη μια.. εχει και σκ#$$καιρο και με αναγκαζει να χω κλεισμενη τη μικρη μεσα ενω μπορουσα να τη βγαλω εξω μαζι μου, τεσπα..θα υρισω, θα κανω μπανιο (αν τελικα δεν εχει χαλασει το θερμοσιφωνο..:( αλλιως με κουβαδες!) και θα παμε στην ευχη του Θεου να μαθουμε τι και πως

καλημέρα κοριτσάκια...

εδώ έχει ήλιο επιτέλους...

βάζω πλυντήρια!!

σήμερα έχω τρελή βαρεμάρα...ήταν να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω,αλλά το απόγευμα θα κάνουμε πατζούρια τζάμια,να κρεμάσω τις εσωτερικές κουρτίνες και να βγάλω τις εξωτερικές(μην μας παίρνει μάτι και η γειτονιά χωρίς κουρτίνες).οπότε χάλια θα γίνουν όλα,θα τα κάνω μετά...

κ έτσι κάθησα στο κρεβάτι,πήρα και την έλλη για κάνα τέταρτο και ζουζουνιάζαμε,με χάιδευε στο πρόσωπο...

φαγητό έχω από χθες ευτυχώς.

προσπεράκι εδώ θα είμαστε,μην μας ξεχάσεις...

μαεστριάκι πως είναι το παιδί?

οι υπόλοιπες εντάξει?

την παλεύετε????

Καλημερα!!

Προσπ κοιτα να περασεις οσο καλυτερα γινεται σημερα με το παιδακι σου..

Και γω επειδη εχω αργα μαθημα, εκανα δουλειες και τωρα φευγω με την ψυχη στο στομα..ΚΑθε μετα τα ιδια..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Γειά σου Τζεσσικάκι! Πώς είσαι?

Kaλά... λέω...σου έστειλα φωτο είδες;;;
καλημερα σε ολες.. και θα παμε στην ευχη του Θεου να μαθουμε τι και πως
Καλημέρα θα περιμένουμε νέα σου, μακάρι όλα να πάνε κατ' ευχήν
καλημέρα κοριτσάκια...

καλημέρα και εγώ θέλω να βάλω πλυντήρια, αύριο θα ειμαι μέχρι το μεσημέρι στη δουλειά και θα ειμαι πτώμα το μεσημέρι

Καλημερα!!

Προσπ κοιτα να περασεις οσο καλυτερα γινεται σημερα με το παιδακι σου..

Και γω επειδη εχω αργα μαθημα, εκανα δουλειες και τωρα φευγω με την ψυχη στο στομα..ΚΑθε μετα τα ιδια..

Μαράκι δες τα πμ σου

καλημερα απο το ηλιολουστο ηρακλειο!

ελπιζω να ειστε ολες καλα,κι αν οχι,

σας στελνω μπολικη θετικη ενεργεια που λεει κι η ευα!

κι εμεις δεν ειμαστε καθολου καλα οικονομικα,

αλλα σημερα μ'αυτον τον τελειο καιρο,ειμαι αισιοδοξη.υγεια πανω απόλα.

ειδικα σ'εσενα προσπ,ευχομαι να μπεις το βραδυ και να μας πεις καλα νεα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Τζες μόλις άνοιξα το μέιλ! Ολόκληρη κοπέλα! Αν την βγάλεις ειδικά μόνο φάτσα την λές και μεγαλύτερη. κουκλίτσα μπράβο!
Ναι στο πρόσωπο μεγαλοδείχνει..(ελπίζω όχι για πάντα) μετά θα θέλει να μικροδειχνει:tongue:
εμένα δεν ήρθε τίποτα κλαψ!!!!

Στο ξανάστειλα!! Το προηγούμενο δεν μου ήρθε πισω, να σου πω το Hotmail δεν το χωνευω καθόλου αργεί πολύ!!! Εχω κι εγώ αλλά δεν το χρησιμοποιώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...