Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nα΄μαι κι εγώ..... καλά ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΣ!! Σήμερα εξαγριώθηκα με το Θοδωρή για το διάβασμα, κάθεται όλλοοοοολλοοο το μεσημέρι και κάνει δύο χαζομάρες και μετά μέχρι πριν μια ώρα διαβάζαμε, εννοείται ότι το κεφάλι του γινεται κουρκούκι!!!!!! Τί του είπα δεν λέγεται.... :shock:γκρρρ η υπομονή εχει και τα όρια της.

Εν τω μεταξύ με το που γύρισα μαγείρεψα φασολάκια κοκκινιστά για αύριο και έβαλα σκουπα, σφουγγάρισα και ξεσκόνισα.... νεύραα....αει σιχτήρι βαρέθηκα όλο δουλειά.

Τώρα τα παιδιά ξεράθηκαν :shock: για ύπνο, ο μεγάλος από τις 9 αφού του είπα ότι θα τον φάω αν δεν κοιμηθεί και την μικρή την έβαλα στο καρεκλάκι με το γάλα, μετά γκρίνιαζε αλλά έκανα την κουφή και κοιμήθηκε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ βαρέθηκα. Θέλω να καθαρίσω σ/κ, γιατί πάλι το σπίτι χάλια είναι κι αισθάνομαι ΤΟΣΟ κουρασμένη!

Πω, πω, που να 'χω και διαβάσματα! Αααααααααααααααααααα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμείς έχουμε Sony 32'' τηλεόραση, λεπτή (πως τις λένε δεν ξέρω), την πήραμε πέρσι, οπότε πήραμε σχεδόν τα πάντα στο σπίτι, γιατί πέρσι το ετοιμάσαμε. :mrgreen:

:rolleyes:

Εχουμε μια 42" PLASMA LG στο σαλόνι αγορασμένη από το 2005 και την έχουμε βιδωμένη στον τοίχο, μια 26" LCD SAMSUNG και την έχουμε στο δωματιό μας και μια 15¨ LCD SAMSUNG βιδωμένη στην κουζίνα. Επίσης έχουμε projector στο σαλόνι αφού την μεγάλη την ειχαμε στο μαγαζί για δυο χρόνια στο κουτί της... μυαλό κουκούτσι... βέβαια με τον προτζέκτορα βλέπαμε 60" αλλά μονο ταινίες γιατί δεν ειχε ρυθμίσει να δειχνει tv... Εννοείται ότι έχουμε home cinema (και λέω εννοείται αφού ο Στ ειναι ψυχάκιας με την τεχνολογία και ειχε αγοράσει ένα πολύ καλό όταν πρωτοβγήκαν της sony και το έφερε μαζί του όταν παντρευτήκαμε

Κι εγώ βαρέθηκα. Θέλω να καθαρίσω σ/κ, γιατί πάλι το σπίτι χάλια είναι κι αισθάνομαι ΤΟΣΟ κουρασμένη!

Πω, πω, που να 'χω και διαβάσματα! Αααααααααααααααααααα!

Αστο Μαράκι ειναι μεγάλο αγγούρι!! Οση υπομονή και να έχεις δεν παλευεται και με τη μικρή να κάνει το μουρλοκομείο!!! Αφού σκέφτομαι ότι όλο και μου φαίνεται καλύτερη ιδέα να γινω βρωμιάρα μήπως ηρεμήσω λίγο... να καθαρίζω μια φορά στο τρίμηνο και να γινουμε γυφτάκια

μιλησα σημερα με εναν αλλο μαιευτηρα (απλα μιλησαμε) και μου πε και αυτος οτι ειναι δυσκολο να πηγαινει καλα η εγκυμοσυνη μου..

εκει βεβαια που ειχα πεισει τον εαυτο μου να αισιοδοξησει (ειλικρινα ειχα αλλαξει διαθεση) τωρα φοβαμαι καν να σκεφθω..

εμπειρικα θα πω οτι τελικα προτιμω τα τσακ μπαμ πραγματα και οτι σιχαινομαι την αναμονη ειδικα οταν ξερω τις πιθανοτητες..

βεβαια θα κανω οτι απαιτει η καθε περισταση αλλα ειναι βασανο το να περιμενεις για κατι που ισως να ναι και μια ταλαιπωρια..

σιγουρα αυριο θα καταληξουμε αλλα δεν θα τελειωνει και αμεσα..αν χρειαζεται να τελειωνει..

ελπιζω να υπαρχει οντως καποια περιπτωση να ειναι τα πραγματα και θετικα.. αν και εξ αρχης πιστευα οτι απλα μου το ειπε και ο γιατρος για να χω κατι να κρατιεμαι...

θα περασει και αυτο.. οπως περασαν και αλλα..

λυπαμαι που σας τα γραφω αλλα εχω μεγαλη αγωνια..

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει παιδάκι μου, γράψτα εδώ να ξεθυμάνεις!

Ο δικός μου ανέβασε πάλι 38 πυρετό, τώρα στον ύπνο του! Οπότε αύριο πάλι σπίτι. Και τη Δευτέρα θα λείπω, γιατί έχω ραντεβου στο ΙΚΑ. Καλά που δε με πληρώνουν και μπορώ να τους γράφω κανονικά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλά κάνεις και μας τα λες προσπ...

θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση σου.

τι να πω βρε παιδάκι μου,θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα πάνε όλα καλά.

κι αν δεν πηγαίνει καλά γιατί δεν το αποβάλει ο οργανισμός?εσύ έχεις κανονικά συμπτώματα...

τζες κουράγιο,αργότερα δλδ θα έχουμε κι εμείς διάβασμα??ωχ!!

βλέπω τον άντρα μου να την διαβάζει τη μικρή.

βλέπω μάστερσεφ,το απογευματάκι πήγαμε βολτούλα στο κέντρο,πήγαμε στις κούνιες...

αυτά τα λίγα.

άσε έτσι είναι οι παιδικοί,αλλά τι να κάνεις?

κι εμείς είχαμε πει αν κρατούσαμε το μαγαζί θα είχε πάει παιδικό πλέον...

τους τελευταίους 1-2 μήνες δεν καθόταν στο μαγαζί καθόλου ήσυχη,που είναι ήσυχη γενικά.

αν ξεκινήσεις να παίρνεις άδειες από το ίκα,σταμάτα τον για κάποιο διάστημα...

ο παιδίατρος στους κουμπάρους τους το είχε πει μια φορά,αρρώσταινε το 1ο τους παιδί συνέχεια,και λέει σταματήστε το ένα διάστημα 1-2 μήνες να συνέλθει...

και αναγκάστηκαν να φέρουν την μαμά της κουμπάρας από το χωριό να μείνει μαζί τους ένα διάστημα,σε 78τμ σπίτι, 3 μεγάλοι και 2 παιδάκια...

Διαφημίσεις

αν ξεκινήσεις να παίρνεις άδειες από το ίκα,σταμάτα τον για κάποιο διάστημα...

Μωρέ δεν μπορώ να παίρνω πολύ, περνάς επιτροπή μετά. Μόνο καμιά βδομάδα που και που θα παίρνω, αν μπορώ.

Αλλά θα παίιιιιιιιιιρνω! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ουφ, μου 'φυγε κι ο ύπνος απ' τα νεύρα! Νεύρα με τη δουλειά (μίλησα στη συνάδελφο στο τηλ κι εκνευρίστηκα), νεύρα με τ' ότι αρρωσταίνει συνέχεια το μικρό, νεύρα με το τι θα γίνει γενικώς, νεύρα με τ' ότι δε σταματάει να βρέχει να μαζέψει ο πατέρας μου τις καλλιέργειες, που δε μαζέψανε ΤΙΠΟΤΑ πια!!!!

Θέλω να 'ρθει η άλλη εβδομάδα, να κάααααααααατσω, να τριγυρίιιιιιιισω, να πιω καφέεεεεεεε! Αχ, να 'ναι καλά το μωρό μόνο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι να λεμε τωρα;;;;;;; Προσπαθω απτις 10κ μιση να κοιμησω τη μικρη και τωρα ηρθε ΔΙΠΛΑ μου!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟ@#Υ#!! (η ναταλια το πατησε..)

Τι θα το κανω;;; Πυρετο μια εχουμε μια οχι!!!

Αχ Μαεστρια παλι;;;; Αντε μωρε με τους παλιοπυρετους!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στο αγορακι μας..Ναι ρε συ και γω αυτο θελω να ΚΑΤΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...Αν και δεν το βλεπω,σε ενα ιδιαιτερο σημερα η μαμα μου ειπε να κανουμε και την 28η!!! Γιατι τρελαινεται ο μικρος για τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ!! Εχε χαρη που το λατρευω το παιδακι αυτο και ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ το μαθημα μαζι του..

Τζες ΓΙΝΕ γινε γυφτακι να ηρεμησεις..Τσαμπα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ καλε..ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΩ για περισσοτερα, οτι μπορουμε δεν θα πεθανουμε κιολας. Φωναζω και την κοπελα που και που..

ΠΡΟΣΠ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ! Ας μαθουμε πρωτα με το καλο και μετα το αντιμετωπιζεις αναλογα..Παντως ΜΠΡΑΒΟ σου γιατι οντως αλλαξες ψυχολογια και φανηκε..ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!!!

ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΣ!! ΘΕΛΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

yRf6p1.png

Αχ Μαεστρια παλι;;;; Αντε μωρε με τους παλιοπυρετους!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στο αγορακι μας..

Άστα κορίτσι! Ήταν που ήταν τα νεύρα μου.

ΘΕΛΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

Κι εμείς το ίδιο! Θα ΣΕ πω το βράδυ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...