Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολλά λεφτά καλέ!!!

το λες το ένα χιλιαρικάκι λες και είναι τσάμπα πράγμα!!

τώρα έχει με 300Ε 32 ιντσών.

οι 37 είναι ακριβές,500-600Ε

τοτε ειδικα ηταν πανακριβες γιατι ηταν νεοφερτο συστημα..

600.000 δρχ ηταν λεφτα οχι αστεια.. ο μισθος ηταν 157.000 δρχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ανοίγει ο άντρας μου το καπάκι απο πάνω (σηκώνεις κάτι απο το πλάι πρωτα νομίζω και με τη βοήθεια κατσαβιδιού), τα πλένω απο μέσα, πέρισυ χρησιμοποίησα ένα ψεκαστηράκι για να καθαρίσει μέχρι κάτω, κόβω τα φίλτρα στις διαστάσεις του καλοριφέρ , τα βάζω πάνω και μετά κλείνω το καπάκι.

ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.. γιατι παντρευτηκα?? αυτα να τα κανει ο συζυγος.. βεβαια εμεις δεν εχουμε καλοριφερ αλλα εχουμε αναλογα μαρτυρια..

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙς ΠΕΡΙΠΟΥ?κανει δουλεια τωρα αυτο?

Πρίν τα ανάψω και τον Γενάρη μια αλλαγή. Εγώ πέρισυ τα έβαλα πρώτη φορά και οι τοίχοι μου είναι πεντακάθαροι .

Διαφημίσεις

εγω δεν εχω διαθεση τελευταια για να φτιαχνω γλυκα.. και οταν δεν εχεις διαθεση δεν σου πετυχαινουν.. ελπιζω να μου ρθει τα χριστουγεννα..

ΑΝ λεω ΑΝ πανε καλα ολα αυριο την Δευτερα να κανω μια τουρτα εξ ολοκληρου δικη μου που χω υποσχεθει στη μικρη..

εγω δεν εχω διαθεση τελευταια για να φτιαχνω γλυκα.. και οταν δεν εχεις διαθεση δεν σου πετυχαινουν.. ελπιζω να μου ρθει τα χριστουγεννα..

ΑΝ λεω ΑΝ πανε καλα ολα αυριο την Δευτερα να κανω μια τουρτα εξ ολοκληρου δικη μου που χω υποσχεθει στη μικρη..

αιντε.. παω και γω σιγα σιγα.. καλο απογευμα..

Καλό απόγευμα , καλή ξεκούραση και με τα καλύτερα νέα , αν δε σε ''δούμε'' αύριο!

Χριστινάκι με φύλλα κρούστας για γλυκά την κάνεις? Ή ανοίγεις δικό σου?

τα γλυκά τα κάνω με έτοιμο,στις αλμυρές πίτες ανοίγει φύλλο ο χάζμπαντ( γιατί παντρεύτηκα?:tongue: όπως λέει και η προσπ)

στη κολοκυθόπιτα δεν βάζω φύλλο!!έχω τη συνταγή στο μπλογκ!

Διαφημίσεις

Τι ειστε εσεις καλε;;; ΠΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΑΛΙ;;;

Δεν μας εφταναν κουρτινες, βουτυρα κτλ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΑΝΑΛΥΣΕΙ, πιασατε και καλοριφερ και απορροφητηρες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΒΡε Μαεστρια τι λενε τουτες;;;;

Μιλα και συ γιατι καηκαμε!!!! Σας θαυμαζω!!!! Τι νοικοκυροκοριτσα πια..

Εμας η τηλεοραση ειναι 40 led Samsung γιατι η προηγουμε τα επαιξε και επισης εχουμε home cinema YAMAHA που το χρυσοπληρωσαμε και πλεον δεν το βαζουμε σχεδον ποτε γιατι οταν βλεπουμε ταινια μονοι μας η μικρη κοιμαται..

ΕΠΙΣΗΣ βλεπουμε ΝΤΟΡΑ σαν τρελες αλλα δεν θελω κι εγω να ξαναδει παιδικα γιατι τα ζηταει και αντε κοψτα μετα..Αλλα η μαμα μου την εχει πολλες ωρες και πρεπει κατι να δει εστω για ενα τεταρτο..

Αχ ποτε θα ερθει η 28η;;;;;;;;;;;;;;Δεν αντεχω, παλι ξενυχτησαμε χτες..Πηρα την πιπιλα για το σιροπι, αντε να δουμε..Φιλια

yRf6p1.png

κοιμήσου μαεστρίακι άντε!!

Kατάφερα - με κόπο, 100 ώρες έκανε να με πάρει ο ύπνος - να κοιμηθώ μια ώρα!

Να κάνεις και να τη φχαριστηθείς!!! :D

ΒΡε Μαεστρια τι λενε τουτες;;;;

Μιλα και συ γιατι καηκαμε!!!!

Καλέ άστες να λένε! Κούνα το κεφάλι και λέγε "μπράβο, μπράβο". :tongue::tongue::tongue:

Εμείς έχουμε Sony 32'' τηλεόραση, λεπτή (πως τις λένε δεν ξέρω), την πήραμε πέρσι, οπότε πήραμε σχεδόν τα πάντα στο σπίτι, γιατί πέρσι το ετοιμάσαμε. :mrgreen:

Ευτυχώς κοιμήθηκα λίγο, παίξαμε λίγο με το μικρό, έβρασα κουνουπίδι, έφτιαξα μακαρονάκι και τώρα κοιμάται το μωρό κι εγώ αρντάαααααααν! Τι απίστευτη κούραση νιώθω και σήμερα ούτε στη δουλειά πήγα καλά καλά!

Αύριο γιατρόοοοοο!!! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...