Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθε η σφηνα!και ξαναφευγει!

αχ!κι εγω της τελευταιας στιγμης ειμαι τζες,σου κανω συμπαρασταση!

εμεις για βαφτιση λεμε το καλοκαιρι,αλλα ακομα στα λογια ειμαστε!

παω να μαγειρεψω,να παρω την κορη απο της πεθερας και να μαζεψω τις κουτες με τα χριστουγεννιατικα.

ο χαμος!!!!τα λεμεεεε!!!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

η μικρη κοιμηθηκε απο τις 19.30 σημερα και μας κοβω με παιχνιδι και πολυ χορο και γλεντι στα μαυρα τα μεσανυχτα..αχ! ποτε θα κοιμηθωωωωωωω!!!???

μπηκα να σας καληνυχτησω..παω να χλαπακιασω μια κρεπα κοτοπουλο, ντοματα, τυρι, μαγιονεζα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ που φτιαχνει για μενα ο συζυγουλης μου..να δω καμια βλακει στην tv , να θηλασω καμια 20αρια φορες και να πεσω για υπνο..

φιλια!

Καλημερα κοριτσια!!!Ειμαι κουρελι!Η μικρη δεν κοιμηθηκε καθολου το βραδυ παρα στις 6 και 15 το πρωι.Οποτε καταλαβαινετε οτι ειμαι σαν ζομπι τωρα!Τι να πω ή φταινε τα παλιοδοντα ή ειναι το αλμα αναπτυξης που λεει και η prosperouς!

Δεν αντεχω αλλο ρε παιδια.Χρειαζομαι πραγματικα λιγο υπνο!

καλημερα.

πακετακι τελευταια με τον βραδυνο υπνο..

εμενα κοιμηθηκε 19.30 το βραδυ οπως σας ειχα ξαναγραψει ξυπνησε κατα τις 22.00 για να θηλασει και μετα ανα μια ωρα..ε! απο τη 1.30 εως τις 4 παρα μουρμουραγε και στριφογυρνουσε, δεν θηλαζε αλλα πιπιλαγε και πολλες φορες δεν ηθελε καν στηθος..εγω ειμουν απο τη μια μερια του κρεβατιου στην αλλη να την μαζευω και τελικα αποκοιμηθηκε ανησυχη ομως μεχρι τις 7 το πρωι..εντωμεταξυ το βραδυ παλι μου κανα και ευκοιλια..βλεπω τον κυνοδοντα επανω δεξια της να πεταει προς τα εξω σε σχεση με τον αλλο και μαλλον κατι τετοιο την ταλαιπωρει...εγω βεβαια οπως και εσυ ΕΥΑ ζομπι τελειως..

καλημερα.

πακετακι τελευταια με τον βραδυνο υπνο..

εμενα κοιμηθηκε 19.30 το βραδυ οπως σας ειχα ξαναγραψει ξυπνησε κατα τις 22.00 για να θηλασει και μετα ανα μια ωρα..ε! απο τη 1.30 εως τις 4 παρα μουρμουραγε και στριφογυρνουσε, δεν θηλαζε αλλα πιπιλαγε και πολλες φορες δεν ηθελε καν στηθος..εγω ειμουν απο τη μια μερια του κρεβατιου στην αλλη να την μαζευω και τελικα αποκοιμηθηκε ανησυχη ομως μεχρι τις 7 το πρωι..εντωμεταξυ το βραδυ παλι μου κανα και ευκοιλια..βλεπω τον κυνοδοντα επανω δεξια της να πεταει προς τα εξω σε σχεση με τον αλλο και μαλλον κατι τετοιο την ταλαιπωρει...εγω βεβαια οπως και εσυ ΕΥΑ ζομπι τελειως..

Aχ ποσο θα χαιρομουν αν μουρμουραγε μονο.Εμενα εκλαιγε συνεχεια το κακομοιρο και δεν το αντεχω.Νιωθω οτι δεν μπορω να τη βοηθησω ρε μαμωτο!Εμεις εχουμε βγαλει μονο τα δυο πανω μπροστινα δοντακια αλλα φαινονται καθαροτατα τα 4 πλαινα απο πανω μονο.Τα πλαγια δηλαδη και οι κυνοδοντες.Και μαλλον αυτο την ταλαιπωρη ταν κακομοιρα κι εγω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!Της δινω ντεπονακι της βαζω και mudisal αλλα τιποτα!την λυπαμαι και οχι τιποτα ετσι κουρασμενη που ειμαι κι εγω δεν εχω και μεγαλη αντοχη.Νιωθω ωρες ωρες οτι την παραμελω και καθομαι και κλαιω γιατι στεναχωριεμαι!!!!!!:-(:sad::-(

Καλημέρα στα όμορφα ζόμπι μας ΕΥΑ & PROSPEROUS.

Μια καλημέρα γλυκιά σε όλες τις μανούλες του Γενάρη & καλή δύναμη στην πιο δυνατή απ'ολες μας την Αννίνα, πολλές ευχες για τα γρήγορα περαστικά του γιόκα της.

Διαφημίσεις

Νιωθω ωρες ωρες οτι την παραμελω και καθομαι και κλαιω γιατι στεναχωριεμαι!!!!!!:-(:sad::-(

Να μην στενοχωριέσαι, θα περάσει κ αυτό, είναι δύσκολα γιατί πραγματικά δεν περνάει απ'το χέρι σου να κάνεις κάτι αλλά θα βγάλει τα πανέμορφα δοντακια της.

Καλημέρα στα όμορφα ζόμπι μας ΕΥΑ & PROSPEROUS.

Μια καλημέρα γλυκιά σε όλες τις μανούλες του Γενάρη & καλή δύναμη στην πιο δυνατή απ'ολες μας την Αννίνα, πολλές ευχες για τα γρήγορα περαστικά του γιόκα της.

annina μου σιδερενιος ο Παναγιωτακης μας!!!!!

Λοιπόν επειδή με λέτε "της τελευταίας στιγμής" έκλεισα φωτογράφο!! Ορίστε για να μάθετε!! Πήρα τηλ. κ είπα θα πάω την Πεμπτη να σκάσω τα ευρωπουλάκια αλλά με πολύ χαρά γιατί το κόβω να γίνεται τέλεια δουλειά.

Ευα thanks!!!

Πείτε ιδέες για γλυκά

Λοιπόν το θέμα της βάπτισης είναι ότι ... δεν υπάρχει θέμα... εννοω ότι ειναι σε χρώματα κόκκινο γκρι λευκό. Τα γλυκά σκεφτόμουν να κάνω cup cakes κ επειδή θα κάνω κ τούρτα στο κέντρο θέλω να ειναι από ζαχαρόπαστα... κ που θέλω να κάνω cup cakes μήπως ξέρετε αν ειναι νόστιμα;;;

Λοιπόν επειδή με λέτε "της τελευταίας στιγμής" έκλεισα φωτογράφο!! Ορίστε για να μάθετε!! Πήρα τηλ. κ είπα θα πάω την Πεμπτη να σκάσω τα ευρωπουλάκια αλλά με πολύ χαρά γιατί το κόβω να γίνεται τέλεια δουλειά.

Ευα thanks!!!

Πείτε ιδέες για γλυκά

Λοιπόν το θέμα της βάπτισης είναι ότι ... δεν υπάρχει θέμα... εννοω ότι ειναι σε χρώματα κόκκινο γκρι λευκό. Τα γλυκά σκεφτόμουν να κάνω cup cakes κ επειδή θα κάνω κ τούρτα στο κέντρο θέλω να ειναι από ζαχαρόπαστα... κ που θέλω να κάνω cup cakes μήπως ξέρετε αν ειναι νόστιμα;;;

cup cakes (τι ειναι αυτο?)Εγω ειχα κανει διαφορα γλυκα τα οποια ηταν σε ποτηρακια κλειστα προφιτερολ,μους σοκολατας,μους κρεμας με κερασι και ηταν σε ωραια κουτακια με εινονες disney!!

Aν θες εδω ειμαι......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...